Jump to content

The Tsar Bratva - Imagini&Suveniruri / Pictures&Suvenirs

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aseara 01.01.2014 a fost Organizat Eventul "Drag Racing" in cinstea Familiei "The Tsar Bratva"

Prize 50,000$.
Mai jos aveti o poza din timpul Eventului .

gallery1.jpg

transfer.jpg

===========================================================================

Aseara ora 22:30 am organizat un Event "Deagle" , in cinstea Familiei "The Tsar Bratva".

Am fost ajutat si sprijinit de colegii mei din Familia "The Tsar Bratva".

Mai jos aveti cateva poze din timpul Eventului "Deagle".

post_call_112.jpg

event_1.jpg

event_2.jpg

Edited by FBW Skipper

Astazi 03.01.2013 , Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio , a spus Start , celui de-al doilea Campionat de "Fight For Honor" - "Lupte De Strada" .

Campionatul de astazi a fost organizat de catre Ciccio intr-un depozit de langa HQ Taxi LV.

Mai jos aveti cateva imagini din timpul Campionatului "Fight For Honor" Organizat de catre Liderul Ciccio al Familiei "The Tsar Bratva" .

intrare.jpg

asa_ma.jpg

deposit.jpg

Mai jos aveti Luptatorii care asteptau sa fie alesi pentru a se lupta 1 vs 1 , intr-o "Lupta de Strada" curata.

spectatorii.jpg

Mai jos aveti Pariorii care pariau pe Luptatorii care au participat astazi la cel de-al Doilea Campionat "Fight For Honor".

participantii.jpg

cei_care_pariaza.jpg

Aici il puteti vedea pe Organizatorul Campionatului "Fight For Honor" si tot odata Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio !

Ciccip.jpg

Mai jos aveti o Imagine impreuna Cu Organizatorul Campionatului "Fight For Honor" si tot odata Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio impreuna cu cei 2 Finalisti al celui de-al doilea Campionat "Fight For Honor" Dragos7198 VS. PrecenCuTine .

finalistii.jpg

Bineinteles dupa 3 runde incinse Finala si premiul de 50,000 $ au fost castigate de PrecenCuTine si tot odata a Castigat si Prietenia Familiei "The Tsar Bratva".

Edited by FBW Skipper

Astazi 10.01.2014 , Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio , a spus Start , celui de-al treilea Campionat de "Fight For Honor" - "Lupte De Strada" .

Campionatul de astazi a fost organizat de catre Ciccio in locatia "Caligulas"

Mai jos aveti cateva imagini din timpul Campionatului "Fight For Honor" Organizat de catre Liderul Ciccio al Familiei "The Tsar Bratva" .

Mai jos aveti Luptatorii care asteptau sa fie alesi pentru a se lupta 1 vs 1 , intr-o "Lupta de Strada" curata.

cei_care_participa.jpg

Mai jos aveti Pariorii care pariau pe Luptatorii care au participat astazi la cel de-al Doilea Campionat "Fight For Honor".

cei_care_pariaza.jpg

Aici il puteti vedea pe Organizatorul Campionatului "Fight For Honor" si tot odata Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio !

gallery5.jpg

Mai jos aveti o Imagine impreuna Cu Organizatorul Campionatului "Fight For Honor" si tot odata Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio impreuna cu cei 2 Finalisti al celui de-al treilea Campionat "Fight For Honor" RoBBBy vs. Wael_Belhaj .

finalistii.jpg

Bineinteles dupa 3 runde incinse Finala si premiul de 50,000 $ au fost castigate de catre Wael_Belhaj si tot odata a Castigat si Prietenia Familiei "The Tsar Bratva".

Edited by FBW Skipper

Astazi 11.01.2014 , m-am gandit sa Organizez un Event in Cinstea Familiei "The Tsar Bratva" te tip "Par/Impar".

Eventul a fost ales de mine sa il Organizez un Locatia "Caligulas" dar Adminul karaN a spus nu acolo ca nu e permis si sa il mut in alta locatie si am decis sa il mut in Locatia "Restaurant LS".

Au fost un numar foarte mare de playeri la acest Event.

Premiul a fost de 10,000$.

Mai jos aveti cateva poze din timpul Eventului "Par/Impar" , Organizat in Cinstea Familiei "The Tsar Bratva" !

Event.jpg

Bine inteles , fericitul Castigator al Eventului a fost Playerul Denis_BN , Felicitari !

Event_1.jpg

Event_2.jpg

Astazi 15:40 m-am gandit sa organizez un Event de tip "SMS" , in Cinstea Familiei "The Tsar Bratva".

Prize 10,000$ , 1000$/intrebarea , au fost 10 intrebari .

intrebarea_1.jpg

a_doua_itnrebare.jpg

a_3a_itnrebare.jpg

a_4_a.jpg

image.jpg

image.jpg

a_6a.jpg

a7a.jpg

image.jpg

9_prima.jpg

9_doua.jpg

Acesta a fost Eventul de tip "SMS" , Organizat de mine in Cinstea Familiei The Tsar Bratva !

evenyyttt.jpg

Edited by FBW Skipper

Aseara , 12.01.2014 m-am gandit sa Organizez un Event de tip "Deagle" in Cinstea Familiei The Tsar Bratva .

Event1.jpg

La acest Event de tip "Deagle" , au fost foarte mult playeri care au venit pentru a-si arata talentul de a manui un Deagle si pentru a castiga Premiul de 15000$ .

Mai jos aveti cateva poze din timpul Eventului "Deagle" organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva !

Runda 1.

Runda_1.jpg

Runda 2.

Runda_2.jpg

Runda 3.

Runda_3.jpg

Runda 4.

Runda_4.jpg

Runda 5.

Runda_5.jpg

Cei doi Finalisti ai Eventului "Deagle" , au fost DoKy vs. Ted

Findalistii.jpg

Si in cele din urma DoKy castigand Eventul si suma de 15000$.

ss_cu_transfer.jpg

Acesta a fost Eventul de tip "Deagle" , organizat de mine in Cinstea Familiei The Tsar Bratva !

Event_2.jpg

Astazi 15.01.2014 , ora 10:00 , m-am gandit sa Organizez un Event de tip "Primii 3 cu G" in Cinstea Familiei The Tsar Bratva.

Regulile erau foarte simple primii 3 care dadeau G la Admiralul cu care ma plimbam prin LV castigau cate 2000$/persoana.

Mai jos aveti cateva poze din timpul Eventului.

EVENT.jpg

Primul Castigator care a reusit sa dea G

primul_astigator.jpg

Al doilea Castigator care a reusit sa dea G

al_doilea_castigator.jpg

Al treilea Castigator care a reusit sa dea G

al_treilea_castigatror.jpg

event2.jpg

Acesta a fost Eventul de tip "Primii 3 cu G" Organizat de mine in Cinstea Familiei The Tsar Bratva .

Astazi 15.01.2014 , ora 10:30 m-am gandit sa Organizez un Event de tip "Simon Spune" , Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva , Locatia "Restaurant LS" .

Prize a fost de 10000$.

Mai jos aveti cateva poze din timpul Eventului "Simon Spune" , Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva.

EVENT_NR_1.jpg

EVENT_NR_2.jpg

SS_Cu_participanti.jpg

Finalistii Eventului de tip "Simon Spune" Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva au fost : Marynyk. VS. Madalin12

Finalistii.jpg

Event_3.jpg

EVENT_4.jpg

transfer.jpg

Acesta a fost Eventul de Astazi de tip "Simon Spune" Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva .

Astazi 16.01.2014 , m-am gandit sa Organizez un Event de tip "Deagle" Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva !

Eventul a avut prize 10000$ si a fost Organizat la GSLV .

Au fost un numar foarte mare de playeri la acest Event de tip "Deagle" .

Mai jos aveti cateva imagini din timpul Eventului de Tip "Deagle" , Organizat de mine in Cinstea Familiei The Tsar Bratva !
Event_1.jpg

Runda 1

event_prima_runda.jpg

Runda 2

runda_2.jpg

Runda 3

runda_3.jpg

Rund 4

runda_4.jpg

Finala

FINAL.jpg

transfer.jpg

Astazi 17.01.2014 , Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio , a spus Start , celui de-al patrulea Campionat de "Fight For Honor" - "Lupte De Strada" .

Campionatul de astazi a fost organizat de catre Ciccio la HQ-UL Familiei The Tsar Bratva

Participantii.jpg

Mai jos aveti Pariorii care pariau pe Luptatorii care au participat astazi la cel de-al Patrulea Campionat "Fight For Honor".

Pariori.jpg

gallery5.jpg

Mai jos aveti o Imagine impreuna Cu Organizatorul Campionatului "Fight For Honor" si tot odata Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio impreuna cu cei 2 Finalisti al celui de-al patrulea Campionat "Fight For Honor" onlycraiova vs. converse. .

gallery7.jpg

Bineinteles dupa 3 runde incinse Finala si premiul de 50,000 $ au fost castigate de catre converse. si tot odata a Castigat si Prietenia Familiei "The Tsar Bratva".

Edited by FBW Skipper

Cateva poze din data de 18.01.2014

The Tsar Bratva in actiune cu BlackListul :

sa_mp_000.png

sa_mp_009.png

sa_mp_010.png

Cateva poze de la Eventul din data de 18.01.2014,Protect the VIP la care am fost ajutati de toti membrii factiunilor pasnice protejate :

sa_mp_006.png

sa_mp_007.png

sa_mp_008.png

Astazi 19.01.2014 , m-am gandit sa Organizez un Event de tip "Deagle" , Organizat de mine in Cinstea Familiei The Tsar Bratva.

Premiul a fost de 20,000$ .

Au fost foarte multi playeri la acest Event.

M-au ajutat colegii mei din Familia The Tsar Bratva.

Mai jos aveti cateva poze din timpul Eventului de tip "Deagle" , Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva.

Runda 1

Runda_1.jpg

Runda 2

Runda_2.jpg

Runda 3

Runda_3.jpg

Runda 4

Runda_4.jpg

transfer.jpg

ev11.jpg

ev12.jpg

ev14.jpg

Acesta a fost Eventul de tip "Deagle" , Organizat astazi de mine in Cinstea Familiei The Tsar Bratva.

Astazi 19.01.2014 , Liderul Familiei The Tsar Bratva , Ciccio , s-a hotarat sa Organizeze un Event "Protect The VIPS" , cu toate gangurile .

Premiul a fost de 50,000$.

Locatia a fost "Caliglas".

Ganguri Prezente : The Tsar Bratva , Southern Pimps , Green Street Bloods , Red Dragons Triad si Hitman Agency.

La acest Event nu a reusit nimeni sa omoare vreunul din cei 4 VIPS si a fost declarat "Event Over" .

Mai jos aveti cateva Imagini din timpul acestui Event .

lideri.jpg

totiii.jpg

caligulas.jpg

Acesta a fost Eventul de tip "Protect the VIPS" , Organizat de Liderul Familiei The Tsar Bratva , Ciccio !

Edited by rTs Skipper

Astazi 25.01.2014 , Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio , a spus Start , celui de-al cincilea Campionat de "Fight For Honor" - "Lupte De Strada" .

Campionatul de astazi a fost organizat de catre Ciccio la HQ-UL Familiei The Tsar Bratva

Luptatori.jpg

luptatori1.jpg

Mai jos aveti Pariorii care pariau pe Luptatorii care au participat astazi la cel de-al cincilea Campionat "Fight For Honor".

pariori.jpg

Liderul_Ciccio.jpg

Mai jos aveti o Imagine impreuna Cu Organizatorul Campionatului "Fight For Honor" si tot odata Liderul Familiei "The Tsar Bratva" Ciccio impreuna cu cei 2 Finalisti al celui de-al cincilea Campionat "Fight For Honor" Liq vs [mR]ribe

finalisti.jpg

Poza_finalisti.jpg

Bineinteles dupa 3 runde incinse Finala si premiul de 50,000 $ au fost castigate de catre [mR]ribe si tot odata a Castigat si Prietenia Familiei "The Tsar Bratva".

Edited by rTs Skipper

Astazi 26.01.2014 22:30 m-am gandit sa Organizez un Event mai special si anume un Event de tip "LCS" - "Last Car Standing" , in Cinstea Familiei The Tsar Bratva , eventul a fost Organizat in Parcarea HQ-ULUI Familiei The Tsar Bratva .

La acest event am fost ajutat cu sprijin si protectie de colegii mei din Familia The Tsar Bratva.

Prize a fost de 50,000$ .

Mai jos aveti Imagini din timpul Eventului de tip "LCS" Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva .

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Eventul a fost Castigat de catre Letzgo . El a fost fericitul castigator al acestui Event de tip "LCS" si tot odata al sumei de 50,000$.
Aici aveti o poza cu Fericitul castigator impreuna cu Adminul Just.xeS care mi-a acceptat eventul si impreuna cu membrii Familiei The Tsar Bratva.
eve.png
even2.png
ss_ma.jpg
tramnsfer.jpg
Acesta a fost Eventul de tip "LCS" - "Last Car Standing" , Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva !
Edited by rTs Skipper

Astazi 27.01.2014 14:00 m-am gandit sa Organizez un Event de tip "Par/Impar" , in Cinstea Familiei The Tsar Bratva .

Locatia a fost in parcarea HQ-ULUI The Tsar Bratva .

Premiul a fost un Burrito care l-am achizitionat nou de la DS.

La event au fost foarte multi participanti .

Am fost ajutat si sprijinit cu protectia de Membrii Familiei The Tsar Bratva.

Eventul a fost Acceptat de Adminul Just.xeS , caruia tin sa-i Multumesc.

Mai jos aveti Imagini din timpul Eventului de tip "Par/Impar" , Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva.

gallery1.jpg
gallery2.jpg
gallery4.jpg
gallery5.jpg
gallery6.jpg
gallery7.jpg
gallery8.jpg
gallery9.jpg
gallery10.jpg
Aici puteti vedea Premiul Eventului .
gallery11.jpg
gallery12.jpg
Membrii Familiei The Tsar Bratva , impreuna cu Liderul Familiei The Tsar Bratva , Ciccio !
gallery14.jpg
gallery15.jpg
gallery16.jpg
gallery17.jpg
gallery18.jpg
gallery19.jpg
gallery20.jpg
M-am asigurat ca inainte de event sa nu fie creeate incidente asa ca am blocat intrarea atat in spatele HQ-ULUI Familiei The Tsar Bratva , cat si in fata .
gallery21.jpg
gallery22.jpg
Castigatorul Eventului de tip "Par/Impar" de astazi Organizat in Cinstea Familiei The Tsar Bratva , a fost [TB].Yly. , felicitari.
Mai jos Aveti cateva imagini cu Fericitul catigator [TB].Yly. - Liderul Familiei The Tsar Bratva Ciccio - Adminul Just.xeS.
gallery25.jpg
gallery26.jpg
gallery27.jpg
Tin sa multumesc inca odata Colegilor mei din Familia The Tsar Bratva pentru sprijin , ajutor si protectia la acest Event si Adminului Just.xeS pentru ca mi-a Acceptat Eventul si l-a supravegheat.
Edited by rTs Skipper