Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

► Nick: ShinyShadow

► Sex:M / F: Male

► Level : 21

► Factiuni precedente: medics,taxi,ng,cuneo,corleone,pd,paterno,barzini

► Ultima factiune:The Barzini Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/rpg/factionlogs/?f=6

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca asta e visul meu,imi doresc din toata inima sa intru

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Ea rezolva contractele puse de alti playeri

► Cum puteti ajuta factiunea:O sa fiu foarte activ,si o sa rezolv multe contracte

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu

► In ce interval orar jucati:7-10 ore

► Nick-uri anterioare:x10sion,xTeNsioN,[biS]Shiny,ShinyShadow

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) ShinyShadow este un baiat linistit,care nu creaza probleme,cu bun simt fata de alti playeri.ShinyShadow s-a nascut pe la inceputul anului 2010 cand am intrat prima oara pe B-Zone.M-am nascut la Gara Los Santos,de unde a inceput cariera mea pe B-Zone si am invatat multe lucruri,in special Roleplay.Ca toata lumea am inceput cu factiuni de grad mai mic,iar dupa ce am crescut am inceput cu factiuni de grad mai mare.Primele mele factiuni au fost Medics si Taxi si de acolo,am ajuns ce sunt acum.Dorinta mea este sa intru in Hitman Agency ca sa dovedesc de ce sunt in stare,si sa dovedesc capabilitatea mea membrilor si liderului acesteia.Va multumesc

Informatii din viata reala :

- Nume:Raul

- Varsta reala:15

- Oras : Cluj-Napoca

Edited by ShinyShadow

Informatii despre caracter :

► Nick: Christiano

► Sex: M

► Level : 22

► Factiuni precedente: Police Departament , Hitman Agency , FBI

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: No

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Rank 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Am fost hitman si imi place foarte mult sa omor oameni

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pe bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu clieteni satisfacuti la care le indeplinesc contractele

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu,sunt chiar prieten cu multi din ei

► In ce interval orar jucati: 13-00 - 00-00

► Nick-uri anterioare: NU

► Biografia caracterului: Christiano locuieste in Los Santos inca din primii ani de viata. A inceput sa isi castige existenta muncind pe tiruri de mare tonaj ca Trucker ca mai apoi sa isi dedice timpul vanzarii masinilor si repararii acestora. Simultan si-a descoperit pasiunea pe care o avea pentru prinderea infractorilor asa ca a ales sa isi urmeze in pararel cariera de Politist alaturi de colegii sai din aceea factiune. Momente care i-au marcat cresterea si maturizarea intr-un caracter complex, inteligent, care poate face fata situatilor limita si care a invatat o lectie foarte importanta ciocnindu-se de ea: Pentru a ajunge unde iti doresti este nevoie de munca, determinare si curajul de a incerca. Din pacate datorita unor factori denigratorii acesta a fost nevoit sa plece si s-a orientat catre Hitman agency unde a fost primit cu bratele deschide datorita vointei si cunostintelor sale.Dupa o perioada lunga acesta si-a redescoperit pasiunea s-a de politist si s-a gandit sa intre in FBI. Acum Christiano se afla intr-un punct crucial al vietii sale, acesta incearca sa isi implineasca visul, sa ajunga membru celei mai bune factiuni, o factiune dreapta, corecta, in care insfarsit poate dovedii de ce este in stare Hitman Agency.

- Nume: Robert

- Varsta reala: 16

- Oras : Ploiesti

Edited by Christiano

Nick: blaki

► Level : 21

► Factiuni precedente: barzini, tattaglia,stracci, FBI

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: No

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Rank 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: as vrea sa fiu in hitman si imi place foarte mult sa omor oameni

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pe bani

► Cum puteti ajuta factiunea: As indeplinii cele mai multe contracte si am sa fiu cel mai acctiv

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu,

► In ce interval orar jucati: dupa scoala 15-22-23

► Nick-uri anterioare: NU

► Biografia caracterului: Sunt o persoana prietenoasa , imi place munca in echipa , imi place tot ce fac,am ceva experienta pe samp joc de ceva timp am avut si alte conturi pe care aveam lvl 12-13-15 si am luat bann :)) de la admin bot pt mony si acum cu contul asta am inceput sa joc.am fost in mafii si am stiut cum e viata acolo. dar si in astea pasnice ajutam oameniii sa ajunga undeva sau sa curat drumurile.asta e viata mea pe samp.multumesc

- Nume: ovidiu

- Oras : suceava

Edited by Blaki

► Nick:c0s7eL

► Sex:M

► Level :21

► Factiuni precedente:NR,Paterno,Cuneo,Medics,TCC,Stracci,FBI,Tattaglia,Stracci,Paterno,FBI

,NR.

► Ultima factiune:NR

► Link catre demisie: -----

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Sublider :)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Am multi prieteni aici si vreau sa incerc viata de asasin.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omoara oameni pentru bani.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cum pot(ideei,ajutor material si multe altele)

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: 14:00-22:00

► Nick-uri anterioare:-----

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

c0s7eL s-a nascut spre sfarsitul lui August cand mi-am facut cont pe B-ZONE si l-a inceput dorea sa intre intr-o mafie insa nu avea level potrivit asa ca sa angajat ca News Reporter pana a facut lvl 6 pentru a intra in Paterno.El era trucker si fiind nevoit sa calatoreasca pentru a duce la destinatie mai multe lucruri a invatat drumurile din SAN Andreas pe derost.Cand a intrat in Paterno s-a apucat de droguri slujba care l-a bagat deseori la jail.M-ai tarziu a iesit din Paterno din urma uni conflict cu un coleg si s-a facut Detective.Apoi el a intrat in Cuneo deoarece avea multi prieteni acolo.Insa dupa un timp a renuntat la mafie pentru ca nu il mai plateau(salariu).S-a decis sa faca munca voluntara ca Medic si pentru prima data a fost Lider Secund.

Din cauza unui conflict major cu liderul a trebuit sa paraseasca factiunea si s-a dus m-ai departe in Tow Car Company unde nu a stat m-ai mult de o saptamana.M-ai tarziu s-a decis sa aleaga mafia Stracci in care va primi rank 2.Liderul a scos toti membrii(wipe) inclusiv pe el.Apoi a decis sa intre in FBI pentru a face din LS un oras sigur.Dupa ce a iesit a incercat intr-o mafie:Tattaglia.Aici era o atmosfera placuta cu membrii prietenosi dar a iesit si a incercat alta mafie din care a iesit in aceasi zi din cauza subliderului.Dupa un timp in care a fost mai inactiv din cauza testelor a decis sa intre in Paterno,o factiune organizata si in care a mai fost.Din aceasta a iesit la cerere pentru a intra in FBI.Dupa ce a iesit din FBI din cauza unei prostii a intrat in NR si apoi a iesit imediat pentru a intra in Hitman.(c0s7eL a stat aprox. 5 zile pentru a face o cerere la hitman)

- Nume: Costel

- Varsta reala:14

- Oras : Tulcea

► Nick:Just.XeS

► Level :29

► Factiuni precedente: Pd rank 2 Hitman rank 2 barzini rank 4

► Ultima factiune: Corleone

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry270125

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 Lider

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc de mult si ca tine ca leader simt ca ne vom intelege

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pentru bani.nU DM aiurea

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate, respect fata de membri cu rank mai mare si prin a ma intelege perfect cu toti membri.Si a fi cu prietenul meu Aka in factiune

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu niciodata

► In ce interval orar jucati: 14:00-22:00 week 7:00-22:00

► Nick-uri anterioare: Multe nu mai tin minte TazzmANIA

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Sunt o persoana respectabila si intelegatoare.Imi placesa ma distrez alaturi de prieten si sa joc jocuri pe calculator.Imi place sa profit de viata la maxim Si sa omor dar fara a exagera sau sa incalc reguli Deci de asta imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune.Stiu ce cere aceasta factiune si cred ca trebuie o maxima seriozitate. Respect leaderi si membri Si pe tine Darkseeker pentru ca esti un leader foarte bun si stiu asta. Dupa multe luni de munca In pd in prinderea raufacatorilor ma hotarat sa ma alatur la hitman din nou Si per ca un alt leader mai intelegator.Va multumesc!

- Nume:Nechita Sebastian

- Varsta reala:13 fac 14

- Oras : Iasi

Nick:vik7or

Varsta reala:14

Level: (minim level 15):31

ScreenShot /stats:Click!

Factiuni anterioare:Nr,Pd,Corleone,Barzini,Fbi,Ng,Paterno

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1):skill 5 detective si 5 mechanic

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte):Vreau sa dovedesc ca sunt demn de asa factiune si vreau sa indeplinesc contracte

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 :Da

Alte precizari?: Eu cand intru la aplicatii Hitman nu imi apre modelul nou de cerere...imi cer scuze..dar..

Edited by vik7or

► Nick: Bebell

► Sex:M / F : M

► Level : 26

► Factiuni precedente: Paramedics/Fireman , FBI, TOw car company ,Cuneo family

► Ultima factiune: TCC

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=140

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 ( sublider)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Nu am fost niciodata , si imi doresc sa ajung in hitman agency de cand am venit pe B-zone Community respectiv de 6 luni.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor, assasini

► Cum puteti ajuta factiunea: Eu pot ajuta aceasta agentie cu indeplinirea contractelor si respectarea regulilor si liderului

► In ce interval orar jucati: Toata ziua

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Sunt un baiat care imi vad de treaba, respect, serios, urasc minciuna si neseriozitatea. Stiu de gluma, iau gluma ca pe o gluma si munca ca pe o munca, cam atat despre mine, intr-un cuvant sunt un baiat la locul lui. Bebell este un baiat respectos,care isi vede de treaba lui,cu cei 7 ani de acasa si cu un spirit de echipa foarte bun.Bebell s-a nascut pe data de 16 decembrie 2009 in orasul sau natal Los Santos. Bebell implining varsta de 18 ani sa angajat ca medic la Spitalul San Fiero alaturi de Medicul primar Bill_Bonano.Odata cu plecarea medicului in FBI , Bebell a dorit sa se inroleze si el in Agentia de securitate.Dupa o perioada de 2 saptamani Agentul sef a dat wipe iar Bebell a ramas somer. El cautand de lucru sa angajat ca mechanic la Tow Car Company, sa curete strazile de masinile parcate aiurea.Bebell sa hotarat sa se incadreze in mafie, sa devina un mafiot de temut in Familia Cuneo. In prezent bebell dupa depunerea demisiei la tow car Company, este hotarat sa devina un asasin inrait si sa indeplineasca cat m-ai multe contracte.

- Nume: Nedea Liviu

- Varsta reala: 17

- Oras : Bucuresti/Berceni

Edited by bebel

# Nick: Rfx

# Varsta reala: 17

# Level: (minim level 15) 23

# ScreenShot /stats: se vede la skill

# Factiuni anterioare: Barzini rank 5,Tattgalia family

# Skill'uri la joburi secundare: http://img.b-zone.ro/images/17923459954796368332.png

# De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: O factiune completa,o factiune respectata,membrii foarte buni,lider cum se cade.. si as dori sa raman pe viitor in ea daca se poate desigur.

# Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : da

# Alte precizari?: Cand va veni Van imi va da uninvite..,

Informatii din viata reala :NUme :Gas

VArsta Reala:14

Oras:Arad

► Nick: StaLoNe

► Sex:M / F

► Level : 35-36

► Factiuni precedente: Tcc,fbi,paterno family,fbi,cuneo,barzini,corleone,pd,stracci(nu leam spus chiar in ordine)

► Ultima factiune: The Stracci Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry275506

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3>...

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca visul meu este sa fiu in aceasta factiune! acest lucru mil doresc cel mai mult...

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu Efectuarea contractelor adica hitman este o echipa de asasini care omoara pentru bani!

► Cum puteti ajuta factiunea: Pai voi ajuta cu ce va fi nevoie! orice!

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu!!!

► In ce interval orar jucati: Pai in timpul saptamani 14:00 - 23:00

► Nick-uri anterioare:Dacy12; Mr.Dacy

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) M-am Nascut in gara Los Santos Am inceput sa ma plimb prin oras pana am descoperit foarte mult am ajuns Sub conducerea lui [F4L]Balon si am devenit un mecanic priceput am ajuns as promovez dupa o vreme indelungata am plecat in Federal Bureau Of Investigation Pentru ca imi doream foarte mult sa devin un Politist Priceput ....am mai invatat cat mai multe despre cum se joaca ...am stat si aici o vreme ....apoi am plecat in paterno pe vremea lui lebron cand a preluat el conducerea am intrat in aceasta mafie pt ca imi doream sa fac parte dintro mafie paterno era cea mai tare la vremea respectiva....am stat undeva la doua luni....apoi am vrut sa merg unde se spunea ca este cel mai greu ....Corleone Family....si am ajuns cu greu....am stat nu asa mult pt ca era foarte greu si imi doream sa intru in pd am stat in jur de vreo 3 saptamani .../.......etc...este prea mult de povestit..

Sper sa ma acceptati! Nu o sa va para rau...

Edited by Silvester_Stalone

Nick:vik7or

► Level :31

► Factiuni precedente:Nr,Pd,Fbi,Corleone,Barzini,Ng,Paterno

► Ultima factiune:Paterno

► Link catre demisie:

Screen-shot /stats: Click!

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru a demonstra ce pot,pentru a imi face noi prieteni si pentru a indeplinii cat mai multe contracte!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu indeplinirea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea:Cu indeplinirea contractelor

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu,cu nici unul dintre ei!

► In ce interval orar jucati:10:00-11:30 si 15:30-22:00-23:00

► Nick-uri anterioare:-

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Vik7or este un baiat linistit,la locul lui,cu bun simt si cu spirit de echipa.Ii place foarte mult sa se distreze,dar asta nu inseamna ca pentru el totul inseamna distractie.Glume'i gluma,dar toate au o limita si daca nu sti cand sa te opresti gresesti!vik7or s-a nascut pe data de 20 septembrie 2009 si a continuat sa creasca,trecand prin minunate experiente alaturi de mai multe factiuni:News Reporters,Police Departament,FBI,National Guard,Corleone,Barzini si Paterno!Aici a invatat ce inseamna respectul si spiritul de echipa!

- Nume:Victor

- Oras : Bucuresti

Imi cer mii de scuze!!Mii de scuze!! Mii de scuze!! Mii de scuze pt duble-post!

Edited by vik7or

► Nick:Andreysnk

► Level :26

► Factiuni precedente:TCC,Tattaglia,NG,FBI,Stracci,Cuneo,NR,Barzini,Taxi,Corleone.

► Ultima factiune:The Corleone Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=100 nu stiu de ce nu merge dar intrati la Factions=>The Corleone Family=>Cererei demisii=>ultima pagina si am un ss ca sunt civil: http://img.b-zone.ro/images/81380507584739596059.png

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 (Vicario) The Stracci Family (nick15 leader)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca vreau sa-mi fac prieteni noi,sa va ajut cu tot ce pot,si sa rezolv contracte pe niste "prieteni"

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:when you kill for money there are no rules

► Cum puteti ajuta factiunea:Cu bunatatea mea,activitate,munca in echipa.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:NU

► In ce interval orar jucati:7-8 eu restu afk

► Nick-uri anterioare:Andreysnk mi l-am schimbat in FlitTzZeR si acum la loc Andreysnk

► Biografia caracterului:Andreysnk s-a nascut la spitalul general din Los Santos.El a trait alaturi de parintii sai pana la varsta de 15 ani cand s-a intamplat un accident tragic,mama lui fusese omorata de catre o persoana necunoscuta.In ziua aceea,Andrey nu stia ce sa mai faca,asa ca i s-a oferit o sansa sa intre intr-o mafie numita The Stracci Family unde putea sa-si razbune mama.Peste 3 ani Andrey isi serbeaza ziua implinind 18 ani,2 luni mai tarziu urmeaza pomana mamaei sale,Andrey planuieste ca in acea zi sa gaseasca ucigasul,pana atunci isi organizeaza toate planurile cu foarte mult tiimp citind pe net documentare despre cine ar putea fii ucigasul.A sosit ziua pomenii,Andrey a descoperit ucigasul.Si-a luat toata mafie imbarcata in multe masini,s-a dus acasa la ucigas,asteptandul sa iasa prefacandu-se cersetor,ucigasul iesi din casa iar Andrey si mafiotii sai l-ai decapitat,punandu-i capul pe masa pomenii.Cateva luni mai tarziu politistii depun o ancheta impotriva lui Andrey.Dupa 2-3 zile Andrey se trezeste cu politia la poarta,se ascunde repede in casa si cheama toata mafia Stracci,politisti ii sparg usa iar mafiotii apar imediat,omorand politistii.Andrey,refugiat intro lume noua isi schimba numele in FlitTzZeR pentru a nu putea fi gasit de politisti.La varsta de 26 ani,FlitTzZeR afla ca acele documente cu ancheta impotriva lui au disparut,iar el isi schimba numele la loc in Andreysnk.Acum Andrey vrea sa intre in Hitman Agency pentru a se razbuna pe niste "prieteni"

- Nume:Andrei

- Oras : Pitesti

EDIT:Dark,imi pare rau pentru tot ce am facut intrecut,acum am realizat ca am fost ce am fost...

Edited by Andreysnk

► Nick: George_Catalin

► Level : 30

► Factiuni precedente: Tcc,paterno family,stracci,taxi cab co.

► Ultima factiune: Taxi Cab Company

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=280

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 Sublider Tow Car Company

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca imi place foarte mult factiune...si de cand am inceput sa joc pe b-zone mi-am dorit sa intru in hitman!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Pai...hitmanii sunt acei asasini platiti care se ocupa de contractele puse pe playeri

► Cum puteti ajuta factiunea: ORICE!

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu-mi amintesc sa fi avut vreo problema cu aceasta factiune!

► In ce interval orar jucati: Pai in timpul saptamani 09:00 - 20:00

► Nick-uri anterioare:George_Catalin

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) George_Catalin a prins "viata" pe 9 decembire 2009 intr-o dupamiaza foarte plictisitoare....cand 2 prieteni ( franky si Nitemare ) mi-au recomandat B-zone...am sosit la Gara Los Santos unde ajutat de ce 2 prieteni am inceput sa cutreieram Los Santos-ul...mai tarziu la level 3 [biS]Rzr.marius m-a recomandat lui [F4L]Balon un leader excelent...care m-a luat la el in factiune unde am ramas 3 luni si am ajuns Sublider....apoi am vrut sa incerc altceva...am incercat Paterno...nu mi-a placut( la vremea aceea)dupa 2 saptamani m-am intors in tcc unde am mai stat aproximativ 1 luna! am plecat apoi in stracci...nici acolo nu mi-a prea placut...iar in tcc...apoi in taxi...sunt mai multe de spus...nu le pot spune pe toate aici...

- Nume:George Catalin

- Varsta reala:19

► Nick: ByByLoY

► Sex:Masculin

► Level :19

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company,News Reporter,Barzini Family,Tattagli Family,F.B.I

► Ultima factiune: F.B.I

► Link catre demisie: Wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3-News Reporter

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:In primul si in primul rand deoarece Andu Sau DarkSeeker mi-a fost lider in F.B.I si doresc mult sa raman alaturi de el pentru ca imi este un prieten si un player exemplar,si in al 2-lea rand deoarece de cand eram noob eram fascinat de factiunea asta pentru ceea ce fac

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Indeplinirea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea:Prin rezolvarea contractelor ajutare celor noi cand ma voi acomoda si eu si cu ce este nevoie eu ajut pentru ca nu ma doare nimic daca pun mana pe tastatura si pe mouse

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu normal unii chear ii cunosc

► In ce interval orar jucati:In timpul saptamanii dimineata si seara , Weekend...poi depinde in cazurile in care nu ma duc pe nicaieri ...toata ziua

► Nick-uri anterioare: ---

► Biografia caracterului:Bybyloy s-a nascut in spitalul din Los Santos.Cum el provenea dintr-o familie cu o situatie materiala...precara...a decis sa-si ajute familia cu bani....si s-a alaturat echipei News Reporters cu Leaderul InNsSi2.3.Aici el si-a facut multi prieteni printre care si liderul...dar cand acesta a parasit factiune pentru aceasta,Hitman ...a incercat sa mearga dupa el...dar nu prea avea el fata pentru Hitman avand level mic.A vazut oameni cu bani care se jucau cu banii...mafioti...si sa alaturat si el acestora...dar vazand ca nu este bine ceea ce face s-a alaturat partii opuse,de partea copoilor...a devenit un membru FBI unde si-a facut prieteni si deasemea s-a reintalnit cu InSi vechiul lui lider si prieten...acum Liderul FBI a parasit aceasta factiune pentru Hitman...istoria se repeta...si ByBYLoY doreste iaras sa se tina dupa lider...si dupa iNnSsi pentru ca amandoi s-au alaturat Hitman

- Nume: Stefan

- Varsta reala: 17

- Oras : Slobozia

http://www.img.b-zone.ro/images/16766719816595292527.png

Guest RiSiNGxLEGEND
65920062742140914536.png
Hitman Agency Sing-up closed

Christiano
acceptat pentru teste
.

Restul respinsi
.
vik7or data viitoare mai lucreaza la biografie
.
Vei ajuta factiunea cu indeplinirea contractelor ?

► Nick: Sapty

► Level : 15

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company , School Instructor , The Tattaglia Family

► Ultima factiune: The Tattaglia Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=180

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 (Sublider Temporar)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Vreau sa incerc aceasta factiune , pentru ca nu am fost niciodata.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin a indeplini cat mai multe contracte.

► In ce interval orar jucati: Dupa ora 14:00

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Am 16 de ani şi sunt nascut în Oradea .Ca zodie sunt Sagetator şi, ca toţi nativii acestei zodii, sunt disciplinat, ambiţios şi perseverent până la încăpăţânare. Sunt foarte loial şi cine mi-a câştigat încrederea are un prieten pe viaţă.

Sunt un baiat normal, cu o viaţă obişnuită. Cine îşi imaginează că mănânc zilnic caviar şi îmi petrec timpul între petreceri şi shopping se înşeală. Am prieteni la care ţin. Uneori am emoţii. Alteori sunt stresat. Am zile în care mă simt grozav şi zile în care nu mă simt în formă, ca oricare om.

- Nume: Mihai / Gabriel

- Oras : Oradea

► Nick: Mr.FlorYn

► Level : 33

► Factiuni precedente: Aproape toate

► Ultima factiune: Nr

► Link catre demisie: -

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: pentru ca imi place sa omor pentru bani,este o factiune extrem de frumoasa,cu membrii experimentati,cu un lider de treaba,si cu membrii cu care poti comunica.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin a iNPEPLINI cat mai multe contracte.

► In ce interval orar jucati: de cand vin de la scoala pana seara pe la 00:00,1:00

► Nick-uri anterioare: Mascota

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : pai sunt dragostos,imi place sa glumesc,sunt prietenos si nu caut cearta.

- Nume: C. FlorYn

- Varsta reala: 14

- Oras : Arad.

Edited by Mascota

► Nick: [F4L]ShocKy

► Sex:M / F: M

► Level : 20

► Factiuni precedente: NG,Barzini,Stracci,TCC

► Ultima factiune: NG

► Link catre demisie: Am fost demis din cauza inactivitatii, din cauza examenelor nationate, acum le-am terminat asa ca sunt activ din nou!

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece am multi prieteni aici, mereau mi-am dorit sa vin alaturi de voi si vreau sa erzolv si eu contracte!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu contractele pe care le pun plyerii pe capul celorlati.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cum indeplinirea contractelor.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

► In ce interval orar jucati: Dimineata intre orele 8 -11 si seara dupa ora 7 pana cat pot sa stau.

► Nick-uri anterioare: [F4L]zEd

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): [F4L]zEd s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat la Balon la compania lui Tow Car ca sa castige niste bani pentru a urma scoala mai departe. Acesta s-a saturat de caratul masinilor si a intrat in mafia lui nick15, Straccii. Dupa cateva saptamani a vazut ca mafia nu era foarte respectata si si-a schimbat tabara la Oasis in mafia Barzinii. Dupa ce a invatat ce este respectul acesta s-a saturat de furt si crime asa ca s-a dat de partea binelui si a facut o aplicatie la NG unde sef este CiupaNezu.Acesta a trecut testele si a ajuns sa prinda raufacatorii cu colegii lui.Ca sa nu mai fie recunoscut de prietenii din mafie acesta si-a schimbat numele in [F4L]ShocKy pentru a fi sub acoperire.Din cauza ca avea teze (in real-life) nu a mai putut sa se concetreze la munca si a fost demis.Acum ShocKy este activ si a facut o cerere la Hitman Agency.

- Nume: Ene Andrei

- Varsta reala: 15

Edited by F4LzEd

► Nick:Andreysnk

► Level :26

► Factiuni precedente:TCC,Tattaglia,NG,FBI,Stracci,Cuneo,NR,Barzini,Taxi,Corleone.

► Ultima factiune:The Corleone Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=100 nu stiu de ce nu merge dar intrati la Factions=>The Corleone Family=>Cererei demisii=>ultima pagina si am un ss ca sunt civil: http://img.b-zone.ro/images/81380507584739596059.png

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 (Vicario) The Stracci Family (nick15 leader)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca vreau sa-mi fac prieteni noi,sa va ajut cu tot ce pot,si sa rezolv contracte pe niste "prieteni"

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:when you kill for money there are no rules

► Cum puteti ajuta factiunea:Cu bunatatea mea,activitate,munca in echipa.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:NU

► In ce interval orar jucati:7-8 eu restu afk

► Nick-uri anterioare:Andreysnk mi l-am schimbat in FlitTzZeR si acum la loc Andreysnk

► Biografia caracterului:Andreysnk s-a nascut la spitalul general din Los Santos.El a trait alaturi de parintii sai pana la varsta de 15 ani cand s-a intamplat un accident tragic,mama lui fusese omorata de catre o persoana necunoscuta.In ziua aceea,Andrey nu stia ce sa mai faca,asa ca i s-a oferit o sansa sa intre intr-o mafie numita The Stracci Family unde putea sa-si razbune mama.Peste 3 ani Andrey isi serbeaza ziua implinind 18 ani,2 luni mai tarziu urmeaza pomana mamaei sale,Andrey planuieste ca in acea zi sa gaseasca ucigasul,pana atunci isi organizeaza toate planurile cu foarte mult tiimp citind pe net documentare despre cine ar putea fii ucigasul.A sosit ziua pomenii,Andrey a descoperit ucigasul.Si-a luat toata mafie imbarcata in multe masini,s-a dus acasa la ucigas,asteptandul sa iasa prefacandu-se cersetor,ucigasul iesi din casa iar Andrey si mafiotii sai l-ai decapitat,punandu-i capul pe masa pomenii.Cateva luni mai tarziu politistii depun o ancheta impotriva lui Andrey.Dupa 2-3 zile Andrey se trezeste cu politia la poarta,se ascunde repede in casa si cheama toata mafia Stracci,politisti ii sparg usa iar mafiotii apar imediat,omorand politistii.Andrey,refugiat intro lume noua isi schimba numele in FlitTzZeR pentru a nu putea fi gasit de politisti.La varsta de 26 ani,FlitTzZeR afla ca acele documente cu ancheta impotriva lui au disparut,iar el isi schimba numele la loc in Andreysnk.Acum Andrey vrea sa intre in Hitman Agency pentru a se razbuna pe niste "prieteni"

- Nume:Andrei

- Oras : Pitesti

EDIT:Dark,imi pare rau pentru tot ce am facut intrecut,acum am realizat ca am fost ce am fost...

► Nick: Magestratu

► Level : 19

► Factiuni precedente: Taxi Cuneo Corleone Ng Fbi Tattaglia

► Ultima factiune: Tattaglia

► Link catre demisie: am luat ban nu am

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca am prieteni aici si mereu mi-am dorit sa fiu hitman

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Factiunea Hitman se ocupa cu asasinarile, ei sunt asasini platiti

► Cum puteti ajuta factiunea: Pai am sa incerc sa fiu cat mai activ si serios si o sa incerc sa nu creez probleme

► In ce interval orar jucati: luni-vineri 18:00 22:00 si sambata si duminica 11:00( dimineata ) 02:00 ( seara )

► Nick-uri anterioare: nicunul

► Biografia caracterului: Magestratu sa nascut acum 8 luni in orasul los santos prima lui meserie a fost cea de taximetrist iar apoi a trecut prin multe departamente cum ar fi fbi sau ng si-a terminat cariera intr-o mafie.

- Nume: Bogdan

- Oras : Cluj-Napoca

Edited by magestratu

► Nick: Mr.GhosTx

► Level : 33

► Factiuni precedente: n-am fost in cuneo,barzinii,TCC,PD,corleone,s.i ( mai usor le-am zis asa :)) )

► Ultima factiune: F.B.I

► Link catre demisie:http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8015&st=120&start=120

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 ( sublider stracci,medici,taxi,Hitman)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca este o factiune respectata si am multi prieteni in ea :D

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Kill for money

► Cum puteti ajuta factiunea: Indeplinesc cat mai multe contracte

► In ce interval orar jucati: cand apuc

► Nick-uri anterioare: GhosTx ( fara Mr. )

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : M-am nascut in Los Santos.De cand eram mic tatal meu a vrut sa devin taximetrist,la 8 ani deja stiam orasul perfect.Nu am rezistat mai mult prea mult ca taximetrist deoarece ma pasionau armele si am fost dat afara cand colegii m-au prins cu arme la mine.M-am alaturat Familie Stracci.De la ei am invatat sa folosesc orice tip de arma.Intr-o am primit un telefon de la un hitman care imi facuse o oferta.Trebuia sal otravesc pe liderul meu pentru 2.000.000 $.Dupa ce am inteplinit aceasta sarcina , liderul hitmenilor m-a intrebat daca as vrea sa ma alatur lor , dar trebuia sa trec niste teste.

- Nume: Fuia Alexandru

- Varsta reala: 14 ( aproape 15)

- Oras : Deva

Edited by GhosTx

Guest RiSiNGxLEGEND
07080195592319164058.png
Hitman Agency sing-up closed

Sapty -
acceptat pentru teste

Mr.FlorYn -
respins, minim 100 de cuvinte, biografia caracterului din joc
.

[F4L]ShocKy -
respins, imi aduc aminte cand tu imi jigneai agentii (fbi) si asta m-a deranjat foarte tare
.

Andreysnk -
respins, nu am incredere in tine, nu stii ce vrei cu adevarat
.

Magestratu -
respins, minim 100 e cuvinte, biografia caracterului din joc
.

Mr.GhosTx -
acceptat pentru teste, amuzanta biografie
.

Cei care ma suna in joc si ma bat la cap punandu-mi intrebari "ai un loc si pentru mine? " "ma accepti si pe mine ?" sunt respinsi din start
.

Guest Bill
07080195592319164058.png
Hitman Agency sing-up open

Astept aplicatii din partea jucatorilor activi, seriosi, fideli si capabili de acest job
.

? Nick: [F4L]ShocKy

? Sex:M / F: M

? Level : 20

? Factiuni precedente: NG,Barzini,Stracci,TCC

? Ultima factiune: NG

? Link catre demisie: Am fost demis din cauza inactivitatii, din cauza examenelor nationale, acum le-am terminat asa ca sunt activ din nou!

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece am multi prieteni aici, mereau mi-am dorit sa vin alaturi de voi si vreau sa rezolv si eu contracte!

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu contractele pe care le pun plyerii pe capul celorlati.

? Cum puteti ajuta factiunea: Cum indeplinirea contractelor.

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

? In ce interval orar jucati: Dimineata intre orele 8 -11 si seara dupa ora 7 pana cat pot sa stau.

? Nick-uri anterioare: [F4L]zEd

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): [F4L]zEd s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat la Balon la compania lui Tow Car ca sa castige niste bani pentru a urma scoala mai departe. Acesta s-a saturat de caratul masinilor si a intrat in mafia lui nick15, Straccii. Dupa cateva saptamani a vazut ca mafia nu era foarte respectata si si-a schimbat tabara la Oasis in mafia Barzinii. Dupa ce a invatat ce este respectul acesta s-a saturat de furt si crime asa ca s-a dat de partea binelui si a facut o aplicatie la NG unde sef este CiupaNezu.Acesta a trecut testele si a ajuns sa prinda raufacatorii cu colegii lui.Ca sa nu mai fie recunoscut de prietenii din mafie acesta si-a schimbat numele in [F4L]ShocKy pentru a fi sub acoperire.Din cauza ca avea teze (in real-life) nu a mai putut sa se concetreze la munca si a fost demis.In legatura cu ce a facut zEd/ShocKy acum ii pare rau si spera sa-l ierti.Acum ShocKy este activ si a facut o cerere la Hitman Agency.

- Nume: Ene Andrei

Edited by F4LzEd

► Nick: isabeLa .

► Sex: F .

► Level : 17 ( rp: 51/72 ) .

► Factiuni precedente: The Paterno Family, Taxi Cab Company, Police Departament .

► Ultima factiune: Police Departament .

► Link catre demisie: Eram in perioada de teste si nu a mai trebuit sa fac cerere pentru demisie, si i-am spus liderului sa ma dea afara pe motivul ca am picat testele .

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2 .

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca imi place foarte mult, am fost lider pe alte servere la hitman, ma inteleg bine cu majoritatea membrilor din factiune si imi place sa asasinez oameni .

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea oamenilor .

► Cum puteti ajuta factiunea: Stau foarte mult pe server si indeplinesc multe contracte .

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu .

► In ce interval orar jucati: Dimineata 7-8 pana la vreo 13-14 ( in functie de cum ma trezesc si la ce ora incep scoala ) si seara de la 7-8 pana cand mi se face somn 1-2 , iar ziua cand sunt la liceu il las pe modul /sleep .

► Nick-uri anterioare: Unicul nick : isabeLa .

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Intr-o zi frumoasa de iarna, cu cer senin, draguta isabeLa s-a nascut in Los Santos. Isi incepe viata alaturi de o familie, ea a ales 'Paterno', prima oara i-a placut foarte mult, dar fratii ei deja incepeau sa fie rautaciosi cu ea si s-a gandit sa incerce altceva. Incepand viata de taximetrista, activitatea ei pe server a crescut, ei i-a placut foarte mult sa ajute toti playerii ducand pe fiecare la destinatie . La varsta maturitatii (lvl 15) , isabeLa a intrat acolo unde vroia demult timp si anume Police Departament, dar ea gandindu-se mai bine la tot ce face si la tot ce se intampla pe server, si la ce e mai placut, s-a gandit sa iasa si sa incerce sa intre in HiTmaN ! Aceasta a facut o cerere si spera sa fie acceptata !

- Nume: Isabela .

- Varsta reala: 16 .

- Oras : Constanta .

;x

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.