NB2 NighTuleTz Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (edited) Titlul clipului: The NRG Gen: Tricks Durata: 02.03 Data lansarii: 27.11.2011 Scurt prezentare: E un film foarte simplu , nu este un film foarte ingenios , nu am folosit CamHack , pt ca nu am stiut , nu am facut un film mai complex in primul rand pentru ca sunt incepator si pentru ca nu aveam actori.Sper sa nu fiti duri cu mine , daca cineva este dispus sa ma ajute sa devin un profesionist add : rares_petre2009 Film : Edited October 27, 2011 by NighTuleTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Ar fi frumos ca melodia sa nu inceapa..asa dintr-o data. Si sa mearga putin cu filmuletul. Si sa incerci sa il editezi putin, sa nu mai filmezi pe timp de ploaie, ca face lag, etc. Pentru inceput e bine, zic eu. Straduiestete mai mult. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NB2 NighTuleTz Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Ar fi frumos ca melodia sa nu inceapa..asa dintr-o data. Si sa mearga putin cu filmuletul. Si sa incerci sa il editezi putin, sa nu mai filmezi pe timp de ploaie, ca face lag, etc. Pentru inceput e bine, zic eu. Straduiestete mai mult. Succes. Multumesc foarte mult , cum am mai spus sunt incepator si multumesc foarte mult pt sugestia cu ploaia , defapt eu asta astept , astept pareri si indrumari de la experti. Multumesc inca o data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 hmm frumos...ar fi bine daca ai lua si un pc nou... in fine folosesti sony vegas? daca nu folosestel ca movie maker e varza cu , carne ... scenele sunt cam plictisitoare...esti tu cand te plimbi cu nrg-ul...si melodia la fel ...e deja "fumata", melodia.. dar esti nou asa ca e bine pentru inceput ..uitete si la gameplayurile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
NB2 NighTuleTz Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 hmm frumos...ar fi bine daca ai lua si un pc nou... in fine folosesti sony vegas? daca nu folosestel ca movie maker e varza cu , carne ... scenele sunt cam plictisitoare...esti tu cand te plimbi cu nrg-ul...si melodia la fel ...e deja "fumata", melodia.. dar esti nou asa ca e bine pentru inceput ..uitete si la gameplayurile mele Da , asta cu PC-ul ma gandeam sa o fac undeva la inceputul anului sau sa-mi iau niste componente mai bune.Totusi astea-s componentele mele : DDR1 1.50GB RAM , ADM Septron 2500+ 1,74 GBz , Placa Video NVIDIA 512 MB , Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 , stiu , nu este un PC stralucit , dar pentru mine este bunicel si nu nu folosesc Sony Vegas fiindca nu-l pot baga din cauza procesorului sau a windows-ului nu stiu sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerso. Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 E faina idee pe care ai avuto. Incearca Sony Vegas. Ai multe optiuni la el. Movie...e praf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Foarte frumos doar că strică: - ploaia - melodia - editul slab, sper să nu mai faci aceleaşi greşeli pentru că faci video-clip degeaba. Oricum felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DH01 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Nice video! Nice song etc. You could have had the bikes engine on before you sarted, because that looks un movie-ish. Nice job, the FPS wasn't the best, did you record with fraps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 nice video, but i didn't understand the video i don't know what's the story you put in it but it was good keep it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts