Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, E bine sa fii asa rau? Care e idee ca nu are bacul? Fiecare face ce vrea cu viata lui. Jucati`va de placere nu sa ii vanati pe unii si pe altii pentru chestii penibile. Daca este asa destept pe cat te crezi da dovada de maturitate in gadire si ignora chestiile astea copilaresti.

Problema e ca ambii trăiți pentru un joc, nu ai de cat sa faci hate dar eu stiu ceva nu o sa ratez bacul pentru un joc.

@, Eu fac hate? Cred ca nu stii ce inseamna sa faci hate. Uite`te la tine, faci posturi pentru niste chetii penibile si dupa te mai iei si de niste chestii care nu isi au rostul. Gandeste inainte de scrie.

Mai taci, nu imi pasa de părerea ta.

@, cum poti sa te iei de un om ca nu a dat bacul ? In primul rand, ai 17 ani, nici tu nu ai dat bacul inca, vezi poate nu intri nici tu in el, las-o mai usor cu sampul. E urat sa faci hate aiurea pe joc si pe forum ca s-a luat el de tine. Mai iesi din casa, sau apuca-te sa inveti deja pentru bac, ca poate il pici, succes.

@, cum poti sa te iei de un om ca nu a dat bacul ? In primul rand, ai 17 ani, nici tu nu ai dat bacul inca, vezi poate nu intri nici tu in el, las-o mai usor cu sampul. E urat sa faci hate aiurea pe joc si pe forum ca s-a luat el de tine. Mai iesi din casa, sau apuca-te sa inveti deja pentru bac, ca poate il pici, succes.

Eu nu sunt asa de distrus încât sa nu intru in el sau sa ma prezint.

@, Nu e problema ta daca el a intrat sau nu in bac, aici e un joc unde nu conteaza ce faci tu in realitate, ce studii ai. Acum cateva zile ziceai de "copiii" de pe sa:mp, dar tu te comporti exact ca unul, chiar mai rau, trezeste-te la realitate si nu mai da dovada de suferinte copilaresti.

Sper ca ati terminat acest subiect toti, care mai posteaza dupa mine si cauta cearta au FW sau vor fi demisi.

Edited by Teylo