Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce faceti? Acum am intrat si eu in casa de azi dimineata :) Am plecat la scoala si am mai venit acasa 5 minute cat am mancat si mi-am lasat ghiozdanul :)) am luat 10 pentru ca am fost prezent la scoala :D, in seara asta nu cred ca mai intru, sunt rupt...

Noapte bună tuturor, sunt mort de oboseală, numai reușesc să țin niciun ochi deschis.Ne auzim mâine, să mă apuc și eu de raport! O seară placută!

Back din club ... mă cam doare capu şi cred că mă culc ... Sper mâine să ma simt mai bine . Peace <3 .

Noapte Buna

Frate, iar am avut raport anulat pentru că am confiscat armele când era în mașină și nici măcar nu era în mașină ăla. Se urcase și am făcut poza.

În plus, nici în regulament nu scrie că nu ai voie să i le confiști când e în mașină. :))

E ca aia cu data în colț la wanted omorât.

Frate, iar am avut raport anulat pentru că am confiscat armele când era în mașină și nici măcar nu era în mașină ăla. Se urcase și am făcut poza.

În plus, nici în regulament nu scrie că nu ai voie să i le confiști când e în mașină. :))

E ca aia cu data în colț la wanted omorât.

Da, si eu am avut aceasi problema.., n-am vazut sa scrie undeva ca nu avem voie, ma rog, am sa tin cont pe saptamana viitoare..

Da, si eu am avut aceasi problema.., n-am vazut sa scrie undeva ca nu avem voie, ma rog, am sa tin cont pe saptamana viitoare..

Pe aia cu data am învățat-o.

Pe asta am învățat-o acum.

Oare ce-o mai fi? :))

Deci nu sunt singurul cu raport anulat pe aceeasi tema (confiscate) :))

Da, dar faza și mai nașpa care mă oftică pe mine este că eu i-am confiscat armele când nu era în mașină, iar poza a fost făcută când era în mașină. :))