Jump to content

[B-Zone Tv] Don Omar - Danza Kuduro

TheMechanic
 Share

Recommended Posts

Sper ca va placut si o sa mai revin cu multe alte videoclipuri in data ce aflu poate de la voi cum pot face sa se vada HD adica eu pe joc am rezolutia maxim,Fraps e FuLL dar nu stiu de ce vede asa astept pareri si inca o data multumesc pentru ca ati apreciat acest videoclip si munca desfasurata pentru al crea ;)

Sper ca va placut si o sa mai revin cu multe alte videoclipuri in data ce aflu poate de la voi cum pot face sa se vada HD adica eu pe joc am rezolutia maxim,Fraps e FuLL dar nu stiu de ce vede asa astept pareri si inca o data multumesc pentru ca ati apreciat acest videoclip si munca desfasurata pentru al crea ;)

Ca sa faci un video HD ( daca editezi cu movie maker ) iei pluginuri de pe net .. si cand ii dai save in my computer ii pui rezolutia 960x pe nu stiu cat..

Vezi ca videou nu merge re-uploadeazal

Edited by Manuel

Nu e ip-ul serverului

Mai mult de 50% e zbenguiala pe vapor,ceea ce putea sa faca orice

Restu de 50% e filmat de zbenguiala pe plaja sau cand te plimbi cu masina

Trebuia sa alegi si tu un cil care are mai multe faze. In clipul original e zbenguiala pe vapor,pe plaja,etc :-??

Nu e mare lucru.

1.Iei o barca.

2.Mergi cu ea langa plaja.

3.Dai /dance 3.

4.Dai /dance 3 si pe pamant.

5.Deschizi Fraps.

E dragut clipul, dar e prea simplu.

Bun , daca e simplu asteptam unu si de la tine.

ON: Felicitari , a iesit bine , mai asteptam si alte clipuri de la tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.