Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick:Tymonelu

* Varsta reala:14

* Level:16

* ScreenShot /stats: 35364452331529189022_thumb.png

* Factiuni anterioare:Taxi, TCC ,Tattaglia

* Skill'uri la joburi secundare:Mechanic skill 5 , Detective skill 5

* De ce doresti sa intri in National Guard?:Imi place aceasta factiune si imi doresc foarte mult sa fac parte din aceasta frumoasa familie

* Stii regulile National Guard?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani? : Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:Da

* Alte precizari?:sper sa fiu acceptat si sa reusesc nimic mai mult

Nick: alpiNE

Varsta reala: 16

Level: 17 imd 18

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/10569650839511927705.png

Factiuni anterioare: Medic/Fireman , School Instructor , Stracci Family , F.B.I. , Corleone Family

Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5+

De ce doresti sa intri in National Guard?: Vreau sa ajut la prinderea raufacatorilor , si vreau sa trec de partea legii

Stii regulile National Guard?: da normal

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da , Normal

Alte precizari?: sper sa fiu acceptat

# Nick: AsaSSinuL

# Varsta reala: 15

# Level: 27

# ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/15851279863967989369.png

# Factiuni anterioare: FBI/NG/NR/Tattaglia/Paterno/Taxi/Cuneo/TCC.

# Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5...

# De ce doresti sa intri in National Guard?: Deoarece este o factiune serioasa si vreau sa prind infractorii...

# Stii regulile National Guard?: Da

# Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

# Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da

# Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus)

# Alte precizari? Multumesc!

Nick: snik

Varsta reala: 15

Level: 16

ScreenShot /stats:

Factiuni anterioare: S.I. , Pd , barzini , Tattaglia , Taxi

Skill'uri la joburi secundare: detective 5 mechanic 5

De ce doresti sa intri in National Guard?: ca este o factiune frumoasa si unita si vreau sa incerc!! si mai ales imi place sa prind infractori!

Stii regulile National Guard?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da

Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus)

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat!!

* Nick: Spawnn3L

* Varsta reala: aproape 16

* Level: 15

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/88779073508427900656.png

* Factiuni anterioare: TCC,Stracci

* Skill'uri la joburi secundare: detective-5,whore-5,drugs dealer-5,fishing-4

* De ce doresti sa intri in National Guard?: Sa fac parte dintr-o factiune plina de actiune

* Stii regulile National Guard?: da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da

* Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : Nu am fost propus..

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat

Nick:Blade_Trinity

Varsta reala:16

Level:30

ScreenShot /stats:11497254249128931590_thumb.png

Factiuni anterioare:Medics, paterno , pd , ng , barzini, fbi, barzini , taxi , paterno

Skill'uri la joburi secundare: detect 5 , mechanic 5

De ce doresti sa intri in National Guard?: Am multi prieteni, si imi doresc foarte mult

Stii regulile National Guard?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da, desigur

Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) : da

Alte precizari?: nimic

Edited by Bladde2010

SaMp_Killer

old:15

level":15

http://www.img.b-zone.ro/images/57947647675328745791.png

Factiuni anterioare: Taxi cab company,Stracci

Skill'uri la joburi secundare:detective

De ce doresti sa intri in National Guard?: i love national guard i wanna be there i have a lot of friends i know things i wanna arrest people kill runners be a good cop and of course help to newbies and i just love it :)

Stii regulile National Guard?:Are u kidding me? of course i know am invata romana asa regulament la ng :)) dar mine romana nu bine..

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:2 weeks? i'll stay year no 2 weeks..

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:Of course.. the leader and my friends and the other higher cops

Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus: lol :| don't worry... and i never ask for rank i'll show my leader that he should to give me this rank up and don't worry i will not do things what make to my leader to rank me down or kick me.

Alte precizari?:

* Nick:Shady_mig

* Varsta reala:20

* Level:19

* ScreenShot /stats:http://www.img.b-zone.ro/images/92222077834375970482.bmp

* Factiuni anterioare:Lider LCN , Ng

* Skill'uri la joburi secundare:detective skill 5 : car jacker skill 5

* De ce doresti sa intri in National Guard?:ca am mai fost si mi-a placut

* Stii regulile National Guard?:Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:Da

* Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : nu am fost niciodata propus dar sunt constient

* Alte precizari?:am revenit dupa 6 luni:D

* Nick: PapY

* Varsta reala: 15

* Level: 23

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/31603165377472755248.png

* Factiuni anterioare: Corleone

* Skill'uri la joburi secundare: 5 la toate

* De ce doresti sa intri in National Guard?: E factiune frumoasa

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

* Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) da

* Alte precizari?: ma rugat PapY sai fac cerere dupa contu lui find ca el este la tara !

Nick: RyDeRz

Varsta reala: 15

Level: 20

ScreenShot /stats: user-33434.png

Factiuni anterioare: Taxi ,NG, F.B,I , Stracci, NR, cuneo, stracci

Skill'uri la joburi secundare: 5detectiv

De ce doresti sa intri in National Guard?: Pentru ca am multi prieteni acolo si cei care nu ma cunosc sa ma imprietenesc cu ei

Stii regulile National Guard?:Da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: da

Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : .

Alte precizari?: NOne

•Nick:vik7or

•Varsta reala:15

•Level:27

•ScreenShot /stats:

http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=55219...60.png•Factiuni anterioare:Nr.Pd.Corleone.Barzini.Fbi.BArzini

•Skill'uri la joburi secundare:mechanic 5,detective 5

•De ce doresti sa intri in National Guard?:Pt ca eeste singura factiune in care nu am fost dintre toate politiile..pt ca imi place liderul cum se ocupa de toti membrii si pt ca am prieteni acolo :D

•Stii regulile National Guard?: DA

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?:desigur

•Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus)

Alte precizari: Ca in tot deauna "Sper sa fiu acceptat".Apropo daca voi fi acceptat voi fi demis imediat din barzini

* Nick: PapY

* Level: 23

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/31603165377472755248.png

* Factiuni anterioare: Corleone

* Skill'uri la joburi secundare: 5 la toate

* De ce doresti sa intri in National Guard?: E factiune frumoasa

* Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus) da

* Alte precizari?: ma rugat PapY sai fac cerere dupa contu lui find ca el este la tara !

Nu`i adevarat, eu nu te-am rugat nimic. Fac cerere cand vreau eu nu tu.

* Nick: [biS]fivE

* Level: 19

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/90197174855827209579.png

* Factiuni anterioare: NR,stracci,paterno

* Skill'uri la joburi secundare: 5 detective!

* De ce doresti sa intri in National Guard?: Este o factiune frumoasa!Si as vrea sa intru!

* Alte precizari?: Multumesc!

Edited by fivE

# Nick: zEd

# Varsta reala: 15

# Level: 17

# ScreenShot /stats: 66684850296005987456_thumb.png

# Factiuni anterioare: TCC,Stracci Family,Barzini Famlily

# Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5

# De ce doresti sa intri in National Guard?: Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune.

# Stii regulile National Guard?: Da

# Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

# Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da

# Esti constient ca un membru National Guard garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW si Rank Down? : (In cazul in care ai fost propus): Da

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.