Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc: zNoPeR

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? : ~8 luni

★ Factiuni precedente: NR. NG. Barzini . Paterno . Cuneo . FBI . PD . TCC . Taxi .

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: wipe (paterno)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cu cea ce se ocupa adica asassinarea oamenilor. Iubesc aceasta slujba

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : pai de la 3-5 Dupamasa pana la 10-11 seara . (am liceu dimineata)

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor . Si asassinarea oamenilor

★ Nickname-uri anterioare: Nu doresc sa spun in privat . Daca doresti iti zic in PM.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Nu am un moto anume . De obicei il folosesc pe acesta : "Respectama si te respect"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/75380985306945973051.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): zNoPeR sa nascut in gara din orasul Los Santos. Avand o copilarie grea fara parinti nu prea stia cum sta treaba in acest oras. Dar intr-o zi norocoasa a dat peste un tip pe nume Magestratu , care la ajutat in exploatarea orasului si in gasirea unui loc de munca. Magestratu la ajutat pe zNoPeR pana la intrarea in News Reporters de unde la lasat sa isi vada singur de viata , dar au ramas prieteni foarte buni. zNoPeR plictisit de viata de reporter a dorit sa intre intr-o mafie. A intrat in Cuneo Family pe vremea cand lider era Mr.Africanu care la invatat sa tina o arma in mana si sa se comporte ca un adevarat mafiot . Dupa 1 luna in care a stat in mafie a dorit sa isi curete cazierul deoarece era cautat de politie find unul dintre mafioti interlopi . A reusit sa intre in National Guard pe vremea liderului Liquid , care de asemena la ajutat si la invatat cum sa devina un adevarat om al justitiei . zNoPeR dupa ce a stat in National Guard mai bine de 4 luni jumatate a schimbat departamentele. Trecand si prin Police Departament apoi prin F.B.I. .Linisti si fericit ca a reusit sa isi curete cazierul a dorit sa intre intr-o factiune pasnica . Prima factiune pasnica in care a intrat este T.C.C datorita bunului sau prieten [F4L]ballon . Dupa 3 saptamani in T.C.C a intrat in Taxi unde a dobandit frumosul rank 6 (sublider) , facandusi multi prieteni si ajuns sa fie respectat dar soarta a decis sa vina liderul Rizi si sa dea wipe atunci sa decis sa se razbune intrand in mafie . zNoPeR a intrat in Paterno Family , deoarece a considerat ca este o familie cu adevarat puternica care chiar parea sa aiba un potential in devenirea celei mai bune mafii liderul find [F4L]dublis .... .Cam aceasta este povestea lui zNoPeR . Sper ca nu v-am plictisit. Salut !

Nume in joc: emmy

★ Level: 15

★ Varsta(reala): 17-18

★ De cat timp jucati pe server? 3 luni

★ Factiuni precedente: Paramedic, Tattaglia.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia. Eram de prea mult timp si am vrut sa incerc HITMAN ca e super

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place ideea de "mercenar"-criminal platit. Nu ma gandesc la bani, ci imi place sa urmaresc oamenii si sa-i ucid cat mai silentios.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? in vacanta 8-10 ore, acu cu scoala 3-5 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Scapa jucatorii care au depus contracte de "probleme".

★ Nickname-uri anterioare: n-am avut

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Bineinteles. Am experienta.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Detest pe cei care nu scriu corect gramatical.

★ Motto-ul personal: Scopul scuza mijloacele.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/66105120641035159076.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 (luat pe nemeritate).

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): emmy s-a nascut in LS cu aproximativ 3 luni in urma. Umbla bezmetic incercat sa faca un ban cinstit. Cand a crescut pana la level 5, a incercat sa ajute lumea din jur si s-a gandit sa isi ia un job in adevaratul sens al cuvantului. Asa ca s-a facut medic. Timpul a trecut, emmy a castigat experienta, a crescut, a devenit un om respectat cu multi prieteni. Dupa ce a mai crescut, s-a gandit sa lase loc la cei mici cum a fost si el in trecut sa devina si ei medici sa ajute lumea si s-a apucat de treburi ilegale. A intrat intr-o mafie respectata si s-a apucat sa vanda arme. Timpul a trecut, respectul si rankul au crescut, apoi crede ca a venit vremea sa incerce ceva mai puternic decat o mafie. Ceva puternic si intim cum sunt HITMANII. Nu ii place dezordinea si galagia.

Emmy vrea sa spuna ceva: nu a mai folosit jobul de detectiv pentru ca nu a avut nevoie, dar este foarte activ si ajunge la level 5 imediat.

EMMY RESPECTA HITMANII! "When you kill for money, there are no rules. "

Edited by emmy

★ Nume in joc: Haose

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 12...

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni

★ Factiuni precedente: F/P , Barzini , F.b.i , Barzini , F.b.i , Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: F/P -> Am ramas fara lider. Barzini -> Ii pot spune personal lui Woozie motivele . F.B.I -> Prea multi codati si era stresant .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru a cunoastea noi oameni,si pentru a omora oameni pentru bani .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea a unor persoane pentru bani .

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da .

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Traieste prezentul nu viitorul fiindca o sa-ti para rau .

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/80822773524152432296.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 ( am licitatat aiurea ) .

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Haose s-a nascut in gara Los Santos,el a gasit un BMX langa el,nevrand sa conduce fara carnet sa ia amenda s-a dus sa faca scoala de soferi . El a crescut pana la level 5,si a intrat in F/P ,a stat acolo pana la level 6 pana a ramas fara lider,el si-a luat bagajele si s-a dus acasa si a pus . ( punct ) cu F/P . El fiind somer,neavand bani s-a introdus intr-o mafie ,acea mafie se numea Barzini si el facea bani din reparatul masinelor si cu vandutul de benzina . El vazand un anunt ca F.B.I recruteaza,si-a inselat mafia si s-a dus in F.B.I ,dar acolo mafiotii erau inarmati asa ca nu si-a pus in pericol viata si e demisionat . El vazand un anunt in cladirea CNN la intrare ca "Hitman Agency" recruteaza si-a scris numarul de contact al liderului pe un carnetel si a luat legatura. Acel om misterios i-a spus "Ma voi gandi."

Edited by Haose

★ Nume in joc: InTeL

★ Level: 15+

★ Varsta(reala): 16+

★ De cat timp jucati pe server? 1 luna jumate

★ Factiuni precedente: -

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau ca Hitman Agency sa fie prima mea factiune

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Destule aproximativ vreo 8-9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Kill for /contract

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Nu nu sunt din romania nam facut skoala in romana

★ Motto-ul personal: 1 Mai suparat 2 Esti taiat 3 Plutesti pe lac ;) !!!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98424246650027209976.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1-3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): InTeL sa nascut in spitalul din LoS-SanToS a avut o familie amarata pe urma paritii lui InTeL lau dus la o gara din orasul LoS-SanToS lau parasit intre timp InTel a crescut mare facuse 18 anii sa dus sa dea de permis bani facuse din cersit a dat de permis pe urma sia cautat in job Arm Dealer la prins politia sa lasat de joburi ilegale sa bagat la ferma sia castigat banii de paine si aja mai departe Sfarsit . !!!

★ Nume in joc: Ferarry_robert

★ Level: 19+

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 4-5 luni

★ Factiuni precedente: Stracci Family,Cuneo Family,School Instructor,F/P

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Am avut o cearta cu seful !

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pai este cea mai puternica de pe server , iar imi place foarte mult sa indeplinesc contracte in stil de zile mari...

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Scapa jucatorii care au depus contracte de "probleme".

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Bineinteles. Da am

★ Motto-ul personal: Nu am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/14979933899646613100.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 mi se pare.

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in Ls parinti mei lucrau in Medicina si mama mi-a recomandat sa intru in Paramedics.Am stat in Paramedics mi-a placut foarte mult pana mama mea a decis ca nu pot sa stau in paramedics.DUpa aceea tatal meu era seful unei bande Stracci Family unde am invatat ce e aia respectul fata de cei dragi . Aici am stat pana tatal meu a fost ucis de ceilalti mafioti iar eu am fugit pentru a nu fi omorat si eu .Asa ca am decis sa intru in School Instructor unde leaderu ma apara cat putea /Mi-am facut treaba foarte bine aici ,am dat foarte multe licente pana mafioti mau gasit .Am fugit cat am putut si asa ca am decis sa intru in CUneo Family unde un fost prieten al tatalui meu era Leader .Aici am invatat sa iubesc si sa lupt din greu pentru familia mea si am decis sa ma razbun pentru tatal meu , asa am si facut am reusit sa invig raul dar a mai ramas niste contracte de facut pe cei care mi-au facut mie rau .

Edited by FerStrAcCi

★ Nume in joc: Alejandro

★ Level: 34

★ Varsta(reala): merg pe 16

★ De cat timp jucati pe server? Din decembrie

★ Factiuni precedente: Toate mafiile,toate departamentele,News Repoter,Taxi Cab Company.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am preferat eu sa ies

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece este o agentie plina de actiune si discreta

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Pai acuma cu scoala.. nu stiu..

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Acesta agentie se ocupa cu contractele pe diferiti playeri

★ Nickname-uri anterioare: Spawnn3L

★ Motto-ul personal: Nu am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/71825187436020624080.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Spawnn3L s-a nascut in spitatul din Los santos. Evenind mai mare s-a decis sa-si caute un loc de munca aplicand la Tow Car Company. Din cauza unor probleme de sanatate acesta a fost inactiv o mare perioada de timp. Din cauza ca liderul nu stia din ce motiv este inactiv,l-a dat afara. Acesta s-a dus in The Stracci Family devenind sub-lider. Din cauza altor probleme a iesit,si s-a dus in National Guard,apoi s-a transferat in FBI. Dupa ce a iesit din FBI,a incercat toate mafiile,apoi a intrat in Police Departament. Din cauza altor conflicte cu un membru,acesta a fost demis si a intrat in Corleone. Bill_Bonanno a incercat sa faca o gluma cu el iar acesta nu a stiut de gluma. L-a dat afara,iar acesta nu a vrut sa mai intre. Suparat a intrat in News Repoter unde a devenit sub-lider. Acum acesta isi incearca norocul in Hitman Agency si spera sa fie acceptat

★ Nume in joc:Alex20

★ Level:23

★ Varsta(reala):20

★ De cat timp jucati pe server? 7 luni

★ Factiuni precedente: Medic , Taxi , Stracci ( 2 ) , Tattagli , National Guard ( 3 ) , News Reporter

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am plecat ca vreau sa intru in Hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa fac parte din cea mai familie puternica..!

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6 , 7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor /contract

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Sa pleci cand stii ca trebuie sa ramai

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/54143206434728646248.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 :(

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): numele meu este Alex si sunt din Bucuresti ..Sunt o persoana sociabila , cu simtul umorului , atenta si foarte serioasa cand este vorba de ceva serios..Imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa mi fac multi prieteni..Imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune si sa ma conformez regulamentului si colegilor cu rank mai mare..Sunt o fire blanda , mereu alaturi de oricine are vreo problema cu speranta sa pot sa il ajut..Sper sa fiu acceptat si sa mi se dea 1 sansa..Iti Multumesc

★ Nume in joc: koKoakE

★ Level: 19

★ De cat timp jucati pe server? Din aprilie

★ Factiuni precedente: Tow car co. | School Instructors | Fireman/Paramedic | The Barzini Family | Taxi cab co.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Sa incerc ceva nou ..

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Nu foarte mult...din cauza scolii; in jur de 5h

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor contra cost

★ Nickname-uri anterioare:----

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Normal.

★ Motto-ul personal: "Keep your friends close and your enemies closer"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/19828648981452303075.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Kokoake s-a nascut intr-o baraca de langa Unity Station, familia lui era foarte saraca asa ca au decis sa-l lase intr-un orfelinat. La varsta de doar 2 ani a fost rapit din orfelinat de catre doi traficanti de carne vie si vandut Agentiei. Pana la varsta de 18 ani Kokoake a fost antrenat in toate stilurile de lupta, se descurca in orice situatie putea sa doboare un om inarmat cu mainile goale de asemenea i s-au oferit doua pistoale Desert Eagle .50 drept cadou de absolvire. La scurt timp a fost eliberat din centrul de antrenare al agentilor si acum spera sa-si gaseasca locul in Hitman Agency.

Nume in joc:Rydder.

Level:23

Varsta(reala):16

De cat timp jucati pe server?Nu stiu sigur

Factiuni precedente: TCC , Barzini , Nr , paterno , Pd , Paterno

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vvrut si vreau sa intru in Hitman Agency !

De ce doriti sa va alaturati agentiei?Este O factiune foarte frumoasa , Nu am fos in ea niciodata dar sunt sigur ca e minunata , un lider Bun , mebri Buni .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?10

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Cu ajutarea unor persoane prin Uciderea dusmanului (contract) .

Nickname-uri anterioare:Ion_Galusinschi

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Motto-ul personal:"Nu risti nu castigi"

Poza cu stats si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? :1

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Rydder. S-a nacsut in orasul Los Santos , El nu avea idee ce inseamna RPG , A intrat pe server a inceput sa dea cu pumni in toti , apoi a ucis o persoana , apoi a vazut Ca a venit un politist la el si la intrebat daca se preda , Rydder. nu avea idee ce vrea Politistu , in fine , a ascultat ce zice si a ajuns la Politie , Acolo a fost arestat . Dupa ce a iesit de la inchisoare , el a mai intrebat de alte persoane ce fel de joc e ce trebuie sa faca , aa mai invatat cate ceva , ce lvl ii trebuie pt a intra in faciune , cum sasi ia un job ce are voie sa faca ce nu are voie sa faca , ia placut foarte mult serverul , A facut lvl 5 , a hotarat sa intre in TCC , acolo sia facut multi prieteni , s-a gandit sasi continuie cariera prin intrarea in Barzini Family , Deasemnea sia facut multi prieteni , apoi a intrat in News REporter , nu a stat foarte mult acolo , dar ia placut ,Apoi a hotarat S-a intra in Paterno Family , a stat un timp acolo , A fost chiar si antrenor ,dupa care a hotarat sa treaca dupa partea legii prin intrarea In Pd , era nerabdator sa intre in politie , dupa ceva timp a vazut ca nu e asa usor sa fi Politist , cel putin asa ia parut in PD , Apoi a hotarat sa se intoarca in The Paterno Family , deja avea prieteni acolo , era cunoscut , peste 2 saptamani poate mai mult a fost WIpe la factiune , Si acum a vazut Ca Hitman Agency Recruteaza , si vrea sa-si incerce norocul !

Edited by Rydder

30039496461738122207.png

Recrutez 2 agenti

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: KoKoake

★ Level: 19

★ De cat timp jucati pe server? De 6 luni.

★ Factiuni precedente: Tow Car Co, School Instructors, Fireman/Paramedic, The Barzini Family, Taxi cab co.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Sa incerc ceva nou..

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o factiune serioasa si unita.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In jur de 3, in weekend mai mult.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor contra cost

★ Nickname-uri anterioare: -----

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Normal

★ Motto-ul personal: "Keep your friends close and your enemies closer"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/28882619111788247647.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Kokoake s-a nascut intr-o baraca de langa Unity Station, familia lui era foarte saraca asa ca au decis sa-l lase intr-un orfelinat. La varsta de doar 2 ani a fost rapit din orfelinat de catre doi traficanti de carne vie si vandut Agentiei. Pana la varsta de 18 ani Kokoake a fost antrenat in toate stilurile de lupta, se descurca in orice situatie putea sa doboare un om inarmat cu mainile goale de asemenea i s-au oferit doua pistoale Desert Eagle .50 drept cadou de absolvire. La scurt timp a fost eliberat din centrul de antrenare al agentilor si acum spera sa-si gaseasca locul in Hitman Agency.

★ Nume in joc: aLLx

★ Level: 27

★ De cat timp jucati pe server? De 8 luni.

★ Factiuni precedente: Toate inafara de Hitman Agency

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: sa incerc ceva nou

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Nu am fost niciodata dar este o agentie serioasa si foarte unita

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? L-V 4-5 Weekend 12-13

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Sa asasineze personale contra unui schimb de bani

★ Nickname-uri anterioare: [DSR]JuSt96

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Normal

★ Motto-ul personal: Nu risti , nu castigi

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/02955594430720713620.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): aLLx s-a nascut intr-un oras micut din nordul LS-ului. Tatal sau avand 21 de ani si mama lui fiind moarta de la nasterea lui el traia doar cu tatal. La un moment dat plecase cu tatal sau in parc.Intr-o bataie de mafiotii a fost omorat. Medicii nu au ajuns la timp iar aLLx a decis sa intre in Medics pentru a ajuta mai multa lume . Intr-o noapte aLLx se certase cu seful sau snifel04 numai dupa 1 luna de munca si s-a enervat si a plecat in mafioti sa omoare lume . I-a placut la inceput cu modelu de waruri. Dupa ce s-a schimbat a ales sa plece din Cuneo in cea mai buna banda de mafioti numita ,,The Paterno Family,, Liderul sau florinacyo l-a ajutat foarte mult sa se dezvolte si sa aiba prieteni. Cel mai bun prieten a lui aLLx este [biS]Croco.A calatorit in toata lumea cu acest individ numit [biS]croco dar s-a oprit in politisti. Pd-ul ii facea cu ochiul iar aLLx a accepta. In prima lui zi de lucru a fost impuscat in picior . A fost nevoit sa-l puna in gips 2 saptamani .A fost transferat in FBI deoarece in FBI nu prea era lume activa si el era foarte activ. In FBI el se ocupa cu wantedu si a decis sa se duca si dupa runneri/robberi si a plecat in factiunea prietenului sau CiuPaNezu . Acolo l-a intalnit pe cRiStaL care i-a aratat tot ce are mai bun serverul . Din Ng s-a decis sa care masini cu TCC . A intrat cu ajutorul lui [F4L]bAlon .Nu a suportat mult pentru ca nu prea era de lucru . A ales sa vanda licente dar din cauza colegilor si a liderului care aveau o activitate scazuta a decis sa iasa cu 60FP. Din pacate acum mai are 8 FP dar promite ca le termina in seara aceasta . A decis sa intre in HITMAN AGENCY. Dar a fost respins. A intrat in TCC cu ajutorul lui [f4l]balon si a stat 2 sapt ca sublider . A intrat in N.R a primit rank 4 dupa o multime de lucruri si a decis sa intre in hitman . Sper sa fie acceptat

Imi cer scuze de warnu dupa forum si din joc . Mii de scuze

Edited by aLLx

★ Nume in joc: alpiNE

★ Level: 33

★ Varsta(reala): 33

★ De cat timp jucati pe server?: aproape 1 an

★ Factiuni precedente: Toate

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Imi place aceasta factiune si membrii sai mai ales lideru

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: sa ajut la indeplinirea contractelor

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea playerilor ptr o suma de bani

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da normal

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

★ Motto-ul personal: "Respecta , si vei fi respectat "

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/10546630697784634039.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Ma numesc alpiNE si joc pe acest sv de 1 an , am fost ajutat de la bun inceput de Liderul actual al agentiei "WooZie" si as vrea sa ma alatur lui si sper sa fac o treaba buna,Am fost in diferite Factiune cred ca toate Am inceput cu Medic-leader Flavius(Suzeta) apoi am intrat School instructor-leader seByyyyyy(Woozie) apoi am intrat in stracci acolo lider era Nick15 mam inteles ff bine cu el apoi am intrat in COrleone lider spawn ajungand la rank 3 apoi am iesit ca sa intru in NG unde am stat 3 luni de zile si mam simtit ff bine apoi am intrat din nou in Corleone unde era lider Woozie si am iesit si am intrat in Barzini apoi in Paterno apoi in CUneo si acum sunt Civil si astept cu nerabdare sa intru in aceasta factiune sper sa fiu acceptat si sami dati o sansa . Multumesc . Woozie faci o treaba buna.

Nume in joc: [v1p3r]

Level: 18

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server?: 1 an si 6 luni (cu mici pauze)

Factiuni precedente: TCC , NR , Barzini , Paterno , Stracci , Corleone , FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Inactivitate ( probleme PC )

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am fost niciodata si vreau sa fac parte din aceasta organizatie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6+

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu omorarea anumitor persoane in schimbul unor sume de bani.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Motto-ul personal: Anything you can do , I can do better than you.

Poza cu stats si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 ( /ad non rp)

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [v1p3r] s-a nascut la periferia orasului Los Santos.Familia lui nu avea o situatie materiala foarte buna asa ca [v1p3r] a fost nevoit sa nevoit sa munceasca de la o varsta foarte frageda.In adolescenta s-a angajat la firma de tractat masini detinuta de catre [F4L]Balon.La scurt timp s-a alaturat echipei de reporteri care era sub conducerea lui suzeTa.Dupa cativa ani , ajuns la maturitate , Don Corleone zEbY i-a oferita sansa lui [v1p3r] de a face parte din Familia Corleone.A petrecut foarte mult timp prin mafii si a invatat ce inseamna respect,bani,arme,droguri,afaceri.Satul de anii petrecuti in mafii [v1p3r] a decis sa treaca de partea legii si s-a alaturat FBI-ului , insa acolo nu s-a simtit foarte bine primit si a decis sa isi dea demisia.Auzind ca Directorul Agentiei de Hitmani , Woozie , recruteaza noi membri s-a decis sa isi incerce si el norocul.

★ Nume in joc: NadaL_BeaN

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server?: Maybe 4months

★ Factiuni precedente: F/P , Cuneo , S.I , Taxi , PD (rank2)

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe ( Cuneo )

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: To get funny with all membres and with contarct .... also to be serios

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: I'm always at school but i can play ... 3 or 4 hours and in sunday or saturday i play maybe 5hours - 6hours

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: When you kill for Bani there are nu rules :)

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

★ Motto-ul personal: "When You Respect you will be Respected"

★ Poza cu stats si skill la detective: Click ...

★ Cate warn'uri ai in joc? :0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Realy life : My name is Tonny And i live in france . I like playing Football and Tennis-ball very much and i'm always with my friends because i like them alll ... I'm meduim in school not lazy and not activ :) . ... I like ACTION Movies to much :)

GamE: I like these very much .. i'm old here and i can't be bored when i play on B-zone.. When i say to someone wich the best Faction they all say to me Hitman and now i want to be a part in these Faction to explane new Things and get funn ;) .... I like playing on b-zone because there a good friends and i like playing with them

Edited by Nadal

★ Nume in joc: Pasaris

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server?: 6-7 luni

★ Factiuni precedente: Stracci Family, Cuneo Family, PD

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In Hitman Agency se gasesc oameni cu capul pe umeri cu care poti vorbi decent.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-9h in cursul saptamanii, iar in weekend peste 12h.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor intr-un mod cat mai silent posibil.

★ Nickname-uri anterioare: Dragos10.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

★ Motto-ul personal: Cine rade la urma, rade mai bine.

★ Poza cu stats si skill la detective: http://picz.ro/pictures/1aa77e7b41a8bb4cc8d9c82eadf041ba.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Dragos10 s-a nascut in Los Santos intr-o familie necajita cu foarte multe lipsuri. A ramas fara tata de la o varsta foarte frageda, iar mama sa nu l-a mai putut tine langa ea. Dorinta de a face bani si de putere l-au transformat intr-un criminal. Abilitatile lui de a trage cu arma si de a ascunde urmele crimei au fost observate de un lider mafiot care i-a propus sa i se alature familie conduse de el si anume Stracci. Aici s-a simtit excelent insa neintelegerile cu unii membrii mai mare in rank ca el l-au facut sa plece, iar acesta a ales Cuneo family. Aici a facut cateva gresili, iar politia era pe urmele lui, scapand de ei schimbandu-si identitatea in Pasaris. Nu si-a pierdut abilitatile, iar dupa un timp s-a dat de partea legii, unde a lucrat pentru Los Santos Police Departament. Insa instinctele sale de criminal au iesit la suprafata lasand partea legii pentru a incerca sa intre in Hitman Agency si sa devina un asasin platit.

Edited by Freaka

★ Nume in joc: Mada_linux

★ Level: 15+

★ De cat timp jucati pe server? : aproximativ 1an si jumatate

★ Factiuni precedente: Cuneo Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: S-a ales lider si s-a dat wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am fost niciodata in Hitman si vreau sa intru ,deoarece este o Agentie respectata.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:2-3-4

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea playerilor pe bani

★ Nickname-uri anterioare: [ro]MaCuleTzu

★ Motto-ul personal: "Nu uita de unde ai plecat"

★ Poza cu stats si skill la detectiv:http://img.b-zone.ro/images/29750963623150053197.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Am pornit de la News Reporter,apoi am intrat in Paterno Family unde am primit rank5 (Vicario). Apoi am plecat din nou in News Report pentru a-mi completa skill-ul.Mi s-a oferit sansa sa intru in National Guard.Aici am primit rank 3.Dintr-o prostie am fost dat afara de Thomas si am intrat in Cuneo Family. Acum sper sa intru in aceasta agentie.

★ Nume in joc: [Lucky]

★ Level: 17

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server?: 3 luni

★ Factiuni precedente: School Instructor ,TheCorleoneFamily , Federal Bureau of Investigation.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa incerc ceva nou.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o agentie capabila cu membrii seriosi si organizati.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-11 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor intr-un mod cat mai silent posibil.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fi Respectat.

★ Poza cu stats si skill la detective: http://img691.imageshack.us/img691/1377/samp007xia.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [Lucky] s-a nascut intr-o familie bogata dar cu multe lipsuri,a ramas fara tata la o varsta minora.Stind prea mult in capul mamei a hotarit sa-si faca singuri bani...de la inceput lucra farmer dar i sa parut prea trist,facand 3 lvl a inceput sa lucreze arms dealer , facea bani ii placea lucrul asta dar trebuea intr-o factiune,si a hotarit sa mearga in S.I. , Shlomy ea oferit aceasta sansa dar in scurt timp sa saturat de factiunea aceasta si sa dat spre viata de mafiot adica TheCarleoneFamily dar a facut niste greseli si sa ales cu uninvite , nu stiind ce sa mai faca a incercat sa se dea in Departamente adica in F.B.I. Robo ea oferit o sansa... si nu a regretat , lucrul ii placea tare dar intr-un anumit moment sa saturat de acelasi lucru in fiecare zi , si sa lasat de departamente de mafie si a hotarit sa intre in Hitman Agency si sa devina un asasin platit.

Edited by Lucky

★ Nume in joc: Haose

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 12

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni

★ Factiuni precedente: 2x F.B.I ,3x Barzini , F/P

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Barzini -> Hmm...pentru a incerca ceva nou,plictiseala de mafie | F.B.I -> Nu ma simteam bine | F/P -> Am ramas fara lider

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Partea pupincurista : Fiindca e cea mai tare. Partea reala : Pentru ca mi-a recomandat un prieten ( rydder. ) aceasta factiune.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7-9 .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea unor persoanelor pentru niste dolari .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Motto-ul personal: Nu mi-am facut unul,traiesc viata condusa de mine nu de mottouri momentan .

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98426131561072875488.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut langa trenurile Los Santos-ului , o zona periculoasa fiindca toti ma omorau fara un motiv ,dar obisnuiam sa ma si razbun , mi-am luat carnetul si ma plimbam prin San Fierro ,am trecut pe la medic sa imi fac un control ,pe usa scria ca recruteaza civili,nu am ezitat fiindca medicii erau platiti bine si eu aveam nevoie de bani,am intrat in echipa medicilor si ajutam lumea. Dupa un timp nu mai aveam nevoie de bani si m-am dus in Barzini family, eram cei mai tari gangsteri ... dar am tradat-o pentru F.B.I ,dar F.B.I am parasit-o fiindca eram jignit de oamenii mari, si respectat doar de cei care abia s-au nascut . Dupa asta am dat testul de intrare in PD ,tremuram in fata offiterului ,poate din cauza asta am picat si acum sunt tot civil .

Edited by Haose

Nume in joc: aymen

Level:15+

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? ther are a long time

Factiuni precedente: stracci famly

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: to join another faction i like

De ce doriti sa va alaturati agentiei? get fun do contract and be all time serious

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? i am at school so i play 5-6 but in sunday or saturday 10-11 and in summer 16-15

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? when you kill for bani ther are no ruls

Nickname-uri anterioare:

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? yes

Motto-ul personal: do not forget wher you started :)

Poza cu stats si skill la detectiv:15310290467717662331.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): all started when i find b-zone and i was happy and i am happy too now i begin play and i like the game soo i contunu play and from that time i am playing in and i wan t be better and better and somedays after when i was level 11 i have join stracci family and i stai in i think 6-5weeks and after i have put my demission to go to faction i like more like this and i have wait the agency to need member soo this day i have post not before because i was on blacklist and today i have pay to get in because i like. like i say and i wait your answers and i mean all and before all thing i am don t be bored when i play and i will never be bored :) .

Edited by aymen

•Nick:Avencast

•Varsta reala:17

•Level:9

•ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/69174518070792819050.jpg

•Factiuni anterioare:F/P

•Skill'uri la joburi secundare: Weapons dealer

•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?Este o factiune serioasa , si imi placee ideea de a omora pe cineva fara sa stie ce la lovit

•Stii regulile Hitman Agency?Da

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?Da

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?Da mai ales pe gabb

•Alte precizari?:Imi place ideea de a omora in liniste , sa omori pe cn e usor , da sa o faci fara sa te vada nimeni e mai complicat :) asta ma atrage

Garantez activitate maxima !

Edited by Av3ncast

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.