Jump to content

Inceput Minecraft

NoPe
 Share

Recommended Posts

Am facut aici un Videoclip in care vam aratat ( celor noi) cum puteti incepe sa va faceti o casa pe mc.b-zone.ro

Spuneti-mi ce pareri aveti.

Zic sa dati boxele tari ca am microfonu cam incet sorry

Edited by NoPe

Sunt 53492735427354382653284728347523562349876523 filme pe nenorocitul ala de YouTube cu Let's Play , tutoriale si alte prostii ! Nu era necesar sa faci un topic pentru asa ceva ! +1 lover !

Macar daca faceai filmul ala fain , HD , cu un audio mai bun ,dar l'ai facut asa in graba ! Vrei sa ajuti B-Zone (sigur ca doar ,vrei admin si alte prostii ) macar fa ceva frumos . . .

Edited by AnonimUser

Sunt 53492735427354382653284728347523562349876523 filme pe nenorocitul ala de YouTube cu Let's Play , tutoriale si alte prostii ! Nu era necesar sa faci un topic pentru asa ceva ! +1 lover !

Macar daca faceai filmul ala fain , HD , cu un audio mai bun ,dar l'ai facut asa in graba ! Vrei sa ajuti B-Zone (sigur ca doar ,vrei admin si alte prostii ) macar fa ceva frumos . . .

PRO cu Anonim.

Edit: Ti-ai bagat parola de pe b-zone? LoL :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.