Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: [FnK]siLvEr

Level: 18++++

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server: 14.12.2009

Factiuni precedente: Taxi Cuneo Tcc Barzini

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: demisie..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Am multi prieteni si pe surioara mea Silveeer

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea playerilor ..

Nickname-uri anterioare: Stelystul96

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: -

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/70761469170064819047.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

Salut sunt siLvEr m-am nascut in Los Santos intr-o familie saraca.Eu mai aveam 7 frati tata muncea la ferma iar mama cauta chirie mai buna. Cand am crescut si eu pe la level 3 am intrat in taxi acolo am stat mult timp mi-am facut prieteni cum ar fi Tonny Cr1spy Cr1$$ Alex93 si mult alti cand a ajuns Cr1spy lider taxi ma pus pe mine rank 5 sa am grija de taxi pana vine din cantonament.Cand Cr1spy a renuntat la taxi am renuntat si eu si m-am dus in Cuneo acolo am stat vro 3 -4 saptamani dupa care mam dus in Barzini acolo am stat 2 saptamani pentru ca nu mi-a placut.Si am stat si mam candit in ce factiune sa ma duc si am zis sa ma duc in Tcc am fost in tcc numai ca am stat putin si am iesit cu fp 60/60 m-am reintors in Cuneo unde am stat 2 saptamani.Acum m-am gandit sa intru in Hitman

Edited by siLvEr

Nume in joc: [FnK]UzZi

Level: 20

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 6 luni

Factiuni precedente: Tcc,Taxi,Barzini,Paterno,Stracci,Ng

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: De cand joc samp mi-am dorit sa fiu un hitman.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 14-15 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agenti Hitman omoara pentru o anumita suma de bani.

Nickname-uri anterioare: JustRadu

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: ,,Remember who you wanted to be."

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/36275371829162033143.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Salut, ma numesc [FnK]UzZi, m-am nascut in frumosul oras LosSantos impreuna cu parinti mei, unde am crescut si am invatat multe lucruri. Eu la frumoasa varsta de level 5 Domnul [F4L]Balon m-a luat sa lucrez in compania lui numita Tow Car Company, acolo mi-am facut foarte multi prieteni care imi sunt prieteni si acum prieteni si mi-am facut treaba foarte bine impreuna cu iei, am vrut sa devin un mafiot bun si atunci Don Stracci Kip m-a luat sub protectia lui ajungand un Piccito di Stracci iar mai apoi un Soldato di Stracci a fost totul frumos a fost inceputul meu intr-o mafie foarte buna unde am invatat tot ce inseamna sa fi un mafiot bun, dupa un anumit timp eu am parasit Stracci si m-am indreptat in Ng unde General CiupaNezu m-a acceptat si am inceput sa opresc infractiuni provocate de talharii orasului. Dupa un timp am iesit si din Ng si m-am indreptat spre Paterno frumoasa mafie unde Don era Don Florinacyo eu am trecut testele si acolo a fost foarte frumos m-am distrat pe cinste in Paterno si era o mafie foarte frumoasa acolo in Paterno am prins si realizarea unui filmulet si multe altele. Dupa un timp am iesit din paterno cu gandul de a ma duce in FBI dar deoarece robotiquis ma respins am ramas civil un timp mai lung asa ca m-am gandit acum sa intru in HitMan unde am foarte multi prieteni si membri ai clan-ului [FnK], findca nu am fost niciodata in HitMan am auzit ca este foarte frumos si ca este una dintre cele mai frumoase factiuni mai ales de cand lider e Bill_Boannano asa ca povestea mea ar continua daca Director Bill_Boannano m-ar accepta in frumoasa lui factiune.

Nume in joc: TohaNeaNu_VLad

Level: 31

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server: 8-9 luni

Factiuni precedente: Cuneo x2(am stat 6 luni aproape),Fbi,TCC,STRACII

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este o factiune foarte respectata, de cand eram lvl 1 imi doream sa ma alatur agentiei! Si imi place sa fac contracte

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12+/24

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolva contracte puse de playeri pe alti jucatori

Nickname-uri anterioare: -

Motto-ul personal: Nu risti , nu castigi

Poza cu status: 15587464224208409183.png

Sunt in baiat pe care te poti baza , nu va las la greu, socializez bine, imi fac prieteni foarte repede, si urasc politia :)), trag bine cu arma, respect leaderul oamenii cu rank/level/ani mai mari ca mine!

Edited by TohaNeaNuVLad

Nume in joc: AllexFTW

Level: 15

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server: 9 luni dar cu pauze.

Factiuni precedente: School Instructor, The Paterno Family, The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Motivul este unul simplu. Am fost demis pentru inactivitatea datorata unor probleme din viata personala.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi doresc sa intru in aceasta agentie pentru ca este una foarte experimentata, poate cea mai experimentata de pe server, cu membrii si un lider seriosi si maturi. In al doilea rand imi place sa lovesc din umbra ceea ce este cea mai mare calitatea a unui agent si imi doresc sa indeplinesc cat mai multe contracte.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-6 ore, dar daca va fii nevoie voi sta si mai mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor puse pe jucatori, pentru a fi eliminati cei nedoriti din viata pe B-Zone. Deasemenea, se ocupa cu educarea celor noi, cu distractie, atunci cand isi are locul, cu prietenie, acolo unde este necesara, cu ajutor, acolo unde nu este.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, pot lucra in ambele moduri. Prefer modul individual si silent, cand e vorba de contracte. Daca va fii nevoie de forta suplimentara, munca in echipa este ideala, si ma voi alatura echipei.

Motto-ul personal: "When you play, play hard! When you work, don't play at all."

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/14632428224142556582.png

Biografia caracterului : AllexFTW s-a nascut in urma cu 5 luni, in iarna anului 2010 pe serverul B-Zone RPG. In zorii zilei pe 25 februarie, Doamna FTW a dat nastere unui prunc minunat, la Spitalul Los Santos. Parintii l-au numit AllexFTW. AllexFTW crestea intr-o familie modesta iar acesta o observat acest lucru si a hotarat sa invete si sa fie premiantul clasei. Acesta a terminat Scoala Generala din Los Santos si Liceul din San Fierro cu note maxime si a hotarat sa se inscrie la Facultaet din Las Venturas pentru o anumita specialzire care ii aducea totodata un job bun pentru a putea castiga bani pentru el si familia lui. In cele din urma a absolvit Facultatea cu magna cum laude, a obtinut un job bun la renumita factiune pasnica School Instructors. El muncea, dar in zadar pentru ca liderul de atunci avea "un preferat" pentru postul de Vice-Director. In cele de urma si-a prezentat demisia si a plecat mahnit la Jizzy pentru ca vroia sa isi inece amarul. Nestiind cum sa le spuna alor lui ce s-a intamplat sa hotarat sa mearga pe jos pana acasa, pentru a se gandii la ce la va spune. Insa pe drum, mahmur cum era, acesta a fost martorul unei crime, doi mafiotii omorand un om in varsta pentru niste datorii. A doua zii cand s-a trezit din betie acesta a aflat ca omul ucis era chiar tatal sau. AllexFTW nu a mai stat pe ganduri atunci si a hotarat sa intre in The Paterno Family pentru a incerca sa afle cine au fost acei mafiotii care i-au asasinat tatal. In Paterno AllexFTW s-a inteles bine cu anumiti membrii dar mai ales cu liderul dar dupa o anumita perioada a hotarat sa parasesca mafia pentru ai cauta in continuare pe acei doi mafiotii. Acesta a luat o pauza un timp incercand sa isi aduca aminte detalii din acea noapte blestemata pentru ai fii de ajutor sa afle anume indicii, dovezi, piste. Nereusind el a intrat in The Corleone Family unde alaturi de bunul sau prieten Spawnn3l, care l-a sprijit, i-au gasit pe cei doi mafioti si i-au ucis. AllexFTW a ramas loial familiei Corleone acolo castigand ceva bani a reusit sa isi intretina familia foarte bine. Dupa o anumita perioada a fost demis fiindca anumite probleme l-au rapus la pat si l-au facut sa fie inactiv. Acum fiind multumit de viata lui, fiind constient ca si-a razbunat tatal decide sa intra in Hitman Agency pentru ai putea ajuta si pe altii sa isi razbune apropiatii...To be continued.

Nume in joc: Ande_Andreea

Level: 16

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server: peste 2 luni

Factiuni precedente: T.C.C

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit k vroiam sa intru intro alta factiune

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Am cativa prieteni imi place foarte mult factiunea

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: cel putin 4 dimineata si cam vro 13-14 pe zi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea problemelor silent contra $

Nickname-uri anterioare: nu am avut. decat asta

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: DA

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: DA

Motto-ul personal: Asteapta si vei fi rasplatit.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/41800268995780237540.bmp

Prima mea factiune in acest joc a fost TCC(Tow Car CO) a fost super in TCC colegi foarte de trreaba liderul la fel T.C.C a fost prima mea factiune printre care si prima mea experienta intr-o factiune am dus zi de zi curatam strazile din los santtos reparam si faceam plinu playerilor....Tot in T.C.C am inceput si am invatat cum se fac afacerile cu masini personale ..si multumesc ...ca acum cam cateva milioane bune si incer sa le inmultesc in continuare ,Pana sa intru in tcc lam cunoscut pe purice ....dupa ceva vreme neam despartit pentru ca el vroia sa imi vand masina personala pt niste bani eu nu vroiam in fine .,in prezent sunt casatorita cu [Ro]SWAT. mult noroc a fost pe capu meu cand pe la lvl 13 au fost bagate primele masini personale si eu nu am prins din prima si a 2a oaraa fost pe faza si am prins si eu un intunder o masina foarte buna de inceput si cu care am castigat foarte multi bani .Acum am foarte multi priieteni si mieam facut o reputatie destul de buna pe server am castigat increderea multora si nu am dezamagit pe nimeni si mam tinut mereu de cuvant ceeeace mia oferit multi prieteni cam atata despre mine mai mult ma veti cunoaste in joc

Edited by Deeea

Nume in joc: [F4L]onlyMe

Level: 21

De cat timp jucati pe server: 8 luni

Factiuni precedente: Mai toate

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: O factiune complexa

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 4-5

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea persoanelor contra cost

Nickname-uri anterioare: MFL OverLoad

Motto-ul personal: Ce e usor nu e intotdeauna la fel de simplu

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/96527843593743537623.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): M-am nascut la spitalul din LS, neavand nici-un frate sau o sora, pentru ca, daca aveam, trebuia sa o apar de [F4L]Mosu. Primul meu job a fost ca TCC, unde balon mi-a oferit o sansa. Apoi, am plecat in News Reporter, unde prietenul meu Innssi m-a acceptat, sa pot lua interviuri,si sa dau news-uri. Dupa ce Innssi a plecat, m-am gandit ca nu mai are nici un rost sa stau, asa ca, am ales sa plec. Dupa ceva timp, Bill_Bonanno m-a primit in FBI, unde am petrecut ceva timp, fiind dupa un timp demis ( Inca mai am dubii de ce ). De atunci, am tot mers, din Mafie in Mafie, insa m-am hotarat ca viata de mafiot nu e tocmai potrivita pentru mine. Cand, citisem un gov, cum ca NG ar recruta, am aplicat si am fost acceptat, acolo petrecand mai mult de o luna, alaturi de prieteni. F4L Mosu, bunul meu prieten si colegul meu de banca, a primit Lider la S.I. si a vrut sa ma alatur lui, asa ca am facut-o,si am petrecut in S.I. o luna. Mosu, s-a retras, asa ca m-am hotarat sa plec si eu. Acum vreau sa intru in hitman, sa devin un asasin platit.

Nume in joc: [FnK]NaNe (urmeaza sa mil schimb) :D momentan il am NaNe

Level: 22

De cat timp jucati pe server: de mai mult de un an

Factiuni precedente: Cuneo; PD; NG; FBI; Stracci; Barzini... etc

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Eu mi-am pus demisia din cauza membrilor

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Doresc sa ajut factiunea cu cat pot

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Cate o data stau de dimineata pana seara si cate o data 6-7 ore pe zi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor puse de playeri

Motto-ul personal: Nu risti, Nu castigi

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/49638836678132500984.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ma-m nascut in LosSantos, am fost adus aici pe server de catre Alex_Extrem. Prima mea factiune a fost NR, eram foarte bucuros pt ca am fost acceptat intr-o factiune la levelul meu care il aveam atunci(3). Am mers mai departe intrand in Barzini, PD, NG, Stracci, din nou Barzini si ultima mea factiune Cuneo. Si vreu sa Continui mai departe intrand in Hitman... alt ceva nu mai am ce sa zic decat Bafta!

Edited by NaNe

Nume in joc:SahYn

Level:25+

Varsta(reala):15ani

De cat timp jucati pe server:8luni

Factiuni precedente: paramedici,tattaglia,cuneo,stracci,taxi,NG,FBi

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Am facut o greseala

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Imi place foarte mult hitman:X

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10Ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea playerilor in schimbul unor bani

Nickname-uri anterioare:-

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:Da

Motto-ul personal:Respecta-ma Sa te respect si eu pe tine!

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/62435887693104738253.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):M-am nascut la spitalul din Los Santos..Si dupa cateva levele l-am cunoscut pe un prieten Dr.Dree..Eu impreuna cu el faceam foarte multi bani ,El ma ajuta pe mine si eu pe el ...desigur el bani avea de la mine dar in schimbul banilor mei primeam respect pe server...Eram foarte bucuros deoarece aveam foarte multi prieteni ..nimeni nu se lua de mine deoarece eram destul de respectat...dupa aceea am intrat in paramedici alaturi de liderul si prietenul meu Bill_bonanno el era foarte de treaba si ce ii spuneam el ma intelegea..Dupa aceea am intrat in taxi alaturi de prietenul meu NPK apoi l-am cunoscut pe kip un baiat de nota 10 este foarte de trb si el ...Acum tot ce mi-as dori ar fi sa intru in hitman sa fiu un asasin foarte bun ...si foarte bine platit

Nume in joc: [FnK]Kenv

Level: 21 aproape

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server: 3 luni

Factiuni precedente: tataglia,fbi,pd,fbi

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: certuri

De ce doriti sa va alaturati agentiei: imi place foarte mult liderul si factiunea

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-6 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu primirea contractelor si indeplinirea acestora

Nickname-uri anterioare: Mr.Kenv

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: da

Motto-ul personal: Ajutati prietenii la nevoie, ca sa primesti ajutor cand ai nevoie!!

Poza cu status: samp071f.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Salut, ma numesc Robert, am 18 ani si sunt din Bucuresti. M-am apucat sa joc samp in urma cu 3 luni deoarece mi sa spus ca este un joc super. Am intrat si m-am convins, am stat cateva saptamani civil dupa care am intrat in prima factiune numita Tataglia, am stat 3 saptamani dupa care m-am dus in fbi deoarece am vrut sa incerc ceva nou. Am fost in pd unde m-am inteles foarte bine cu colegii mei dar tot in fbi am hotarat sa ma intorc deoarece ma intelegeam super cu unii playerii de acolo si cu robotiquis. Cam asta este tot sunt un player de treaba, nu injur, ma enervez foarte greu si incerc sa fiu cat mai haios. Acum vreau sa incerc ceva nou sa fac contracte si sa lucrez impreuna cu bill_bonano si cu toti ceilalti. Multumesc si sper sa primesc o sansa sa arat de ce sunt in stare! Tin sa mentionez ca sunt activ, imi ascult lider si imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa colaborez cat mai mult cu colegii mei, impreuna sa facem o echipa demna de invidiat!

Edited by FnKKenv

Nume in joc: Guess.Who

Level: 27

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server: de 1 an si ceva

Factiuni precedente: Hitman, Corleone, paterno, Fbi, Ng, Nr

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit NG pentru ca vreau sa intru hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Nush sigur dar sunt mult on..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Contracte

Nickname-uri anterioare: nu am avut Guess.Who for ever

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Sigur

Motto-ul personal: Respecta pentru a fi respectat

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/45108298643254866201.png

Guess.Who s-a nascut in Ls un orasel in care se intampla foarte multe zi de zi,ba politia fugareste un detinut evadat ba cineva face accident cu masina de scoala,dar nu despre asta este vorba in acesta poveste.Prima oara Guess.Who a invatat ce trebuie sa faci cum ar fi sa depozitezi bani in banca dar mai intai cum sa-i produci. Prima zi de viata a lui Guess.Who pe B-zone a fost una foarte frumoasa.Am plecat la peste unde am inceput cu prieteni mei sa muncesc pt a face bani necesari traiului.Acesta este o mica prezentare a lui Guess.Who cu ce a facut el in prima lui zi de viata pe b-zone.Este o fire foarte activa ai place foarte mult sa zboare cu avionul si sa sara cu parasuta.Din punct de vedere al banilor stau bine chiar daca nu detin vreun bizz sau o casa sau vreo masina.Eu zic intodeauna ca,cu rabdare se face totul.Respectul pe care il port altor playeri este o dovada de prietenie care o arata fata de ei (playeri)dar asta nu inseamna ca daca eu ti`am acordat respectul meu nu trebuie sa nu mil acorzi si tu.Sunt o fire foarte respectuoasa si nu imi place sa am altercatii cu alti jucatori.Guess.Who adora sa stea mult cu prietenii lui si sa se distreze foarte mult. aceasta este viata mea

Edited by Guess

Nume in joc: Csabbyk.

Level: 22.

Varsta: 14.

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 7 luni.

Factiuni precedente: National Guard, Cuneo x2.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit de mafie..vreau sa incerc si altceva.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru a incerca ceva nou.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Cat timp sunt civil stau afk..daca voi fii acceptat..voi sta online minim 7 ore pe zi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu uciderea unor persoane alese de clienti.

Nickname-uri anterioare: --

Motto-ul personal: "Valoarea unui prieten nu o cunosti decat atunci cand il pierzi"

Poza cu status: 41406417484970448729_thumb.png

Biografia caracterului : Csabbyk s-a nascut la spitalul general din san fierro. La varsta de 13 ani, parintii sai au fost omorati de un hitman. De atunci sia dat seama, ca meseria de hitman este perfecta pentru el, dar el nici nu stia sa traga cu arma. Pentru a invata sa foloseasca armele, el, sa angajat ca mafiot in Tattaglia Family, acolo a invatat sa traga cu armele, si sa respecte. Dupa cativa ani sa angajat in armata..dar nu ia placut, s-a intors in mafie, de data aceasta in Cuneo Family, dupa aproximativ 1 an, a demisionat, si acum isi incearca norocul in hitman, stiind ca nu prea are sanse..

Biografia caracterului este foarte slaba..nu prea am imaginatie, va rog sa ma scuzati

Nume in joc : Fernandooo

Level : 21

Varsta : 17 ani

De cat timp jucati pe server : De la inceputul anului 2010

Factiuni precedente : News Reporter,The Corleone family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei : Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune si liderul ei foarte mult

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ? : Cat pot de multe,stau chiar si 12ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasini platiti,omoara pentru bani

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Bineinteles

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? : Bineinteles

Motto-ul personal : Respecta,si vei fi respectat

Poza cu status : http://www.img.b-zone.ro/images/92395807325499158570.png

Biografia caracterului : M-am nascut in LS,dintr-o familie saraca si m-am decis,ca eu sa ajung cineva.Am inceput de jos,am fost fermier,sofer de tir,mecanic auto,am trecut chiar si la afaceri ilegale cu arme,am fost dealer de arme,totul pentru a imi strange un ban si a ma pune singur,pe picioarele mele.Dupa ce am facut bani,indeajuns,sa ma descurc de pe o zi pe alta,am fost sa dau un interviu la o slujba serioasa,cu carte de munca.Am luat interviul si am devenit reporter.Din cauza unor neintelegeri,am demisionat si mi-am continuat drumul.Intr-o zi mi s-a propus sa fac parte dintr-o mafie,mafia Corleone si am acceptat.Mi-au fost testate abilitatile de catre Don si membrii lui,am dovedit ceea ce pot si am fost acceptat in familie.Dupa o perioada lunga de timp,Don-ul a decis sa refaca familia,iar eu cu ocazia aceasta m-am decis sa imi mai indeplinesc un vis,acela de a fi hitman si de aceea ma aflu aici si sper sa mi se dea sansa de a dovedi de ceea ce sunt in stare.

Nume in joc: DiAvOLiTa

Level: 23

Varsta:14 ani jumate

De cat timp jucati pe server: de 7-8 luni

Factiuni precedente: Taxi Cab Company,News Reporter,The Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: S-a schimbat liderul si noul lider a dat wipe.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Acum cand am ramas civil vreau sa incerc si eu ceva nou,sa intru in aceasta agentie si sa rezolv contracte.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 4-5 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor puse de playeri.

Motto-ul personal: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/95993394859872009661.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): DiAvOLiTa a ajuns pe SA:MP acum 7 luni,in toamna anului 2009.Era o zi posomorata pentru ca eu nu stiam sa joc,mai exact nu stiam ce sa fac in acest joc,dar,cu ajutorul playerilor amabili si respectuosi am invatat multe lucruri.Si incetu' cu incetu' am aflat care sunt factiunile de pe acest server,stiam locul unde se afla si,vazand ca stiu destul de multe lucruri am ales sa intru in Taxi Cab Company pentru ca vroiam sa ajut si eu playeri la randul meu,ducandu-le unde doresc.Si aici am stat mult timp,avandu-l ca lider pe Cr1spy,mi-am facut foarte multi prieteni cu care ma mai inteleg si akum foarte bine.Am stat aici o luna,sau chiar mai mult,dupa aceea Cr1spy a plecat din aceasta factiune,venind alt lider,Hooliganu,care a dat wipe.Urmatoarea mea factiune a fost News Reporter,o factiune foarte frumoasa,unde am dat anunturi si am ajutat playerii facand asta.Am stat foarte mult aici,vreo 2-3 luni.Apoi am ales sa parasesc aceasta factiune vrand sa intru intr-o mafie.Si incetu' cu incetu' mi-am indeplinit visul acela de a intra intr-o mafie.Acea mafie a fost The Paterno Family,si as putea-o numi o mafie extraodinara cu un lider extraordinar,florinacyo,care a stiut sa o organizeze si il respect pentru asta!Si aici am stat pana ce florinacyo nu a mai vrut sa fie lider,lasand locul altcuiva.Oricum,cel mai mult mi-a placut aici,In Paterno pentru ca are si culoarea mov,preferata mea,dar si pentru ca aveam ca,colegi nijte baietzi foarte de treaba cara m-au ajutat cand am avut nevoie.Acum incerc sa intru in Hitman Agency.Cam aceasta a fost biografia caracterului meu!

Edited by Diavolita

Nume in joc: Greeny

Level: 11

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: de un timp..nu mai stiu

Factiuni precedente: SI NR paterno

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: am avut perioada de examene la scoala

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru a rezolva contracte

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8-9

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu uciderea playerilor cu contracte

Nickname-uri anterioare: ...

Motto-ul personal: Dont look back! That's how it works!

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/55232739614049781664.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Nascut si crescut in gara LS m-am decis sa fac ceva cu viata mea... Mi-am luat un job si am incercat mai multe factiuni ...nu as fii reusit fara ajutorul prietenilor mei si al liderilor care mi-au dat o sansa... Dar in cele din urma mi-am dat seama ca scopul meu in viata era sa devin un hitman respectat, sa rezolv contracte si sa incasez banii. Prima mea factiune fiind News Reporter. Am fost intampinat cu o atmosfera calduroasa...dar in cele din urma m-am decis ca nu vreau sa continui. A urmat School Instructor unde nu m-am instalat prea mult..nu era stiulul meu sa invat alti jucatori sa conduca. Ultima factiune a fost paterno unde mi-a placut cel mai mult...dar in final am iesit iar acuma vreau sa-mi continui viata la hitman..

Nume in joc:aLLx

Level:23

Varsta(reala):16

De cat timp jucati pe server:6-7 luni

Factiuni precedente:Barzinix2 Paterno x1 TCCx2 S.Ix2 NGx2 FBIx1 PDx1

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Vreau in hitman agency si astept sami dea balon uninvite

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Este o factiune frumoasa cu membru buni,liderul find la fel si este o foarte buna organizare

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12-13

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Sa duca la capat un contract pus de un player pe un alt player cu premiul niste bani

Nickname-uri anterioare:[DSR]JuSt96,MaFyoTuL

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:Da

Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat .

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/71120979858791344924.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):aLLx s-a nascut intr-un oras micut din nordul LS-ului. Tatal sau avand 21 de ani si mama lui fiind moarta de la nasterea lui el traia doar cu tatal. La un moment dat plecase cu tatal sau in parc.Intr-o bataie de mafiotii a fost omorat. Medicii nu au ajuns la timp iar aLLx a decis sa intre in Medics pentru a ajuta mai multa lume . Intr-o noapte aLLx se certase cu seful sau snifel04 numai dupa 1 luna de munca si s-a enervat si a plecat in mafioti sa omoare lume . I-a placut la inceput cu modelu de waruri. Dupa ce s-a schimbat a ales sa plece din Cuneo in cea mai buna banda de mafioti numita ,,The Paterno Family,, Liderul sau florinacyo l-a ajutat foarte mult sa se dezvolte si sa aiba prieteni. Cel mai bun prieten a lui aLLx este [biS]Croco.A calatorit in toata lumea cu acest individ numit [biS]croco dar s-a oprit in politisti. Pd-ul ii facea cu ochiul iar aLLx a accepta. In prima lui zi de lucru a fost impuscat in picior . A fost nevoit sa-l puna in gips 2 saptamani .A fost transferat in FBI deoarece in FBI nu prea era lume activa si el era foarte activ. In FBI el se ocupa cu wantedu si a decis sa se duca si dupa runneri/robberi si a plecat in factiunea prietenului sau CiuPaNezu . Acolo l-a intalnit pe cRiStaL care i-a aratat tot ce are mai bun serverul . Din Ng s-a decis sa care masini cu TCC . A intrat cu ajutorul lui [F4L]bAlon .Nu a suportat mult pentru ca nu prea era de lucru . A ales sa vanda licente dar din cauza colegilor si a liderului care aveau o activitate scazuta a decis sa iasa cu 60FP. Din pacate acum mai are 8 FP dar promite ca le termina in seara aceasta . A decis sa intre in HITMAN AGENCY. Dar a fost respins. A intrat in TCC cu ajutorul lui [f4l]balon si a stat 2 sapt ca sublider . A vazut ca hitman agency recruteaza si a decis sa intre ;) sper sa fie acceptat

Edited by aLLx

Nume in joc: Silveeer

Level: 15

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: 2 luni

Factiuni precedente: Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: S-au facut niste schimbari care nu mi-au convenit..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult cu ceea ce se ocupa si cred ca as face o treaba buna :)

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: in jur de 8

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Ucidem oameni, pentru bani $$$

Nickname-uri anterioare: Nu am :D

Motto-ul personal: Sunt.. cea mai tare..? Nu am..

Poza cu status: Poi.. a picat server-ul inainte sa fac poza. Dar cred ca Bill stie ce stats am.

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): A Silveeer, desi nu a aparut de mult timp pe server, a invatat repede cum stau lucrurile pe aici si ce trebuie sa faci ca sa te descurci. De obicei, ia totul in gluma si vorbeste mult. E serioasa doar cand trebuie :"> Stiu ca nu sunt 150 de cuvinte, dar nu totul poate fi spus in cuvinte.

Edited by Silveeer

Nume in joc: Luigi

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 1 am jumatate.

Factiuni precedente: Cuneo , Corleone , FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Hmm , nu era activitate prea mare..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Sa indeplinesc dorintele oamenilor , nu toate :)).

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-11h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill for money !!!

Nickname-uri anterioare: Ghezby_Luigi

Motto-ul personal: Inovate , don't imitate!

Poza cu status: Server down , stie Bill ce level am , no problem !

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Pai .. ce sa spun , am aflat de acest server de la un prieten , in timp ce ma jucam pe alt server... am intrat aici si nu stiam prea multe lucruri , am inceput sa ma joc dar nestiind nimic , m`am lasat o vreme dupa care m`am apucat din nou , m`am imprietenit foarte bine cu kLsH , el m-a si ajutat sa descopar mai bine serverul...el avand level mare peste mine , cred ca avea vre`o 15 , iar eu 1 , prima data mi-am luat jobul de Farmer pentru ca auzisem ca se castiga foarte multi bani din el , am muncit , am facut bani , in timpu' asta mi-am luat si leveluri , dupa ce am ajuns la level 5 , puteam sa zic ca nu mai sunt noob , aflasem multe chestii despre server... multe comenzi si altele , prima mea factiune a fost PD pe atunci se recruta de la level 9 parca , m-am rugat de Piticu' foarte mult sa ma ia si m-a luat , am stat 2 saptamani , am luat rank up si am plecat apoi , am zis sa incerc alta factiune , m-am prietenit apoi cu Papy , un baiat excelent , cu el lucram in fiecarezi la Truck sau la Ferma ... am crescut , am facut level mare si m-am dus in Corleone , pe atunci il aveam lider pe mIRC , un lider excelent , am stat acolo putin timp pentru ca a fost dat afara mIRC din postul de lider , a fost wipe in factiune , apoi s-a dus Alin.Maest ca lider ... am aplicat apoi la LCN , pe atunci era lider Spawn , pot sa zic ca a fost cel mai bun lider din timpu' meu pe B-zone , am stat aproape o luna dupa care am aplicat la alta factiune , in timp ce eram in LCN , Spawn a vazut si m-a dat afara pentru ca nu le-a convenit membrilor , am intrat apoi din nou PD si am ramas timp de 6 luni de zile , am avut rank 5 dar m-am plictisit si am iesit , apoi s-au schimbat factiunile si am fost in Stracci unde il aveam ca lider pe Gabb , dupa ce am iesit de acolo am luat o pauza de 2 luni , nu am mai jucat samp , apoi am revenit , am intrat in Cuneo , apoi m-am dus in Corleone unde l-am avut ca lider pe zEbY , dupa ce am iesit din Corleone am mers in FBI , a fost o factiune buna dar... stiti si voi te plictisesti cu timpu daca nu ai ce face , am iesit din FBI si acum am aplicat la Hitman Agency si astept raspunsul liderului Bill Bannano , multumesc.

Edited by Luigi

Nume in joc: Dragos03

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 6luni

Factiuni precedente: The Barzini Family x2, The Stracci Family, The Cuneo Family, School Instructor, F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am isit pentru a intra in Hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei: As vrea sa indeplinesc mult contracte, multumesc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7 h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur

Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

Poza cu status: http://img686.imageshack.us/img686/7498/samp001eo.png, Il astept pe Trojan sa imi dea uninvite

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

Edited by DragoS03

Nume in joc mada

Level: 21

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: 1 an si

Factiuni precedente: stracci taxi barzini paterno fby S.I

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: mi-am dat demisia

De ce doriti sa va alaturati agentiei: imi place foarte mult si am si un prieten aici

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-13

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu rezolvarea contractelor

Nickname-uri anterioare: ^#(^ nu am avut

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/39119886941611103976.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): salut!! ma numesc madalin. sant din bucuresti, am 16 ani, si joc samp pe b-zone de foarte mult timp ,am avut alt cont, da nu alt nume ,am foarte multi prieteni in samp ,care mau ajutat foarte mult sa ma acomodez cu servaru si sa invat comenzile ca nu stiam nimic cand am intrat ,dupa cam o saptamana ma-am acomodat si am inceput sa joc mai bine. imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa imi ajut colegi la nevoie. sunt foarte saritor.

Nume in joc: CodeName

Level: 18/19

Varsta(reala): 21

De cat timp jucati pe server:total for the day 5-6 hours

Factiuni precedente: Hitman

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: I was fired from the hitman because many people wanted to be fired :)

De ce doriti sa va alaturati agentiei: because I like it this is one of the best fraction

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: I very rarely use AFK maybe 8-9

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: a player pays an amount for a player who wants to be killed

Nickname-uri anterioare: CodeName

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da/Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da/Yes

Motto-ul personal: The tragedy of life is that the ends so soon but that we wait so long to start.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/70447237178061772900.jpg

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): My name is Plamen play in b-zone recently and not so soon... hitman agency as I said above is one of the most beautiful and many I would like to be part of it. I like leader... Bill and some of people in faction However, he was the first who accepted me into their faction.

Little Comment: if accepted again, there will be no such errors, If you not accept me alive and healthy. :P

Edited by codename

Nume in joc: Fumylici0us

Level: 35

De cat timp jucati pe server: 8 - 9 luni

Factiuni precedente: School Instructor , Tow Car Company , National Guard , F.B.I. x2 , The Corleone Family , The Paterno Family , The Tataglia Family , Fireman Paramedics.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat pentru a incerca ceva nou.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca este o factiune foarte frumoasa si doresc sa indeplinesc contracte.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Aproximativ 7 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplinirea contractelor.

Nickname-uri anterioare:

Motto-ul personal: Vremurile bune iti aduc prieteni.

Vremurile grele ii incearca.

Poza cu status: Click - Astept uninvite.

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ce pot sa spun.. In momentul cand am intrat pe server , "caracterul" meu a cunoscut o gramada de persoane.

Unele foarte sociale si de treaba dar si unele care vorbeau fara rost. Pana intr-o zii cand se lasa de prostii si se pune pe treaba , face' level si intra intr-o factiune decenta . " School Instructor " de aici totul vine de la sine. Face bani , se acomedeaza cu treaba , prieteni .. Pana cand , pac! Wipe , si se hotaraste sa incerce ceva nou . Intra in national guard unde invata lucruri noi . Tot asa .. pac - pac trece prin FBI si trece de partea crimelor , intra in Corleone unde avea foarte multi prieteni si tot asa a trecut prin ceva mafii pana s-a decis sa intre in Medici unde a dus-o foarte frumos ca Sublider pana acum cand se decide sa intre in Hitman Agency

Edited by Eddw0w

Nume in joc: Kokoake

Level: 16

De cat timp jucati pe server: Din aprilie.

Factiuni precedente: Tow Car Company, School Instructors, Fireman/Paramedic

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit, lipsa de activitate din partea colegilor.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: sa am o ocupatie si sa scape de jucatorii care fac probleme.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Fara afk in jur de 8h.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Daca cineva nu poate sa se "ocupe" de un dusman apeleaza la H.A. iar rezultatul este unul sigur de fiecare data.

Nickname-uri anterioare: Nu.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, nu sunt mare fan al limbajului de pe Y!Mess!

Motto-ul personal: "Keep your friends close but your enemies closer".

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/05570717057669773390.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Kokoake a fost nascut cu o malformatie la cap si la scurt timp dupa aflarea vestii a fost parasit de ambii parinti. La varsta de 3 ani a fost luat de Hitman Agency si a fost initiat in toate stilurile de lupta, antrenamentul sau a durat 13 ani, astfel ca la varsta de 16 ani antrenamentul sau a luat sfarsit si drept cadou i s-au oferit doua pistole Desert Eagle si i sa dat voie sa indeplineasca contracte. Pana la varsta de 25 de ani a asasinat deja peste 300 de oameni, lideri de stat, importanti membrii ai organizatiilor teroriste, politicieni; si tine o stransa legatura cu CIA si KGB dar nu se poate spune acelasi lucru si despre Interpol care il vrea mort. Acum Kokoake spera sa devina un asasin profesionist in cadrul celei mai mari ramuri ale agentiei Hitman. Raspunsul il va primi zilele acestea. /logout

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.