Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc: Mr.ShAdoW

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 16ANI

★ De cat timp jucati pe server? 1an+

★ Factiuni precedente: S.I, TAXI,F/P,TCC, PATERNO,CORLEONE,STRACCI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: AM DECIS CA E MAI BN ASA

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Agentii hitmani au o meserie palpitanta si sunt instruiti foarte bine asa ca vreau sa ma alatur lor

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? agentia se ocupa cu omorarea jucatorilor adica cu rezolvarea contractelor !

★ Nickname-uri anterioare: dragos99

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Mergi in viitor razand in fata trecutului :D

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/93506043465174713613.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Poi Mr.ShADOw s-a nascut la spitalul din Los Santos parintii lui avand domicilul langa marele oras mai exact in satul numit ''jail town''!! Tatal sau era unul dintre cei mai cunoscuti fermieri din acea zona dar tanarul mr.shadow nu era la fel de linistit ca acesta si intra in fel de fel de incurcaturi legate de mafiile pe care acesta nu le placea!! la o varsta mai inaintata mr.shadow isi da seama ca trebuie sa faca ceva cu viata lui si se angajeaza la TOW CAR COMPANY unde el strange destui bani pentru a se realiza in ''lumea mare'' acolo unde maestri si puterea banilor conteaza asa ca se alatura celor de la PATERNO unde sta o perioada mare avnad un rank 5 meritat! parasind aceasta mafie mr.shadow doreste sa se alature celei mai ''misterioase '' fasctiuni HITMAN

★ Nume in joc: Mada_linux

★ Level: 29

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? : 1an jumate

★ Factiuni precedente: Toate factiunile.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit de factiunea precedenta.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Nu am fost nici o data in Hitman si as vrea sa incerc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?3-4

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Aceasta agentie se ocupa in general cu contracte,iar ele se definesc prin omorarea playerilor care sunt sub acel contract.

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da, am capacitatea de a lucra in echipa.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Kill and run.

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:

=> Stats: http://img.b-zone.ro/images/79405957366759098812.png

=> Skill : http://img.b-zone.ro/images/03996765947282419529.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Mada_linux s-a nascut intr-un loc numit Los Santos. Acesta a fost invatat de florinacyo sa devina mafiot. A stat pe langa el un timp destul de lung (5luni) apoi ,dupa un wipe in factiune, am plecat in alte factiuni facandu-mi alti prieteni . Am fost in aproximativ toate factiunile, mai putin School Instructor , Stacci si Tattaglia. Factiunea precedenta a fost Corleone Family , acolo am invatat ce este respectul si cum sa respect pe cineva. Acum sper sa fiu acceptat intr-o noua agentie , cea mai respectata dupa server.

Edited by MadaLinux

Nume in joc: Erduan

Level: 36

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server?: 7 luni

Factiuni precedente: Corleone,Barzini,Hitman Agency,Corleone.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este un colectiv foarte bun

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde de zi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor contra cost

Nickname-uri anterioare: Colgate

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Motto-ul personal: N-am

Poza cu stats si skill la detectiv: 73908083558121193479_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Colgate s-a nascut in Los Santos.La level 5 s-a hotarat sa devina instructor,dupa 6 zile si-a dat demisia pentru ca nu se simtea bine acolo.La level 9 Colgate si-a incercat norocul la familia Corleone.Zeby l-a primit in familie,l-a invatat multe lucruri.A stat in factiune 2 saptamani dupa care zeby s-a hotarat ca trebuie sa schimbe ceva in familie,si a hotarat un wipe,dar Colgate nu putea alege alta factiune,pentru ca era atasat de Corleone si s-a intors.Acesta a fost acuzat de o crima,fiind nevoit sa isi schimbe numele in Erduan. Dupa aproximativ o luna Don Corleone Zeby a fost asasinat,luandu-i locul in agentie lui Bill.Erduan a mai stat o saptamana in Corleone dupa care s-a gandit sa incerce si altceva.S-a dus in familia Barzini,unde a stat 2 luni.Erduan a primit o sansa de a intra in Hitman Agency,dar acesta a crezut ca se v-a simtii mai bine daca ar intra intr-o mafie.El s-a inselat si ar vrea sa reintre in H.A.

Edited by Erduan

★ Nume in joc: WIldCatX

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 6/7 luni

★ Factiuni precedente: TCC | S.I. | PD | NG | Paterno ( 3 saptamani )

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Imi doresc mult hitman :X

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place idea de contract silent .. sunteti o factiune serioasa care se respecta

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?4.5.6 depinde de zi :P

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? omorarea unor playeri pe o suma de bani

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Nu lasa pe maine ce poti face azi . d

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://www.imagecross.com/11/image-hosting-view-57.php?id=8215sa-mp-087.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Wildcatx este o fata nebuna , ii place sa se distreze . si cand este nevoie poate sa fie si serioasa . Prea multe nu sunt despre mine .. las pe alcineva sa ma carcaterizeze { P.s: daca o sa fiu acceptata imi dau demisia }

★ Nume in joc:$Mitza$

★ Level:15

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server?:3-4 luni

★ Factiuni precedente:cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:plea plictisitor erau multi DM-isti

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:pentru ca imi place

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:sa omoare playeri pe care sau facut contracte

★ Nickname-uri anterioare:SpaxXx. Mitza.Eminem

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:da

★ Motto-ul personal:Cand omori pentru bani nu mai exista nici o legatura intre noi

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:54494579304882234258.jpg23873056004708142129.jpg

★ Cate warn'uri ai in joc? :0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Mihai a dus o viata grea de cand a intrat prima data pe b-zone nu a fost ajutat de nimeni asa ca sa hotarat sa i ajute el pe alti asa si-a facut prieteni puternici capabili sal ajute la nevoie el a lucrat ca dealer de droguri fiind prins de 2 ori.Vazandu-l asa un mafiot cunoscut la luat sub aripa sa si al invatat tot ce stie.... sa atace din umbra ca caute oameni sa fie subtil asa ca el a lucrat pt cativa playeri pentru o suma mica de bani.Intr-o zi sa gandit "dece sa numi pun in valoare cunostintele?" si a ales Hitman Agency pentru a fi un hitman mult mai bun

★ Nume in joc:NareRost

★ Level:22

★ Varsta(reala):16 ani

★ De cat timp jucati pe server?4 luni

★ Factiuni precedente:Tow Car Company x2, National Guard

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Pentru a incerca altceva nou

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Pentru ca este o factiune cu foarte multa adrenalina

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?4-5 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie??Cu respectarea si rezolvarea unor contracte impuse de alti playeri

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/13909537565220004242.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :2/3 De cand aveam level 5 >

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):NareRost s-a nascut intr-un satuc din nordul Ls am urmat scoala generala din Typton, am obtinut rezultate foarte bune si am continuat liceul din orasul Lv.Dupa ce am terminat liceul nu prea avand bani sa ma intretin, dupa ceva timp m-am intalnit cu un fost coleg din scoala generala ALLEN , care ma indemnat sa ma angajez cu el la ferma de unde castigam foarte multi bani..Dupa 2 ani de munca in agricultura am decis sa intru intr-o factiune Tow Car Company unde m-am imprietenit cu directorul meu [F4l]Balon iar dupa 1 an de munca ca mechanic am decis sa intru intr-un departament National Guard unde lam avut ca General pe Domnul Ciupanezu care a avut foarta multa incredere care ma avansat in grad (Major).Dupa 1 an de munca in National Guard am decis sa-mi incerc sansa in Hitmen Agency

★ Nume in joc: JuliaSweeT

★ Level: 26

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? 3-4luni

★ Factiuni precedente: Barzini , Paterno , Tow Car, SI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Motivul a fost urmatoru: am vrut sa cunosc mai multa lume , sa fac alti prieteni si desigur sa invat cat mai multe.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Poi este o factiune foarte bine pusa la punct , imi place modul in care se rezolva contractele (Silent) si as fi tare fericita sa incerc si eu !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu finalizarea unor contracte .Aceste contracte consta in omorarea unor oameni si rasplatirea celui care a rezolvat acel contract.

★ Nickname-uri anterioare: Julia_LoLiPoP

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da am!

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Fara indoiala!

★ Motto-ul personal: Speranta moare ultima!

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img687.imageshack.us/img687/315/samp004wo.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):JuliaSweet a fost nascuta si crescuta intr-un sat din apropierea Los Santosului .Cu fiecare pas pe care il facea Julia ea invata multe din aceasta lume si s-a hotarat sa se axeze pe o singura munca si aceea de a fi un Hitman adevarat .Tatal ei vazand-o atat de atrasa de aceasta arta ,a vorbit cu niste maestrii sa o invete artele hitmanului.Cu timpu a invatat sa traga la perfectie cu aproape toate armele.Dupa toate acestea s-a gandit sa se alature unei organizatii adevarate si anume Hitman Agency.Desigur ca in fiecare factiune ea a gasit niste prieteni adevarati si nu s-a mai despartit de aceasta treaba deoarece ii placea si nimeni si nimic nu o convingea sa se desparta de aceasta factiune!

Edited by JuliaSweeT

Nume in joc: SileNzi0

? Level: 29

? Varsta(reala): 15

? De cat timp jucati pe server? 1 an si 2 luni

? Factiuni precedente: taxi(x2) , school instructor , medic , stracci , barzini(x5) , paterno(x3) , corleone , cuneo , f.b.i(x2) , Ng , PD , Hitman(x2)

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demitere

? De ce doriti sa va alaturati agentiei?: deoarece imi place sa fiu assassin si doresc sa devin cel mai bun si in primul rand imi place spiritul de echipa

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 in cursul saptamanii cand am scoala , iar in weekend non-stop

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu contracte , adica cu assassinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani

? Nickname-uri anterioare: Nu am avut

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

? Motto-ul personal: '' nu merge in fata mea s-ar putea sa nu te urmez / nu merge in spatele meu s-ar putea sa nu conduc / mergi alaturi de mine si fii un prieten bun

? Poza cu stats si skill la detectiv: 72788225500606926606.png

? Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): cu multi ani in urma a venit pe lume asa zisul SileNzi0 , el avand ca parinti 2 medici de profesie care l-au invatat cate ceva , a crescut alaturi de parinti lui pana la varsta de 16 ani . intr-o dupamiaza parinti lui erau in timpul serviciului cand au avut un apel cum ca baiatul lor a fost lovit de o masina , sau dus de indata la fata locului dar totul a fost doar o alarma falsa , insa acolo iei au fost asasinati da catre un om necunoscut el a incercat sa il gaseasca dar nici pana in ziua de azi nu a dat de el , ramanad singur a decis sasi faca o cariera . S-a angajat ca si taximetrist , a strans o suma de bani nu prea mare , vazand ca nu se fac bani a decis sa-si dea demisia , ne avand ce sa faca mergand pe strada si gandinduse la parinti lui s-a intalnit cu o mafie care l-a rugat sa ramana cu iei . Asa a si facut , acolo nu se putea intelege prea bine cu colegi lui si a decis sa plece . Sa dat de partea binelui a depus o cerere de recrutare la F.b.i care l-a acceptat a stat mult timp in F.b.i a arestat multi infractori , a parasit si f.b.i . Intr-o seara stand sub lumina stelelor si-a amintit de trecutul lui sangeros , stand si gandinduse la parinti lui si-a dat seama ca cel care ia ucis parinti a fost din hitman , asa ca a decis sa intre in hitman stiind ca o sa il gaseasca aici .

Edited by SileNzi0

★ Nume in joc: ZzzumeeeR

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 5 Luni aproape

★ Factiuni precedente: Cuneo , Stracci , National Guard , Taxi , Barzini ,

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Motivul a fost urmatoru: Am vrut sa pararesc factiunea nu eram dorit acolo .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o agentie foarte experimentata cu oameni experimentati cu un lider bun si cu membri Buni liderul face niste alegeri bune .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-11

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu uciderea oamenilor pe care au un contract desigur in schimbul unei sume de bani .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

★ Motto-ul personal: Nu am unul .

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/62692443624589571517.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): ZzzumeeeR s-a nascut la spitalul din Los Santos , parinti lui nu au avut grija sa il dea la scoala asa ca el a hotarat sa devina un mafiot care sa urmeze ordinele capului de banda dupa ani in care ZzzumeeeR a fost un mafiot des intalnit pe strazile din Los Santos si Las Venturas. Intro zi el a hotarat sa isi cumpere o masina personala el a muncit pentru acea masina. Apoi ZzzumeeeR s-a hotarat sa faca armata ZzzumeeeR a terminat armata dupa 2 ani , apoi el a devenit un taximetrist care satisfacea clienti cu rapiditatea cu care mergea . Acum ZzzumeeeR vrea sa devina un asasin de elita pentru a omora oameni in schimbul unei sume de bani

Edited by ZzzumeeeR

Nume in joc: cRiStaL

Level: 39

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? 1an si 6 luni.

Factiuni precedente: School Instructor, LCN(LaCosaNostra), Paterno Family, F.B.I, New Reporter, Police Departament, Hitman Agency, Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Lipsa de timp + vreau sa incerc altceva.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi doresc sa ajut cu cat mai mult agentia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Intre 5 si 6 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare: mYhaY007, Christian.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Motto-ul personal: -

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/19131258170222304904.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Cu doua-zeci de ani in urma s-a nascut cRiStaL in orasul Los Santos. La varsta de doua luni, parintii lui l-au dus la un centru de plasament din San Fiero din cauza baniilor. Anii au trecut iar cRiStaL la varsta de saptispre-zece ani a trebuit sa plece din centru de plasament, deoarece crescuse si trebuia sa se descurce singur, sa munceasca sa poata sa traiasca. Stiind ca nu are bani si odata si odata nu va mai putea sta, a trebuit sa se angajeze la organizatia School Instructor. Dupa cateva saptamanii a trebuit sa-si de-a demisia deoarece nu putea castiga destul de bine. Un an trecuse iar cRiStaL incepuse sa devina din ce in ce mai inteligent si priceput in arme. Intr-o buna zi, el si-a incercat norocu in F.B.I, dupa o perioada lunga de timp spre fericirea lui a fost acceptat pentru teste. Odata intrat in F.B.I, cRiStaL a inceput sa se ocupe cu cele mai grele cazuri. Doua luni trecu iar cRiStaL trebuia sa fie mutat cu echipajul lui in orasul Las Venturas pentru o misiune dificila. Mutarea lui a fost transferata cu succes, iar misiunea trebuia sa inceapa. In timpul acesteia el a fost ranit grav, trebuind sa renunte la postul sau. In perioada spitalizarii, Don Paterno ii face o vizita, facandu-i o oferta de a se alatura familiei Paterno. Acceptand oferta, cRiStaL devine unul dintre cei mai buni mafiotii a lui Don Paterno. La varsta de 19 ani cRiStaL afla cine sunt parintii lui adevarati, trebuind sa se intoarca in San Fiero pentru as putea vedea familia. In scurt timp parintii lui mor intr-un accident de masina, si ramane cu fratele lui mai mic. Intorcandu-se in Las Venturas, cRiStaL devine membru de onoare a familiei Corleone, cea mai respectat si bine organizata mafie din prezent. Dupa o luna cRiStaL, primeste vestea ca, fratele lui a fost imprimicat intr-un atentat terorist in care moare. Stiind ca numai are pe nimeni si nimic, el se retrage in cea mai buna organizatie de asasinare din Los Santos!

★ Nume in joc: Mr.ShAdoW

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 16ANI

★ De cat timp jucati pe server? 1an+

★ Factiuni precedente: S.I, TAXI,F/P,TCC, PATERNO,CORLEONE,STRACCI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: AM DECIS CA E MAI BN ASA

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Agentii hitmani au o meserie palpitanta si sunt instruiti foarte bine asa ca vreau sa ma alatur lor

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? agentia se ocupa cu omorarea jucatorilor adica cu rezolvarea contractelor !

★ Nickname-uri anterioare: dragos99

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Mergi in viitor razand in fata trecutului :D

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...65174713613.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Poi Mr.ShADOw s-a nascut la spitalul din Los Santos parintii lui avand domicilul langa marele oras mai exact in satul numit ''jail town''!! Tatal sau era unul dintre cei mai cunoscuti fermieri din acea zona dar tanarul mr.shadow nu era la fel de linistit ca acesta si intra in fel de fel de incurcaturi legate de mafiile pe care acesta nu le placea!! la o varsta mai inaintata mr.shadow isi da seama ca trebuie sa faca ceva cu viata lui si se angajeaza la TOW CAR COMPANY unde el strange destui bani pentru a se realiza in ''lumea mare'' acolo unde maestri si puterea banilor conteaza asa ca se alatura celor de la PATERNO unde sta o perioada mare avnad un rank 5 meritat! parasind aceasta mafie mr.shadow doreste sa se alature celei mai ''misterioase '' fasctiuni HITMAN

•Nume in joc: SileNzi0

•Level: 29

•Varsta(reala): 15

•De cat timp jucati pe server? 1 an si 6 luni

•Factiuni precedente: am fost in toate factiunile cel putin de 2 ori in fiecare

•Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: s-a dat un wipe si am decis sa ma alatur agentiei hitman

•De ce doriti sa va alaturati agentiei? : scopul meu să mă alatur acestei factiuni este urmatorul : doresc sa fiu un asasin cat mai bun , de 2 ani de zile joc jocul ( hitman 2 ) si nici in ziua de azi nu m-am plictisit de el si doresc sa se intample asta si pe b-zone

•Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-7

•Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie: Hitman se ocupa cu asasinarea unor oameni pentru o anumita suma de bani

•Nickname-uri anterioare: -

•Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

•aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: desigur

•Motto-ul personal: Nu conteaza de cate ori cazi , Conteaza de cate ori te ridici

•Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:

34323690673113105918.png - /STATS

17595870970761433092.png - /SKILL

•Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

•Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Numele meu este SileNzi0 , eu m-am nascut acum 20 de ani in urma neavand parinti , am fost crescut de bunica mea . Ea era plecat in oras si pe mine ma lasase singu acasa , a intrat in casa noastra o mafie numita Paterno , iei vazand ca am inceput sa imi fie teama mau luat si mi'au zis ca trebuie sa merg cu iei , asa am si facut am plecat fara ca bunica sa stie , am crescut alaturi de iei pana la varsta de 15 ani , deoarece mafia lor rivala Barzini au atacat in noapte cand noi dormeam , au omorat toata mafia paterno insa pe mine nu mau luat cu gandul ca o sa fiu un mafiot bun , dar insa nu a fost asa , colegi isi bateau joc de mine ca eram mic ma puneau sa fac tot felu de treburi, pana intro zi cand am spus '' GATA'' , si am plecat m-am alaturat F.B.I'ului si am stat o vreme indelungata aici , la varsta de 19 ani mi-am dat demisia si din F.B.I . M-am angajat ca taximetrist , totul a fost bine pana intr-o zi cand am vazut un membru Hitman intr-o zi de lucru , mi-am dat imediat demisia din taxi si am aplicat la Hitman Sperand ca voi deveni un asasin

Nume in joc: cRiStaL

Level: 39

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? 1an si 6 luni.

Factiuni precedente: School Instructor, LCN(LaCosaNostra), Paterno Family, F.B.I, New Reporter, Police Departament, Hitman Agency, Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Lipsa de timp + vreau sa incerc altceva.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi doresc sa ajut cu cat mai mult agentia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Intre 5 si 6 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare: mYhaY007, Christian.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur.

Motto-ul personal: -

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/19131258170222304904.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Cu doua-zeci de ani in urma s-a nascut cRiStaL in orasul Los Santos. La varsta de doua luni, parintii lui l-au dus la un centru de plasament din San Fiero din cauza baniilor. Anii au trecut iar cRiStaL la varsta de saptispre-zece ani a trebuit sa plece din centru de plasament, deoarece crescuse si trebuia sa se descurce singur, sa munceasca sa poata sa traiasca. Stiind ca nu are bani si odata si odata nu va mai putea sta, a trebuit sa se angajeze la organizatia School Instructor. Dupa cateva saptamanii a trebuit sa-si de-a demisia deoarece nu putea castiga destul de bine. Un an trecuse iar cRiStaL incepuse sa devina din ce in ce mai inteligent si priceput in arme. Intr-o buna zi, el si-a incercat norocu in F.B.I, dupa o perioada lunga de timp spre fericirea lui a fost acceptat pentru teste. Odata intrat in F.B.I, cRiStaL a inceput sa se ocupe cu cele mai grele cazuri. Doua luni trecu iar cRiStaL trebuia sa fie mutat cu echipajul lui in orasul Las Venturas pentru o misiune dificila. Mutarea lui a fost transferata cu succes, iar misiunea trebuia sa inceapa. In timpul acesteia el a fost ranit grav, trebuind sa renunte la postul sau. In perioada spitalizarii, Don Paterno ii face o vizita, facandu-i o oferta de a se alatura familiei Paterno. Acceptand oferta, cRiStaL devine unul dintre cei mai buni mafiotii a lui Don Paterno. La varsta de 19 ani cRiStaL afla cine sunt parintii lui adevarati, trebuind sa se intoarca in San Fiero pentru as putea vedea familia. In scurt timp parintii lui mor intr-un accident de masina, si ramane cu fratele lui mai mic. Intorcandu-se in Las Venturas, cRiStaL devine membru de onoare a familiei Corleone, cea mai respectat si bine organizata mafie din prezent. Dupa o luna cRiStaL, primeste vestea ca, fratele lui a fost imprimicat intr-un atentat terorist in care moare. Stiind ca numai are pe nimeni si nimic, el se retrage in cea mai buna organizatie de asasinare din Los Santos!

RETRAG !

★ Nume in joc: ZzzumeeeR

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 5 Luni aproape

★ Factiuni precedente: Cuneo , Stracci , National Guard , Taxi , Barzini ,

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Motivul a fost urmatoru: Am vrut sa pararesc factiunea nu eram dorit acolo .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o agentie foarte experimentata cu oameni experimentati cu un lider bun si cu membri Buni liderul face niste alegeri bune .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-13

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu uciderea oamenilor pe care au un contract desigur in schimbul unei sume de bani .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

★ Motto-ul personal: Nu am unul .

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...24589571517.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): ZzzumeeeR s-a nascut la spitalul din Los Santos , parinti lui nu au avut grija sa il dea la scoala asa ca el a hotarat sa devina un mafiot care sa urmeze ordinele capului de banda dupa ani in care ZzzumeeeR a fost un mafiot des intalnit pe strazile din Los Santos si Las Venturas. Intro zi el a hotarat sa isi cumpere o masina personala el a muncit pentru acea masina. Apoi ZzzumeeeR s-a hotarat sa faca armata ZzzumeeeR a terminat armata dupa 2 ani , apoi el a devenit un taximetrist care satisfacea clienti cu rapiditatea cu care mergea . Acum ZzzumeeeR vrea sa devina un asasin de elita pentru a omora oameni in schimbul unei sume de bani

★ Nume in joc: Spookie

★ Level: 22

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni (aproximativ )

★ Factiuni precedente: Police Departament , The stracci family , Hitman Agency , Taxi Cab Company , School instructor

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Amenda gresita .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Prima factiune in care m-am simtit la superlativ a fost aceasta . As dori sa ma intorc in ea si sa muncesc din "rasputeri" sa raman in ea .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6-7 ore pe zi , mai ales acum cu , Craciunul o sa fie mai multe ore .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea oamenilor pentru o suma de bani

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur .

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

★ Motto-ul personal: " Hope never ends "

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img816.imageshack.us/img816/2669/samp078a.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3 .

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Spookie a fost un copil orfan inca de la nastere , el se nascuse la periferia orasului Los santos . In docuri , s-a apucat sa vinda peste . Aici a facut cativa banuti dar a observat ca nu merge treaba si s-a gandit sa se angajeze drept fermier . Pe la 13 ani , s-a hotarat sa devina school instructor pentru a ajuta playerii cu licente si pentru a-i indruma . Aici a stat aproximativ o luna pana cand a observat ca , liderul nu prea isi mai facea treaba .Dupa aceasta experienta ,a ramas putin timp civil , strangand banuti pentru chirie timp de 1 saptamana . Dupa ce a luat carnetul de condus a vazut ca taxi cauta membri . S-a alaturat lor pentru ceva timp dar a vazut ca este prea plictisitor . El dorind sa faca parte dintr-o factiune cu adrenalina . A intrat pentru prima oara in Hitman , aici a descoperit o "lume noua " el devenind din ce in ce mai atasat de hitman . A fost demis iar mai tarziu , dupa ce s-a mai antrenat in mafia Stracci , s-a hotarat sa aibe si o experienta in police departament , astfel el a retinut si mai bine regulile serverului si a tuturol factiunilor .Acum , observand ca hitman recruteaza si-a depus C.V-ul la hitman agency , sperand ca va fi acceptat .

EDIT : Inchideti Topicul Deoarece A fost un rollback la forum .

Edited by Spookie

Nume in joc: suzeTa

Level: 42

Varsta(reala): 13

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din Martie 2009.

Factiuni precedente : Aproape toate..nu le mai zic.

Rank-ul ultimei factiuni : 6.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Medic/Taxi/NR/Stracci/Cuneo..

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a le oferi celor ce pun contracte razbunarea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5+.

Nickname-uri anterioare : fLaViUs, [x]_fLaviuS_[x].

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/61857060528617446206.png .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Dintr-o neintelegere.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -.

Alte precizari? : †.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.