South NaTE NaTE NaTE NaTE Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Salut, ma numesc CrazyWolf si vreau sa va spun despre o petrecere care o voi organiza la Jizzy LV deoarece este ziua mea de nastere si vreau sa fie cati mai multi ON. La sfarsit va fi si o competitie de dans la care desigur o sa primiti si un premiu. Cati mai multi ON va rog!!! Petrecerea va fi organizata la ora 21:30 la Jizzy LV pe data de 13.10:2011 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micku7zu Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 O sa iti spunem La multi ani, poate o sa mearga cativa no-liferi la "petrecere" dar nu cred ca va fii careva interesat de un premiu de 100k, poate 1-2 milioane. Nu cred ca o sa strangi multi playeri + ai facut acest topic pentru + 1, zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaw92 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Mi se pare o idee buna si daca o sa fiu acasa o sa vin,ai un plus din partea mea ca meriti efortul,si multi inainte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 La multi ani! O sa incerc sa vin si eu daca pot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts