Jump to content

Bug-Abuse la Towcar faci bani cu bizu !

RiddeRee wtf

Recommended Posts

Nick-ul tău:RiddeR

Descrierea bugului: Pai si daca ai bani pe 0. poti sa dai /towcar si bani intra in biz .. e usor.. intri pe un cont lvl 3 + ati dai masina pe el si pui bind pe /towcar si faci miliarde.. in biz doar sa bagi produse constant urmariti acest video , probabil si actualu owner stie de acest bug.

Screenshot(s):

Eu am dat ex : pana la 3-4k minus dar merge pana la 999999999999

Azi am facut video ~

Mai bine nu faceai topicul asta,poate detinatorul Tow Car nu stia.Mai bine era sa dai un PM lui Alexander / Andrei . Acum ownerul poate profita de acest lucru...

Cred ca e bug din client care nu merge rezolvat..

Sa fiu sincer? Stiam de el, eu sunt Owner-ul. Practic tu exact asta vroiai sa faci cu bizu meu pentru ca mi-ai oferit H.U + 700, dar tocmai d'asta nu ti l-am dat ca faceai bugu. Eu nu-l voi face, pentru ca imi place sa fiu corect.

Sa fiu sincer? Stiam de el, eu sunt Owner-ul. Practic tu exact asta vroiai sa faci cu bizu meu pentru ca mi-ai oferit H.U + 700, dar tocmai d'asta nu ti l-am dat ca faceai bugu. Eu nu-l voi face, pentru ca imi place sa fiu corect.

Eu ti-am dat bizu H.U si 700 ?:O:O:O in primu rand nu am eu atata avere :)) cum sa ati dau bizu si 700.. gandeste inainte sa spui asemenea aberati !

banii intra in biz , si tie iti da $ pe minus, ce nu e logic

Aici intra invidia lui ca nu i-am dat biz-ul.

OFF: Tu vad ca ai semnatura si avatar cu un boxeor, pana la duelul dintre el si Mendy, n-ai auzit de el mai mult ca sigur. La fel si cu Michael Jackson, a murit si ascultati toti muzica lui si cand traia, nu stiati cine e.

EDIT: Alexander mi-a luat cheile de la biz pana va fixa acel "bug"

Ganditi putin oameni buni? cum sa faci atatia bani ? trebuie sa duci prods la fiecare 100 de towcar, si nu cred ca faci foarte rapid banii, te-ar vedea lumea cum mergi mereu cu masina de prods..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.