Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:
cRiStaL

Level: 39

Varsta (reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni

Factiuni precedente : LCN, Paterno family, Corleone family, Cuneo family, Hitman Agency, New Reporter, PD, F.B.I, NG.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Paterno family (rank 6)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici simt ca este locul meu, cea mai frumoasa factiune din tot jocul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor pe anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am demisionat/am fost prins cu un " contract planuit ".

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : mYhaY007, Christian.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, Kip a gresit idul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc anticipat, sper sa fiu acceptat.

Nume in joc:ALLEN

Level:35

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente : The Stracci Family,The Paterno Family,National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ma saturasem de niste chestii

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard (Sublider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune foarte respectata si niste membri care stiu cei ala respect

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu eliminarea unor persoane nedorite in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu cred

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: 11615299222586170545_thumb.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da de 2 ori am fost banat, odata ma banat admbot pentru money chat si inca odata am acumulat 3 warning

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Nume in joc: valentinnn

Level: 20

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 3-4 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic , The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : ultima factiune a fost barzini, si am optat pentru demitere in ultima zi de proba, nu era genul meu.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(sublider) Fireman/Paramedic - am activat in factiune timp de aproape 3 luni.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ajut, imi place activitatea voastra si cred ca mi se potriveste.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency, este o agentie de asasini platiti, se ocupa cu asasinate.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 9-10 chiar si mai mult

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98968316874457004377.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a avut acces cineva le pc-ul meu si a facut reclama fara sa realizeze, dar acum sunt mult mai atent

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Va multumesc!

Nume in joc: G@ByTzU

Level: 29

Varsta(reala): 14 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente : Medics (x2) , Cuneo , Taxi , Tcc , Stracci , Tattaglia , Paterno , Ng

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este factiunea mea de suflet si imi doresc foarte foarte foarte mult sa intru in aceasta agentie , promit ca nu o sa va dezamagesc .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu rezolvarea contractelor

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , chiar ma inteleg foarte vine cu cei in Hitman Agency si am un prieten foarte bun ea si anume Tom.Capone .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore pe zi

Nickname-uri anterioare : ---

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/93958665575970185516.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , a intrat cineva pe contul meu si acea persoana a vb cu adminii si le-a zis ca eo am spart acest cont , dar nu este asha .

Alte precizari? : Va multumesc !

Nume in joc: mYsTeRiOo

Level: 22

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 6-7 luni

Factiuni precedente : Tow Car Company,Tattaglia Family,F/P,F.B.I,Taxi Cab Company,NG

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza sedintei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 (Tow Car Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa unde predomnia actiunea si doresc s-a ma simt deplin un membru H.A.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu indeplinirea contractelor intr-un mod silent.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: da,cind eram newbie am facut dm pe un membru si am ajuns in Black list (1/2)

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-10

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60829843245706348433.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : parola gresita x3 ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Blacklist - PD (am retras cererea de aplicatie )

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: sunt nevoit s-a astept pana pe data 02.02.2011

Alte precizari? : Sper sa-mi oferiti o sansa in aceasta agentie,multumesc!

Edited by mYsTeRiOo

Nume in joc: Laur.

Level: 17

Varsta(reala): 15 ani ( stiu ca in joc scrie 14 ... cred ca e bug sau am scris eu la inregistrare 1996 din greseala )

De cat timp jucati pe server? : din februarie 2009 ( aproximativ 10 luni cu multe pauze )

Factiuni precedente : Tow CAr Company ; The Corleone Family ; The Cuneo Family ; National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu ma intelegeam foarte bine cu subliderul ( nu lua in considerare reasonul pus de BlackMan cu rank up ca nu este adevarat )

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Car Company - Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai serioasa si mai respectatoasa factiune dupa server si are un lider foarte bun

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor puse de playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , chiar ma inteleg bine cu membrii Hitman Agency

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii 4 - 5 ore si in weekend 9-10 ore

Nickname-uri anterioare : Laur007 ; [FnK]Laur

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/04072054454390337211.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am incercat la un event sa ma urc cu elicopterul pe o cladire si i-am omorat pe cei care stateau pe marginea cladirii ( din greseala ) si a fost considerat Deranj Event ...

Alte precizari? : Multumesc , anticipat ... sper sa ma accepti

Edited by L a U r

Nume in joc: Ciccio

Level: 32

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 4 luni

Factiuni precedente : Stracci,Taxi,PD

Rank-ul ultimei factiuni : rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa ajung in hitman .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (Stracci,PD)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si chiar imi place sloganul "It's not personal , it's just money".

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : D0nkGUla

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img18.imageshack.us/i/samp000iz.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,dar de fiecare data s-a dovedit a fi o greseala.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: Maniak

Level: 16

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 8-9 Luni, cu o pauza din cauza unor probleme personale dar am revenit la fel de activ cum eram inainte

Factiuni precedente : TCC (fostul cont) , NR, The Corleone Family, The Stracci Family, The Barzini Family, FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am confundat 2 comenzi, asta se intampla cand lucrez obosit (nu mai fac)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : NR - 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cum sa va zic, e dorinta mea cea mai mare sa fiu membru Hitman. Vreau sa intru pentru ca eu sunt foarte activ iar aceasta este singura factiune unde nu te plictisesti. Sa ma alatur celor 2 lideri care din punctul meu de vedere mau invatat tot ce stiu (respectul, cum sa joc, ce sa nu fac etc.) Woozie (Zeby) si Addyn.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu executarea contractelor primite. Pe scurt ucid pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Il stiu si le mai citesc si acum.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA !

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc sa fiu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Scoala 3-7, Weekend 5-10, Vacanta 6-13

Nickname-uri anterioare : Lincoln

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/86474081144070398456.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da dar nu e cazul

Alte precizari? : Sper sa imi acorzi o sansa pe care o astept de la lvl 1

Edited by Maniak

Nume in joc: Sccoci

Level: 36

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 9-10 luni

Factiuni precedente : Barzini , NG , Corleone , Hitman , TCC , PD

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme personale

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o Agentie serioasa si membrii pe masura care stiu ce inseamna lucrul in echipa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : FW

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: kdZ

Level: 30

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : Cuneo,PD,Cuneo,Corleone.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da,pentru cateva minute.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/70490315483498513581.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc,sper sa fiu acceptat.

Edited by kdZ

Nume in joc: Ciccio

Level: 33

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : Din vara anului 2009 ,dar m-am lasat o perioada din cauza unor probleme personale care necesitau mai mult timp in viata de zi cu zi si m-am reapucat pe data de 30-Septembrie 2010

Factiuni precedente : Stracci ,Police Departament , Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a intra in Hitman Agency !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Police Departament , Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa cu membrii seriosi si cu bun simt .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane care nu sunt pe placul lumii ! ( rezolvarea contractelor )

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles !

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da !

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da...

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 ore.

Nickname-uri anterioare : D0nkGuLa

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Garantat .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/41219455214248056561.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am jignit o mafie intr'un live ! ( a long time ago )

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur .

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat !

Edited by Ciccio

Nume in joc: Mr.ShAdoW

Level: 27

Varsta(reala): 17 ani

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : De peste 1 an!

Factiuni precedente : School Instructor , Fireman /Paramedic , Taxi Cab Company,Tow Car Company ,Police Departament,The Paterno Family,The Stracci Family,The Corleone Family,The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere demisie special sa aplic la Agentie!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (The Paterno Family)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place modul in care opereaza si cu ce se ocupa!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea unor anumite persoane in schimbul unei sume de bani !

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi mbrii Hitman Agency?: Da , am fost mai de mult pe Black List

Ai mai fost membru Hitman : Da,cu mult timp in urma

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am incercat ceva nou atunci!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Dragos99

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/83614808369053728417.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 warn un /ad dintr-o provocare.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da... De AdmBot(Money Hack)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa , voi profita de aceasta!! Multumesc .

Edited by MrShAdoW

Nume in joc: [F4L]ShocKy

Level: 26

De cat timp jucati pe server? : de aproape un an sau am chiar un an.

Factiuni precedente : NG,Hitman,Barzini,Stracci,TCC.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa agentia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de jucatorii serverului pe capul celorlalti.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Deoarece am avut probleme seriaose cu calcualtorul.Acum mi-am luat un calculator nou.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Pai 2-3 sau mai mult, dar depinde si de zi.

Nickname-uri anterioare : [F4L]zEd

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Momentan am ban (balon a gresit id-ul:)) dar o sa-l pun dupa ce i-au unban(aici este o poza mai veche http://img.b-zone.ro/images/11674516651727443045.png)

Edit: banul a expirat : http://img.b-zone.ro/images/69072492686339195462.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da la lvl 5 pentru coduri (money-hack) dar de atunci n-am mai folosit coduri(eram incepator si regret si acum ce am facut), Ban o data pt. 3 warning (ad no-rp sau ceva de genu) dar si acesta la lvl mic pe la 7 :) dupa care n-am mai avut probleme.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Din cate stiu eu nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc pentru ca ati citit cererea mea.

Edited by F4LzEd

Nume in joc: SillenceKill

Level: 21

Varsta(reala): 17 ani

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 12 Iulie

Factiuni precedente : S.I , PD , FBI , NG

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Agenţie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agenţie serioasa / Imi place cu ce se ocupă

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img69.imageshack.us/img69/4988/samp083ww.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 warn | O neânţelegere cu Moartea pe când aveam lvl 1

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : NU

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Alte precizari? : Mulţumesc!

Edited by SillenceKill

Nume in joc: mada

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 1an jumate

Factiuni precedente : stracci,taxi,paterno,n.r, barzini,f.b.i,s.i,f/p

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : sa dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : imi doresc de foarte mult timp sa intru in hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu contracte

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: da

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ~~~~~

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10

Nickname-uri anterioare : ~~~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/86310810057229085317.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da pt ca am vrut sa vand contul

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : multumesc si asi dori foarte mult sa fiu acceptat

-Nume in joc: Menderyny

-Level: 31

-Varsta(reala): 17

-Sex (masculin / feminin) : Masculin

-De cat timp jucati pe server? : 5-6 Luni

-Factiuni precedente : Taxi,Cuneo,F/P,Tattaglia,FBI,PD

-Rank-ul ultimei factiuni : 1

-Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Miam dat demisia mam gandit sa mai incerc si alceva.

-Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi-2

-De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca sunteti uniti si respectati si imi doresc de mult timp sa intru.

-Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu executarea contractelor primite. Pe scurt ucid pentru bani.

-Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

-Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA !

-Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da

-Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc sa fiu

-Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

-Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

-Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

-Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

-Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

-Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://extremeportal.hi2.ro/share.php?id=A062_4D443903

-Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

-Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

-Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

-Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

-Alte precizari? : Sper sa imi acorzi o sansa.

Edited by Mende

Nume in joc:Just.Style

Level:17

Varsta(reala):16 fac in feb 17

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :de 9 luni

Factiuni precedente :Taxi cab, Tow Car Company, Stracci, F.B.I.

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :am dorit sa devin un hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3 stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :doresc sa ajut colegi sa ma imprietenesc si sa finalizez contractele primite

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta Agentie se ocupa de crime cand e primit un contract hitmani merg sa il finalizeze

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:nu

Ai mai fost membru Hitman :am fost pe alt srv

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): nu am mai fost hitman

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore in timpul saptamani si in weekend 8-10 ore

Nickname-uri anterioare : ---

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/37736648356331162857.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : un warn il am deoarece a fost fratele meu la calc si sa jucat unpic si sa bagat in tuning si cand a iesit a tras cineva in el si la injurat si am luat warn iar in trecut mia furat cineva contul si am luat inca 1 warn sper ca pot vb cu adm sa imi scoate warnul deoarece mia fost furat contul..2/3 warnuri :(

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :am avut bind activat si cand am intrat era pus si cand sa scriu parola am gresit de 3 ori si am luat ban pe ip pe nume nu am luat niciodata

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu am fost niciodata

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da dar nu sunt pe bl..

Alte precizari? : Multumesc..

Edited by AliJama

Ma scuzati, dar imi da eroare forumul si tot am dat add replay, Imi cer scuze pentru +

Aplicatia ramane!

Edited by kuvick1

Nume in joc: FyNNNN

Level: 19

De cat timp jucati pe server? : 3-4 luni

Factiuni precedente : News Reporter, Taxi Cab Company, The Stracci Family, The Corleone Family, Firenman/Paramedic!

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter (rank 5)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place mult hitman! de la lvl 1 mi-am dorit sa fiu curatator!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu am fost!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut!

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: My link

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, am dat un ad, de vreo 10 ori, eram singur la CNN

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: desigur

Alte precizari? : Multumesc Anticipat

-Nume in joc : KaKuZu

-Level : 31

-Varsta(reala) : 16

-Sex (masculin / feminin) : Masculin.

-De cat timp jucati pe server? : 9 Luni.

-Factiuni precedente : The Tattaglia Family ; The Paterno Family ; The Barzini Family ; The Stracci Family(2x).

-Rank-ul ultimei factiuni : 1

-Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat la un concurs si mi-am dat demisia ca sa intre altcineva.

-Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family 2

-De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca sunt playeri activi lider vechi respectat care isi face traba o factiune in care merita sa intri.

-Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu uciderea oamenilor pentru bani.

-Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

-Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

-Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu.

-Ai mai fost membru Hitman : Nu.

-Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

-Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 9-12 ore.

-Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

-Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

-Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

-Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv : http://img.b-zone.ro/images/98757703735049410072.png

-Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Eram lvl 2 si am facut Dm.

-Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.Parola gresita.

-Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

-Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

-Alte precizari? : Multumesc sper sa fiu acceptat.

Edited by KaKuZu

Nume in joc: Samurai

Level: 15/16

De cat timp jucati pe server? : 11 martie 2009

Factiuni precedente : F/P,Cuneo

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2-Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Este o agentie buna..membrii respectati si vreau sa'mi fac prieteni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasini platiti

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam toata ziua.Daca am treaba cam 4-5 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Stats http://img.b-zone.ro/images/67651800778641954063.png Detective http://img.b-zone.ro/images/60688445447337692987.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc

Edited by Samurai

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.