Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Valentinnn

Level: 21

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 5-6 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Barzini Family, Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni : 1, (Federal Bureau of Investigations)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactiv ptr o perioada.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(sublider) Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Admir activitatea voastra, vreau sa ajut si sa razbun cat mai multa lume in mod silent

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9h +

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: screenshot cu /stats, detective skill & /time

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a avut acces cineva la PC-ul meu si a facut o boacana.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul.

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Edited by valentinnn

Cei selectati pentru testari sunt : Marco.(picat) , Toreno (trecut), Ace.Capone (trecut), h1gh (picat), _TEdy_ (picat), CoSm1n (picat), RazvannnN (trecut), Jacques_Demolay (picat), Claudiu2010 (picat), [streeT]Fl0riaN (picat), psihidelick(picat) , ISeeVoices (picat), Mr.ShAdoW (trecut), Radu .(trecut)

Din cei acceptati pentru teste vor fi recrututati maxim 6' .

Vor fi alesi cei mai capabili.

Pana acum,metoda prin care era supus un nou recrut era urmatoarea : Primele 2 saptamani era in perioada de teste,daca gresea era demis picand testele.

Am decis ca sa o modific metoda in urmatoarea : Recrutul va fi demis picand testele la 2 greseli .. daca consider ca greseala e mare el va fi demis la prima.

In concluzie,depinde mult de tipul de greseala pe care recrutul o face.

Dupa ce vor da toti testele voi anunta aici cine trece si cine nu prin comanda EDIT .

Recrutarile vor fi inchise .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chiar asa e de greu pentru unii sa respecte conditiile de mai jos ? Sau unii nici macar nu le-ati citit.

52387798636548841184.png

Cerinte minime pt intrare in Hitman Agency

- Minim level 15

- Limbaj foarte decent fara continuturi vulgare .

- Cunoasterea regulamentului si cel putin citirea macar odata a topicului "Info, orders and Agency skins . "

- Poza cu Screenshot la /stats (civil obligatoriu) si /skill detective .Obligatorii (in caz ca doriti sa vi se ia in considerare cererea)

- Odata ce ati depus cererea, asteptati raspunsul liderului . In caz ca intrebati sau stresati liderul/subliderul cu intrebari de genu "Daca fac cerere ma accepti" sau mai stiu ce alte chestii .. cererile va vor fi respinde automat !

- Sa nu fi pe BlackList unei / mai multe mafii / Hitman Agency (in special)

- Seriozitate

- Sa ai un trecut cat de cat "curat" , fara incidente grave .

- Activitate

- Capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- Perseverenta

- Cererile trebuie completate corect in acest topic dupa MODEL. Nu se accepta "glumele in cereri" / "semne de Yahoo Messenger" sau "limbaju de meesenger"

- Activitate pe forum si server.

- Disciplina

- Rabdare

- Minim 6 clase si cei 7 ani de-acasa

- Este permisa maxim o cerere pe saptamana ! (in caz contrar sansele de intrare in factiune vor scadea)

Daca respectati conditiile de mai sus , aveti mari sanse de a fi acceptat pentru testari .

Nume in joc: Baldassare

Level: 33

De cat timp jucati pe server? : Aproape 1 an

Factiuni precedente : F.B.I,NG,NR,Tattaglia,Corleone,Cuneo.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (in mai multe)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa,si imi plac si membrii ei

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea de contracte

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Inteleg

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Freaka

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/84139539345992862283.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3.Numai stiu il am de mult.A fost o neintelegere...

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warns.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Nu am

Edited by Baldassare

Nume in joc: FyNNNN

Level: 19

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Stracci

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : WIPE(New lider : Blade)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta agentie (am jucat toate jocurile hitman:1,2,3,blood money,am vazut si filmul)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : aleXandeR

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 73276647745096420797_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat si mai departe!

Edited by kuvick1

Nume in joc: Stork

Level: 17

Varsta(reala): 15 /stats nu s-a actualizat

De cat timp jucati pe server? : Aproape 5 luni

Factiuni precedente : Paterno , Stracci , x2 NR

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Stracci

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 NR

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cred ca este cea mai serioasa factiune si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea oamenilor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da de mai multe ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : /

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7-8 ore depinde si de zi

Nickname-uri anterioare : /

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/77781426199092310195.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 0/3

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: /

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat

Nume in joc: Stephan.Corleone

Level: 33

De cat timp jucati pe server? : Mai mult de un an.

Factiuni precedente : Tattaglia, Corleone, Taxi , Hitman, NG, Barzini.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Taxi sublider , 4 Hitman, Corleone si Tattaglia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place, si mie se pare o factiune buna si sa ajut la indeplinirea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yep.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yep.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu cred.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-a lasasem.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5.

Nickname-uri anterioare : RhoddwaN

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/91233290770852438221.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu.

Alte precizari? : Nothin.

Edited by Stephan

Nume in joc: PuRe_kmSK

Level: 17

Varsta(reala): 16 ani facuti azi

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : cam din iulie 2010 dar am avut o pauza cam mare de vreo 2 luni( probleme cu pc`ul)

Factiuni precedente : News reporter (rank 3) the stracci family (rank 1) the tattaglia family (rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni : picotto (rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : ca sa intru in hitman agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 (news reporter)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : fiindca este printre cele mai frumoase factiuni, cu membri extrem de seriosi si lider pe masura!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : mercenari (they kill for your money)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in jur de 7 ore depinde de zi ( in weekend joc si dimineata)

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/48010852168522260577.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 din prostie (dm aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da am fost pt dm...greaseala de parola

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Alte precizari? : Sunt inca`n TaTTAGlia pentru ca astept raspunsul la cererea de demisie!Am dat edit ca uitasem de /time Multumesc frumos!

Edited by purekmsk9

Nume in joc: Kaiac

Level: 62

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : Nu mai stiu exact ...

Factiuni precedente : Corleone,PD,Barzinii.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a venii in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 (Lider).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca ma pasioneaza.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia Hitman se ocupa cu asasinarea la comanda altor playeri, contra cost si eficient.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : De acord.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi s-a acordat sansa la lider, nu mai stiu exact la ce factiune.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 ore

Nickname-uri anterioare : [F4L]Kaiac

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/27585659500397531781.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fiu accept !!

If at first you don't succeed, kill, kill again.

Nume in joc: Kikosfuriosul

Level: 15

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 5 luni

Factiuni precedente : NR x2, Cuneo

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe ca sa schimbat lideru

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 NR(SubLider pe cand era lider Addyn)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este pt. prima data si imi doresc foarte mult sa fac parte din aceasa agentie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contractele puse pe alti playeri

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Nu stiu exact dar acord destul de mult timp acestui joc

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/viewer.php?file=95786567280354202349.png

Alte precizari? : Nu, multumesc

Edited by kikos

Nume in joc: EdDx

Level: 37

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : in jur de un an

Factiuni precedente : S.i(rank 6 sublider),Corleone(rank 3- Lider Mecanici)

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am zis sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 School instructors

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place mult hitman, am un prieten bun aici chiar 2 sau 3 si liderul e de treaba

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor eficient ,rapid si sigur,contracost bineinteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde uneori stau pana seara,avand in vedere ca hitmanii nu se plictisesc niciodata .In jur de 6 7 ore

Nickname-uri anterioare : EddDdd

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60691784087756474210.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (am avut o problema cu un pd)

Alte precizari? : Multumesc

When you kill for money, there are no rules.

Edited by EdDx

Nume in joc: vo0d0ox

Level: 23

Sex (masculin / feminin) : Masculiin

De cat timp jucati pe server? : 6-7 luni

Factiuni precedente : Taxi,Stracci,F/P,Barzini,Taxi,Stracci,NG, The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am saturat de mafi, am vrut sa incerc si alceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Taxi Cab Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult sa omor oameni in schimbul banilor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni in schimbul banilor

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/92225820028891045770.png

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: JustMed

Level: 30

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : ~ 2ani

Factiuni precedente : Police Departament, Hitman Agency, Corleone and Cuneo family, Tow Car Company and News Reporter leader.

Rank-ul ultimei factiuni : Leader

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : La cererea mea, nu mai aveam timp liber cum aveam si inainte ( 7 - 8 ore ), deci a trebuit sa renunt.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Leader - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place factiunea,mai exact scopul ei,consider ca in Hitman Agency si Police Departament m-am simtit cel mai bine asa ca m-am gandit sa revin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Eliminarea jucatorilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am intampinat cateva probleme personale.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/03077650639822444538.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Alte precizari? : -

Nume in joc: Tom.CorLeoNe

Level: 19

De cat timp jucati pe server? : De pe 10 Aprilie 2010

Factiuni precedente : School Instructor , The Stracci Family , The Paterno Family , The Cuneo Family , The Corleone Family , Police Departament , The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras o scurta perioada din sa:mp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 ( The Cuneo Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa ajut , de cand m-am apucat de acest joc mi-am dorit sa ajung in aceasta factiune . Vreau sa fiu unul dintre cei mai buni asasini .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de anumiti playeri pe alti playeri

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : PeiN , zEkE [ nu cel care a luat ban si care a facut prostii , originalul , #1 one]

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/80269821642642346555.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O data , pentru un /ad .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca voi fi gasit pe un blacklist , desi nu are cum , voi plati.

Nume in joc: psihidelick

Level: 40+ ( 538/164 Respect points )

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ, 2 ani

Factiuni precedente : Police Department ( rank 2 ), Taxi Cab Company ( Sublider ), Cuneo Family ( Rank 5 ), Stracci Family ( Rank 5 ), Fireman/Paramedic ( Lider )

Rank-ul ultimei factiuni : 6 ( Lider )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am renuntat, si motivul.. este unul simplu, au existat prea multe certuri,minciuni, prea multa ura.. toate au daunat,si au dus la situatia asta.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( Fireman/Paramedic )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei pt a indeplini contractele si pt ca mi-am dorit sa ajung aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia Hitman se ocupa cu asasinarea la comanda altor playeri, contra cost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ( chiar si mai mult,depinde de zile )

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Stats: http://img.b-zone.ro/images/02422996082570867092.png si skill: http://img.b-zone.ro/images/71322653763568153493.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - pt anumite probleme avute pe parcursul istoriei mele pe B-Zone, am avut si eu anumite momente.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat odata ban de la Moartea, dar.. a gresit id-ul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu sunt pe nici un blacklist.

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Nume in joc: AlbertS

Level: 23

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1 an Jumate

Factiuni precedente : Taxi.Cuneo.Tataglia.Fireman.Corleone.Paterno.Ng.Fbi

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost retras o perioada.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 (Lider Florinacyo-Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce va ocupati si mai ales membri acestei factiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu indeplinirea contractelor puse de membri B-zone.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : AlbertS

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/41663157586570919081.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , am luat pentru un bug la inceputurile b-zone, amunation bug.

Alte precizari? : Respect !?

Nume in joc: RiddeR

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate cam asa!

Factiuni precedente : Taxi/Cuneo/Medici/Hitman/Corleone/Stracci/Paterno/NR/NG/FBI/PD/TCC/Tattaglia

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am depus eu cererea de demitere!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Co lider Medici [lider Suzeta]

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place aceasta factiune!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea oamenilor la comanda!

Ai mai fost membru Hitman : Da pe vremea lui Shurubel

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am facut eu cerere de demisie!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 9-10

Nickname-uri anterioare : Vlady23

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98215860277108361621.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , pt un ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da

Alte precizari? : Respect !?

Edited by Originals

Nume in joc: adyTzu

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 1an

Factiuni precedente : School Instructor, Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, The Barzini Family x3, The Corleone Family x3

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca ceva nou, mai exact Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 Barzini, Rank 4 F/P, Rank 3 Corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si necesita multa activitate

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor playeri contracost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/11665364483651560878.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, eram level mai mic si aveam wanted si m-am pus pe /sleep si am luat warn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Alte precizari? : Sper sa mai mi se dea o sansa.Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by AdyTzuu

Nume in joc: Yusuf

Level: 29

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : Nu stiu exact ..

Factiuni precedente : S.I,Stracci,NR,TCC,F/P,Barzini,NG,F/P,Barzini,Taxi,Corleone FBI,Corleone

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Erau 2 dm-isti care ma omorau aiurea

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (S.I ,Barzini)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu anumite contracte puse de playeri

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Am fost pe Black List acum ceva timp

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi

Nickname-uri anterioare : yo_geo

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sper

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/40175394385231095720.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 ..am avut 3/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ,cand aveam level mic pentru o injuratura ...si cand am avut 3/3 warn ( l-am luat pe al 3-lea deoarece am facut spam pe report cu "/report id x este codat"

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este nevoie

Alte precizari? : Sper sa mai am o ultima sansa .Multumesc

Nume in joc: CoryNNa

Level: 20

Sex (masculin / feminin) : feminin

De cat timp jucati pe server? : 7 luni+

Factiuni precedente : F/P, Taxi, TCC, NG, PD, Cuneo familly

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : cerere demisie, vroiam sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2- TCC, Taxi, PD, Cuneo familly

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai buna factiune dupa server, cel mai bun lider si membri intelegatori

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor pentru bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore, chiar mai mult

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 41277820173246400243_thumb.png + 22066185625826658812_thumb.png

Edited by CoryNNa

Nume in joc:@ndr3y_97

Level:17

Varsta(reala):13

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :2-3 luni

Factiuni precedente :f/p nr paterno family si f/p

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :am facut cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :1 la toate

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :pentru ca imi place foarte mult sa fac contracte si este o factiune condusa de un lider special

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : ajut oameni sa se razbune pe cei care leau provocat rau.mai pe scurt cu contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nusi au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :8-9 ore

Nickname-uri anterioare :nu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/40226551156004160338.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :da din cauza unui post fara rost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : sper s aimi acordati macar o sansa pentru a va arata cine sunt.

Nume in joc: SileNzi0

Level: 32

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni

Factiuni precedente : S.I,Stracci,NR,TCC,F/P,Barzini,NG,F/P,Barzini,Taxi,Corleone FBI,Corleone , Police departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : neintelegeri cu 1 membru

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai buna factiune de pe servar , membri stiu ce inseamna respectul , leaderul este unul dintre cei mai buni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman se ocupa cu indeplinirea /contractelor pe o anumita suam de bani in urma contractului rezolvat

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , ma inteleg bine cu membri

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 in cursul saptamanii , iar in weekend non-stop

Nickname-uri anterioare :Calciu, DeaThLesS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : absolut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : fara indoiala

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click here

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da dar momentan nu este nevoie

Alte precizari? : Astept sansa mult dorita

Edited by SileNzi0

Nume in joc: t3siR

Level: 10

De cat timp jucati pe server? : 2 luni

Factiuni precedente : -

Rank-ul ultimei factiuni : -

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : -

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pt Ca Este O agentie Cu Succese Foarte Mari Si realizari Foarte Multe

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara Playeri Pentru O Anumita Suma De Money

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Si Ma Inteleg Foarte Bine Cu =SOLIDER=

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/43244261361713943882.png

Alte precizari? :

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.