Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

LOL :O:)) Un conflict in desfasurare, sper ca n-am ajuns prea tarziu *grabs popcorn*

Ce aveti ma ? De la ce v-ati luat ? :-?

De fapt.. voi stiti, e problema voastra. :P

# Heh, mai las si eu o melodie:

@, mie imi place. <3 :)

Va mai las si eu inca o melodie, si cam atat pentru ziua de azi. Imi reiau activitatea de DJ maine. ;;):))

THE WEEKNDDDDDDDDDDD :X :x :X XO TILL WE OVERDOSEEEEEE

A, btw, daca veti urmari videoclipul, veti observa un loc, care poate e familiar pentru unii. Ei bine, videoclipul a fost filmat in Bucuresti, iar tipa care sta pe pat e Laura Giurcanu. Neinteresant, stiu.

# Noapte buna!

@AIM HyperOwn Nu bine, foarte bine punctat. :*

Ba , tu te crezi buricul pamantului dar esti un nimeni, honestly. In afara ca ti-ai pus toata factiunea in cap, mai ai si tupeu sa comentezi pe aici. Oricum pentru mine esti un adolescent in care danseaza hormonii cum danseaza dracii-n iad, probabil esti virgin, altfel nu gasesc fundamentul acestei frustrari. Cat despre pozitia ta, pentru mine esti un mic copil cu functie. Ma iei pe mine " De unde esti tu ma? " , pe bune ma ? Stai calm ca te pot face de ras unde vrei, cand vrei, dar nu-ti voi da satisfactia de a o face pe /r. N-am ajuns la 21 de ani sa ma faca sclav un plod. Ca daca tot o ardem in functii, cand jucam eu acet joc si aveam rank 5, tu nici buletin nu aveai. Observ ca nu-s nici cu nasul pe sus si ma inteleg foarte bine cu toti membri, atat fete cat si baieti. De ce ? Pentru ca stiu sa glumesc, stiu sa vorbesc si cel mai important, nu ma vand. Dar daca ai reusit sa ma enervezi pe mine, care sunt cel mai calm om, inseamna ca ceva acolo in capul tau este total gresit, am zis ca vorbesc frumos cu tine, ca sunt mai mare si trebuie sa dau dovada de asta, dar cu copii ca tine nu se poate discuta, tu esti fixat e ideile si arogantele tale. Crezi ca ma sperii pe mine ca ai luat tu helper sau ce ? Au luat toti post-hunterii functii in staff si tu crezi ca mie frica de cine ? De tine ? :)) Pentru mine a un joc si asta va ramane. M-am reapucat dintr-o prostie si nu regret. Regret ca mentalitatea in acest joc a ramas aceiasi ca in 2011 cand m-am lasat eu, ba chiar mai jos decat era. Si referitor la niste vorbe scoase de tine, "Kidda era tot contul lui Device ala" , "Niste codati" etc. Dragul meu, dupa razboi multi viteji se arata. Daca ai ceva de adaugat la reply-ul meu, esti mai mult decat bine-venit sa o faci. Desii, nu promit ca ma va interesa. pup

ScD85jo.jpg

Edited by Drake nWo

@, Eu zic ca-ti bati capul degeaba,se vede ca nu ai cu cine vorbii. Lasa-l in lumea lui,o sa isi dea seama cate are de pierdut cu comportamentul asta, si nu neaparat intr-un joc. In momentul in care faci un colectiv "sclavi" te referi la toata lumea,si nu pot sa inteleg cum ar putea cineva sa se adreseze in felul asta unor fete,ca vorba aia suntem 6 in factiunea asta,si mai ales lui Missylina care e mai mare ca el cu 7 ani.. N-are pic de respect si da dovada de nesimtire in continuare,nici macar nu isi da seama unde greseste.. O tine pe a lui si e la fel de tare-n gura sa arate ca e el cocos :)) .. Eu zic ca ii dam prea multa importanta degeaba,probabil se simte important tare in momentul de fata.

Edited by Queen K

Neata baii , ce fain e aici :))) Merge fain Lays-ul cu Cascaval + o bere :))

Incetati si voi, vorba lui Kidda, nu ii mai da.ti satisfactie. V.am lasat, ne auzim pe la 17:00 :* Aveti grija sa nu va "arde.ti ca tigara" :))

Salutareee ! Care-i treaba ? :> Observ ca inca nu s-a terminat "show-ul", si mai observ si o "criticala", una dupa alta. :)) Pff, ma rog, nu ma bag, eu sunt doar o simpla spectatoare. :-"

Am revenit dupa o mica pauza de publicitate, si am adus si popcorn, daca mai vrea cineva... :-??:))

scarjo_popcorn.gif

Hai salut , am ajuns si io acasa, ne vedem pe joc.

Edit: @@Teylo, @@Simii S4F,@@GF Maxim16, @, @,@, @, @@mag1c,@,@@AIM HyperOwn, @,@,

As vrea sa-mi cer scuze pentru comportamentul meu si pentru limbaj, si regret toate spusele . Nu credeam niciodata ca o sa ma cert pe un joc pentru nimic..... Sper sa ma ierati , sa aveti o zii faina.

Edited by Only StarTracK South

Edit: @@Teylo, @@Simii S4F,@@GF Maxim16, @, @,@, @, @@mag1c,@,@@AIM HyperOwn, @,@,

As vrea sa-mi cer scuze pentru comportamentul meu si pentru limbaj, si regret toate spusele . Nu credeam niciodata ca o sa ma cert pe un joc pentru nimic..... Sper sa ma ierati , sa aveti o zii faina.

Nu cred ca cineva d-aici are o problema cu tine,doar faptul ca ne-ai facut sclavi,tarani, no-liferi asta ne-a deranjat pe noi.Eu unul n-am nicio problema cu tine daca iti revizuiesti comportamentul,nu e frumos sa vorbesti asa.Ba ca ii mai zici unui prieten ceva de mama,aia e altceva ca iti permiti.Intre noi nu au fost multe tangente dar totusi ai zis "sclav leviath", in fine am trecut peste.. dar nu cred ca au toti aceeasi parere ca mine despre tine,in fine.

Nici eu nu aveam nimic cu tine pana cand ai anuntat robul ala pe /d. Si dupa asta ma luasem de tine si am dat si pm-ul ala si in el ne-ai facut sclavi... nu mi s-a parut normal.

@, stii cum se spune.. "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata". Eu una n-aveam de ce sa te iert, ca nu mi-ai gresit cu nimic, in afara faptului ca ai zis despre toti, si implicit despre mine, ca suntem sclavi. Dar pe ceilalti observ ca i-ai suparat mai tare. Ceea ce nu-i ok, dar in fine, ti-ai cerut scuze si ati pus capat discutiilor in contradictoriu. Ma bucur ca v-ati impacat, dar totodata imi pare rau... mai aveam popcorn.... :3 :))

# Ce sa mai zic... va pup si va iubesc, pace in lume si alte d-astea. :)) Noapte buna ! ;;)