Jump to content

MoToRM4X's Garage

MoToRM4X

Recommended Posts

41512096941423102293.png

Pentru iceput as vrea sa explic cateva lucruri, pentru a nu pune intrebari pe urma. Aceasta este o companie, care se va dezvolta pe serverul B-zone si care, momentan, se va ocupa cu Vinderea sau Cumpararea masinilor personale de pe server. Am mers pe un scurt principiu: Increderea. Aceasta companie nu se bazeaza pe sarlatanii sau "tepe" cu masini personale.

Vom proceda astfel: Clientul care vrea sa vanda masina ne apeleaza, ii vom lua masina impreuna cu el, o vom duce la sediul nostru (unnoficial). Acolo va fi nevoit sa schimbe numarul de inamtriculare din numarul pe care il avea in MoToR G. Pretul de 25K il vom restitui clientului, daca acesta decide sa i-a masina din curtea sediului, din cauza ca nu a fost vanduta. Plata se v-a face integral la finalul fiecarei tranzactii. Suma platita se invarte in jurul a 10% - 20% din valoarea masini. La fel se v-a proceda si in cazul cumparatorului. El poate veni in curtea MoToRM4X's Garage, unde poate privi masinile ( speram ca o sa ne apeleze playeri) care il intereseaza. Avem si un pachet care include publicitatea, pentru fiecare anunt trebuie sa platiti 3K - Daca alegeti acest pachet, nu veti mai putea da /ad dumneavoastra, de asta ne vom ocupa noi ! Sper ca admini sa-mi ingaduiasca acest proiect.

Mai jos este poza cu sediul nostru (unnoficial) din exterior si pozitia acestuia pe harta:

63523278005592122396.jpg

19092048118862005432.jpg

46972713299481801741.jpg

Nu uitati, angajam numai jucatori activi si seriosi, minim level 3

Pentru a te angaja completeaza urmatorul model:

Nick:

Nume:

Varsta:

Level:

Job (Detectiv/Mechanic):

Skill:

Stats photo

Daca vrei sa vinzi sau cumperi o masina contactati-ma in-game sau completati acest model:

Nick:

Level:

Masina:

TD:

Numar:

Culoare:

In ce categorie se incadreaza masina (Super Sport/4-Doors/SuV/Lowrider/Sport/Classic) :

Luati id-ul meu de Y!M daca sunteti interesati

Celor care le-am facut deja acest serviciu si sunt multumiti de el sunt rugati sa posteze aici pentru a capata incredere si ceilalti playeri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.