Michael. Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Nume in joc: Michael. Level: 40 Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 20luni Factiuni precedente : Paterno family,Barzini family Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am acomodat. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Consilier in familile Corleone,Barzini,Paterno si pentru o scurta perioada Don in familia Paterno. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Viata de mafiot a devenit banala,vreau sa redevin asasin. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinate. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am picat perioada de teste. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5h Nickname-uri anterioare : Mr.cash Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, a gresit Mastertrap id-ul. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat. Edited July 30, 2011 by Michael. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMechanic Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Buna Seara Nume in joc: TheMechanic Level: 19 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 Luni Factiuni precedente : The Stracci Family , Fireman/Paramedic , NewsReporter Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa-mi Incerc Norocul De A Intra In Hitman Agency. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic ⇒ Rank 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc Sa Ma Alatur Agentiei Deoarece Vreau Si Imi Place Sa Fiu Asassin Dar Si Sami Fac Noi Prieteni. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Eu Cred Ca Aceasta Agentie Se Ocupa Cu Asasinarea Unor Playeri Pentru O Anumita Suma De Bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 Ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/56619591818794239716.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ⇒ Limbaj Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : - Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : - Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc,Imi Doresc Foarte Mult Sa Fiu Un Membru Hitman Agency. Edited August 1, 2011 by ThEmEcHaNiC Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Nume in joc: [F4L]ShocKy. Level: 30+. Varsta(reala): 16(implinesc in August). Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Un an si cateva luni. Factiuni precedente : Hitmanx2; Barzinix3; TCCx3; NGx2 ; Straccix2. Rank-ul ultimei factiuni : 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece am vrut sa incerc ceva nou. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6, in The Stracci Family. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doarece imi place cu ce se ocupa factiune, pe deasupra aceasta este si cea mai respectata factiune. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor pe al caror cap a fost pusa o suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 ore. Nickname-uri anterioare : [F4L]zEd. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici. Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru moneyhack la inceput deoarece eram un incepator. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Vreau sa realizez ceva. Edited July 30, 2011 by F4L ShocKy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Nume in joc: briaN Level:17 Varsta(reala): 15. Sex (masculin / feminin): Masculin. De cat timp jucati pe server? : 2 Ani. Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Paterno Family, The Barzini Family. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (Soldato) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia, vazand ca s-au deschis aplicatiile pentru a intra in Agentie. Am fost respins, si am decis sa raman civil pana ce Hitman Agency, va recruta din nou. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (Taxi Cab. Company) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece este o factiune respectata, cu membrii seriosi, cu un compotament adecvat, si o disciplina mare. Mereu mi-am dorit sa intru, sa stau si sa fac o treaba buna aici, in Hitman. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assassinarea playerilor contra-cost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Incepusem scoala, si nu vroiam sa tin locul ocupat, avand in vedere ca nu aveam foarte mult timp la dispozitie, pentru a indeplini minimul de contracte. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre sase si zece ore, avand in vedere ca aici, in Hitman este foarte multa activitate. Nickname-uri anterioare : sMk, RaptoR, bazZeL. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Just Click. Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Bug abuse, dar a fost o neintelegere. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : When you kill for money... there are no rules. When you kill for money... there are no rules. Edited August 1, 2011 by Lexic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf ZEW Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Nume in joc: Yusuf Level: 34 Varsta(reala): 15 in Septembrie Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Un an si cateva luni Factiuni precedente : S.I , F/P , Taxi ,NR , TCC , Barzini x2 ,Corleone x3,Cuneo ,Paterno ,Stracci,NG,FBI x2 Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa-mi incerc norocul aici . Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (School Instructor ,Barzini family ) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult sa fac contracte si am prieteni aici . Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor pentru o anumita suma de bani . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut 2 greseli ,la prima am spus cuiva cine are contract pe el ,a doua nu mai stiu sigur .. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ,Depinde Nickname-uri anterioare : yo_geo Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 ,Am luat ban pentru 3/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, eram incepator si am injurat Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat . Edited July 30, 2011 by Yussuf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeL Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: DeL Level: 27 + Varsta(reala): 19. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : 5 luni . Factiuni precedente : TCC,The Paterno Family, F/P. Rank-ul ultimei factiuni : 3. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 / The Paterno De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece e o factiune foarte stricta respecta regulile si foarte organizata!. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni in secret in schimbul banilor!. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --- Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore. Nickname-uri anterioare : DeLu,highvoltage.xd Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/54720646796804848773.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am gresit parola de 3 ori. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Contul acesta a fost a unui preten si mi-a fost daruit mie dupa cum se vede in poza de la /stats are putine ore jucate,acesta a stat mai mult afk! Dar nu se pune problema cu activitatea pentru ca eu fac ore, se vede diferenta. Multumesc de intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodexos Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Name in game: _bodexos_ , Level: 28 , Age : 20 , Sex : Male , How long you play on the server? : 6,5 month , factions previous: PD , rank last factor: 1 , Why did you quit / was fired from the former faction you: Because I wanted to try something new , The had higher rank in any faction (faction Specify): 1 - PD , Why do you want to join the agency? : Because I always wanted to be one of you, and I think that is a serious agency What occupies think this agency? : The killing of persons on whose head was placed a sum of money , You know the rules and you read Hitman Agency Info least once, and Agency orders skins? : Yes , You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? : Yes , You had a history of one or more members Hitman Agency?: No , Have you ever been a member Hitman: No , The reason output / dismissal of Hitman (in case you've been): ---- , How many hours per day pay this game, no afk? : About 5-7 hours , nicknames Previous: ---- , you think you have the ability to perform the contract without problems? : Yes , You have the ability to write grammatically correct? Yes , Picture with / stats - http://imageshack.us/photo/my-images/814/samp000rj.png/ warn'uri How many of the game? (Specify why): 2/3 (afk on wanted 4 months ago) , Have you ever been banned from any reason? (States and why): No BlackList'ul a faction? (Specify which): No , Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?: Yes , Other specifications? : Bafta ! Edited July 31, 2011 by bodexos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stone Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Nume in joc: Iuly_Boitan( o sa mi-l schimb zilele astea) Level: 43 Varsta(reala):15 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, National Guard(x2), News Reporter, Federal Bureau of Investigations, The Stracci Family, Police Department, The Cuneo Family Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mai multe motive. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3(National Guard) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune frumoasa si mi-am dorit mereu sa intru in ea. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-11 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://img.b-zone.ro/images/79397169791961663824.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3(am injurat cand eram level mic) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc. Edited July 31, 2011 by I u l y Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc : Smoke_Ak47 Level : 20 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : aproapte 1 an Factiuni precedente : TCC,Barzini,Stracci Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi se pare o factiune speciala si vreau sa intru in ea Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu crime si asasinate pentru bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5, poate mai mult.. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://img.b-zone.ro/images/26116483782863521205.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : - Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da. Alte precizari? : Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mathiew Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) retrag.. Edited July 31, 2011 by aLeXy29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) renunt Edited August 1, 2011 by minghi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Nume in joc:This_Life Level:21 Varsta(reala):16 Sex (masculin / feminin) :masculin De cat timp jucati pe server? :3 luni si 2 saptamani cu aproximatie Factiuni precedente :Fireman/Paramedic S.I si Paterno family Rank-ul ultimei factiuni :1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am iesit pentru ca am vrut sa intru in hitman sau pd si nu era asa bine in paterno Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 in S.I De ce doriti sa va alaturati agentiei? :pentru a face contracte si a ajuta factiunea cat de mult pot Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : agentia se ocupa cu rezolvarea de contracte care le au Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu Ai mai fost membru Hitman :nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am mai fost Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :8-10 Nickname-uri anterioare :nu am avut Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/53892080413846683828.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 chiar numai stiu de ce am luat acel warn Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da am fost atunci cand contu imi fusese spart Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu, nu sunt pentru ca nu fac probleme Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da, dar nu e cazu Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat Edited July 31, 2011 by yomihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
H Z D Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: h1gh Level: 36 Varsta(reala): 15 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni Factiuni precedente : Police Department , Federal Bureau of Investigations , National Guard , The Corleone family , The Barzini family , The Stracci family , News Reporter , Taxi Cab Company , Tow Car Company Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut niste probleme personale si m-am lasat Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in News Reporter De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cum actioneaza aceasta agentie , si in plus ar fii ceva nou pentru mine viata de agent secret Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor contra unei sume de bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore + Nickname-uri anterioare : [biS]LittleRaY , SuneT Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My link Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fii cazul , da Alte precizari? : Imi pare rau pentru inactivitatea din ultima vreme , dar mi-am rezolvat toate problemele personale si voi incepe sa fiu din nou foarte activ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delux23 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: Delux23 Level: 38 Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate' (19 luni) Factiuni precedente : School Instructors - Rank 4 The Barzini Family - Rank 3 Police Department - Rank 3 Hitman Agency - Rank 4 The Paterno Family - Rank 2 Taxi Cab Company - Rank 6 The Stracci Family - Rank 6 The Cuneo Family - Rank 6 Rank-ul ultimei factiuni : 6 (lider) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ma plictisisem de functia de lider si de tot ce insemna SA:MP. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Lider Cuneo,Sublider Stracci,Sublider Taxi. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca simt ca este singura factiune care mai reprezinta o provocare si care ma mai atrage pe acest server.Toate celelalte sunt monotone si plictisitoare dupa o anumita vreme insa Hitman isi pastreaza frumusetea.In plus,este o echipa frumoasa aici si as dori sa ma alatur celorlalti agenti. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor in schimbul unor anumite sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am dorit sa intru intr-o mafie. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de starea de spirit.In medie,6-7 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/81981316309712350559.png http://img.b-zone.ro/images/17519244304614046168.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.Bugul de la /deposit/withdraw. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul. Alte precizari? : Multumesc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: mysterioo Level: 35 Varsta(reala): 15 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproximativ un an Factiuni precedente : Tow Car Company , Taxi Cab Company, Fireman/Paramedic, The Barzin Family, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, The Paterno Family, National Guard, F.B.I, Police Departament. Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp liber Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Caporegime - The Barzini Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sunt pasionat de ocupatia acestei factiuni si doresc sa ma simt din plin un membru Hitman Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor contracost intr-un mod "silent" Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da, acum un an Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 - 6 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/24799941547706070379.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita de 3 ori Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: - Alte precizari? : Multumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMan Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Nume in joc: LittleMan Level: 33 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni(fara pauzele care le-am luat) Factiuni precedente : Police departament,Federal Bureau of Investigation,Fireman/Paramedic,National Guard,The Corleone Family,News Reporters,The Barzini Family,The Tattaglia Family,The Paterno Family, The Cuneo Family,The Stracci Family,Taxi Cab Company,Tow Car Company. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat o mica pauza! Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Car Company-5,The Stracci Family-5 De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece cred ca pot ajuta factiunea cu mult, sa incerc ceva nou,pentru ca nu am fost niciodata in Hitman Agency,si am multi prieteni in Hitman si cred ca ma voi simti foarte bine si voi ramane pentru o perioada indelungata! Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra costa! Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur! Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da, din pacate cu Steve, deoarece este o persoana foarte aroganta. Ai mai fost membru Hitman : Nu! Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (din cauza unui "prieten"care ma stresa sa ii imprumut masina mea personala sau sa ii dau bani sa isi ea si el una, eu ii spuneam ca nu am bani si el imi vorbea urat)numai gasesc postul facut de el , dar cred ca poti vedea destul de multe si in cel facut de mine in apararea mea- http://b-zone.ro/forum/topic/57645-plangere-tatian25/ Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu! Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da! Alte precizari? : Sper sa primesc si eu o sansa ca fiecare alt player care a primit.Va Multumesc! Edited July 31, 2011 by LittleMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoDoSeLLL Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Nume in joc: [mR].BoDoS Level: 22 ( inca putin si fac 23 ) Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Joc pe acest server de aproximativ 5 luni. Factiuni precedente : The Cuneo Family x2 ( 1, 2 ), News Reporter ( 3 ), Taxi Cab Company ( 1 ), Federal Bureau Of Investigations ( 1 ) si The Paterno Family ( 1 ) Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in Paterno. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat la mare si nu doream sa tin locul ocupat. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cel mai mare rank al meu a fost 3 in News Reporter. De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece as putea ajuta foarte mult agentia si as indeplini multe contracte, dar si datorita comportamentului meu si seriozitatea deosebita. Dar si pentru ca aici este un colectiv de treaba si pentru ca voi ramane o perioada mare. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor contra-cost, peste 10 mii de dolari. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, si nu imi doresc sa am in viitor. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 ore, depinde. Nickname-uri anterioare : BoDoS Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click pentru /stats + detective skill + /time ! Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 deoarece se presupune ca am stat pe ESC in timpul in care se indeplinea un contract pe mine. Adevarul este acela ca am dat /enter iar el ma vedea tot acolo cazut pe jos. Addyn imi stie problema, poate sa confirme ! Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu! Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur. Alte precizari? : Multumesc ca mi-ati citit aplicatia si promit ca nu o sa va dezamagesc ! Edited July 31, 2011 by BoDoSeLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc:CreS Level:19 Varsta(reala):13-14 Sex (masculin / feminin) :Masculin. De cat timp jucati pe server? :19.Martie.2011-31.Iulie.2011(4 luni si 12 zile) Factiuni precedente :F/P-rank2;Paterno Family-rank1;News Reporter-rank1;Barzini Family-rank1;Taxi Cab company-rank2. Rank-ul ultimei factiuni :Taxi Cab Company-rank2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am avut,sa zic o neintelegere cu liderul acelei factiuni,si am fost demis. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2-F/P & 2-Taxi Cab Company. De ce doriti sa va alaturati agentiei? :In opinia mea,Hitman Agency,este cea mai serioasa si activa factiune de pe server,imi place actiunea,si sa indeplinesc contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu assasinarea unor persoane contra cost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da,le-am citit de mai multe ori,le stiu pe toate. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur,voi acorda aceste factiuni serioazitatea necesara. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,chiar ii cunosc pe toti si ma inteleg destul de bine. Ai mai fost membru Hitman :Din pacate nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N/A Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-8 ore. Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da,stiu sa manuiesc bine armele. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/17927633228396897969.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3-deoarece sunt "Cuminte". Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat niciodata si nici nu doresc. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu,nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da. Alte precizari? : When you kill for money, there are no rules!,Va multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu acceptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NaTE NaTE NaTE NaTE Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: Morcoveatza Level: 17+ Varsta(reala): 14 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 2 luni si ceva, aproape 3 Factiuni precedente : The Stracci Family; Taxi Cab Company Rank-ul ultimei factiuni : 1 (trainee) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : cerere de demisie Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 taxi si stracci De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa si chiar cand sunt civil imi iau rifle si incep sa ma distrez putin. Dar H.A. este cea mai frumoasa factiune de pe server si vreau neaaparat sa intru si sper ca FP-ul care il am sa nu ma impiedice deoarece voi scapa de el cat mai curand. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : aceasta agentie se ocupa cu omorarea anumitor playeri, desigur contracost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da si am citit de multe ori orders and agency skins. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar cred ca va fi cea mai frumoasa experienta. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8 ore. Nickname-uri anterioare : nu am avut Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/192/samp230q.png/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu ma aflu pe nici un BL. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Woozie sper ca FP-ul acela sa nu fie o problema ca voi scapa de el cat mai curand si o sa-mi iau job-ul de detective cand mai trec 3 ore ca sa dau /quitjob. si imi cer scuza cu varsta care e in samp la /stats deoarece cand mi-am facut contul credeam ca te poti juca doar de la 18 ani si am pus am impresia acolo 19 sau 20. Multumesc pentru timpul acordat. RESPECT Woozie and Hitman Agency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimaR Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Ma scuzati Wrong Topic ! Edited August 1, 2011 by NimAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
madalin zeama Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc:Zeama. Level:30 Varsta(reala):17 ani Sex (masculin / feminin) :masculin De cat timp jucati pe server? :7 luni Factiuni precedente :Barzini family , Stracci family , Corleone family , Tattaglia family , News Reporter , Fireman / Paramedic , Cuneo family , Paterno family ! Rank-ul ultimei factiuni : 1 . Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a intra aici in Hitman Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place activitatea agentiei si de a face contracte , este una dintre cele mai frumoase faciunii dupa accest servar. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Omoara pentru bani . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : dA Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:nu Ai mai fost membru Hitman :nu si asi dori sa ma alatur acum . Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 Joc , Afk : 4-5 . Nickname-uri anterioare -- Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/69162121926206785097.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) ►Nume in joc: vis1onN. ►Level: 33. ►Varsta(reala): 17 ani. ►Sex (masculin / feminin) : masculin. ►De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani. ►Factiuni precedente : Police Department , Hitman Agency , Corleone Family, Tattaglia Family , Paterno Family , Taxi , S.I , Fireman/Paramedic. ►Rank-ul ultimei factiuni : 2 , soldato. ►Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost plecat la bunici , acolo nu aveam posibilitaţi de a mă conecta pe internet,aşa că am lăsat locul altcuiva. ►Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 Consiglere Tattaglia Family , Rank 6 News Reporter. ►De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi este dor , simt că aici mă voi simti bine şi vreau să realizez ceva în Hitman Agency. ►Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor în mod silenţios sau normal , având doritori de ai ucide fără ca ei să se chinuie / obosească cu uciderea lor. ►Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur. ►Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Înţeleg. ►Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata. ►Ai mai fost membru Hitman : Desigur. ►Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mai ţin minte a fost demullt , dar totuşi susţin si cred că eu mi-am depus cererea de demisie . ►Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore , depinde de timpul liber. ►Nickname-uri anterioare : SapTy ►Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. ►Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Tot timpul. ►Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/57676932284827006104.png , este screenshotul facut inainte să cer ban , dar am skill 5 la detective am fost Police Department si Hitman şi sunt civil , acum aştept să iau unban , am facut cererea. ►Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 ►Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cum am fost plecat la bunici am avut gândul de a mă lăsa de samp si am cerut ban , dar acum am facut cererea de scoatere a banului sper să nu fie problemă. ►Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. ►Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur. ►Alte precizari? : Aştept în orice moment să primesc unban ,îmi doresc mult Hitman vreau să realizez ceva aici îmi este dor de vremurile când eram un asasin ,doresc să mă integrez uşor să mă dăruiesc vouă , multumesc , multa baftă. Cererea de unban http://b-zone.ro/forum/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/page__pid__1042280__st__11580#entry1042280 Edited August 1, 2011 by TheOnne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: a1s. Level: 19 , rp 700 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De prin 2009 Factiuni precedente : Yakuza , NR , Cuneo , Barzini , Corleone , Stracci , FBI , Barzini , NG , Taxi , FBI , Barzini , s.a.m.d. , nu stiu ordinea exacta Rank-ul ultimei factiuni : 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de sa:mp Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Barzini si Cuneo De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a duce contracte la bun sfarsit si pentru gameplay-ul oferit in Hitman . Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore. Nickname-uri anterioare : xxx_dookie_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva la sfarsit) ; dookieeeee Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Mai demult cand eram prin mafii (cuneo) faceam dm aiurea si am luat 3/3 warn-uri. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu . Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadaLinux Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nume in joc: Mada_linux Level:30 Varsta(reala): 16 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani,poate chiar mai mult Factiuni precedente : Ng,Paterno,Corleone,TCC,Tattaglia Rank-ul ultimei factiuni : 3 NG Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate (Probleme cu internetu , 6 luni) Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Paterno. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incep cu o factiune buna , dupa o pauza de 6 luni. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor anumiti playeri pentru o anumita suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6h/zi Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/79212689359447027353.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 . DM Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,3 warn. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manuel Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 (edited) *Nume in joc: Manuel *Level: 25 *Varsta(reala): 15 ani *Sex (masculin / feminin) : Masculin (M) *De cat timp jucati pe server? : Din 2009 *Factiuni precedente : The Barzini Family,Paterno Family *Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia *Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 The Barzini Family *De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pai demult vroiam sa intru in Hitman Agencydar nu sa putut sa fie si imi incerc noroc din nou *Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu asasinarea playerilor pentru o sa suma de bani *Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. *Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. *Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. *Ai mai fost membru Hitman : Nu. *Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - *Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 *Nickname-uri anterioare : Tot asta *Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da *Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. *Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click *Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 *Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Admbot si cand eram newbie *Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. *Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. *Alte precizari? : - Edited August 1, 2011 by Manuel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts