Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname: AleCs_X

• Level: 27

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Un an si ceva

• Varsta reala: 18

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Am facut o pauza , nu le mai tin minte pe toate. Cuneo family e una dintre ele

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Cuneo family .. 2 saptamani aproximativ

• Motivul plecarii din ultima factiune: Wipe

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 la Mechanic , skill 3 Dealer arms , skill 1-2 restul.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

• Bara RPG stats: Nu imi merge

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: In cursul saptamanii 8:00 - 10:00 si 19:00 - 00:00 si mai mult.

• Ai mai fost in National Guard?: Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este o factiune care se ocupa cu prinderea infractorilor

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt un tragator bun si am spirit de echipa

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Arestarea oamenilor, mentinerea in ordine a puscariei

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut , ma numesc Alex si sunt un tip de gasca. Imi place sa-mi fac prieteni si sa ma distrez.

• Nickname: don_iVaNo

• Level: 30 ++

•For how long you play on b-zone? 3 years

• Gender (male / female): male

• Number of warns received in game and why you received them: 2/3 [3 years of playing :) ]

• Previous nicknames: -

• Previous Factions (and time spent there): NG

• The last faction and time spent there: 1 year + in Ng [Rank4]

• Reason for leaving the last faction: Work in real life

• Skills in secondary jobs: Detective 5

• Picture with / stats, detective skill (required): http://i.imgur.com/O6dfY3Y.png

• RPG stats bar: user-000074695.png

• You have the ability to work in a team?: Yes

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

• A time interval when you are playing SA: MP: 18.00 - 22.00

• Have you ever been in the National Guard? Yes , 3 Times [ 1.2 year in all ]

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: Work in real life

• Why do you want to enter the National Guard? : Old Love, NG is only faction i was at Bzone

• Why do you think you are suitable for National Guard?: I was rank 4

• What do you think National Guard deals with?: High Wanted level and jail [rank 1]

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes

• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 3-4 Ours , I never afk

• How would you describe yourself in real life?: Am very communicative, know how to help and love to have fun in games

• Nickname: Oxigen

• Level: 24

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 4 ani.

• Varsta reala: 16

• Sex (masculin / feminin): Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( limbaj, acum 2 ani. )

• Nickname-uri anterioare: TheAssaulter

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Tattaglia ( 3 saptamani ), Paterno (2 saptamani), Stracci (3 saptamani), Cuneo (2 saptamani), Taxi Cab Co. (2 saptamani), FBI (2 saptamani), TCC (3 saptamani), News Reporter (2 luni).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: News Reporter (2luni)

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am renuntat la B-Zone o perioada de timp.

• Skill-uri la joburile secundare: Detective -5 Whore.. - 1, Lawyer - 1, News Reporter - 5, Mecanic - 5, Arm dealer- 5, car jacker - 1, drug dealer - 1.

• Poza cu stats: http://i.imgur.com/GPdVMwa.jpg

Bara RPG stats bar-000030718.pngts:

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: In timpul saptamanii ( 15:00 - 22:00 ) iar in weekend ( 9-10:00 - 23-24:00 ).

• Ai mai fost in National Guard? Nu inca.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : In afara de lucrul in echipa pe care il depun membrii si de seriozitatea dovedita, doresc sa intru pentru a face ceva in acest departament.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt cooperativ, stiu ce inseamna team work-ul, sunt serios si hazliu cand trebuie.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Mentinerea pacii, LV-LS-SF, dar si de mentinere a pacii in jail, arestari etc.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore pe zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Pai in primul rand, ma numesc Leo, sunt un tip serios, ma tin de treaba, imi place sa fiu sincer si sa-mi duc treaba la bun sfarsit, cam atat.

Edited by Alaska

Cei acceptati pentru test sunt:

- [CBN]Chuck

- Gola

- [DGS]David.

- OmerKr

- Razvan_Jackson

- WisSh

- Alecs_X

- Oxigen

- Prada

- .Mr.Chrys

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare

• Nickname: AleCs_X

• Level: 27

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Un an si ceva

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Am facut o pauza , nu le mai tin minte pe toate. Cuneo family e una dintre ele

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Cuneo family .. 2 saptamani aproximativ

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 la Mechanic , skill 3 Dealer arms , skill 1-2 restul.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/MdtQpJ6

• Bara RPG stats: Nu imi merge

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: In cursul saptamanii 8:00 - 10:00 si 19:00 - 00:00 si mai mult. In weekend peste 6-7 ore fara afk.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este o factiune care se ocupa cu prinderea infractorilor

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt un tragator bun si am spirit de echipa

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Arestarea celor cu W +3 , Linistea la jail , etc.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut , ma numesc Alex si sunt un tip de gasca. Imi place sa-mi fac prieteni si sa ma distrez.

Edited by onlykiiba

• Nickname: NoRules

• Level: 15

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 saptamani si 3 zile .

• Varsta reala: 20 (pe 7 aprilie)

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Limbaj (a fost la inceput)

• Nickname-uri anterioare: Nu am

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Tattaglia Family ( O Saptamana )

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tattaglia Family ( O Saptamana )

• Skill-uri la joburile secundare: Detective 4 (aproape 5) , Mechanic 5 , Arms 2 .

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i45.tinypic.com/35n0rwj.png

• Bara RPG stats: bar-000554854.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10+ Ore (Nu mai fac scoala)

• Ai mai fost in National Guard?: Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am fost

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard , pentru a ajuta playerii cu respectarea regulilor , chiar daca sunt constient ca asta nu vor invata niciodata , nimeni nu e perfect nici eu , la inceput cand am inceput sa joc pe acest server , vroiam numai DM si lucruri gresite "" Without Rules ''' . Dar cu toate astea mereu am avut un respect fata de societate , si am reusit sa realizez ca se poate si altfel .

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pot fi activ , serios , rabdator , pentru cerintele acestei functi .

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Aresteaza playerii cu wanted , mentine organizarea in jail .

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 10+ ore , uneori stau toata ziua .

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sincer , rabdator , pot comunica usor cu calm , sunt si direct in diferite situati , desigur cu bunul simt .

Nickname: BlooD

• Level: 31

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: octombrie 2010

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 vorbeam cu un prieten facandu-l prost si a iesit un newbie din boschete cu F8

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):School Instructor 3, The Corleone Family 1, The Tattaglia Family 1, The Barzini Family 1, The Cuneo Family 1, The Stracci Family 1, Police Departament 2, FBI 1, News Reporter 2, TTC 1

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: TTC 1 saptamana

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demitere am tractat din parcare

• Skill-uri la joburile secundare: Detective skill 5

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/yokmng7.jpg

Bara RPG stats: bar-000361394.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: De la 16:00 pana la 23:00

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in NG pentru mentinerea ordinei pe server si pentru pazirea persoanelor in jail

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca stiu cum sa actiionez in orice situatie

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea suspectilor prinderea roberilor si pazirea jailului

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Andrei, locuiesc in orasul Pitesti, sunt o fire sociabila, imi place foarte mult sa comunic de asemenea imi place sa glumesc si stiu de gluma.

Nickname: alexandru46

Level: 15

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: m-am apucat pe la sfarsitul anului 2010, nu am prea avut activitate deoarece am avut ceva probleme, m-am lasat o perioada iar acum 2 luni m-am apucat mai serios.

Varsta reala: 20

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: nu am

Nickname-uri anterioare: fara

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire & Medic rank 2

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fire & Medic 3 sapt.

Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Skill 5 Detective.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/nxppkggun/

• Bara RPG stats: bar-000159734.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: in functie de timpul liber in jur de 6/7/8 ore pe zi.

Ai mai fost in National Guard?: Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : As dori sa intru in acest departament deoarece vreau sa cunosc membrii noi, sa imi fac prieteni noi si sa fac parte din echipa voastra.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Ma cred potrivit pentru NG in primul rand pentru ca sunt un baiat serios si matur.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Pazirea inchisorii si arestarea celor cu w3+

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: in jur de 6/7 ore pe zi

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Alexandru am 19 ani, sunt un baiat serios, adaptabil, cumunicativ si cu spirit de echipa.

Edited by alexandru46

• Nickname: hao

• Level: 30

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 1 an jumatate sau mai mult.

• Varsta reala: 18 ani

• Sex (masculin / feminin): masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3, ad-uri aiurea cand eram la inceput.

• Nickname-uri anterioare: nu am

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Tcc (3 sapt), Corleone x2 (1 luna +), Barzinii x3 (1 luna +), National Guard x2 (mereu peste 1 luna), Taxi Cab Company.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Corleone Family, 1 luna si ceva

• Motivul plecarii din ultima factiune: m-am lasat de samp o perioada.

• Skill-uri la joburile secundare: detectiv si mecanic 5, rob skill 2, restul 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/JcwcOcb.png

Bara RPG: bar-000316193.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: da, sunt.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: seara dupa ora 10 si dimineata de pe la ora 9 pana la 13.

• Ai mai fost in National Guard? da

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Asta a fost acum mult timp cand nu era introdus noul jail si national guard nu avea chiar atat de lucru. Asta ar fi motivul principal.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca e una din factiunile mele preferate.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca sunt capabil sa lucrez in echipa si sa ajut cu tot ce pot.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu jail-ul, robberi si arresturile.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: undeva la 3, 4-5 ore pe zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat ca oricare altul, amuzant si glumet, destul de temperamental, enervant de sincer dar si foarte de treaba. Ca tot omul, mai la un fotbal, mai la un samp... ma vedeti voi in joc daca voi fi acceptat.

Edited by Sociopat

• Nickname: Zarzare

• Level: 36

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 11 luni

• Varsta reala: 15

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire & Medic Departement, rank 3 (1luna si 1 saptamana), The Paterno Family, rank 2 (1luna si 1 saptamana), The Cuneo Family, rank 3 (2 luni si 3 saptamani), Southern Pimps, rank 1 (3 saptamani si 2 zile)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Southern Pimps, rank 1 (2 saptamani si 2 zile)

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie

• Skill-uri la joburile secundare: Detective 5, Lawyer 1, Whore 1, Drugs Dealer 1, Car Jacker 3, News Reporter 1, Car Mechanic 5, Rob 3, Arms Dealer 4.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/5kuWZ58.jpg

• Bara RPG stats: bar-000443181.png

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00-12:00/13:00 si 17:30/19:30-00:30/01:30

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca m-am saturat de factiuni pasnice si de mafii si vreau sa incerc ceva nou, de asemenea liderul este unul exemplar.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am capacitatea de a lucra in echipa si ma pricep la arme.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu pastrarea linistii in jail la rank 1, iar apoi de arrest-uri, de playeri cu wanted si de robberi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat din Craiova in varsta de 15 ani, studiez la Colegiul National Elena Cuza si sunt pe profilul Filologie bilingv engleza. Sunt destul de inalt, cu parul scurt si brunet si ochii caprui. Sunt rabdator din fire, serios si stiu sa lucrez in echipa.

Edited by Zarzare

- BlooD

- Zarzare

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare

• Nickname:Maryus

• Level:18

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni si ceva

• Varsta reala: 15 ani

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3, ad cu rob si bug abuz , acestea le-am loat cand aveam lvl mic

• Nickname-uri anterioare: nu am

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Nu am avut

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:---

• Motivul plecarii din ultima factiune: --

• Skill-uri la joburile secundare: detectiv si mecanic 5, arms daler 2, restul 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/ufv7ydc7r/

Bara RPG: bar-000398628.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: da, sunt.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: In timpul zilei joc de la 14:00-00:00 , si sambata ,duminica toata ziua.

• Ai mai fost in National Guard? Nu ,da imi doresc foarte mult,ca imi place cu ce se ocupa.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: ---

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca e una din factiunile mele preferate.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca sunt capabil sa lucrez in echipa si sa ajut cu tot ce pot.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu jail-ul, robberi si arresturile.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Cam 10 ore pe zi

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat ca oricare altul, amuzant si glumet, destul de temperamental, enervant de sincer dar si foarte de treaba. Ca tot omul, mai la un fotbal, mai la un samp... ma vedeti voi in joc daca voi fi acceptat, si imi place sa invat lucruri noi.

Edited by Sociopat, 03 April 2013 - 09:49 AM.

Edited by MaarYus

• Nickname: JustSmile

• Level: 19

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire & Medic Departement rank 3 (2 luni).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fire & Medic Departement rank 3 (2 luni).

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie.

• Skill-uri la joburile secundare: Detective 5, Lawyer 1, Whore 1, Drugs Dealer 1, Car Jacker 3, News Reporter 1, Car Mechanic 5, Rob 2, Arms Dealer 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/6D1LBY4.jpg?1

• Bara RPG stats: Nu merge.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 09:00 - 13:00 / 20:00 - 01:00

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in NG pentru mentinerea ordinei in jail si pentru a ajuta departamentul cat mai mult posibil.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am capacitatea de a lucra in echipa si ma pricep la arme.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu pastrarea linistii in jail la rank 1, iar apoi de arrest-uri, de playeri cu wanted si de robberi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Cristian , am frumoasa varsta de 16 ani, locuiesc in Craiova, aici m-am nascut si aici am crescut. Sunt un baiat glumet, ambitios, serios, tin la glume.

Edited by JustSmile

• Nickname: [PH]Boateng

• Level:26+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 5 luni.

• Varsta reala: 17 Ani.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 /ad pt rob si dm aiurea.

• Nickname-uri anterioare: S.VLAD

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Tow Truck Company 3 zile [Wipe].

Tow Truck Company 12 Zile

The Barzini Family 3 Saptamanii.

The Corleone Family 14 Zile.

The Tattaglia Family 10 Zile.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tattaglia Family 10 zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu mai aveam timp de activitati.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 Detective, Mechanic. 3 Arms, 2 Rob si la restu 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/27f59aZ.png

Bara RPG: bar-000494751.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Depinde de zi.

• Ai mai fost in National Guard? Nu.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca imi place.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Serios si capabil sa lucrez in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu jail-ul si arrest-uri.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Depinde de zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Vlad am 17 ani si locuies in Brasov, imi place footbalu si in timpu liber joc sa-mp.

• Nickname: William

• Level: 69

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din vara lui 2009.

• Varsta reala: 17

• Nickname-uri anterioare: DarkSideOfSoul

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Police Department (All time: 1year) TCC (2 sapt), FBI (All time: 4-5 luni), The Paterno Family (2 sapt), NR (2 sapt), The Stracci Family (2 luni), Hitman Agency (2 sapt), National Guard (All time... 4-5 luni), The Tattaglia Family (1-2 luni), The Cuneo Family (1-2 luni) .

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Police Department (4-5 luni)

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am demisionat deoarece ajunsesem la un rank maricel... treaba a devenit monotona, si ma plictisisem total. M-am ocupat putin mai mult si de scoala... si am renuntat pentru o perioada.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 Detective, Skill 5 Mechanic.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/NRmd5Zg.jpg

• Bara RPG stats: bar-000014412.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 17:00 - 22:00 in timpul scolii, iar in timpul weekendurilor sau al vacantelor cat sunt acasa: 10:00-01:00.

• Ai mai fost in National Guard? Da.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu-mi mai amintesc foarte bine, search-ul nu functioneaza. Daca mai retin bine, probabil din cauza unui wipe.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Am amintiri placute in aceasta factiune, care mi-au adus aminte de clipe frumoase, momente amuzante. Am prieteni in factiune... si ce sa mai doresc, sa opresc robberi...

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am un skill foarte bun la condus cu roti sparte, capacitatea de a lucra in echipa, imi ajut colegii si... poate multe altele, care nu-mi trec pe moment in cap.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu pazirea inchisorii, si cu omorarea/reducerea criminalitatii.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5 ore (in timpul scolii) iar in weekenduri / vacante in care sunt acasa peste 12h/zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Nu sunt o persoana pupincurista, incerc sa zic in fata omului ce-mi place si ce nu-mi place, sunt incapatanat si orgolios, ma implic profund in activitati care imi provoaca o stare de bine, nu fug de responsabilitati, nu caut scuze penibile, sunt o persoana amabila, hazlie, poate prea hazlie in anumite cazuri..., nu-mi plac glumele de prost gust..., ma supar usor, poate fara motiv, dar la scurt timp uit, precum nici nu s-ar fi intamplat nimic... :)

Edited by William

Nickname:pamatuf

• Level:19

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an cu pauze

• Varsta reala:17

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:2/3 pentru un limbaj neadecvat.

• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Nu am.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -

• Motivul plecarii din ultima factiune: -

• Skill-uri la joburile secundare:Skill 5 mechanic/detectiv

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://postimg.org/image/hsqw2htcd/bfe3871a/

• Bara RPG stats: bar-000222478.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: De obicei ma joc intre orele 13:00-23:00.

• Ai mai fost in National Guard? Nu din pacate.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in National Guard deoarece imi plac "oameni legii",si imi doresc ca impreuna sa scadem rata criminalitati.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Cred ca sunt potrivit pentru National Guard deoarece si in viata reala vreau sa dau la academie.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa cu arestarea infractorilor cu wanted 3+ si administrarea jailului.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:De obicei 6 poate si mai mult.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Numele meu este Danut sunt din orasul Hunedoara,sunt o persoana amuzanta, dar cand trebuie sa fiu serios sunt, in timpul liber ma joc sa-mp, sau il petrec cu prieteni, imi place sa merg cu bicicleta si sa gatesc.

Edited by CBN pamatufa

- JustSmile

- William

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

National Guard recruteaza in continuare.

Nick: [M.F]Andrei_Mafia

Varsta reala: 18 ani

Level: 22

ScreenShot /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp010oq.png/

Factiuni anterioare: niciuna

Skill'uri la joburi secundare: Sunt detectiv skill 5

De ce doresti sa intri in National Guard?: vreau sa fac lege,sa apar,sa prind infractori + ca este o factiune misto rau !

Stii regulile National Guard?: Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: DESIGUR(DA !!)

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: DESIGUR (DA !!)

Alte precizari?: IMI PLACE mult NG ! si sper sa fiu ales :D este factiunea mea preferata ;) sa prind infractori ..sa patrulez :X

DLdJvrA.png

• Nickname: Acadea17

• Level: 21

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 2 ani , m-am reapucat acum cateva zile.

]Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Stracci Family - 1 saptamana , Fire & Medic Department 2 saptamani , Barzini Family 2 zile.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Barzini Family 2 zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am mai avut timp de sa-mp , am avut anumite ocupatii si responsabilitati care nu puteau fi omise.

• Skill-uri la joburile secundare: skill 5 Detective >

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): samp077vm.png

Bara RPG stats: user-000201286.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Practicand fotbal de performanta de cand eram mic am aceasta abilitate destul de bine dezvoltata , pot spune ca este punctu-l meu forte !

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Depinde , pot juca si intre 13:00 - 00:00 si intre 18:00 - 05:00

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : O factiune curata , care nu lasa de dorit. Are un leader care isi stie principiile , stie sa coordoneze o echipa adevarata , membrii sunt ca atare si respectul respectiv seriozitatea nu sunt omise! [/font]

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Dupa cum am mentionat mai sus practic fotball de performanta si pot lucra in echipa foarte bine.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Rank 1 - Trebuie sa se ocupe in mod special de administrarea jail-ului - Voi fi un gardian perfect !

Rank 2+ - Trebuie se se ocupe de suspecti (arrest & kill) - Nu vor scapa asa usor.

Rank 3+ - Trebuie sa ajute colegi cu hunterul, cand suspecti nu pot fi omorati sau au vehicul aerian si va putea deschide toate celulele din jail. - Nu va exista suspect fara predare nedoborat.

Rank 4+ - Face parte din administratia factiuni, se ocupa de teste, antrenamente, raporturi, etc - Sper sa ajung aici.

Rank 5+ - Ajuta colegi cu hydra, numai in caz ca suspecti au vehicul aerian - SPer sa ajung aici.

Rank 6 - Ajuta liderul si ii tine locul cand este plecat. - Nu imi fac sperante.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da!

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: in jur de 5 -6 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat chipes :)) , care stie cand sa accepte o gluma , tratata ca atare , in limita bunului simt,am hobby-uri ca toti oameni , imi place sportu-l. Ajungand la sa-mp cateodata dau dovada de o dexteritate aparte. Asa mi s-a spus si de obicei imi place sa imi atribui parerile altora. Cele rele le las deoparte!

Edited by alb17

Nickname: ViberRr

Level: 33

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 1 an si jumatate.

Varsta reala: 17

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

National Guard - 12 zile

Fire & Medic Departament - 17 zile

Corleone - 21 zile

Barzini - 1 luna

Paterno - 2 saptamani

Stracci - 13 zile

Cuneo - 12 zile

FBI - 1 saptamana .

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: FBI - 1 saptamana .

Motivul plecarii din ultima factiune: Mici inconveninte cu lider-ul .

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 Detective, Skill 5 Mechanic.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://img836.images...2/samp016mr.png

Bara RPG stats: user-000056888.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 17:30 - 23:00.

Ai mai fost in National Guard? Da.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai avut destul timp pentru a ma juca .

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Este factiunea mea preferata , deoarece membrii sunt tratati de la egal la egal , ca oameni , nu ca rank 1 si 5 . Lider-ul este un baiat rational care stie sa isi faca treaba foarte bine si in plus imi place sa fiu om al legii .

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt foarte activ , ma caracterizeaza si in plus imi place foarte mult jocul in echipa .

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard-ul (NG) este armata, ei se ocupa de wanted 3+ si de administrarea Jail-ului .

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore . 10-12 , depinde de zile .

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Vlad , am 17 ani si sunt foarte cooperativ , imi place munca de echipa si apreciez oamenii care nu te ajuta cu un anumit scop . Sunt jucator de poker de vreo 4 ani , deci si extrem de perseverent .

Va multumesc pentru rabdarea si timpul acordat cererii mele !

National%20Guard%203.jpg

Edited by vladonee10

Nickname: Compaq

Level: 44

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani.

Varsta reala: 16 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

Nickname-uri anterioare: kVb_bV

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): National Guard ( 4 luni ) / Cuneo Family (2 luni) / Barzini Family (5 luni) / Police Departament (2 săptămâni) / Paterno Family (1 lună) / Stracci Family (2 săptămâni) / FBI ( 2 săptămâni) / SFPD (2 săptămâni ).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: San Fierro Police Departament (2 săptămâni)

Motivul plecarii din ultima factiune: Doream să încerc alt departament unde n-am mai fost de mult timp și anume National Guard.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detective, Skill 5 mechanic.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Click

Bara RPG stats: bar-000028524.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP:În fiecare zi ( 14:30 - 22:30 ).

Ai mai fost in National Guard? Da, pe vremea când era CiupaNezu lider.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Deoarece eram în perioada cu examenelor și numai aveam timp de acest joc.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece consider că este un departament puternic și foarte frumos.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt un tip corect, serios, punctual,criterii specifice unui membru National Guard.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea Jail-ului și wanted 3 +.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore +.

Cum te-ai descrie in realitate?: Un tip calm,serios, cu capul pe umeri, am 16 ani, sunt clasa a-X-a, disciplina mea preferată fiind Sportul, practic fotbal de aproximativ 2-3 ani și deja joc la echipa din orașul în care locuiesc.Mă adaptez în orice situație, sunt glumeț și îmi place să-mi ajut colegii / prietenii.

# Promit să nu dezamăgesc și să stau cât mai mult în facțiune, este departamentul meu preferat unde simt eu că mă voi simții cel mai ok. Mulțumesc pentru timpul acordat aplicației mele !

Edited by Compaq

Nickname: SoldieR.AskK1.

• Level: 23(154/96)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni.

• Varsta reala: 17 ani.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3 nu am avut niciodata.

• Nickname-uri anterioare: Askk1,[mR].asKKK

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

School Instructors-1luna +

The Cuneo Family-1luna jumate

LVPD-Cateva zile(am acumulat 2/3 deaorece mi-a luat ceva vreme sa ma obisnuiesc cu comenzile,dar acum am invatat).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Las Venturas Police Departament cateva zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: 2/3.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detective, Skill 5 mechanic,Arms 3.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Click!

• Bara RPG stats: bar-000531344.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: În fiecare zi ( 09:00-12:00/18:00-02:00)

• Ai mai fost in National Guard?: Nu de aceea am aplicat aici.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece consider ca este cel mai organizat departament si are un lider pe masura.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece cred ca este un departament potrivit pentru mine,imi place sa lucrez in echipa,am mai fost intr-un departament si stiu cum sta treaba.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea Jail-ului și arestarea playerilor cu wanted3+.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-9 ore +,depinde de zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut!Ma numesc Alexandru Valentin, am 17 ani,sunt nascut pe 1 ianurie si sunt din orasul Giurgiu, judetul Giurgiu, in aproprierea Bucurestului,un oras cu o populatie mica si destul de plictisitor. Sunt in clasa a X-a, la "Colegiul National Ion Maiorescu",un an scolar nu foarte greu dar nici usor, la profilul filologie intensive-engleza,deci imi plac limbile straine,dar urasc foarte mult matematica,fizica si chimia.Sunt o persoana energica,vesela,prietenoasa,sunt sociabil,serios si de incredere. . Nu imi plac certurile, barfa, uneori sunt glumet ( cand este cazul ),stiu de gluma , atunci cand se glumeste.Imi place foarte mult sa ma uit la filme,mai ales cele de actiune si thriller,dar ma mai uit si e discovery,am si acolo niste emisiuni care imi plac foarte mult.Petrec destul de mult timp pe calculator jucand diverese jocuri,SAMP,Counter Strike,Minecraft,NeedForSpeed,etc.Imi palce sa ii ajut pe cei care cau nevoie,cu ce pot eu,chiar daca ii cunosc sau nu.Timpul liber il petrect cu prietenii pe afara,jucand bascket,billiard uitandu-ma la filme,jucandu-ma pe calculator si practicand diferite activitati.Imi place foarte mult sa calatoresc,tarile mele preferate fiind Egiptul,Marea Britanie,Franta si America pe care nu am vizitat-o inca.Imi place sa vizitez tari noi,sa invat cate ceva din fiecare,sa invat stilul de viata al oamenilor de acolo,cultura etc.Imi place mult sa descopar lucruri noi,sa vizitez muzee mai ales cele de origine arheologica.Imi place si muzica foarte mult,o ascult foarte des,prefer toate genurile de muzica inafara de manele si rock.Imi plac animalele,in special cainii si pisicile,dar am o frica de broaste si tot ce intra in categoria reptile.Cam atat despre mine,restul il veti afla pe viitor si astept sa va cunosc si eu,

Edited by mR asKKK

• Nickname: Dj_Byscuit

• Level: 25

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 1 an/

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 pentru DM aiurea.

• Nickname-uri anterioare:-

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Cuneo x2(2 saptamani), F/M Departament(1 saptamana si ceva), Barzini(cateva zile), Stracci (3 saptamani).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Stracci - 3 saptamani.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - detective, mecanic. Skill 2 - rob, arms. Skill 1 - restul.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://img9.imagesha...58/samp250r.png

Bara RPG stats: bar-000485993.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00 - 23:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat? :-

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece imi place sa arestez suspectii, sa am grija de inchisoare.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece eu cred ca este un departament foarte bun.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea suspectilor si ingrijirea inchisorii.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore+.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat de treaba, care stie de gluma, sociabil, prietenos.

Edited by DJ Byscuit

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.