Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

07080195592319164058.png
Hitman Agency sing-up open

Pentru a fi acceptati trebuie sa fiti activi, seriosi, civili, un comportament adecvat si sa intelegeti semnificatia cuvantului 'respect'
.

Informatii despre caracter :

Nick: [F4L]Kos

Sex: Masculin

Level : 28

Factiuni precedente: PD , F.B.I , Corleone , Barzini x2 ,

Ultima factiune: Barzini

Link catre demisie: Nu am avut cerere de demisie

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece vreau sa va ajut cu contractele si sa imi fac noi prietenii

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Hitmanii sunt niste asasini platiti sa ucida anumite perosane

Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea contractelor

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

In ce interval orar jucati: 10:00 - 00:00 S-au chiar mai mult.

Nick-uri anterioare: k0zm1n

Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

[F4L]Kos s-a nascut in spitalul din Los Santos. Familia mea neavand suficienti bani pentru facturi eu am inceput sa fur. Am inceput cu lucruri marunte de la ceasuri,telefoane pana la masini si banci pana cand m-a prins politia. Am stat in inchisoare o perioada destul de mare dar pentru buna purtare m-a eliberat. Dupa aceea liderul [F4L]Oasis9 mi-a dat o sansa sa intru in Barzini Family. El m-a invatat cum sa folosesc armele si cum e viata unui mafiot. Tot el m-a invatat ce e respectul si cum sa ma feresc de probleme . Dupa mult timp ca mafiot am decis sa incerc si altceva si dorinta mea ar fi sa intru in Hitman Agency

Informatii din viata reala :

- Nume: Miahila Cosmin

- Varsta reala: 16

- Oras : Bucuresti

Nick: Csabbyk

Sex:Masculin

Level : 22

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, Tattaglia Family, School Instructor, Fireman/Paramedic, Taxi Cab Company, News Reporter, The Cuneo Family, National Guard, The Cuneo Family(wipe)

Ultima factiune: The Cuneo Family

Link catre demisie: Sa dat wipe, am fost dat afara

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: School Instructor -> rank 3

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru a rezolva contractele puse de playeri si a incerca ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea unor persoane..alese de clienti..

Cum puteti ajuta factiunea: Pot ajuta Hitman Agency prin activitatea si respect.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

In ce interval orar jucati: 7:00 - 22:00

Nick-uri anterioare: --

Biografia caracterului: Csabbyk sa nascut la spitalul general din Las Venturas. El facea parte dintr-o familie bogata, tatal sau fiind Medic, iar mama sa reporter. Intre timp, mama sa a murit din cauza unei forme necunoscute de cancer. La 23 de ani, el s-a angajat ca bucatar la Cluckin' Bell. Nu i-a placut, asa ca a demisionat si sa alaturat familiei Cuneo, acolo a invatat ce este respectul, a invatat sa traga cu diferite arme. La inceput, tatal sau nu a fost de acord, dar cand a vazut cat de respectat este fiul sau, a decis si el sa devina mafiot...In timpul unui razboi intre mafii, tatal sau a fost omorat de catre un rival. Csabbyk a vazut ca este prea periculoasa meseria de mafiot, si a decis sa devina Hitman, acum el scriind biografia caracterului, pe care tu o citesti in clipa aceasta.

Nume: Balan Theodor Alexandru

Varsta reala: 14

Varsta reala : Calarasi

Edited by Csabbyk

► Nick: SpraY

► Sex: Masculin

► Level : 22

► Factiuni precedente: National Guard , News Reporter , Fireman/Paramedic , The Cuneo Family , The Stracci Family.

► Ultima factiune: The Cuneo Family

► Link catre demisie: Sa dat wipe la factiune.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune care imi doresc sa intru in ea.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea persoanelor pentru bani.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu seriozitatea mea si cu ce este mai bun.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: 8-13 depinde de program.

► Nick-uri anterioare: SpraY

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Micutul SpraY. a luat nastere pe data de 20 octombrie 1995, Los Santos. El este rodul iubirii dintre Laurentiu si Liliana, un mafiot si o politista ce se iubeau enorm,insa, viata nu i-a vrut impreuna. Astfel, SpraY. a ramas singur pe lume la varsta de 14 ani. Cu cat crestea mai mult cu atat devenea mai smecher.

- Nume: Horatiu Gabriel

- Varsta reala: 15

Edited by Vasilee

► Nick: B4bu

► Sex: Male

► Level : 15 92/64

► Factiuni precedente: School Instructor , Paterno Family , Barzini Family

► Ultima factiune: Barzini Family

► Link catre demisie: Wipe...

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 School Instructor

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune...

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Kill 4 money;x

► Cum puteti ajuta factiunea: Cat mai multe contracte indeplinite;x si find cat mai activ

► In ce interval orar jucati: 9-14 ; 23-3

► Nick-uri anterioare: B4bu..

► Biografia caracterului:

Mda... Eu m-am nascut intr-un oras foarte frumos numit Los Santos...Intr-o familie foarte bogata..Tatal meu fiind atat de bogat a vrut de mic sa imi dea un job bun pentru a nu ma apuca de treburi ilegale...Am intrat in School Instructors am stat acolo de la lvl 3 pana la lvl 8..La level 9 tatal meu fiind atat de bogat avea foarte multe relatii si a discutat cu cel mai bun leader Florinacyo...am facut cerere in paterno a doua zi am primit raspunsul acela a fost B4bu acceptat eram foarte bucuros deoarece era cea mai buna mafie pe atunci...am stat acolo aproape 2 luni... de atunci incepusem sa stiu si eu care e treaba cu treburile legale si ilegale...iar [f4l]oasis mi-a dat o sansa la el in factiuneam stat acolo cam 3 saptamani si s-a dat wipe..

Acum imi incerc norcocul aici.. Sper sa reusesc sa intru..

http://www.img.b-zone.ro/images/47359671816731036672.png

► Nume: Babu Traian

► Varsta reala: 14 ani

► Oras : Bucuresti

Edited by Babw

Informatii despre caracter :

► Nick:aleX

► Sex:M

► Level :41

► Factiuni precedente:Pd-ng-fbi-hitman-corleone-taxi-medic-stracci-cuneo

► Ultima factiune:National Guard

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry327029

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:imi place factiune este o factiune respectoasa si privata :D

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:assasini care indeplinesc contracte :D

► Cum puteti ajuta factiunea:activitate -respect si munca

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:nu

► In ce interval orar jucati:24/24

► Nick-uri anterioare:Tomblerone-Tomb-Marlon.Brando-aleX

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)aleX s-a nascut intr-un cartier de vile din Las Venturas. Parintii lui erau foarte bogati. Acesta a dus o viata in lux si asta pana la varsta de 14 ani cand mama sa a avut un accident de masina in urma caruia a murit. Tatal sau a inceput sa bea consumand banii. La varsta de 18 ani a ramas fara bani si a plecat in San Fierro sa isi faca un viitor. A devenit politai. S-a simtit bine pentru o vreme dar liderul s-a schimbat ajungand la neintelegeri. Astfel a plecat si a calatorit pana in Los Santons unde s-a integrat in mafia Paterno. Acolo s-a simtit bine dar vroia mai multa actiune asa ca a intrat in NG. Din pacate s-a dat wipe si aleX a plecat in alt departament numit FBI . Acolo nu a fost o atmosfera prea placuta asa ca s-a decis sa plece din nou in Corleone. Aici era prea mult ura intre colegi care se luptau pentru sublider si a plecat in Stracci. Aici s-a simtit foarte bine dar dupa un timp, aleX vrea sa isi indeplineasca visul si sa devina un hitman.

- Nume:Alexandru E Bogdan

- Varsta reala:16-17

Edited by alexbody

Nick: Tonyy

► Sex:M / F: M

► Level : 19-20

► Factiuni precedente: Taxi; Cuneo; NR; NG; FBI; TCC

► Ultima factiune: TCC

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8170&st=180

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 5(sublider)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: E cea mai bine organizata factiune + ca ador sa omor pentru bani!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Primesc contracte de la playeri din joc pe care un rank 4+ le distribuie membrilor iar acestia la randul lor trebuie sa le duca pana la capat dupa care primesc o suma(suma care a fost pusa pe capul persoanei respective)

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu absolut orice pot! Sunt foarte devotat hitmanilor!

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Niciodata

► In ce interval orar jucati: 8-13 15-23

► Nick-uri anterioare: nici un alt nik

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Am crescut in Marele oras Los Santos care este un oras cu o adevarata lume interlopa unde bantuiesc doar Mafiotii, Comercianti si bineinteles Politisti care sunt foarte corupti si fac orice pt o bucata de paine! Intr-o zi cand ma plimbam si eu cu o masina(furata bineinteles) a aparut un strain cu care m-am bagat in vorba si mi-a explicat cam cum sta treaba prin orasul respectiv si ca trebuie sa imi gasesc o meserie pentru a supravietui! M-am gandit ca LS fiind un oras cu o lume interlopa multi au dusmani/ oameni pe care nu ii vor langa ei si sunt dispusi sa plateasca doar sa ii vada zambindule de sub tren! Eu ii pot ajuta daca imi platesc o anumita suma de bani! Si astfel am ajuns pana aici pe forum postand la cei mai periculosi oameni: Hitmani!

- Nume:Presejniuc Tony

- Varsta reala:18-19 ani

- Oras : Suceava

Edited by Toni

► Nick: Radu

► Sex:M / F : M

► Level : 15

► Factiuni precedente: F/P(unde am stat mult)

► Ultima factiune: F/P

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8096&st=180

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 5 in corleone(cand era stalin) daca nu se pune de atunci;Rank 4 in F/P

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Ultima oara cand am fost Hitman,mai exact acum un an(aproape) mi-a placut foarte mult,dar din pacate am fost dat afara pe nedrept..Din cauza acestui motiv nu am mai incercat sa ReIncerc aceasta factiune.

Azi m-am hotarat si vreau sa reincerc,normal daca voi fii acceptat

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Totul se rezuma la ucisul unor persoane,pe scurt incheierea unor contracte pentru o anumita suma de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin 2 lucruri : Respectand factiunea&Implinirea contractelor

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

► In ce interval orar jucati: Avand in vedere ca este in scoala joc in intervalul orelor : 14:00-16:00;22:00-24:00,mai exact dimineata si seara.

► Nick-uri anterioare: De un an si cateva luni cu acelasi nick : Radu

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Prezentare Radu(Moldovan).

Radu s-a nascut intr-un orasel numit Los Santos,in care si-a petrecut marea parte a vietii lui.

De mic a fost invatat sa ajute lumea de fiecare data cand poate,la mica varsta s-a inscris la Fireman/Paramedics pentru a ajuta lumea.Este o persoana respectuoasa,cu cei 7 ani de acasa.

Dupa o perioada a vazut ca oraselul a inceput sa creasca,in numarul de persoane,de la 50 de persoane pana la 300 de persoane(cu aproximatie),acest lucru ii aducea profit.

Vietile oamenilor au fost schimbate dupa ce a venit seriful nou(la vremea aceea) Stal1n.

Printre care a fost schimbata si viata lui,de la un om pasnic a ajuns printre cele mai puternice mafii din Los Santos,si incredibil cu seriful in frunte!

Timpul trecea foarte rapid,rapid ca nici nu iti venea sa crezi.Dupa o perioada lunga de timp petrecuta prin mafii,a decis sa ajute din nou lumea,de data asta sa le asigure securitatea in National Guard,cu un sef care s-a inteles foarte bine,si in prezent se mai intalneste cu el la un suc,el fiind Snifel04.

Radu auzise ca seriful se pregateste sa paraseasca tara,pleaca din tara Bizonia intr-o tara...cenzurata.

Aceasta l-a facut sa se bucure foarte mult,pe o parte.Pe alta parte a aflat ca daca el pleca resursele Bizoniei v-or scadea cu 70%,ceea ce nu este un lucru bun!

Intr-un final,a plecat dar resursele au fost restabilite de catre Bobo,noul rimar,care este si in prezent primar!

Treaba incepuse sa nu mai functioneze pentru Radu,asta l-a determinat sa se retraga pe o perioada de 2 luni(cu exactitate).

Intr-o zi,s-a hotarat sa revina in oras.Aceea zi l-a determinat sa incerce sa ajute din nou oamenii,cum a fost invatat de mic.In concluzie s-a inscris la Medicina,dupa multi ani de studii a devenit doctor principal la Spitalul din orasul San Fiero.Nu a rezistat mult si a trebuit sa isi prezinte demisia sefului.

Acesta este hotarat ca sa intre intr-o factiune puternica,cu oameni seriosi,respectuosi,intelegatori si tot de odata distractivi![

Aceea factiune este Hitman Agency!

- Nume: Moldovan Radu

- Varsta reala: 14,in scurta perioada de timp voi implini varsta de 15 ani!

- Oras : Targu Mures.

► Nick: Dragutza

► Sex: F

► Factiuni precedente: tcc , corleone

► Ultima factiune: corleone

► Link catre demisie: Nu prea stiu... :-J

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este una serioasa cu multi prieteni in ea ;x

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasina dusmanilor clientilor nostri

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu activitatea mea

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 5-7 ore

► Nick-uri anterioare: tot asta

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Ma numesc dragutza ( in joc ) am level 15 si , la inceput , am intrat in tcc unde din primele 2 zile am luat rank 2 pentru activitatea mea si comportamentl meu , apoi cand am iesit din factiune , am stat putin civiliana apoi am intrat in corleone si am trecut testele cu brio , mai putin la arme , dar m-am descurcat si pana la urma am iesit si de acolo si am ramas civiliana pana a recrutat Hitman Agency ;x , in sfarsit !

- Nume: Tarau

- Varsta reala: 15

► Nick:vik7or

► Level :34

► Factiuni precedente:News Reporters,Police Departament,Corleone Family(x2),Barzini Family(x2),FBI(x2),National Guard,Paterno Family

► Ultima factiune:FBI

► Link catre demisie:

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 3 Sgarrista (Barzini Family)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Imi doresc de foarte mult timp aceasta experienta si cred ca acum voi avea ocazia.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu omorarea persoanelor pentru bani.

► Cum puteti ajuta factiunea:Activitate,respect si munca in echipa atunci cand este nevoie.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu,absolut deloc.

► In ce interval orar jucati:9:30-24:00

► Nick-uri anterioare:

► Biografia caracterului:Vik7or s-a nascut undeva in orasul San Fierro,unde a inceput sa munceasca si sa isi castige existenta.Fiind un membru destul de experimentat,m-am decis sa intru in factiunea News Reporters,unde am devenit angajat al directorului Croco.Dupa aproximativ o luna,dupa ce mi-am descoperit calitatile la tras cu arma,am decis sa ma duc in politie si mai exact in Police Departament unde il aveam ca Chief pe Ionuc_Bledea.Dupa aceea am vrut o schimbare radicala si am decis impreuna cu un prieten GeRRy sa mergem in mafie,in Corleone.Mi-a placut foarte mult aceasta familie,Don-ul meu era pe atunci Alin.MaesT si m-am integrat foarte bine printre ei,dar nici aici nu am putut rezista foarte mult,deoarece imi place sa experimentez intotdeauna ceva nou.Mi-a venit ideea sa intru din nou in politie,dar de data aceasta am intrat in Federal Bureau of Investigation,avandu-l ca lider pe Andu.In FBI am stat doar 3-4 zile deoarece s-a dat wipe la factiune.Apoi am intrat in Barzini,o factiune frumoasa,mai bine zis o familie frumoasa,in care mi-am facut foarte multi prieteni.Dupa Barzini a urmat National Guard unde am stat cam 3 saptamani.Si din nou a urmat Barzini deoarece am intrat cu toti prietenii mei,incepusem sa-l cunoastem foarte bine pe [F4L]Oasis9 si stiam ce vrea de la noi.Dupa cateva intercalatii cu niste membrii care nu isi aveau rostul acolo m-am decis sa plec si sa ma stabilesc in orasul Los Santos,acolo unde mi-am petrecut foarte mult timp,in Corleone.Mi-am facut prieteni si acolo,dar am luat o masina de la HQ fara sa anunt un mechanic al familiei si m-a pus sa platesc amenda...ceea ce ma deranjat foarte mult si am decis sa ies.Apoi a urmat FBi unde directorul Robotiquis m-a acceptat pentru teste.Am stat in FBI 3 saptamani,iar acum sunt un mic civil care vrea sa experimenteze cea mai frumoasa factiune...si nu o spun doar ca sa fiu acceptat,o spun pentru ca Blade si Dany sunt prietenii mei si mi-au povestit ce inseamna sa fi Hitman.Bill iti promit ca de data asta nu te voi mai dezamagii la teste,deoarece nu voi mai avea acele emotii.

- Nume:Victor

- Varsta reala:14

- Oras : Bucuresti,sector 4

07080195592319164058.png
Hitman Agency sing-up closed

[F4L]Kos -
acceptat pentru teste
.

Csabbyk -
respins
.

SpraY -
acceptat pentru teste
.

B4bu -
respins
.

aleX -
acceptat pentru teste
.

Tonyy -
respins
.

Radu -
acceptat pentru teste, in caz de inactivitate vei fii respins
.

Dragutza -
respinsa, slaba cerere
.

vik7or -
acceptat pentru teste
.

Nick: Andres_Paquito

Sex: Masculin

Level: 18

Factiuni precedente: News Reporter, Cuneo, FBI, School Instructor, Fireman/Paramedic,FBI

Ultima factiune:FBI

Link catre demisie: Nu exista, a fost dat wipe.

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: rank 4 sau 5 in News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este cea mai atractiva factiune a serverului, multa actiune, membrii respectati, lider cu experienta multa, etc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Rezolva problemele anumitor useri, omorandu-le inamicii contra unei sume de bani.

Cum puteti ajuta factiunea: Cu tot ce imi sta in putinta si ce imi cer superiorii/colegii.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu

In ce interval orar jucati: Depinde,in orice caz sunt disponibil intre 9.30AM pana la 12.00PM,bine-nteles cu pauze mai mari sau mai mici.

Nick-uri anterioare: -

Biografia caracterului: Andres s-a nascut undeva intr-un sat situat in zona San Andreas. A urmat scoala locala, unde a obtinut note acceptabile. Dupa ce a terminat liceul,s-a hotarat sa se avante pe cararile vietii si sa incerce diverse joburi, descoperind ca este destul de priceput in meseria de mecanic. Acest lucru nu ii putea acoperi cheltuielile, astfel ca printr-un noroc si cu ajutorul unui articol la un ziar local, a devenit reporter sub comanda lui Croco. A fost avansat rapid, iar aceasta slujba de reporter i-a placut enorm. Insa, dupa un anumit timp, simtind nevoia unei noi provocari, s-a retras.

Din cauza datoriilor, a intrat in jocurile mafiei. Astfel, a fost nevoit sa lucreze pentru temuta familie Cuneo. Asta doar pentru putin timp, pentru ca a fugit si a cautat adapost sub aripa puternicei organizatii FBI. Acolo, fiind doar in programul “witness protection”, a reusit sa-si depuna CV-ul si sa dea proba psihologica si fizica pentru a fi acceptat ca agent sub comanda lui Bill. Scopul lui era unul clar: acela de a se razbuna pe brutalele familii mafiote. Dupa un timp petrecut de partea cea buna a legii, Andres a disparut. Pur si simplu. Toate datele despre el din computerele FBIului au fost sterse. Nu mai era de gasit: fusese rapit de membrii mafiei.

Acestia i-au interzis sa mai lucreze pentru autoritati. Astfel,Andres a fost obligat sa ia o slujba micuta, aceea de S.I.. Acolo mafiotii ii puteau controla toate miscarile.

Dupa o perioada in care a fost tratat mai rau decat sobolanii, a fost lasat sa plece, insa cu o singura conditie: sa nu depuna marturie impotriva jafurilor mafiote care se petrec in Los Santos si mai ales la cazinourile renumite ale Las Venturasului.

Astfel, cu ajutorul unui prieten din copilarie a reusit sa-si puna viata pe drumul cel bun, sa se ridice in picioare: a devenit pompier. Acest lucru ii oferea multa actiune, insa ideea de a fi ars de viu il inspaimanta groaznic. Cu timpul, a reusit sa se obisnuiasca si a inceput sa se simta bine alaturi de noii colegi.

Insa,cosmaruri ale trecutului incepusera sa-i invadeze din nou viata. Nopti intregi nedormite, atacuri de panica, halucinatii. Intr-un fel sau altul, el a reusit sa ascunda aceste lucruri si a revenit in FBI, unde toti agentii fusesera mutate la alte departamente, insa un singur om ramasese acolo: liderul,Bill_Bonnano.

Chiar daca a revenit sub comanda lui Bill, acesta a plecat dupa putin timp pe motivul simplu al “pensionarii”. Andres stia ca e ceva dubios in asta. Stia ca se castiga bine ca director al FBIului, dar parca retragerea lui Bill a fost venita de nicaieri. Au mai urmat cateva luni de actiune, in care Andres a reusit sa opreasca furturi de proportii uriase, sa prinda fugari si sa omoare mafioti cautati. Pana cand,intr-o buna zi, au inceput restructurarile.

Andres a simtit ca,angajat al FBI fiind, reusit sa-si invinga trecutul si a descperit ca isi poate continua viata. El nu stia in ce directive sa se indrepte.

Avea experienta in omorarea unor persoane, insa el nu era asa .. Nu putea omori fara niciun motiv. Banii? Banii sunt un motiv bun. Iar lui ii lipseau cu desavarsire.

Astfel, azi,el isi depune CVul pentru a intra in gratiile unei companii de hitmani, “asasini platiti”. Ceea ce avea sa-l surprinda pe Andres este ca, la depunerea CVului s-a intalnit cu fostul director al FBIului, Bill Bonnano.

PS:Aceasta biografie este o dramatizare. Si am posat asa de repede ca o aveam facuta,asteptam sa se deschida aplicatiile.

-Nume:Razvan

-Varsta reala:15

-Oras: Brasov

Edited by AndresPaquito

► Nick: body97

► Level : 18-19

► Factiuni precedente: Nr,Paterno,Nr,Fbi,Paterno,Taxi

► Ultima factiune: Taxi

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=320

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6-sublider(Nr)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi place foarte mult aceasta factiune.Mi-as dori extrem de mult sa fiu in ea.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: cu asasinarea persoanelor pentru bani

► Cum puteti ajuta factiunea: indeplinand contractele,si neavand plangeri.

► In ce interval orar jucati: 10-16 , 22-00.

► Nick-uri anterioare: septembrie_2009

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) septembrie_2009 s-a nascut la spitalul din LV unde a trait o parte din viata.Ajungand mai mare s-a reporter devenind un sublider de succes.Dupa aceea s-a alaturat mafiei Paterno pentru a ridica veniturile familiei lui prin vanzarea de droguri,arme etc.Dupa ce a observat ca multi oameni vroiau sa ii faca rau familiei lui s-a reapucat de cariera de reporter.Vazand ca nu se castiga asa bine s-a gandit sa se alature celor buni si anume Fbi.Dupa aceea,luand o pauza de cativa ani si schimbandu-si numele s-a facut taximtrist castigand niste bani,iar cu acei bani a reusit sa isi cumpere o masina.Acum are de gand sa inceapa o cariera de asasin.

- Nume: Bogdan

- Varsta reala: 13

- Oras : Baia Mare

Edited by body97

► Nick: SupraS

► Sex: M

► Level : 28

► Factiuni precedente: Taxi, TCC, Paterno, Barzini, PD, FBI

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: am fost dat afara pentru ca nu am tecut testul de proba !

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Vreau sa incerc aceasta factiune, pentru ca nu am fost niciodata si sa ajut la indeplinirea contractelor !

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: "WHEN YOU KILL FOR MONEY, THERE ARE NO RULES."

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea contractelor

► In ce interval orar jucati: 10:00 - 02:00

► Nick-uri anterioare: MeRcuRy

► Biografia caracterului:MeRcuRy s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat la Taxi Cab Comapny ca sa castige niste bani pentru a urma scoala mai departe. Acesta s-a saturat toata ziua in trafic, era obositor asa ca a decis sa intre intro mafie, aceasta fiind Stracci. Dupa cateva saptamani a vazut ca mafia nu era foarte respectata si si-a schimbat tabara la Florinacyo in mafia Paterno. Dupa ce a invatat ce este respectul acesta s-a saturat de furt si crime asa ca s-a dat de partea binelui si a facut o aplicatie la PD unde sef este Mr.Ionuc.Acesta a trecut testele si a ajuns sa prinda raufacatorii cu colegii lui.Ca sa nu mai fie recunoscut de prietenii din mafie acesta si-a schimbat numele in SupraS pentru a fi sub acoperire.Acum Supras este activ si a facut o cerere la Hitman Agency.

- Nume: Nicu

- Varsta reala: 18

► Nick: Andr3i96

► Sex:M / F Masculin.

► Factiuni precedente: Medic.

► Ultima factiune: Medic.

► Link catre demisie: Nu am fost dat afara. Eu am ales sa plec am facut cerere pt. demisie.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: rank 3.

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca vreau sa rezolv multe contracte.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu rezolvarea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu multa munca si activitate.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

► In ce interval orar jucati: Pai cand vreau de dimineata si paan seara.

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Andr3i96 s-a nascut in orasul Los Santos.In joc are levelul 15 prin munca si activitate.Am fost in factiunea pasnica Fireman/Paramedic unde am stat cam 3 luni si cateva zile in care m-am distrat cu acei membrii ( niste membrii foarte de treaba la fel ca si liderul ).Dupa un timp am vrut sa intru in alta factiune, am dat demisia si am iesit din medic.

-Nume: Mihaiescu Andrei

- Varsta reala: 13-14

- Oras : Petrosani.

Guest Bill
merces_letifer_by_blinkovec.jpg

Model cerere job Hitman

Nume in joc:

Level:

Varsta(reala):

De cat timp jucati pe server:

Factiuni precedente: 

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:

De ce doriti sa va alaturati agentiei:

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:

Nickname-uri anterioare:

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:

Motto-ul personal:

Poza cu status:

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

Edited by Bill

Guest Bill
merces_letifer_by_blinkovec.jpg
Hitman Agency sing-up open

Cateva cerinte:

1.Sa fiti civili
.

2.Sa nu aveti FactionPunish
.

3.Sa nu aveti cerere facuta pentru alta factiune
.

4.Sa folositi un limbaj cat mai corect d.p.d.v. gramatical in cererea voastra
.

5.Sa aveti o cerere proprie (neinspirata), in caz contrar veti fi respinsi
.

5.Biografia trebuie sa aiba minim 150 de cuvinte (Microsoft Word le va numara pt. mine)
.

Respectati noul model
.
(prima pagina)

Nume in joc: smitH

Level: 25

Varsta(reala): 15 ani (fac 16 pe 20 Noiembrie)

De cat timp jucati pe server: ~ 6 luni

Factiuni precedente: News Reporter, Federal Bureau of Investigations, Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Nu mi.a placut atmosfera din mafie, aiurea, nu te baga nimeni in seama, etc :-J Doar liderul si subliderii te tratau ca prieteni si erau alaturi de tine, restul...nu mai comentez.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Consider ca este o factiune excelenta, respectata, ce lucreaza cu professionalism, are un lider pe masura, exista respect intre membri si membri, membri si lider/sublider, nu exista certuri, atmosfera este placuta. Mi.as dori ca, daca reusesc sa intru in aceasta factiune, sa invat ce inseamna profesionalism, sa.mi imbunatatesc calitatile actuale si sa ma maturizez mai mult (varsta o cere, in plus, maturitatea si educatia aduc respect si devotament). Pot invata rapid orice si va pot fi de ajutor in orice situatie, sunt o persoana saritoare si ajut cu ce pot si cat pot, in masura puterilor.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Eu sunt 24/7 pe server in general, mai ales ca este vacanta, insa fara afk accord cam 5 ore/zi acestui joc (am fost sincer aici, nu am umflat numarul de ore inutil, mai bine precizez 5 ore si sunt activ 5 ore decat sa precizez 10 ore si sa fiu activ 3.)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasini platiti, ce rezolva contracte, ce scapa playerii de inamicii lor, pentru o viata mai buna pe B-Zone.

Nickname-uri anterioare: gameRO, Agent47

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, pot lucra in echipa/individual, oricum imi este impus/cerut/mai convenabil

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, m.am obisnuit sa scriu si cu litera Mare la inceputul propozitiilor, este mai estetic si da dovada de educatie.

Motto-ul personal: "Always play by your rules, don't let them get you" ; "Joaca mereu dupa regulile tale, nu te lasa calcat in picioare" ; "Respect is the reward of respect" ; "Respectul este rasplata respectului" ; "When you kill for money, there are no rules"(acesta nu este motto-ul meu personal, este cel preferat)

Poza cu status: Aici, got rid of FactionPunish

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): smitH s.a nascut in Los Santos in Iarna anului 2009, pe o vreme crunta si naprasnica. A fost ingrijit de mama sa pana ce a ajuns la varsta (level) de 5 ani. Mama sa il numise gameRO pe vremea aceea. Calitatile sale mari erau respectul, devotamentul, abilitatea de a invatata usor orice si de a se adapta la medii noi si de a.si face prieteni noi. La varsta(level) de 7 ani, visul sau devenise sa ajunga sofer de taxi sau jurnalist, a aplicat la cateva factiuni pasnice dar fusese respins fara drept de apel. La varsta (level) de 13 ani, gameRO a reusit sa se alature unei echipe de jurnalisti, News Reporter. Dupa scurt timp, a ajuns respectat, muncea zi de zi, era constiincios. A fost avansat usor la rank 2, dupa care 3. Insa o neintelegere l.a dus la o demitere. A plecat trist si s.a hotarat sa apere legea. La varsta(level) de 20 de ani, a reusit sa intre in Biroul Federal de Investigatii Los Santos (F.B.I). Dupa 2 saptamani de rapoarte bune, a primit o avansare in rank. Era mandru si multumit de sine. Intre timp, isi schimbase numele in Agent47. Chiar daca si.ar fi dorit sa fie Hitman pe acea vreme, se simtea bine alaturi de liderul Robotiquis. Un wipe din aceasta factiune, un prieten, un aranjament, l.au adus pe Agent47 in Cuneo Family. A devenit imediat smitH, hotarase ca acesta va fi numele sau de acum in colo. S.a inteles bine cu liderul 0merta si cu subliderii Cr1spY si allz0r, TazZmAniA i.a fost cel mai apropiat, insa cand acesta a iesit din mafie in urma unor certuri, nu a mai fost ca inainte. Atmosfera neplacuta, colegii neprimitori (pacat de lider), l.au facut sa plece din aceasta factiune. A iesit cu FPunish maxim, nu avea decat maxim o saptamana, dar, fiind instarit, a reusit sa scape de el usor, in aceeasi zi. Acum, vazand ca factiunea Hitman Agency recruteaza, a hotarat sa isi indeplineasca visul. Era determinat sa lucreze pentru aceasta Agentie secreta si sa dea dovada de profesionalism, respect, prietenie, devotare si, cand momentele sunt prielnice, sa se distreze impreuna cu colegii sai si imrepuna cu liderul. La varsta (level) de 25 de ani, smitH isi depune aplicatia pentru a intra in aceasta minunata factiune si este gata sa infrunte orice test si orice cerere pentru a fi alaturi de oamenii din echipa de elita a liderului Bill_Bonanno.

Edited by SmitHson

Nume in joc: Andres_Paquito

Level: 19

Varsta(reala): 14, in curand 15

De cat timp jucati pe server: august 2009

Factiuni precedente: News Reporter, Cuneo, FBI, School Instructor, Fireman/Paramedic, FBI,Hitman

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este cea mai buna factiune de pe server. Aici se ofera multa actiune si distractie, mai mult decat oriunde.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Chiar nu pot aproxima, sunt unele zile in care stau 12 ore+, altele in care stau 4 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Angajatii Hitman Agency se ocupa cu asasinarea diferitelor persoane de o influenta mai mare sau mai mica in comunitatea San Andreas pentru anumite sume de bani.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Consider ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, n-am terminat 8 clase degeaba.

Motto-ul personal: “If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary.” – Jim Rohn (as fi pus in romana, insa nu m-am gandit la un mod in care ar fi sunat la fel de bine ca in engleza)

Poza cu status: 26064426639931930981_thumb.png

Biografia caracterului:

Andres s-a nascut undeva intr-un sat situat in zona San Andreas. A urmat scoala locala, unde a obtinut note acceptabile. Dupa ce a terminat liceul,s-a hotarat sa se avante pe cararile vietii si sa incerce diverse joburi, descoperind ca este destul de priceput in meseria de mecanic. Acest lucru nu ii putea acoperi cheltuielile, astfel ca printr-un noroc si cu ajutorul unui articol la un ziar local, a devenit reporter sub comanda lui Croco. A fost avansat rapid, iar aceasta slujba de reporter i-a placut enorm. Insa, dupa un anumit timp, simtind nevoia unei noi provocari, s-a retras.

Din cauza datoriilor, a intrat in jocurile mafiei. Astfel, a fost nevoit sa lucreze pentru temuta familie Cuneo. Asta doar pentru putin timp, pentru ca a fugit si a cautat adapost sub aripa puternicei organizatii FBI. Acolo, fiind doar in programul “witness protection”, a reusit sa-si depuna CV-ul si sa dea proba psihologica si fizica pentru a fi acceptat ca agent sub comanda lui Bill. Scopul lui era unul clar: acela de a se razbuna pe brutalele familii mafiote. Dupa un timp petrecut de partea cea buna a legii, Andres a disparut. Pur si simplu. Toate datele despre el din computerele FBIului au fost sterse. Nu mai era de gasit: fusese rapit de membrii mafiei.

Acestia i-au interzis sa mai lucreze pentru autoritati. Astfel,Andres a fost obligat sa ia o slujba micuta, aceea de S.I.. Acolo mafiotii ii puteau controla toate miscarile.

Dupa o perioada in care a fost tratat mai rau decat sobolanii, a fost lasat sa plece, insa cu o singura conditie: sa nu depuna marturie impotriva jafurilor mafiote care se petrec in Los Santos si mai ales la cazinourile renumite ale Las Venturasului.

Astfel, cu ajutorul unui prieten din copilarie a reusit sa-si puna viata pe drumul cel bun, sa se ridice in picioare: a devenit pompier. Acest lucru ii oferea multa actiune, insa ideea de a fi ars de viu il inspaimanta groaznic. Cu timpul, a reusit sa se obisnuiasca si a inceput sa se simta bine alaturi de noii colegi.

Insa,cosmaruri ale trecutului incepusera sa-i invadeze din nou viata. Nopti intregi nedormite, atacuri de panica, halucinatii. Intr-un fel sau altul, el a reusit sa ascunda aceste lucruri si a revenit in FBI, unde toti agentii fusesera mutate la alte departamente, insa un singur om ramasese acolo: liderul,Bill_Bonnano.

Chiar daca a revenit sub comanda lui Bill, acesta a plecat dupa putin timp pe motivul simplu al “pensionarii”. Andres stia ca e ceva dubios in asta. Stia ca se castiga bine ca director al FBIului, dar parca retragerea lui Bill a fost venita de nicaieri. Au mai urmat cateva luni de actiune, in care Andres a reusit sa opreasca furturi de proportii uriase, sa prinda fugari si sa omoare mafioti cautati. Pana cand,intr-o buna zi, au inceput restructurarile.

Andres a simtit ca,angajat al FBI fiind, reusit sa-si invinga trecutul si a descperit ca isi poate continua viata. El nu stia in ce directive sa se indrepte.

Avea experienta in omorarea unor persoane, insa el nu era asa .. Nu putea omori fara niciun motiv. Banii? Banii sunt un motiv bun. Iar lui ii lipseau cu desavarsire.

Astfel, azi,el isi depune CVul pentru a intra in gratiile unei companii de hitmani, “asasini platiti”. Ceea ce avea sa-l surprinda pe Andres este ca, la depunerea CVului s-a intalnit cu fostul director al FBIului, Bill Bonnano.

Dupa o discutie si un test de abilitati, Bill l-a acceptat pe Andres in randurile agentiei lui. Desi credea ca va intalni tipi fiorosi, tacuti, care traiesc pentru a ucide, Andres s-a inselat amarnic. Pana la primirea unui contract, colegii erau la fel ca la un loc obisnuit de munca. Se putea spune ca ei erau chiar sociabili. Dar, cum avea sa afle, ei deveneau masini de ucis cand primeau o misiune de la cei din fruntea agentiei. Andres stia ca pentru a putea ajunge la nivelul lor, trebuia sa-si reprime sentimentele,regretele si toate gandurile care aveau sa-l bantuie pentru crimele care avea sa le comita.

Cu timpul, a reusit sa faca acest lucru sis a devina mai bun. Omorase oameni importanti ai comunitatii din San Andreas: politisti important, lideri mafioti, chiar si civili care abia se avantasera in viata. Regreta aceste lucruri. Sufletul lui era o sticla de otrava, care avea sa se verse in curand, infectandu-l pe viata.

Dupa un timp, Andres a inceput sa aiba viziuni. A inceput sa ii placa sa omoare. Cu greu isi mentinea acest sentiment in frau. A devenit un tip inchis, iar cu ajutorul unor prieteni a reusit sa stearga toate evidentele despre el: de la primarie,de la politie,si-a falsificat chiar si actele. Devenise un om invizibil, om care avea sa fie precis,rapid si puternic in munca murdara pe care o facea. Simtea ca nimeni si nimic nu-l mai putea opri.

Dar, Bill a inceput sa faca restructurari. Andres a fost demis. Acest lucru l-a distrus. Acum,revine,sperand la intelegere din partea Directorului Bonnano. Asta era singura slujba care ii mai putea multumi egoul patat de atatia litrii de sange varsati.

Ce am pus cu italic in biografie este ceea ce am adaugat fata de ultima data.

Edited by AndresPaquito

Nume in joc: DaNy

Level: 30

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: 6-7 luni

Factiuni precedente: News Reporter , Police Departament , Federal bireau of investigation , Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Subliderul scria gresit , l-am corectat si sa suparat.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este cea mai frumoasa factiune dintre toate , unde ai ce sa faci si cu cine sa coopereti.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Aproximativ 5-6 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omoara pentru bani.

Nickname-uri anterioare: DaNy

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: Respecte sa fii respectat , Ajuta sa fii ajutat

Poza cu status: 05207647442949758212_thumb.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Dany s-a nascut in orasul Los Santos. Un oras plin de mafioti , unde legea strazii rula in fiecare zii.Tatal sau era un respectat reporter , iar mama sa era o secretara.La varsta de 18 ani DaNy sa decis sa il urmeze pe tatal sau si a ales meseria de News Reporter. Cu CROCO ca lider , el a avut un trai foarte bun , unde pentru prima data a invatat sa munceasca in echipa , a invatat ce este acela Rpg.Dar nu dupa mult timp el isi dorea mai mult.Isi dorea o munca la care sa nu doarma cu gandul ca maine nu mai are din ce traii.A iesit din nr si a intrat in Pd unde il avea ca lider pe IONUC.In pd era cel mai frumos , controale la vama , controale la mafii , o echipa foarte bine organizata , parca avea tot ce isi dorea , dar dupa un timp InNsSis2.3 l-a sfatuit sa ii se alature in F.B.I.Dany i-a urmat sfatu lu-i Insi si s-a dus in F.B.I. In acea factiune il avea ca lider pe Andu.Andu , un baiat misterios la inceput , dar un prieten si lider foarte bun pe parcurs.De la el am invatat foarte multe si inca ma-i am de invatat. Dupa un timp petrecut in F.B.I Bill a fost promovat la cel mai frumos lider si anume Hitman. Acum dany vrea sa intre si el alaturi de Bill in hitman.

Edited by dany2

Nume in joc: Luigi

Level: 20

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: Aproximativ un an.

Factiuni precedente: Police Departament , Paterno Family , Stracci Family , Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit Familia Cuneo pentru ca as vrea sa devin si un asassin.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru a le face pe plac oamenilor (pentru a le face contracte oamenilor)

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Aproximativ 6 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Eu consider ca aceasta agentie se ocupa cu asassinarea oamenilor la cererile celorlalti.

Nickname-uri anterioare: Ghezby_Luigi

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sigur ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur.

Motto-ul personal: Inovate don't imitate !

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/77046278398805695298.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ghezby Luigi s-a nascut intr`un sat de la marginea Los Santosului , el provenea dintr`o familie foarte saraca , parintii lui nu prea munceau pentru ca nu aveau unde , Luigi traia doar din gradina lui proprie. Pe parintii lui nu ii prea interesau de viata lui asa ca a fost crescut doar de bunici. A trait o viata foarte proasta cand era mic copil , dupa un timp Luigi a crescut mare, el are acum 20 (level) de ani si vrea sa se puna pe treaba calumea , sa aduca bani acasa si sa aibe cu ce trai de acum incolo , nu doar din ce are in propria "odaie". Pot sa zic ca viata mea a avut un succes deosebit pentru ca acum Luigi a aplicat la Hitman Agency si acum asteapta raspunsul liderului acestei agenti , iar daca v`a fi acceptat , el promite ca nu il v`a dezamagi. Pot sa mai spun ca sunt un tip foarte de treaba , cunosc majoritatea playerilor de pe server si ma inteleg foarte bine cu toti , imi place sa respect , si asta o spun din toata inima.

Multumesc anticipat ,

Luigi !

Edited by Luigi

Nume in joc: Gabriel19

Level: 19

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: ~ 2 luni

Factiuni precedente: TCC ; The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe ( New Life ,New Hq)

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este o factiune excelenta ce lucreaza cu professionalism, exista respect intre membri si membri, membri si lider/sublider, nu exista certuri, atmosfera este placuta

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-12 ore joc

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Defapt iei sunt Asasini platiti ca sa scape un player de dusmanul sau

Nickname-uri anterioare: Alexandru19

Motto-ul personal: “u merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez / Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu conduc / Mergi langa mine si fii prietenul meu.” ; “Remember who you wanted to be. ”

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/57962374847012913981.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): M-am nascut in Los Santos.De cand eram mic tatal meu a vrut sa devin aviator ,la 7 ani deja stiam sa fac acrobati .Nu am rezistat prea mult ca aviator deoarece ma pasiona tractarea masinilor parcate inlegal mi-am dat demisia de la aviatie si m-am alaturat factiuni Tow Car Company .De la ei am invatat sa fiu respectos sa conduc normal si sa imi parchez masina regulamentar.Intr-o zi obinuita pe cand imi face-am treaba am primit un telefon cu numar ascuns era de la un hitman care imi facuse o oferta.Trebuia sal otravesc pe liderul meu pentru 2.000.000.000 $.Dupa ce am inteplinit aceasta sarcina , liderul hitmenilor m-a intrebat daca as vrea sa ma alatur lor , dar trebuia sa trec niste teste Acele teste erau foarte grele asa ca m-am pus pe invatat si am invatat si am invatat pana cang le stiam pe derost am dat testul iar peste 2 zile primesc un raspuns "Felicitari ai fost acceptat te rugam sa te prezinti la sediul nostru..." de bucurie am dat de baut la toti prieteni mei. Si uite asa mi-am inceput o cariera noua

Edited by Gabriel19

Nume in joc: Alejandro

Level: 28

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server: Din 28-Decembrie 2009

Factiuni precedente: Tow Car Company,The Stracci Family(2x),National Guard,F.B.I,The Barzini Family,The Cuneo Family,Taxi Cab Company,The Corleone Family,Fireman/Paramedic.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Nu am reusit sa ma acomodez..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece este o factiune plina de actiune,o factiune care nu are timp sa leneveasca si are un lider nemaipomenit.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Cam 6-7 ore uneori,alteori mai mult,alte ori mai putin,dar 6-7 in medie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea contractelor, puse de unii playeri, contra unor sumer de bani.

Nickname-uri anterioare: Spawnn3L

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur,dar din cate stiu eu fiecare membru ar trebui sa se descurce sa resolve contractul pe care il are de facut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da,de ceva timp scriu correct ramatical. Mai am mici scapari,dar cu timpul se rezolva.

Motto-ul personal: Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu conduc . Mergi langa mine si fii prietenul meu.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/12152088539501560942.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Spawnn3L s-a nascut in San Fierro in 28 decembrie 2009. Din cauza problemelor financiare din familie,el s-a angajat chiar de la varsta de 5 ani in Tow Car Company,dar a avut o pauza de 3 luni din cauza unor probleme de sanatate. Cand a revenit,[F4L]balon l-a dat afara din cauza inactivitatii neanuntate. Moartea,l-a vazut pe acest pusti de 5 ani plin de viata,la eventuri gen “Deagle” la care a fost present l-a vazut cum tragea si s-a decis sa-l ia in Stracci,la el in factiune pentru a ridica factiunea. Cu timpul,Spawnn3L a reusit sa ajunga sub-lider la Stracci. Din cauza dorintei arzatoare de a intra in Hitman,s-a decis cu Moartea si a iesit din Stracci,dar degeaba deoarece Mr.Lexutzu nu l-a vrut in factiune. Suparat,s-a dus de partea legii si a intrat in National Guard. Din cauza unor conflicte,a vorbit cu Generalul CiupaNezu si cu Directorul de la F.B.I si anume Dark_Seeker si a reusit sa se transfere in F.B.I. Datorita unor acte nerezolvate,a fost dat afara din F.B.I si s-a dus in factiunea Taxi Cab Company. Liderul a avut grave boli,criza il ajunsese din ce in ce mai mult pe Spawnn3L si dupa doua saptamani si-a dat demisia. Pentru a doua oara a avut dorinta de a intra in Hitman,dar Alin.Amasttid l-a respins deoarece,de asemenea nu il dorea in factiunea lui. Suparat din ce in ce mai rau,a intrat in mafiile The Barzini Family,The Cuneo Family si The Corleone Family si a intrat pentru a doua oara in The Stracci Family,dar a iesit si de acolo dupa o saptamana.La varsta de 14 ani,cand si-a facut buletinul si-a schimbat numele in Alejandro. Hotarat sa mai tina legatura cu departamentele,din cauza caldurii de afara sa ajute persoanele carora li se face rau,si sa ii ajute pe oamenii cu diferite boli,s-a decis sa intre in Fireman/Paramedic. Dupa un timp s-a decis sa iasa din Fireman/Paramedic deoarece nu reusa sa se adapteze cu restul colegilor si ii era foarte frica sa nu ia vreo boala de la oameni. Dupa ce si-a depus demisia si din Fireman/Paramedic,a vazut ca Hitman recruteaza. Fericit si cu dorinta arzatoare de a intra in Hitman,acuma depune o cerere pentru factiune,si-a scris toata viata lui si spera sa fie acceptat. Speranta moare ultima.

Edi: Poza cu /stats cand sunt civil. :D

Edited by Spawnn3L

Nume in joc: Claudiu2010

Level: 21

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: De aproape un an.

Factiuni precedente: The Barzini Family , The Cuneo Family si FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am fost demis pentru ca am fost inactiv...am avut niste probleme atunci si...

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Datorita faptului ca au un lider foarte bun si sunt respectati.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Vreo 5-6 ore in timul saptamanii... iar in weekend 6-7 sau chiar mai multe ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Angajeaza asasini care sunt platiti pentru a omori.

Nickname-uri anterioare: Tot acest nick

Motto-ul personal: "Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica! " si ma am unul "Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate."

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/49974383879937674172.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Sunt un membru B-Zone de aproape un an.Am inceput sa joc pe acest server in urmatorul mod: Intr-o zi stateam pe net si ma plictiseam ,cand m-am gandit sa caut si eu un server de San Andreas care sa aibe multi playeri sa am cu cine juca.Am gasit acest server si am decis sa joc.Desigur din prima nu stiam nici o comanda, absolut nimic pe acest server.Imi era foarte greu deoarece nu stiam nici ce trebuie sa fac pe aici.Aveam level 1 , experienta 0....asa ca am inceput sa bat playerii pe la gara LS...am inceput sa fur..am batut cati am batut si au venit doi politisti care au inceput sa dea in mine si sa imi zica ''te predai?''dar eu habar nu aveam ce vroiau ei.Asa ca intr-un final m-au omorat si am stat in jail de m-am saturat.Dupa un timp am aflat ca exista job-uri din care poti face bani frumosi.Mam hotarat sa ma fac tirist deoarece auzisem ca se castiga foarte bine.Am fost o perioada lunga tirist, insa ma supara faptul ca alti playeri imi furau tot timpul tirul si nu puteam lucra.Intr-o zi lucrand ca tirist am intalnit un player pe nume Teapa.M-am imprietenit cu el .Dupa un timp acesta a intrat in The Barzini Family iar eu l-am urmat.Il aveam atunci lider pe LeThaL.Nu am reusit sa il cunosc foarte bine deoacere Si-a lasat postul de lider si a plecat de pe acest server.Dupa ce a plecat LeThaL a venit [F4L]Oasis9 ca lider.Ne-am imprietenit repede.Am inceput sa facem legea pe strazi, tirurile nu ni se mai furau deoarece akm eram smeker, aveam arme, cine era ca noi.Am stat in aceasta factiune vreo 3-4 luni dupa care,din cauza unor dispute, am decis(eu si Teapa) sa intram in The Cuneo Family.Aici am petrecut aproximativ 2-3 luni.Il aveam ca lider pe Mr.Africanu, un tip foarte de treaba.Nu am avut dispute cu el.Ne intelegeam foarte bine.Dupa un timp acesta a renuntat la lider si i-a lasat locul lui 0merta care a dat wipe.Nu am mai revenit in aceasta factiune , ci m-am dus in FBI unde l-am avut ca lider pe Andu.A fost foarte frumos si in aceasta factiune.Prindeam infractori, omoram runneri, radeam impreuna cu ceilalti colegi.Am dus o viata frumoasa si aici. Insa din cauza unor probleme nu am mai fost activ si am fost dat afara.Nu am jucat vreo 2 luni aproximativ, iar acum as vrea sa devin si eu un mic asasin, care pe viitor sa devina mai mare alaturi de voi.

Edited by Claudiu2010

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.