Jump to content

Event trivia : cel mai norocos !

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

Organizez event trivia : cel mai norocos ! Doriti o mini descriere la acest event? Desigur ca doriti !

Eu o sa pun 50 intrebari care tin de Real Life ( prezent ) in mare parte din viata mea. De aceea se numeste CEL MAI NOROCOS ! O sa pun intrebarile si o sa va dau si niste hinturi ca sa nimeriti. Pun in acest event 500k singur ( fara donatii ) . Maxim 18 jucatori vor fi. Nu mai mult sau mai putin. O sa pun intrebarile pe rand, si cine raspunde la una primeste 1 punct. La final dupa ce pun toate cele 50 intrebari o sa ma uit pe foaia care o am si o sa vad cel care a raspuns la cele mai multe. Cine raspunde la cele mai multe primeste 500k. Cine are o problema cu acest event ( ca este despre mine si nu numai ) sa nu faca post va rog eu mult. Nu o sa fie doar despre mine, oricum premiul tot o sa il castige cineva. Taxa de participare nu exista. Vor fi 30/20 ( 3o intrebari despre mine, 2o intrebari din general ). Oricum toate intrebarile vor fi din PREZENT sa speram. Minim level 5 pentru a participa. Cine va participa? Primi 18 care posteaza in acest topic o sa participe ( daca nu vin cand am stabilit chem alti oameni ) Voi face prezenta fix la ora 18 si va zic eu, cel mai norocos castiga ! Politistii vor primii si ei 20k pentru ajutor.

O sa am nevoie de 2 politisti care sa aiba grija de usa ca sa nu mai intre nimeni dupa noi.

Eventul se va tine sambata la ora 18 la restaurantul LS. Nu o sa il anulez, nu o sa fac nimic, totul este corect, un fel de BINGO.

Model participare

Nickname:

Level:

Factiune:

O sa fiti prezenti sambata la ora 18 pentru event?:

Alte precizari:

Model protectie ( politisti )

Nickname:

Level:

Alte precizari:

Model donatie

Nickname:

Level:

Factiune:

Suma donata:

Motiv:

Alte precizari:

Va astept la acest super event !!! Poate o sa mai plusez

Participanti

AlecsTheKiru

Backstab

daryuS

Aztek

Robytzu05

Protectori

-

Donatori

-

Edited by BoDoSeLLLL

Guest 4Dollar

Organizez event trivia : cel mai norocos ! Doriti o mini descriere la acest event? Desigur ca doriti !

Eu o sa pun 50 intrebari care tin de Real Life ( prezent ) in mare parte din viata mea. De aceea se numeste CEL MAI NOROCOS ! O sa pun intrebarile si o sa va dau si niste hinturi ca sa nimeriti. Pun in acest event 500k singur ( fara donatii ) . Maxim 18 jucatori vor fi. Nu mai mult sau mai putin. O sa pun intrebarile pe rand, si cine raspunde la una primeste 1 punct. La final dupa ce pun toate cele 50 intrebari o sa ma uit pe foaia care o am si o sa vad cel care a raspuns la cele mai multe. Cine raspunde la cele mai multe primeste 500k. Cine are o problema cu acest event ( ca este despre mine si nu numai ) sa nu faca post va rog eu mult. Nu o sa fie doar despre mine, oricum premiul tot o sa il castige cineva. Taxa de participare nu exista. Vor fi 30/20 ( 3o intrebari despre mine, 2o intrebari din general ). Oricum toate intrebarile vor fi din PREZENT sa speram. Minim level 5 pentru a participa. Cine va participa? Primi 18 care posteaza in acest topic o sa participe ( daca nu vin cand am stabilit chem alti oameni ) Voi face prezenta fix la ora 18 si va zic eu, cel mai norocos castiga ! Politistii vor primii si ei 20k pentru ajutor.

O sa am nevoie de 2 politisti care sa aiba grija de usa ca sa nu mai intre nimeni dupa noi.

Eventul se va tine sambata la ora 18 la restaurantul LS. Nu o sa il anulez, nu o sa fac nimic, totul este corect, un fel de BINGO.

Model participare

Nickname:

Level:

Factiune:

Alte precizari:

Model protectie ( politisti )

Nickname:

Level:

Alte precizari:

Model donatie

Nickname:

Level:

Factiune:

Suma donata:

Motiv:

Alte precizari:

Va astept la acest super event !!! Poate o sa mai plusez

Participanti

-

Protectori

-

Donatori

-

Nickname:4dollar

Level:2-3

Factiune:---

O sa fiti prezenti sambata la ora 18 pentru event?: da , o sa incerc

Alte precizari:

Nickname: daryuS

Level: 31

Factiune: The Paterno Family

O sa fiti prezenti sambata la ora 18 pentru event?: da

Alte precizari: bafta

Nickname: Robytzu05

Level: 12

Factiune: The Corleone Family

O sa fiti prezenti sambata la ora 18 pentru event?: Desigur.

Alte precizari: Bafta tuturor.

Nickname:MrYonutz

Level:15

Factiune:News Reporter

O sa fiti prezenti sambata la ora 18 pentru event?:Da

Alte precizari: Da

Nickname:MrYonutz

Level:15

Factiune:News Reporter

Suma donata:50.000

Motiv:Da

Alte precizari:Da

Nickname: RounD

Level: 17

Factiune: TCC

O sa fiti prezenti sambata la ora 18 pentru event?: Da

Alte precizari: Succes tuturor

Guest ghimbo

Nick: x3x

Level:5

Vei fi prezent sambata la ora 18: Da

Factiune: civil

Alte precizari: nu

Edited by ghimbo

incredibil ce pot sa spun

event amanat 1 saptamana

motiv: firele de la incarcatorul de la laptop s-au...ars. nu mai pot juca

topic closed va rog

imi pare rau pentru dezamagire

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.