Jump to content

Problema foarte mare !!!

Real Slim Shady
 Share

Recommended Posts

Nickname: radiKal

Screenshot-uri: n-am cum sa fac

Informatii despre PC : irelevant

Descrierea situatiei: Deci am dat /spawn si apoi am dat /home si m-a dat la casa, dar cumva sub ea , si tot cadeam liber si imi lua din viata si pana la urma luam foc.

Din cauza acestui bug am pierdut 3 stackuri de gold , 4 stackuri de iron si un tarnacop de diamant . STITI CAT M-AM CHINUIT SA GASESC TOATE ASTEA ? Am stat TOATA ZIUA SA MINEZ. Au disparut TOATE intr-o secunda X( X( X( . Deci va rog dati-mi inapoi tot ce am pierdut , deci nu pot sa cred cat am muncit , inca noroc ca un stack de fier l-am salvat ca l-am bagat in furnace la topit ,apoi am dat /spawn ca am avut ceva treaba si cand am dat /home GATA S-A DUS TOT X( X( X( VA ROG AJUTATI-MA DECI NU MAI POT X( .

LE:

Am incercat sa mai fac bugul.

http://img.b-zone.ro/images/43177628115808319183.png

Ceva de genul asta s-a intamplat dar eram intr-un spatiu mare in forma de patrat inconjurat de cobble si tot cadeam in gol si imi lua din viata.Deci nu pot sa cred , dupa ce am murit am dat repede /home sa vad daca sunt itemele acolo,nimic , am dat relog nimic.Deci am stat toata ziua sa minez cand am vazut ca intr-o secunda s-a dus tot imi venea sa sparg tot din casa , deci e bataie de joc . X(

LE2:

http://img.b-zone.ro/images/56715490287534271254.png

Uitati o poza cand am luat foc si am dat repede disconnect , apoi iar connect.

Edited by radiKal

Am 2 concluzii ori a fost bug, ori ai tu net prin sarma si ai avut lagg, in timp ce ai avut lagg harta nu sa mai incarcat si ai cazut , murind dupa ce nai mai avut lagg itemele au ramas acolo jos...sub harta und ai cazut. Si mie mi se intampla dar nu chiar asa , cand am lagg si dau /home ma da dar imi arata doar jumate din casa , cealanta jumate e gol , si daca intru in golu ala cad . sper ca te-am lamurit. :b-emo:

Edited by SeSe 2 0

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.