Jump to content

Isuzu D-Max

Stone
 Share

Recommended Posts

Isuzu D-Max

Iată primele poze cu noul Isuzu D-Max, un model ce şi-a făcut debutul în Tailanda.

52572437504531625394.jpg

Din păcate, nu au fost furnizate foarte multe informaţii cu privire la Isuzu D-Max. Oficialii au declarar doar că noul model va beneficia de o caroserie mai rigidă, în comparaţie cu modelul pe care-l înlocuieşte. Ca şi valori, cei de la Isuzu au mai spus că noua maşină va fi cu 42% mai rigidă, decât vechea generaţie, fapt care se va reflecta pozitiv în ceea ce înseamnă ţinuta de drum şi manevrabilitatea acesteia.

14687993453325250958.jpg

DIn punct de vedere al motorizărilor, sub capotă, maşina va avea un propulsor de 3,0 litri şi 177 CP, urmat de unul de 2,5 litri care va putea fi livrat în două variante de putere: 116 CP, respectiv 136 CP, cuplate la o cutie de viteze cu cinci rapoarte. Vânzarea noului Isuzu D-Max va începe în octombrie în Tailanda. Momentan, nu se cunosc informaţii privind comercializarea versiunilor în Europa.

61596711010283454867.jpg

Sursa:

promotor

Edited by Stone

Sincer sa fiu, nu imi place de loc.. Are o forma cam ciudata, dar nu numai asta, ISUZU nu mi se pare o firma excelenta de masini.. Imi pare rau dar NU.

Edited by Jonathan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.