Jump to content

Trivia event

GF ELiTE
 Share

Recommended Posts

Event trivia, 29/10/2011 ora:10 la banca ls [Los Santo]

Inscriere:

Inscrierea costa doar 50.000[50k] Minimum 10 playeri! Premiul este de 350.000 [350k]

Inscrierea o poti face asa: Nick:

Organizator: Eu.

Deci zici 50k inscrierea minimum 10 playeri.... tu te faci direct cu 500k... dupa premiul 350k... asta ar insemna ca tu te faci cu 150k daca vin cel putin 10 palyeri... si inca ceva nu asa se face un event trivia... pe fiecare intrebare pui x$, si primu care raspunde corect primeste banii

Deci zici 50k inscrierea minimum 10 playeri.... tu te faci direct cu 500k... dupa premiul 350k... asta ar insemna ca tu te faci cu 150k daca vin cel putin 10 palyeri... si inca ceva nu asa se face un event trivia... pe fiecare intrebare pui x$, si primu care raspunde corect primeste banii

Ma scuzati cand am facut cererea eram grabit..

Event trivia, 29/10/2011 ora:10 la banca ls [Los Santo]

Inscriere:

Inscrierea costa doar 50.000[50k] Minimum 10 playeri! Premiul este de 350.000 [350k] Pe un raspun corect 10k[35 intrebari]

Inscrierea o poti face asa: Nick:

Organizator: Eu.

Ma atat de FOMISTI SUNTETI ? Din prima ai 500,000$, dai 350,000$ si ai 150,000$ pe +. Vai de tine ma, culca-te cu tot cu eventu' tau de milioane. Daca e, strange bani, si fa un event cu premiu mare, si fara taxe de participare sau genu' asta.

Edited by RobertR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.