Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Saluut agenti!

M-am gandit,pentru cei cu rank 2,respectiv 3,sa organizez un mic concurs si sa pun la bataie un premiu,deoarece stiu ca raportul namecover ati inceput sa il faceti din sila si totul a devenit o monotomie pura.

In ce consta acest concurs?

Pai,simplu,agentul care confisca cele mai multe grame de droguri,va beneficia de premiul cel "mare".

Regulile sunt simple: *Aveti voie sa postati doar un singur raport,cu o singura actiune.

*Raportul sa NU fie fraudat!(aceasta se poate pedepsii cu demitere)

*Pot participa doar rank 2,respectiv 3.

*Dupa ce ati postat raportul namecover,nu aveti voie sa dati edit!(daca observ ca postul este editat,sunteti eliminati din concurs)

Participarea nu este obligatorie,dar sper ca macar acum sa va fac sa faceti raportul namecover cu putin mai multa placere,ci nu din sila.

Acest concurs este organizat de catre mine,si am pus la bataie suma de 150k pentru cele mai multe grame de droguri confiscate!

Concursul tine pana duminica,21.02.2016 ora 17:00,ca la sedinta,sa pot preciza castigatorul.

Cer seriozitate,suma nu este una mare si sper sa nu va bateti joc de munca care o depun in acest concurs,iar cei de rank mai mare sper sa nu se supere ca nu pot participa.

Bafta la gasit drogati!^,^

Saluut agenti!

M-am gandit,pentru cei cu rank 2,respectiv 3,sa organizez un mic concurs si sa pun la bataie un premiu,deoarece stiu ca raportul namecover ati inceput sa il faceti din sila si totul a devenit o monotomie pura.

In ce consta acest concurs?

Pai,simplu,agentul care confisca cele mai multe grame de droguri,va beneficia de premiul cel "mare".

Regulile sunt simple: *Aveti voie sa postati doar un singur raport,cu o singura actiune.

*Raportul sa NU fie fraudat!(aceasta se poate pedepsii cu demitere)

*Pot participa doar rank 2,respectiv 3.

*Dupa ce ati postat raportul namecover,nu aveti voie sa dati edit!(daca observ ca postul este editat,sunteti eliminati din concurs)

Participarea nu este obligatorie,dar sper ca macar acum sa va fac sa faceti raportul namecover cu putin mai multa placere,ci nu din sila.

Acest concurs este organizat de catre mine,si am pus la bataie suma de 150k pentru cele mai multe grame de droguri confiscate!

Concursul tine pana duminica,21.02.2016 ora 17:00,ca la sedinta,sa pot preciza castigatorul.

Cer seriozitate,suma nu este una mare si sper sa nu va bateti joc de munca care o depun in acest concurs,iar cei de rank mai mare sper sa nu se supere ca nu pot participa.

Bafta la gasit drogati!^,^

Ideea este buna , tin minte ca asa faceam eu cand eram lider la Taxi , care facea cele mai multe puncte primeste suma x sau raport up depinde . Problema este ca aici este FBI si pentru 150k nu cred , ca se obosesc cei de rank 2 respectiv 3 ... asta este parerea mea . Eu asa faceam la factiune de lvl 5 cu incepatori sa zic asa .

Asta a fost parerea mea si scuza-ma daca te-am deranjat cu asta .

Edited by ALex

Ideea este buna , tin minte ca asa faceam eu cand eram lider la Taxi , care facea cele mai multe puncte primeste suma x sau raport up depinde . Problema este ca aici este FBI si pentru 150k nu cred , ca se obosesc cei de rank 2 respectiv 3 ... asta este parerea mea . Eu asa faceam la factiune de lvl 5 cu incepatori sa zic asa .

Asta a fost parerea mea si scuza-ma daca te-am deranjat cu asta .

sunt bani 150k ma... nu poti da nici 500 ca nu suntem miliardari, ideeae foarte buna, vreau sa-i vad activi pe cei de rank 2-3.

Buna tuturor !

Mie mi se pare buna ideea ta, @@Simii S4F, , si te felicit pentru initiativa ! Insa nu am inteles un lucru. Din cate stiu eu, atunci cand avem [/namecover] nu putem/nu avem voie sa dam [/confiscate]. Iar tu ai spus ca avem voie sa postam un singur raport, cu o singura actiune. Deci ori acordam doar wanted pentru "posesie/folosire droguri", ori le confiscam si doar atat ? Sau, il gasim pe unul care are droguri asupra lui, noi fiind undercover ii dam [/frisk] + [/su], iar apoi [/undercover off] si mergem sa-i dam [/confiscate] :-? Pentru ca asta ar fi ceva mai complicat. :P

@@Teylo, eh, miliardari poate ca nu, dar milionari sigur. :))

@@Ella F o X,nu conteaza daca dai sau nu /confiscate dupa ce scoti namecover,concursul consta in gasirea unui suspect cu cele mai multe droguri. :D

O actiune namecover,adica un raport namecover cum postati in oricare alta saptamana.Multumesc oricum pentru sustinere. :*

@@ALex,si tu zici bine,dar faza e ca eu fac concursul singura :)) nu ma ajuta nimeni cu bani sau ceva...si nici eu nu am nu stiu ce buget.

Poate pana duminica o sa ridic premiul pana la 500k,o sa vad cum stau cu banii. :D

Edit

@@Teylo,am postat si in topicul cu rapoarte,probabil nu toti din factiune citesc acest topic,daca e sanctionabil,accept orice sanctiune. :)

PS: am ridicat premiul la 500k.

Sper macar o data sa va dati si voi interesul . ^^

Edited by Simii S4F

@@Simii S4F, ok, acum am inteles. :P>:D<<'> E foarte simplu de fapt.

Merg si eu la culcare, asa ca va spun noapte buna si somn usor !

Ah, si inca ceva:

Imi place piesa asta la nebunie. :X Dar nici videoclipul nu e rau. 8->;))

@@Ella F o X,nu conteaza daca dai sau nu /confiscate dupa ce scoti namecover,concursul consta in gasirea unui suspect cu cele mai multe droguri. :D

O actiune namecover,adica un raport namecover cum postati in oricare alta saptamana.Multumesc oricum pentru sustinere. :*

@@ALex,si tu zici bine,dar faza e ca eu fac concursul singura :)) nu ma ajuta nimeni cu bani sau ceva...si nici eu nu am nu stiu ce buget.

Poate pana duminica o sa ridic premiul pana la 500k,o sa vad cum stau cu banii. :D

Edit

@@Teylo,am postat si in topicul cu rapoarte,probabil nu toti din factiune citesc acest topic,daca e sanctionabil,accept orice sanctiune. :)

PS: am ridicat premiul la 500k.

Sper macar o data sa va dati si voi interesul . ^^

O sa-ti dau eu transfer 150k macar sa fie 300k premiul .

Salutare ! ;;)

Ma puteti ajuta putin, va rog ? :o3 Trebuie sa fac cumva sa-mi creasca ratia pe Filelist, pentru ca altfel imi dezactiveaza contul. Si nu il am de foarte mult timp...

Asa ca daca aveti nevoie si vreti sa stati la seed, va pot da contul. Eu nu pot sta la seed, pentru ca am un hard de 75GB, care-i aproape full... X_X

Heeellau agenti! Se pare ca de azi inainte vom fi colegi. :D Sper sa ma inteleg bine cu totii. @Simii S4F, @Ella F o X poate va mai ajut si eu cu spam pe aici. :)) Apropo Ella, daca vrei eu pot sa te ajut cu seed. Lasa-mi mesaj pe facebook cand vrei.

Buna aLL !

@@South Missy, ok naba, o sa-ti las mesaj pe Fb. Welcome si aici ! :*

@, pai noi nu avem cum sa facem 300+ pct. ca le furi tu pe toate. :((:)) Tot al tau ramane best-ul.

#Bun venit tuturor nabilor care ni s-au alaturat! >:D<<'>