Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

In fine , hai sa inchidem acest subiect legat de antrenament ca nu se schimba nimic . Am discutat cu teylo si ramane asa cum este acum . Asta este acum ce sa mai facem si asa am luat un fw aiurea si raman la chestia asta .

O seara buna .

Gata ? S-au calmat spiritele ? :P

Mno, recunosc.. si eu m-am aprins putin. :)) Dar eu n-am nimic cu nimeni, doar mi-am spus punctul de vedere. Ar fi absurd sa port dusmanie intr-un joc, lol.

Oricum, referitor la raport, cred ca stia toata lumea ca nu imi convine.. si as prefera sa fie scazut, inclusiv Teylo. Ca m-am tot plans in legatura cu asta. Dar asta e, ce sa faci... E cam aiurea ca esti nevoit sa ai niste obligatii intr-un joc, unde se presupune ca intri sa te distrezi, nu sa respecti anumite reguli. Totusi, daca asa stau lucrurile, ne conformam. Eu una mai comentez din cand in cand, ca nu ma pot abtine. ;))

Dar mna.. ce e drept, e drept. Fata de alte departamente, in FBI e cat de cat lejer. :)

Va certati pentru un joc lol wtf unde ati ajuns =))) . Check toti :

https://www.youtube.com/watch?v=wo_jhly_Yw4

Edit : Nu va luati de Simii , sau de Teylo , luati-va de Admini 5 ++ ca aia va obliga sa veniti la antrenamente. Ei 2 nu au nici o vina , pur si simplu Teylo ca leader e obligat sa-l faca , si Simii il tine.. Nu va place? Primiti acelasi raspuns "Nu-ti place? Ai topic cu demisii." scurt si la subiect.. In 15 luni de cand sunt io aici nu am vazut pe nimeni sa se certe pentru niste sheeturi de genu asta.

Edited by Only StarTracK South

Good luck guys, i really had very wonderful time here!

Take care of yourselves and remember Special Agent WaeL_BeLhaJ

Good luck noob.

"eu aduc funia,leule"

Buna dimi' ! :) Ce mai faceti voi ?

Am si eu o intrebare, si totodata o rugaminte, daca se pricepe cineva la moduri ? (mai bine decat mine) :)), va rog sa-mi spuneti. As vrea sa-mi pun un mod pe skin/arme si tinta, dar nu prea ma descurc... Si sigur o sa-mi dea iar cu virgula, si anume crash. :))

Si va mai las o piesa, ca de obicei. ;))

@, nu-ti baga moduri ca dupa te plangi ca iei crash, cate odata modurile sunt de vina ca nu sunt facute bine , si iei crash chiar daca le-ai instalat bine

Bafta ba bajeti si fete, va pup, multumesc pentru atmosfera de aici. Sunteti cei mai tari :* Ne mai auzim pe ts/skype PWPEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baftă nab, păcat ca ieși... te mai sun când o să-mi facă cineva post ?? numa' bine

Bafta ba bajeti si fete, va pup, multumesc pentru atmosfera de aici. Sunteti cei mai tari :* Ne mai auzim pe ts/skype PWPEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot ce pot sa zic este $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

Ti-au luat astia banii la barbut si te lasi de samp :)) Succes in ce ti-ai propus sa faci pe viitor.

@@Wales,Bine ai venit printre noi! :D Sper sa te simti bine si sa ramai cat mai mult. :3

Welcome tuturor celor care ni s-au alaturat astazi in factiune!Spor cu rapoartele si grija mare la post-hunters ca-s multi. :))

Sii daca tot n-am mai postat demult pe aici,si o melodie draguta care cred c-am mai pus-o aici,dar nu-i bai. :)):-J