KoSaN Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Eu propun sa poate orice player folosi tnt si lava ... dc este interzisa ???Daca este din cauza ca omoara allti playeri bagati cv sa nu poata ....ca este nashpa am vrut sa busesc un munte azi si am chemat adminu a pus tnt la aprins si nici no busit. ... si lava vreau ca sa fac un monument misto :X care il am in minte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Nu aveti ce face cu lava,daca e ceva chemati admin..Si TNT ? Ce sa faci ? "Uite o casa fara protectie " . Contra la amandoua ! Gandeste putin,nu au fost scoase degeaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Cu TNT se strica world-ul. Mai nou faci o camera gigantica,o lasi fara lumina si apar multe creaturi. Dupa faci ceva sa cada si sa moara,le impingi cu apa sau ceva,iar creeperi de acolo vor muri. Faci multe TNT si world-ul va arata groaznic. La 10-15 TNT deja se face o gaura destul de mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts