Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

MODEL DE CERERE

Nume in joc:

Level:

Varsta(reala):

De cat timp jucati pe server?

Factiuni precedente:

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:

De ce doriti sa va alaturati agentiei?

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?

Nickname-uri anterioare:

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?

Motto-ul personal:

Poza cu stats si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc?:

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

Model putin modificat ,recrutez 1 sau 2 agenti .

Nume in joc: Liviu_Iulian

Level: 24+

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? 7 luni

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic,News Reporter,Taxi Cab Company.Tow Car Company 3x [rank 6],School Instructor,The Stracci Family 2x,F.B.I,The Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost demis la cerere!

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi doresc sa ma alatur acestei agenti,deoarece dupa parerea mea,este cea mai frumoasa factiune dupa server,si imi place mult sa rezolv contracte!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea playerilor,contracost!

Nickname-uri anterioare: NU am avut!

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da!

Motto-ul personal: Pentru a castiga totul o fiinta trebuie sa stie sa piarda!

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60053418137200237726.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Liviu_Iulian s-a nascut la spitalul din Los Santos.Dupa ce a inceput sa creasca el mergea impreuna cu bunicul lui la ferma sa castige cativa banuti!A muncit,ce a muncit ca fermier,si ajunsese la o varsta la care visul lui era sa devina doctor!A facut medicina,si a devenit un medic de succes..pentru cativa ani!Vazand ca lucrurile numai merg,el s-a decis sa mearga la [F4L]Balon sa il ajute sa castige banii pentru existenta in continuare!A stat si a muncit din greu pana a ajuns mana dreapta a lui Balon!Dupa o perioada lunga de timp,el s-a decis sa mai incerce si alte meseri,dar acestea nu am fost pentru totdeauna!La o varsta inaintata a fost membru F.B.I si s-a descurcat foarte bn,iar dupa acea a fost un mafiot,chiar mana dreapta a lui Cr1spy!Acum tot ce isi doreste Liviu_Iulian,este sa intre in aceasta agentie.si spera ca visul lui sa i se implineasca!Multumesc frumos,si sper sa primesc un raspuns afirmativ!

P.S:Am facut cerere dupa acest cont,deoarece pe cel original,am suspend 2 zile,am peste 1000 de posturi!

Edited by MarkWebber

★ Nume in joc:DeNy90

★ Level:24

★ Varsta(reala):14

★ De cat timp jucati pe server?5 luni

★ Factiuni precedente:S.i,Paterno,S.i,Fbi,Nr,Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Meam dat demisia pentru ca un dmist ma tot omora in hq

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Pentru ca imi place foarte mult meam dorit mereu sa intru in aceasta factiune

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?8-10 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Aceasta factiune se ocupa cu contractele care pun anumiti oameni pe dusmani lor pentru a fi asasinati

★ Nickname-uri anterioare:Nu meam schimbat numele niciodata

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da numai daca este nevoie

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv:Aici este o poza cu ambele cereri11724306232298023299_thumb.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 Dar lam primit cand aveam level 1 ca ma prostit cineva eram si eu noob pe atunci

★ Biografia caracterului:Pai ce sa va spun mam nascut pe data de 24 aprilie 2010 la gara ls me-am facut prieteni dupaia am descoperit jobul de arms dealer mam inrulat faceam materiale si vindeam arme dupa ce am crescut si eu mam hotorat sa ma fac School Instructor mea placut foarte mult meseria pe care am aleso dupa ce au trecut cativa ani me-am dat demisia si am hotorat sami fac o viata periculoasa intr-o mafie vazand ca este foarte periculos am decis sami dau demisia si sa intru dinou la meseria trecuta de instructor.Am vazut ca sunt foarte multe faradelegi am dorit sa ma inrulez in F.B.I am fost acceptat am ajutat ceva timp departamentele dupa ce am iesit din F.B.I am dorit sami traiasc o viata de civil am stat cativa ani civil fara nici un pericol totusi nu aveam ce sa fac ma hotarat sa devin un reportar de invidiat am inceput cum au inceput toti de mai jos si m-am ridicat incet incet am ajuns sa pot lua interviuri atunci eram foarte entuziasmat la un momedat a inceput sa numi mai placa viata de reporter si am vrut dinou foarte multa adrenalina si am intrat intr-o mafie mam distrat am participat la cateva waruri am crescut si eu mai mare am plecat din mafie si as fi dorit sa fiu acceptat pentru teste in hitman de aceea scriu aceasta biografie a mea sper sa pot avea o sansa de adeveni un asassin platit

Edited by DeNy90

★ Nume in joc:Fernandooo

★ Level:22

★ Varsta:17

★ De cat timp jucati pe server?:7 luni

★ Factiuni precedente:News Reporter,The Corleone family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Pentru ca imi place cu ce se ocupa si are un lider foarte bun

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Cat pot de multe,mai putine acuma ca este vacanta,in timpul scolii mai multe

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Asasineaza pentru bani , asasini platiti

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal:Respecta , si vei fi respectat .

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/63780508620648509282.png http://www.img.b-zone.ro/images/38626970999742056842.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului:Fernandooo s-a nascut in spitalul din LS.El provenea dintr-o familie saraca,asa ca a fost nevoit de mic sa lucreze,pentru a isi castiga existenta.A lucrat la ferma,a lucrat sofer pe tir,pana cand vazand ca nu prea facea bani,si lucra foarte mult,s-a apucat de afaceri illegale si a devenit dealer de arme.Dupa ce a mai crescut,s-a lasat de afacerile illegale,si a accordat un interviu la cei de la News Reporter,pe care l-a trecut cu succes si asa a devenit si el un news reporter.Din cauza unor probleme personale,el a demisionat si a ramas fara loc de munca,pana cand Familia Corleone l-a adoptat.In Familia Corleone Fernandooo si-a facut foarte multi prieteni,a invatat cum sa faca bani si multe altele.Astazi el isi doreste sa isi implineasca un vis,acela de a deveni asasin platit,si spera si vrea sa vi se alature voua .

Edited by EzW

★ Nume in joc: Dragos03

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 6luni

★ Factiuni precedente: F/P, S.I,Barzini,Stracci,Cuneo,Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca ceva nou si anume hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece este o mafie care imi doresc sa intru si am si cativa prieteni acolo

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?8-9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? D

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

★ Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Nu merge srv,revin cu edit

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

★ Nume in joc: $$$VyruS$$$MyhaY

★ Level: 22

★ Varsta(reala): 14

★ Factiuni precedente: Taxi,medics,stracci

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca ceva nou si anume hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece este o mafie care imi doresc sa intru si am si cativa prieteni acolo

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8 12 fara afk

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri,si asasinarea playerillor

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da!

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur!

★ Motto-ul personal: Respecta si v'ei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/57497856714631917071.png

★ Biografia caracterului: Ma numesc $$$VyruS$$$MyhaY, m-am nascut in Los Santos. Am varsta de 14 ani, si as dori sa intru in aceasta institutie deoarece este foarte respectata si una frumoasa. Tatal meu a murit la varsta de 35 ani in urma unui accident, iar eu am preluatm aceasta functie a lui "capul casei" si am pe umerii mei toata responsabilitatea ce tine de familie, casa. Mama mea este bolnava de cancer, urmeza un tratament si sper sa se faca bine. Fratii mei , Adelina si Viorel sunt de 7, respectiv 12 ani. Am inaltimea de 1,89, 48 Kg, sunt solid, ochi caprui si parul saten....

Nume in joc: BazZeL.

Level: 32

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? De un an si o luna !

Factiuni precedente: School Instructor , The Paterno Family , Federal Bureau Of Investigations , The Barzini Family , Hitman Agency , News Reporter , The Corleone Family .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece imi doresc sa fac parte din Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece imi place foarte mult sa rezolv contracte si am prietenii in ea , si imi place foarte mult agentia

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Intre sapte si zece ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea playerilor .

Nickname-uri anterioare: smK , RaptoR

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Motto-ul personal: "Oriunde e loc de mai bine !"

Poza cu stats si skill la detectiv: Just Click !

Cate warn'uri ai in joc?: 1 / 3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): BazZeL. s-a nascut intr-o mica maternitate din sudul orasului Los Santos. BazZeL. s-a nascut intr-o familie bogata , era " baiat de banii gata " inca de la 14 anii a facut cunostinta cu viata de cartier , l-a 16 ani a facut cunostinta cu prima lui mafie " The Paterno Family " , aici a cunoscut tarfele , dorgurile , armele , si ce e aia Respect , BazZeL. a incercat sa isi indrepte viata intrand in Federal Bureau of Investigations , in ziua de 23 Martie 1993 ziarul " The Times " avea pe coperta " Agentul BazZeL. a salvat 10 vietii " aici a inceput o intreaga controversa , si BazZeL. a incercat sa se ascunda de viata in public si a decis sa intre in Hitman Agency acolo unde i s-a oferit o noua identitate , totul era frumos , pana cand o mica problema l-a facut sa renunte la viata de asassin , parintii lui fusese omoratii de catre cei din familia Tattaglia , vrand s-a se raspunde s-a dus intr-o respectata familie din Las Venturas " The Corleone Family " acolo unde a putut sa se raspunde pe cei care i-au facut rau lui si familiei sale. Acum cand apele s-au linistit , BazZeL. incearca din rasputeri sa intre din nou in faimoasa agentie Hitman !

Guest RRonaldo

★ Nume in joc: SuneT

★ Level: 16 ( rp: 113/68 )

★ De cat timp jucati pe server? 2 luni

★ Factiuni precedente: News Reporter , Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca sa intru in Hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place agentia datorita faptului ca face o treaba buna.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10-12 fara afk

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor cerute de alt jucatori

★ Nickname-uri anterioare: tot_yo & [biS]LittleRaY

★ Motto-ul personal: Ai nevoie de ceva ? Cere

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/56571188177214240510.png

★ Biografia caracterului: Caracterul meu s-a nascut pe 28 Iunie 2010 , el a intrat pe B-Zone la cererea unui prieten din Real Life , a inceput usor usor sa-i placa din ce din ce mai mult. Dupa o scurta perioada si-a facut un foarte bun prieten , si anume [biS]LoLLiPoP , care l-a invatat sa se poarte si l-a alaturat clanului BiS. Dupa intrarea in BiS , la lvl 6 , s-a gandit sa intre in News Reporter , unde a si reusit , a stat 4 saptamani si a reusit sa-ti faca un nume in NR , porecla Mr. Live , si tot odata a ajuns sa fie rank 4. Apoi , el a vrut sa fie intr-o mafie , iar din nou LoLLiPoP , l-a ajutat sa intre in Barzini. Si-a petrecut 2 saptamani si 2 zile in Barzini , apoi iesit datorita dorintei de a devenii Hitman. Acum el si-a schimbat numele si este cunoscut ca SuneT.

Fac cererea de la varul meu , deoarece contul meu pe forum este suspendat 3 zile.

Va multumesc pentru intelegere!

Edited by RRonaldo

Nume in joc: SkaTeR

Level: 18

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server?: 3 luni

Factiuni precedente: TCC , Tattaglia , Taxy , Stracci , FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: demisie

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Mi se pare o factiune intersanta si nu am mai fost aici !

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea persoanelor pentru bani

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/44041794790097233118.png

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Skater sa nascut acuma vreo 4 luni ajungand mare sa bagat in TCC acolo sia trait viata pana ia meai crescut mintea. Apoi dupa ce sa plictisit de TCC a intrat intr-o mafie Tattaglia ! cu liderul Van care ia dat o sansa ! acolo plictisinduse a intrat in Taxy acolo a stat o luna si din motive de wipe a iesit si a intrat in Stracci acolo era lider Kaiac si subliderul Suzeta ! a venit spawn si iar au dat wipe atunci mam hotarat sa trec de partea binelui si am intrat in FBI ! acolo am stat 3 saptamani si mi-am dat demisia sperand ca voi intra in Hitman Agency acolo este lider Woozie sperrand ca imi da o sansa de reusita in aceasta agentie unde nu am mai fost niciodata ! aici sper sami fac treaba sami fac prieteni si in ultimu rand ! sa fac multe contracte ! Sperand sa nu raman civil ! atat a fost ! multumesc !

Edited by bmwandrey

31041301494689045799.png

Recrutez 2 agenti .

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: BlackLeo

★ Level: 11

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 2 luni,aproape 3

★ Factiuni precedente: The Tattaglia Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: A dost wipe rank 1 si 2

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place sa am "grija" de cei care fac probleme

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Pai omoara anumiti playeri la cererea facuta de alt player

★ Nickname-uri anterioare: MxX

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Fi destept,ca tara geme de prosti

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/55785458776444270816.png |||| http://www.img.b-zone.ro/images/06421250833023145765.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Un caracter nascut in LS care a fost adoptat de niste gangsteri si invatat sa inpuna respect si sa nu fie calcat in picioare.A fost invitat in Tattaglia Family pentru a se antrena mai bine in shooting si munca in echipa.A fost dat afara ca sa poate continua sa se descurce singur,si sa speram ca poate gaseste pe cineva care sa il indrume mai departe!!!

Edited by MxX

Nume in joc: OanTzah

Level:17

Varsta: 18

De cat timp jucati pe server: 4-5 luni

Factiuni precedente: The Stracci Family, Hitman Agency, FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Dintr'un motiv personal, am fost nevoit sa plec o saptamana si nu puteam tine locul ocupat.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Din 1000 de motive ! Leader, playeri foarte buni si foarte seriosi ! DM aiurea nu exista ! Antrenamentele sunt extrem de complexe ... multe alte motive !

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Nu pot sa spun exact ...intr'o zii mai mult in alta mai putin dar sub 6 ore pe zi nu stau!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie are ca scop indeplinirea contractelor. Player acestei factiuni sunt cunoscuti si sub numele de "Asasini experti" !

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da! "Unde-i unul (e putere), Unde-s multi puterea creste !"

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Cu siguranta !

Motto-ul personal: "Nu te cobori niciodata la mintea prostului va ajunge sa te bata cu experienta " "Cine nu cade nu se poate inalta"

Poza cu stats si skill la detective : Click stats Click skill

Cate warn'uri ai in joc : 0

Biografia caracterului : M-am nascut in LS dintr'un politai si o doctorita ! Mi-a fost greu pana m-am acomodat cu orasul .. am trecut prin multe, cel mai greu a fost cand am primit warn up, pe cand aveam lvl 4 pentru ca eu inca nu cunosteam orasul si nici prieteni nu aveam, cu timpul in viata mea s-a intamplat o schimbare radicala pe la lvl 6, am inceput sa fiu baiat la locul meu de cand prietenii mei au intrat pe joc, nu mai eram DM-ist, incercam sa ajut lumea, incepusem sa fac si eu bani si la level 8 am intrat in The Stracci family. In acea familie am stat ce am stat si am iesit din motive personale urmand ca dupa cateva saptamani sa intru iar. dupa 2 saptamani, surpriza : Wipe !Am reusit sa intru in Hitman Agency unde m-am simtit excelent si mi-a placut foarte mult cat timp am stat dar dintr'o prostie am fost demis. Dupa ce am fost demis am reusit sa intru in FBI, era frumos si acolo dar nu prea eram facut pentru acea factiune insa aveam ganduri sa fac cariera in FBI dar din pacate nu a fost asa, a trebuit sa imi cer demisia pentru ca eram nevoit sa plec de acasa si nu puteam sa tin locul ocupat. Acum uita-ma aici alaturi de voi incercand sa demonstrez ca pot face treaba buna aici fara greseala/greselile pe care le-am facut odata.

Edited by OanTzah

★ Nume in joc: Dragos03

★ Level: 21

★ Factiuni precedente: F/P, S.I,Barzini,Stracci,Cuneo,Barzini

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?8-9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? D

★ Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/76274023215163426890.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 21ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

Edited by AdRyaNN

Nume in joc: RaveN.

★ Level: 20 +

★ De cat timp jucati pe server? Nu prea tin minte

★ Factiuni precedente: Paterno (x3) , Barzini (x3) , Tattaglia , FBI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Imi doream enorm de mult sa vad cum este sa fii un hitman.. sper sa am ocazia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc foarte mult , este o factiune in care nu am avut niciodata sansa de a intra in hitman agency dar imi mai incerc norocul sperand ca intr-o zi sa ma pot alatura agentiei .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 9-10 h .. cateodata mai mult

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor puse pe anumiti playeri

★ Nickname-uri anterioare: Delyno

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/23489717532514177437.bmp

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Raven s-a nascut la spitalul din los santos . El traia cu parintii sai la marginea orasului la o casa darapanata. Invatat de mic sa fie mafiot a trait nenumarate experiente de a fi mafiot . A avut ocazia sa fie si un membru al F.B.I dar a revenit in mafie , dupa parasirea mafiei isi incercase norocul de a se alatura Hitman Agency , asteptand decizia liderului .

Edited by Rav3n

Nume in joc: Kappa

Level: 17

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? De cand s-a infiintat b-zone

Factiuni precedente: Tow Car Company , Taxi Cab Company , News Reporter , FBI , PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat

De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi place mult in Hitman

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 12-13

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor

Nickname-uri anterioare: Kappa

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da placerea mea :X

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: Respecta si vei fii respectat

Poza cu stats si skill la detectiv: Stats

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Numele meu este Kappa , m-am nascut in Gara Los Santos , am inceput sa lucrez ca arms dealer pe vreamea mea cand eram newbie nu s-a infiintat inca Farmer si trucker , faceam 100-200 k pe zii , la level 3 m-am inclinat spre Taxi Cab Company acolo ramanand pana la lvl 23 luand Admin lvl 3 si Leader Taxi (asta cand s-a infiintat in primele zile B-Zone ) apoi m-am inclinat spre ceva mai bun spre PD ... am stat acolo pana ce s-a dat wipe , apoi am luat leader TCC am jucat 6 luni iar apoi m-am lasat de samp.pe data de 18.04.2010 m-am reintors in comunitate . am muncit ca farmer si duceam produse la bizzuri iar apoi la lvl 5 am intrat in taxi Cab Company dupa 4 saptamani m-am inclinat spre TCC si am stat 2 luni iar apoi m-am gandit sa vad cum este si in News Reporter ... acolo avand sublider imi placea la nebunie sa dau teste nu-mi placea sa pic dar asta este ... la lvl 16 am parasit aceasta factiune si am intrat in ceva mai bun fiind FBI ... dupa 6 zile m-am transferat in PD am stat 1 zii si am iesit ... iar acum m-am inclinat spre aceasta factiune numita Hitman Agency.

★ Nume in joc: Gerry

★ Level: 20

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: PD,Ng,FBI,Barzini,Corleone,Tattaglia, Nr(Sublider) , Taxi, S.i.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece in NG acuma este prea mult stres,prea multi robberi,nu mai puteam face fata asa ca am demisionat!

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o factiune la care imi doresc de mult sa intru si imi place cea ce trb sa faci in aceasta factiune!

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea player'ilor pentru sume de bani!

★ Nickname-uri anterioare: Snik

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Motto-ul personal: Fi propriul tau om nu fanul altuia!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Click!

★ Cate warn'uri ai in joc? : Nici unul

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Salut,sunt Adi si joc Samp de 1 an,cand am intrat pe acest sv tot cea ce ma atragea era DM'ul,toata ziua faceam DM,pana cand mi'am facut un prieten pe nume Croco,care m'a ajutat cu bani si m'a invatat ce este RPG,sa nu fac DM,sa nu vb urat si la level 3 m'a luat cu el in NR, am stat foarte mult si am ajuns sublider,dupa care am iesit ducandu'ma in S.I. ,am facut rank 4 si am decis sa ma duc de partea legii,am ales Police Departament,am intrat si am stat 3 sap facand rank 2 dar [F4L]Oasis9 mi'a aratat ce inseamna sa fi un mafiot si m'a luat asupra lui in Barzini Family,asta a fost una din factiunile mele preferate,am stat vreo 5 luni(in total deoarece am mai iesit si am intrat iar) ,am facut rank 4 si am decis sa reintorc in lumea politiei ,am ales National Guard,am ramas in Ng foarte mult timp si mi'a placut foarte mult,dupa ce am iesit din Ng m'am dus in Corleone Family deoarece toata lumea zicea ca Corleone este cea mai puternica mafie,am ramas in Corleone doar 3 zile deoarece am avut o problema cu sublider'ul,dupa ce am iesit din Corleone am vrut sa incerc o factiune pasnica,si anume Taxi Cab Company,am stat vreo 2 sap deoarece nu este prea distractiv si te plictisesti repede,m'am dus in Tattaglia Family si acolo era plictiseala asa ca am iesit si m'am reintors in NG unde am stat 3 sap,acuma vreau sa incerc in factiunea care imi place cel mai mult,Hitman Agency,o factiune in care doresc sa intru de la level 3 cand am inteles bine ce este acest sv si ce se inampla pe el!

Edited by Snik

★ Nume in joc:DeNy90

★ Level:24

★ Varsta(reala):14

★ De cat timp jucati pe server?5 luni

★ Factiuni precedente:S.i,Paterno,S.i,F.B.I,Nr,Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Meam dat demisia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?i love that faction

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?8-10

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Cu asasinarea oamenilor,Asasini platiti

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/11724306232298023299.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Pai ce sa va spun mam nascut pe data de 24 aprilie 2010 la gara ls me-am facut prieteni dupaia am descoperit jobul de arms dealer mam inrulat faceam materiale si vindeam arme dupa ce am crescut si eu mam hotorat sa ma fac School Instructor mea placut foarte mult meseria pe care am aleso dupa ce au trecut cativa ani me-am dat demisia si am hotorat sami fac o viata periculoasa intr-o mafie vazand ca este foarte periculos am decis sami dau demisia si sa intru dinou la meseria trecuta de instructor.Am vazut ca sunt foarte multe faradelegi am dorit sa ma inrulez in F.B.I am fost acceptat am ajutat ceva timp departamentele dupa ce am iesit din F.B.I am dorit sami traiasc o viata de civil am stat cativa ani civil fara nici un pericol totusi nu aveam ce sa fac ma hotarat sa devin un reportar de invidiat am inceput cum au inceput toti de mai jos si m-am ridicat incet incet am ajuns sa pot lua interviuri atunci eram foarte entuziasmat la un momedat a inceput sa numi mai placa viata de reporter si am vrut dinou foarte multa adrenalina si am intrat intr-o mafie mam distrat am participat la cateva waruri am crescut si eu mai mare am plecat din mafie si as fi dorit sa fiu acceptat pentru teste in hitman de aceea scriu aceasta biografie a mea sper sa pot avea o sansa de adeveni un asassin platit

Edited by DeNy90

★ Nume in joc: KoKoakE

★ Level: 18

★ De cat timp jucati pe server? Din aprilie.

★ Factiuni precedente: Tow Car Company, School Instructors, Fireman/Paramedics, The Barzini Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat pentru a incerca ceva nou.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Sa indeplinesc contracte, sa-mi fac prieteni..etc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In jur de 9.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor contra cost.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: "Keep your friends close and your enemies closer."

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/14373746466575485878.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Kokoake s-a nascut intr-o baraca de langa Unity Station, familia lui era foarte saraca asa ca au decis sa-l lase intr-un orfelinat. La varsta de doar 2 ani a fost rapit din orfelinat de catre doi traficanti de carne vie si vandut Agentiei. Pana la varsta de 18 ani Kokoake a fost antrenat in toate stilurile de lupta, se descurca in orice situatie putea sa doboare un om inarmat cu mainile goale de asemenea i s-au oferit doua pistoale Desert Eagle .50 drept cadou de absolvire. La scurt timp a fost eliberat din centrul de antrenare al Agentiei si acum spera sa-si gaseasca locul in Hitman Agency.

Edited by Kokoake

Guest speciee

★ Nume in joc: SuneT

★ Level: 16 ( rp: 127/68 )

★ De cat timp jucati pe server? 2 luni

★ Factiuni precedente: News Reporter , Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca sa intru in Hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place agentia datorita faptului ca face o treaba buna.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10-12 fara afk

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor cerute de alt jucatori

★ Nickname-uri anterioare: tot_yo & [biS]LittleRaY

★ Motto-ul personal: Domina , ca sa nu fii dominat.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/82988750357392840461.png

★ Biografia caracterului: Caracterul meu s-a nascut pe 28 Iunie 2010 , el a intrat pe B-Zone la cererea unui prieten din Real Life , a inceput usor usor sa-i placa din ce din ce mai mult. Dupa o scurta perioada si-a facut un foarte bun prieten , si anume [biS]LoLLiPoP , care l-a invatat sa se poarte si l-a alaturat clanului BiS. Dupa intrarea in BiS , la lvl 6 , s-a gandit sa intre in News Reporter , unde a si reusit , a stat 4 saptamani si a reusit sa-ti faca un nume in NR , porecla Mr. Live , si tot odata a ajuns sa fie rank 4. Apoi , el a vrut sa fie intr-o mafie , iar din nou LoLLiPoP , l-a ajutat sa intre in Barzini. Si-a petrecut 2 saptamani si 2 zile in Barzini , apoi iesit datorita dorintei de a devenii Hitman. Acum el si-a schimbat numele si este cunoscut ca SuneT.

Fac cererea de la varul meu , deoarece contul meu pe forum este suspendat 3 zile.

Va multumesc pentru intelegere!

Edited by speciee

? Nume in joc: AlexGTP

? Level: 20-21

? Varsta(reala): 13-14 ani

? De cat timp jucati pe server? pai un an

? Factiuni precedente: Tcc,Stracci,Paterno,PAterno,Corleone

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: pai nimeni nu ma baga in seama

? De ce doriti sa va alaturati agentiei? pentru ca nu am mai fost in hitman si vreau sa ma alatur

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? pai cand nu sunt afara stau mereu cam 6-7 ore pe zi

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu mercenia adica cineva te plateste sa mori pe un jucator

? Nickname-uri anterioare: AlexGtaPitesti,MasterBoy,KanistrA

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

? Motto-ul personal: mai bine sa fi 5 min prost si sa intrebi, decat sa fi prost toata viata

? Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/17339405940370709562.png

? Cate warn'uri ai in joc? : 0

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Salut! Ma numesc Alex...Sunt din Pitesti eu am ajuns pe samp de la varul meu care m-a invatat ce este un roleplay... asa am raspandit vestea prin toata clasa asa s-a format JustThink,AndreySnk,Qleadtek,Krysty. Pe data de 1.08.2009 am intrat prima oara pe b-zone unde m-am atasat foarte greu ... La inceput eu doar munceam la truker si farmer . Puteam cu banii aceea procurati sa imi castig o paine. La lvl 7 am intrat in TCC unde a fost foarte frumos la inceput dar din pacate m-a demis [F4L]Balon cu 10/60 Fpunish. Am facut lvl 10 si am intrat in Stracci cu ajutorul lui EdiRolE si Nick15 m-am format la are, respect si multe altele . Totul era frumos pana cand Nick15 ne-a parasit si a dat wipe la factiune ... A urmat perioada cand s-au schimbat lvl la factiuni aveam lvl necesar pentru a intra intr-o mafie Peste o zi am vazut Aplicatii - Paterno ON inediat am facut cerere si am intrat cu brio ... am facut 2 luni de paterno si ma iesit pentru ca ma plictisisem . Eh ... nu am putut intra intr-o alta factiune asa ca am intrat in Paterno iar dar am stat doar 2 sapt ( arunci deja se schimbase SF cu LV ) am iesit pentru ca aveam o tendinta de a ma lasa dar faptul facut ca nu m-am lasat . Intr-o zi vad Aplicatii-Corleone ON asa ca am intrat cu chin cu vai in corleone dar acolo nimenu nu ma asculta asa ca am decis sa plec dupa plecarea lui zEbY din Corleone. :D iar acum incerc sa intru in factiune iar la leaderul meu preferat .

★ Nume in joc: BadDarck

★ Level: 22

★ De cat timp jucati pe server? 9 luni.

★ Factiuni precedente: School Instructor(x3),The Stracci Family,National Guard(x2),The Tattaglia Family,The Paterno Family,News Reporter.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am facut eu cerere de demisie sa incerc alte factiuni.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place foarte mult factiunea,membrii de treaba.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6 ore chiar si mai mult.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea oamenilor pentru bani.

★ Nickname-uri anterioare: Dark02 si BadDarck acum.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal:

Tine capul sus cand ai sabia la gat

Si sabia nu o sa taie cum calaul ar fi vrut.. !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/96866947892187908642.bmp

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0.

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Salut,ma cheama BadDarck si m-am nascut in orasul Los Santos unde acolo nu aveam multi prieteni.BadDarck a fost lasat pe drumuri acum cativa ani,deoarece niste mafioti au intrat in casa la el si au omorato pe mama si tatal lui.Cand facuse BadDarck 8 ani si-a facut 2 prieteni (AsaSSinuL si CiupaNezu),ei il ajutase cu niste bani pentru as lua si el de mancar si niste haine.Dupa 4 ani a incercat sa-si faca si el banu singur pentru ca se imbolnavise de cancer.Dupa cateva luni BadDarck a fost internat la spital pentru a scapa de cancer.Prietenii lui au venit la spital sa il vada cum se simte.Cand a scapat de cancer a fost luat de la spital de catre AsaSSinuL si CiupaNezu pentru al duce acasa la ei sa ii dea de mancare.Si cand implinise BadDarck 15 ani a vrut sa se razbune pe acei mafioti care i-au omorat tatal si mama.Asa a fost viata lui BadDarck.

★ Nume in joc: [s.E.B.]_VicsteR

★ Level: 15+respect points pentru 17

★ De cat timp jucati pe server? cam 6 luni

★ Factiuni precedente: The Barzini Family F/p News Reporter

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou,o alta factiune

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca inafara de contractele din Hitman 4 nu am mai rezolvat niciun contract pana acum

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Pai aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor (playerilor) pe bani,intr-un mod silentios

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Esecul e un castig pe care multi nu il recunosc

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/59684262609056070913.png

★ Cate warn'uri ai in joc?: 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [s.E.B.]_VicsteR a inceput sa joace pe B-zone in 12 martie 2010 cu prietenul lui [s.E.B]_Eusebio.

Prima mea factiune a fost News Reporter de unde am fost demis cu FactionPunish,dar nu mi-am pierdut speranta asa ca am intrat in Fireman/paramedic unde am luat Rank 2.Cand am dorit sa parasesc aceasta factiune din pacate nu am putut deoarece fostul meu lider Carlos_Smit a fost demis din functia conducator.

Am iesit pana la urma cand sa ales noul lider Daniel_Matthews.

Dupa aceea am dorit sa incerc o mafie,am fost norocos dar si ghinionist deoarece atunci a fost wipe la toate mafiile si am stiut ce sa aleg,am ales The Barzini Family unde am luat Rank 3,Dar am iesit pentru a-mi incerca norocul cu Hitman Agency

Edited by VicSteR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.