Jump to content

Sugestie !!!

Guest reegy
 Share

Recommended Posts

Salut snifel am si eu o propunere defapt 2 , prima ar fi sa se adauge bani dar nu sa cumperi cu ei de la shop-uri cum a mai fost si sa se bage job-uri cum ar fi , un job de sapi in pamant (in timp ce sapi sa fie pe lvl , la lvl 1 iti da o anumita suma de bani pe block de dirt lvl 2 mai mult si tot asa ) alt job miner, altu builder ( acesta este cand construiesti ) cu banii stransi sa fie comanda /buy [item name/id] [ammount] sa cumperi itemul dorit si cantitatea , serverul ar fi mult mai frumos, daca acesta da prea mult in rpg mai am inca o propunere

sa se adauge plugin-ul cu glowstone adica poti pune redstone pe glowstone pana la o maneta si cand dai de maneta glowstone se stinge/aprinde ar fi foarte frumos (cand glowstone se stinge se transforma in mocirla din iad ) . Sper sa se ia in considerare macar 1 din cele 2 propuneri. Astept pareri PRO/Contra

Guest Kata274

Eu as zice PRO , frumoase ideile :P dar nu inteleg la faptul ce ai zis " ( cand glowstone se stinge se transforma in mocirla din iad ) " Cum adica mocirla din iad? nu am auzit de asa ceva xd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.