Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: [fNk]sTyyX

Level: 25

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? 5 luni

Factiuni precedente: TCC / Barzini family / Corleone family / FBI / Paterno family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa ma alatur Hitman Agency

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Din cate mi-a povestit RyddeR. este o factiune foarte bine organizata si nu am fost niciodata in aceasta factiune si imi doresc foarte mult sa ma alatur agentiei .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-9

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea unor oameni in schimbul unei sume de bani .

Nickname-uri anterioare: sTiCy

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: " Nu risti , nu castigi "

Poza cu stats si skill la detectiv: Aici

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [fNk]sTyyX s-a nascut in orasul Los Santos , parinti sai nu isi permiteau sa il creasca asa ca micul [fNk]sTyyX a hotarat sa lucreze la ferma . Dupa un timp el s-a plictisit sa faca zi de zi acelasi lucru asa ca a hotarat sa aplice la TCC unde a fost accepat . O data intrat in TCC el si-a luat treaba foarte in serios si a strans foarte multi banuti . [fNk]sTyyX vroia ceva actiune asa ca a hotarat sa demisioneaze din TCC si sa se alature Barzini Family . Dupa 2 saptamani petrecute in Barzini Family a vrut sa se alature altei familii si asa zisa Corleone Family . Dupa mult timp petercut intre mafioti , [fNk]sTyyX a hotarat sa treaca de partea legii si s-a alaturat departamentului F.B.I . Dupa 4 saptamani facand in fiecare zi acelasi si acelasi lucru s-a saturat si s-a alaturat Paterno Family unde si acum ( momentan ) este Vicario .

Edited by FnKsTyyX

Level: 25

Factiuni precedente: TCC / Barzini family / Corleone family / FBI / Paterno family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa ma alatur Hitman Agency

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru a indeplini cat mai multe contract si pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune , imi doresc de mult sa ma alatur agentiei .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea unor playeri in schimbul unei sume de bani .

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 - de cand eram Newbie

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [fNk]sTyyX s-a nascut in orasul Los Santos , parinti sai nu isi permiteau sa il creasca asa ca micul [fNk]sTyyX a hotarat sa lucreze la ferma . Dupa un timp el s-a plictisit sa faca zi de zi acelasi lucru asa ca a hotarat sa aplice la TCC unde a fost accepat . O data intrat in TCC el si-a luat treaba foarte in serios si a strans foarte multi banuti . [fNk]sTyyX vroia ceva actiune asa ca a hotarat sa demisioneaze din TCC si sa se alature Barzini Family . Dupa 2 saptamani petrecute in Barzini Family a vrut sa se alature altei familii si asa zisa Corleone Family . Dupa mult timp petercut intre mafioti , [fNk]sTyyX a hotarat sa treaca de partea legii si s-a alaturat departamentului F.B.I . Dupa 4 saptamani facand in fiecare zi acelasi si acelasi lucru s-a saturat si s-a alaturat Paterno Family unde si acum ( momentan ) este Vicario .

Edited by FnKsTyyX

★ Nume in joc: zNoPeR

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? : ~8 luni

★ Factiuni precedente: Paterno

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: wipe (paterno)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este cea mai dorita factiune si tot odata cea mai frumoasa.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: nExT , [biS]nExT

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: "The best or nothing"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/20981158959949383734.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): zNoPeR sa nascut in orasul Los Santos . Datorita faptului ca , parinti lui nu putea sa il intretina si sa il ajute financiar acesta sa dus si a inceput munca la ferma . Dupa strangerea unei sume foarte importante de bani acesta a dorit sa paraseasca jobul de fermier si a dorit sa se alature unei mafii . zNoPeR a ales Paterno Family deoarece era o mafie puternica iar noul lider avea nevoie de oameni puternici pentru a ridica mafia la un alt nivel . Dar dupa un timp liderul [F4L]Dublis a decis ca este timpul ca oameni lui sa paraseasca mafia asa ca a dat un wipe. Iar de atunci zNoPeR "hoinareste" pe strada in cautarea unei factiuni bune care recruteaza.

Edited by zNoPeR

★ Nume in joc: [biS]AdX

★ Level: 44

★ De cat timp jucati pe server? : 1 an

★ Factiuni precedente: TCC NG Cuneo Paterno Tattaglia FBI Taxi Corleone

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: inactivitate (probleme PC)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece este o factiune in care nu am fost si doresc sa incerc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Killing for money

★ Nickname-uri anterioare: Ace

★ Motto-ul personal: nu am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60001069803589887922.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Ace s-a mutat in orasul Los Santos in toamna lui 2009, in luna septembrie. Acolo avea 2 prieteni foarte buni, pe RzR.Marius si pe Mercury. Acestia l-au ajutat pe Ace cu niste bani, iar apoi acesta s-a angajat in TCC. A stat 3 saptamani pana ce a aflat ca National Guard recruteaza. A aplicat, iar apoi a vazut ca a fost acceptat pentru teste. A trecut testele si a ramas in NG aproximativ 2 luni, timp in care a luat rank 3. Dorind sa intre in lumea mafiei a intrat in Cuneo Family, unde i-a fost acordata sansa de a fi Consigliere. Dupa 3 saptamani a plecat din Cuneo pentru a-si indeplini visul: sa ajunga in Paterno Family. In Paterno Family a intrat si a iesit de 4 ori, reusind sa obtina rank 4, Caporegime. Ace a mai fost in Tattaglia, Taxi (unde si-a petrecut mai bine de 1 luna), FBI si Corleone. Deoarece a fost demis din Corleone, Ace vrea acum sa incerce sa intre in factiunea Hitman Agency pentru a face contracte.

★ Nume in joc:StAvRosS_v2

★ Level:7

★ Varsta(reala):14

★ De cat timp jucati pe server?:3-4 luni dar am mai jucat vreo 1-2 ani cu alte nickuri

★ Factiuni precedente: -

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place sa omor oameni ... daca o fac pe bani e si mai bine !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 3,4,5 sau 6 depinde daca am ceva de facut ..

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea oamenilor care au enervat oameni prin urmare au luat contract cu hitman

★ Nickname-uri anterioare: KvC(sry am jucat codat),Stavros(din pacate am avut ceva pentru viata la masina),KvC01,StAvRosS_v2(CLEAN nu mai joc in veci cu coade)

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: DA

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: DA clasa VIII-a

★ Motto-ul personal: Play Hard go pro, in caz hitman Kill,Kill for the money !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: momentan sunt carjacker skill 2 http://img.b-zone.ro/images/76510815691294701127.png Stats

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Mam nascut in LS am trait in LV o zii iar viata e frumoasa Stavross e un mic criminal !

Edited by KvC

30039496461738122207.png

Recrutez 3 agenti

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: Dizzzy

★ Level: 19

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? De cand s-a infiintat B-Zone

★ Factiuni precedente: Taxi , TCC , NR , PD , FBI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am parasit ultima factiune din cauza ca s-a schimbat leaderul

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa incerc cum este viata de Hitman

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? Cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: YuccA.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Placerea mea

★ Motto-ul personal: Dau cu pumnul , deci exist ! Respecta si vei fii respectat !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Click

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 din cauza ca am folosit odata bind ! :|

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Dizzzy s-a nascut in Los Santos , la varsta de 14 ani.Pe atunci nu exista aceste joburi si fiind 10-20 playeri maxim mi-am inceput viata ca fiind Leader Taxi.Am stat o vreme leader taxi pana ce m-am lasat 1 saptamana de aceast joc si cand ma reapuc peste 1 saptmana sa joc iar il vad pe Gabb ca-mi este coleg|leader in locul meu.Noi 2 fiind colegi de scoala am decis sa ramanem impreuna leaderi taxi.Apoi mi-am cedat functia de leader lasanda-io lui Gabb cu cea mai mare incredere m-am indreptat spre PD.Dupa s-a dat wipe , Bobo a ales leaderii iar la sfarsit a ramas liber leader TCC.Bobo fiind vecin cu mine l-am rugat frumos sa-mi dea mie aceasta functie.Am capatat experienta ca leader iar apoi 6 luni m-am lasat de acest joc.Mi-am inceput viata apoi in Gara din Los Santos muncind ca fermier , apoi m-am extins in TCC , leader fiind [AkA]RtXx apoi s-a schimbat leaderul m-am indreptat spre News Reporter , am fost subleader (nu mai tin minte cine era leader ) , apoi am demisionat si m-am indreptat spre PD,leader fiind IonuC , cunoscunduma cu el de cand s-a infiintat aceasta comunitate ma acceptat cu placere.Am fost dat afara din PD pentru inactivitate si m-am indreptat spre FBI.Am stat 2 saptamani FBI si m-am plictisit si m-am gandit sa intru intr-o factiune pasnica aceea fiind Taxi.Am stat 3 saptamani si ieri am aflat vestea ca Rizi ne va parasi.Am iesit cu suparare din aceasta factiune deoarece Rizi este un om nemaipomenit iar acum indreptanduma cu gandul spre a rezolva contracte spre factiune Hitman Agency.

Level: 26

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place foarte mult aceasta Agentie , este organizata , frumos si palpitanta , si imi doresc sa indeplinesc cat mai multe contracte .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani .

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 - de cand eram Newbie

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [fNk]sTyyX s-a nascut in orasul Los Santos , parinti sai nu isi permiteau sa il creasca asa ca micul [fNk]sTyyX a hotarat sa lucreze la ferma . Dupa un timp el s-a plictisit sa faca zi de zi acelasi lucru asa ca a hotarat sa aplice la TCC unde a fost accepat . O data intrat in TCC el si-a luat treaba foarte in serios si a strans foarte multi banuti . [fNk]sTyyX vroia ceva actiune asa ca a hotarat sa demisioneaze din TCC si sa se alature Barzini Family . Dupa 2 saptamani petrecute in Barzini Family a vrut sa se alature altei familii si asa zisa Corleone Family . Dupa mult timp petercut intre mafioti , [fNk]sTyyX a hotarat sa treaca de partea legii si s-a alaturat departamentului F.B.I . Dupa 4 saptamani facand in fiecare zi acelasi si acelasi lucru s-a saturat si s-a alaturat Paterno Family unde a fost mana stanga a Don`ului .

Edited by FnKsTyyX

Nume in joc: Maryus28

★ Level: 15

★ Varsta(reala): 15 ani si 8 luni

★ De cat timp jucati pe server? 3 luni aproape

★ Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, The Corleone Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place treaba pe care o fac, si ii respect. (imi pare rau pentru inconvenientele din trecut)

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-12 ore (12 ore stau in weekend)

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor puse pe jucatorii rai.

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Motto-ul personal: "Don't give up so easy, continue to try!"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60780309929963870519.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3 warns

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Maryus28 s-a nascut in orasul Los Santos. El era un copil orfan care bantuia strazile in cautare de lucru. El s-a angajat la ferma unde a castigat cativa banuti si a decis sa plece aplicand in Fireman/Paramedics. Perioada in care a fost in acest departament i-a placut foarte mult, dar a decis sa plece din pacate din cauza unei mafii care il santaja. El a decis sa intre in Cuneo unde nu a fost foarte bine primit, dar s-a inteles foarte bine cu un coleg. Impreuna au decis sa plece din mafia Cuneo si sa intre in Corleone dar din pacate colegul lui a fost omorat de catre membrii Cuneo. In mafia Corleone a avut cateva momente frumoase si s-a inteles foarte bine cu colegii cei noi care l-au acceptat. Acuma plecand din aceasta mafie nu va uita ce clipe a avut si ar vrea sa devina un Hitman celebru.

As vrea sa-mi acordati o sansa daca se poate. Va promit nu o sa regretati, multumesc !

Edited by Maryus28

★ Level: 26

★ Varsta(reala): 14 ani si 3 luni

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: NG , F.B.I , School instructor , taxi , Barzini , paterno , Corleone ,

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : miam dat demisia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? doresc sa fiu hitman de cand am aflat cate ceva despre ei , deacea doresc sa intru in factiune si sa indeplinesc multe contracte

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 3-4 ore pe zi ( nu pot mai mult din cauza scolii) , iar in weekend 10-11 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? se ocupa cu assasinarea unor oameni care au contract

★ Nickname-uri anterioare: Calciu

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Motto-ul personal: ''kill innocent people for fun''

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 25110055008271486488.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Sunt nascut si crescut in Los santos , familia mea a murit acum 2 ani in urma lasandu-ma singur , am decis sa intru in FBI deoarece vroiam sa fac curatenie de infractori din oras , acum doresc sa ies din FBI si sa ma angajez la hitman ...

Edited by DeaThLesS

Nume in joc: Ferarry_robert

★ Level: 19+

★ Varsta(reala): 14 ani

★ De cat timp jucati pe server? 4-5 luni

★ Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, The Stracci Family,School Instructor

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: O neintelegere cu leaderul.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Iubesc Hitman (cine nu?) si mi-am dorit intodeauna sper sa fiu acceptat si sa ma cumintesc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-9 in weekend 5-6 in saptamana.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu rezolvarea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare:

★ Motto-ul personal: Nu am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/93896707177577487195.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuv): M-am nascult in Los Santos.Ambii mei parinti lucrau in politie,erai doi oameni straluciti din punct de vedere al legii.Intotdeauna respectau regulamentul si asa mi-au impus si mie sa fac.Dupa ce am terminat facultatea de medicina,am devenit medic la Spitalul Central din San Fierro,unde am incununat cu succes multe operatii.Dar apoi gresind o doza am ucis din culpa un pacient si am fost dat afara din spital.Am inceput sa beau,sa ma droghez,sa ma iau de oameni nevinovati pe strada,doar din cauza frustrarii mele interioare,si printr-un anturaj precar am ajuns sa fac parte din mafia Stracci,o mafie care se ocupa cu drogurile si colectarea taxelor de protectie.Apoi am schimbat "gasca" si m-am alaturat celor din Cuneo pentru ca in Stracci eram suspectat de uciderea unui "camarade".Am plecat si din Cuneo pentru acelasi lucru,suspect de asasinarea unui coleg.Acum visul meu este sa intru in Hitman Agency si sa face ceea ce imi place,kill and kill again.

Edited by FerStrAcCi

Nume in joc: Maryus28

★ Level: 19+

★ Varsta(reala): 14 ani

★ De cat timp jucati pe server? 4-5 luni

★ Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, The Stracci Family,School Instructor

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: O neintelegere cu leaderul.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Iubesc Hitman (cine nu?) si mi-am dorit intodeauna sper sa fiu acceptat si sa ma cumintesc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-9 in weekend 5-6 in saptamana.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu rezolvarea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare:

★ Motto-ul personal: "Don't give up so easy, continue to try!"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/93896707177577487195.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuv): M-am nascult in Los Santos.Ambii mei parinti lucrau in politie,erai doi oameni straluciti din punct de vedere al legii.Intotdeauna respectau regulamentul si asa mi-au impus si mie sa fac.Dupa ce am terminat facultatea de medicina,am devenit medic la Spitalul Central din San Fierro,unde am incununat cu succes multe operatii.Dar apoi gresind o doza am ucis din culpa un pacient si am fost dat afara din spital.Am inceput sa beau,sa ma droghez,sa ma iau de oameni nevinovati pe strada,doar din cauza frustrarii mele interioare,si printr-un anturaj precar am ajuns sa fac parte din mafia Stracci,o mafie care se ocupa cu drogurile si colectarea taxelor de protectie.Apoi am schimbat "gasca" si m-am alaturat celor din Cuneo pentru ca in Stracci eram suspectat de uciderea unui "camarade".Am plecat si din Cuneo pentru acelasi lucru,suspect de asasinarea unui coleg.Acum visul meu este sa intru in Hitman Agency si sa face ceea ce imi place,kill and kill again.

TU ai facut modelul dupa mine, mi-ai luat motto-ul, mi-ai luat numele iar biografia ai schimbat-o putin.

★ Nume in joc: SapTy

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? De ceva timp ...

★ Factiuni precedente: Taxi, S.I, Tattaglia, Hitman, Paterno,PD

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am simtit bine acolo.Plus antrenament in fiecare zi...

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place foarte mult+agenti foarte buni.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 3-4

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? Cu rezolvarea contractelor in mod silentios.

★ Motto-ul personal: Nu am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/36654067046085391763.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): SapTy sa nascut in Los Santos unde are si o casa lvl 5.M-am descurcat foarte bine in tot ce am facut deoarece mi-am facut multi prieteni , iar acestia au avut incredere in mine si m-au sustinut.Prima mea factiune a fost Taxi unde m-am simtit bine, dar urcand in level am urcat si in factiuni mergand tot mai sus pana in majoritatea factiunilor.Mai multe detalii despre mine la "About Me"

Imi cer scuze pentru ca nu am adaugat SS dar nu merge serverul si imi era frica sa nu se inchida topicul.

Edited by SapTy

★ Nume in joc: AlbertS

★ Level: 22+

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: Cuneo | TAxi | Medici | Paterno | Fbi | National Guard | Tataglia

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am ajuns la concluzia ca numai aveam ce cauta in Factiunea Precedenta

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place sa comunic ceea ce trebuie cel mai mullt in Hitman si imi plac colegii care sunt si liderul

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu Indeplinirea Contractelor puse de Unele Persoane pe dusmanii Lor

★ Motto-ul personal: Repecta-ma sa te RESPECT

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/37585878503014745933.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): AlbertS sa nascut la Spitalul Los Santos intro Familie Modesta unde a crescut cu Destelu neajunsuri . La lvl 3 Albert a intrat in Firman & Paramedic alaturi de TomB unde a lucrat foarte bne si a capat respectul necesar incat la lvl 7 sa ajunga in Paterno unde Florinacyo ia acordat o sansa imensa si el nu a neglijato . La lvl 10 sa hotarat sa intre in Fbi Unde a si ajuns si a prins destui Traficanti de droguri si Criminali . Lvl 13 Incepe cu o reintoarcere in paterno pana cand a plecat din Probleme de familie si sa dus in Cuneo in care o regret si acum la lvl 22 . Dupa ce a scapat de Calvarul Cuneo a plecat in sa intors la Fratele sau Florin. La lvl 16 a intrat in Taxi alaturi de Rzr RESPECT . Iar la 18 a intrat in PAterno din Nou . La lvl 20 incearca factiunea Tataglia si Sta akolo pana la lvl 22 , apoi se duce in National Guard unde a avut o perioada foarte Frumoasa Alaturi de Ciupa si Asasinul si ceilalti Colegi . Acum Alberts incearca sa intre in Hitman sa speram ca va ajunge akolo .

★ Nume in joc: [F4L]OnlyMe.

★ Level: 29.

★ Varsta(reala): 14 si ceva ! B-)

★ De cat timp jucati pe server? : Aproape 1 an.

★ Factiuni precedente: Aproape toate O.o

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pai, am fost inactiv un timp, n-am vrut sa supar pe nimeni.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pai, imi place :-??

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde cat e nevoie. Minim 3 :-? (am scoala, si viata personala. )

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Indeplinirea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare: MFL Overload.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Ma, uite, acum mi-am dat seama ca n-am unul.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/58945557144854671331.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Pai. M-am nascut in spitalul din Los Santos. N-am avut nici un frate sau o sora. Cand am mai crescut, a trebuit sa imi caut un job pentru a castiga ceva bani in plus, si am fost la un casting pentru News Reporter. Innsi V2.3 pe atunci, m-a primit in factiune, dar odata cu plecarea lui, am decis si eu sa plec. Apoi, tot plimbandu-ma pe strada, am descoperit lumea interlopa. Am facut parte din mai multe gasti mafiote, insa doar in doua locuri m-am simtit 'ca acasa'. Dupa asta, am incercat sa devin politist, trecand prin toate departamentele, insa :-?? fara noroc. Intre timp, Mosu a primit Lider la S.I. si a trebuit sa ma duc, ce naiba, doar e coleg cu mine, trebuia ajutat :)) . Si cam asta a fost tot.

Edited by Mr.OnlyMe

★ Nume in joc: Scorillo

★ Level: 18

★ De cat timp jucati pe server? : 1 an

★ Factiuni precedente: News Reporter , PD , Brazini Family , Tattaglia Family, F/P

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am dat demisia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Intotdeauna am crezut ca am abilitatile necesare unui asasin platit si pe deasupra factiunea este printre cele mai renumite

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde cat e nevoie. 4 - 5 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Indeplinirea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare: GrasutzG

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Cea ce nu te distruge , te face mai puternic sau te lasa ciung !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 51531905967794618005_thumb.jpg

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Scorillo inca de mic a fost incercat de viata. La maternitate mama sa a aflat ca tatal lui Scorillo a fost ucis de un cap mafiot.Timpul a trecut si Scorillo a implinit varsta de 20 de ani , toate au mers bine pana gandul razbunarii a inceptu sa-l bantuie pe Scorillo. A inceput de la munca de jos pentru al gasi pe ucigasul tatalui sau. Acum Scorillo dupa ani de crime si infractiuni s-a gandit sa se alature agentiei , cu o pofta nebuna de a ucide !

★ Nume in joc: Sccoci

★ Level: 34+

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 11 luni

★ Factiuni precedente: F/P , NG , FBI etc.....

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa incerc ceva nou pentru mine.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? deoarece este o Agentie serioasa cu membrii care sunt capabili sa lucreze in echipa.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6 in timpul saptamani

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? Cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: Originals

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Motto-ul personal: Respect is the reward of respect

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Click

★ Biografia caracterului: Sccoci un copil simplu si vorbaret care s-a nascut in LosSantos . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama sitatal lui erau paralizati la pat. Sccoci a incercat sa intretina familia incade la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24/7 , la varsta de 18 ani si-a scoscarnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational ,facand curse in afara orasului a descoperit un spital din LS. Sccocientuziasmat a incercat si a reusit sa intre in acest spital ca medic pe ambulanta.Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat. Sccoci nu putea obtine preamultii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic dedroguri si de arme de pe urma caruia a castigat foarte multi bani si a pututplatii operatiile mamei si tatalui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul sisi-a indreptat viata, '' 21 - Dec - 1993 '' Sccoci a rezolvat cazul din GrooveStreet. Peste tot se vorbea de aceasta stire . Sccoci devenise un politistfoarte bun cu multa experienta insa sa incurcat cu membrii Familiei Corleone sia fost dat afara din National Guard. Intr-o buna zi a decis s-a isi vizitezeparintii...cand a intrat pe usaei zaceau intinsi intr-o balta de sange. Sccoci acum un barbat cu multaexperienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei Paternodepunandu-si CV Agentiei de Hitman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.