Ciupanezu Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Tonyy - Respins.Nu ai level-ul necesar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymonelu Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Nick:Tymonelu * Varsta reala:14 * Level:16 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare:Taxi, TCC ,Tattaglia * Skill'uri la joburi secundare:Mechanic skill 5 , Detective skill 5 * De ce doresti sa intri in National Guard?:Imi place aceasta factiune si imi doresc foarte mult sa fac parte din aceasta frumoasa familie * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani? : Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:Da * Alte precizari?:sper sa fiu acceptat si sa reusesc nimic mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Tymonelu - Acceptat pentru teste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenV Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Nick: alpiNE Varsta reala: 16 Level: 17 imd 18 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/10569650839511927705.png Factiuni anterioare: Medic/Fireman , School Instructor , Stracci Family , F.B.I. , Corleone Family Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5+ De ce doresti sa intri in National Guard?: Vreau sa ajut la prinderea raufacatorilor , si vreau sa trec de partea legii Stii regulile National Guard?: da normal Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da , Normal Alte precizari?: sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Alpine - Acceptat pt teste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 # Nick: AsaSSinuL # Varsta reala: 15 # Level: 27 # ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/15851279863967989369.png # Factiuni anterioare: FBI/NG/NR/Tattaglia/Paterno/Taxi/Cuneo/TCC. # Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5... # De ce doresti sa intri in National Guard?: Deoarece este o factiune serioasa si vreau sa prind infractorii... # Stii regulile National Guard?: Da # Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da # Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da # Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) # Alte precizari? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 AsaSSinuL - Transfer Acceptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Nick: snik Varsta reala: 15 Level: 16 ScreenShot /stats: Factiuni anterioare: S.I. , Pd , barzini , Tattaglia , Taxi Skill'uri la joburi secundare: detective 5 mechanic 5 De ce doresti sa intri in National Guard?: ca este o factiune frumoasa si unita si vreau sa incerc!! si mai ales imi place sa prind infractori! Stii regulile National Guard?: da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 snik - Acceptat pt teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro15 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 * Nick: Spawnn3L * Varsta reala: aproape 16 * Level: 15 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/88779073508427900656.png * Factiuni anterioare: TCC,Stracci * Skill'uri la joburi secundare: detective-5,whore-5,drugs dealer-5,fishing-4 * De ce doresti sa intri in National Guard?: Sa fac parte dintr-o factiune plina de actiune * Stii regulile National Guard?: da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da * Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : Nu am fost propus.. * Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Spawnn3l - Acceptat pentru teste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 (edited) Nick:Blade_Trinity Varsta reala:16 Level:30 ScreenShot /stats: Factiuni anterioare:Medics, paterno , pd , ng , barzini, fbi, barzini , taxi , paterno Skill'uri la joburi secundare: detect 5 , mechanic 5 De ce doresti sa intri in National Guard?: Am multi prieteni, si imi doresc foarte mult Stii regulile National Guard?: da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da, desigur Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) : da Alte precizari?: nimic Edited April 4, 2010 by Bladde2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Blade_Trinity - Acceptat pt teste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMpKiller Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 SaMp_Killer old:15 level":15 http://www.img.b-zone.ro/images/57947647675328745791.png Factiuni anterioare: Taxi cab company,Stracci Skill'uri la joburi secundare:detective De ce doresti sa intri in National Guard?: i love national guard i wanna be there i have a lot of friends i know things i wanna arrest people kill runners be a good cop and of course help to newbies and i just love it Stii regulile National Guard?:Are u kidding me? of course i know am invata romana asa regulament la ng dar mine romana nu bine.. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:2 weeks? i'll stay year no 2 weeks.. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:Of course.. the leader and my friends and the other higher cops Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus: lol don't worry... and i never ask for rank i'll show my leader that he should to give me this rank up and don't worry i will not do things what make to my leader to rank me down or kick me. Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 SaMp_Killer - Acceptat pt teste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 * Nick:Shady_mig * Varsta reala:20 * Level:19 * ScreenShot /stats:http://www.img.b-zone.ro/images/92222077834375970482.bmp * Factiuni anterioare:Lider LCN , Ng * Skill'uri la joburi secundare:detective skill 5 : car jacker skill 5 * De ce doresti sa intri in National Guard?:ca am mai fost si mi-a placut * Stii regulile National Guard?:Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:Da * Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : nu am fost niciodata propus dar sunt constient * Alte precizari?:am revenit dupa 6 luni:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Shady_mig Acceptat pentru teste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 * Nick: PapY * Varsta reala: 15 * Level: 23 * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/31603165377472755248.png * Factiuni anterioare: Corleone * Skill'uri la joburi secundare: 5 la toate * De ce doresti sa intri in National Guard?: E factiune frumoasa * Stii regulile National Guard?: da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da * Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) da * Alte precizari?: ma rugat PapY sai fac cerere dupa contu lui find ca el este la tara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDD Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Nick: RyDeRz Varsta reala: 15 Level: 20 ScreenShot /stats: Factiuni anterioare: Taxi ,NG, F.B,I , Stracci, NR, cuneo, stracci Skill'uri la joburi secundare: 5detectiv De ce doresti sa intri in National Guard?: Pentru ca am multi prieteni acolo si cei care nu ma cunosc sa ma imprietenesc cu ei Stii regulile National Guard?:Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : . Alte precizari?: NOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 •Nick:vik7or •Varsta reala:15 •Level:27 •ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=55219...60.png•Factiuni anterioare:Nr.Pd.Corleone.Barzini.Fbi.BArzini •Skill'uri la joburi secundare:mechanic 5,detective 5 •De ce doresti sa intri in National Guard?:Pt ca eeste singura factiune in care nu am fost dintre toate politiile..pt ca imi place liderul cum se ocupa de toti membrii si pt ca am prieteni acolo •Stii regulile National Guard?: DA •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:desigur •Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) Alte precizari: Ca in tot deauna "Sper sa fiu acceptat".Apropo daca voi fi acceptat voi fi demis imediat din barzini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 * Nick: PapY * Varsta reala: 15 * Level: 23 * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/31603165377472755248.png * Factiuni anterioare: Corleone * Skill'uri la joburi secundare: 5 la toate * De ce doresti sa intri in National Guard?: E factiune frumoasa * Stii regulile National Guard?: da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da * Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) da * Alte precizari?: ma rugat PapY sai fac cerere dupa contu lui find ca el este la tara ! Nu`i adevarat, eu nu te-am rugat nimic. Fac cerere cand vreau eu nu tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fivelici0us Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 (edited) * Nick: [biS]fivE * Varsta reala: 15 * Level: 19 * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/90197174855827209579.png * Factiuni anterioare: NR,stracci,paterno * Skill'uri la joburi secundare: 5 detective! * De ce doresti sa intri in National Guard?: Este o factiune frumoasa!Si as vrea sa intru! * Stii regulile National Guard?: da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da * Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) da * Alte precizari?: Multumesc! Edited April 7, 2010 by fivE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 [biS]five - Respins! vik7or - Acceptat pentru teste!! RyDerZ - Acceptat pentru teste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 # Nick: zEd # Varsta reala: 15 # Level: 17 # ScreenShot /stats: # Factiuni anterioare: TCC,Stracci Family,Barzini Famlily # Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5 # De ce doresti sa intri in National Guard?: Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune. # Stii regulile National Guard?: Da # Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da # Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da # Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus): Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 zEd - Acceptat pentru teste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts