Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa, m-am gândit să intru şi eu puţin pe samp dimineaţa asta dar se pare că nu e nimic de arestat...

@, Dacă vrei să te umilesc puţin jucăm un meci, că mai am şi raportu de făcut :)).

Acum nu pot sa joc cu tine, dar jucam pe seara, jucam amandoi si ne bagam si la 2vs2, ca e misto :))

Baieti, am plecat la scoala, o zi placuta s-aveti ! :*

@, nu e greu să înveţi, dar dacă vrei să joci FIFA, poţi juca ca Erow, folosind doar tasta ''D'' :)).

Hai că eu plec la liceu, vorbim pe la 19 aşa, spor la arestări !

Ce FIFA jucati, ca m-as baga si eu la doua - trei meciuri cu voi. Dar eu am FiFA 14 acuma pe laptop.

Ce mai faceti ma marlanilor ?

Eu n-am avut astea 2 zile, daca n-aveam nici azi vorbeam cu cnv sa imi faca inactivitate

Welcome celor noi

Intru si eu imediat in-game, ne vedem acolo, baftalos!

Hai salutare băieţi, sunt şi eu nou pe aici, cred că o să facem o treabă bună ! Am auzit că mulţi jucaţi FIFA pe aici, vă provoc la un meci ! > :)

Salutare Stoiane, acum am vazut ca ai intrat si tu :)):X

Ce mai faci?

Raspunsul lui Kelton la plangere lui Zorro :

Dovezile postate mai sus nu au fost suficiente, însă am cerut TeamViewer de la cei care au discutat despre aceste afaceri cu ea și concluzia mea e următoarea:

Denii va primi ban permanent pentru afaceri ilegale.

Bunurile obținute în urma afacerii vor fi șterse de pe cont.

Deci zorro nu a primit ban? :))

@, joc fifa 11, 13, 14 :)).

@Silent96, hai mersi !

În sfărşit am terminat şi eu raportul ăsta, credeam că mă chinui până sâmbătă la el :)).

Edited by K A D D Y

@, unde umbli bă ? N-am cu cine face spam pe /r și pe forum :))

Hai noapte bună..mă culc în curând.

@, Bai trandafir tu te duci sa dormi nu sa te culci numai .... se culca, understand?

Da...

...am avut o zi lungă și agitată...vorbim mâine, nb.

Edited by pH HaoS

@, unde umbli bă ? N-am cu cine face spam pe /r și pe forum :))

Hai noapte bună..mă culc în curând.

Da...

...am avut o zi lungă și agitată...vorbim mâine, nb.

Ba... scuze, frate, e ziua unui prieten foarte bun si n-am putut sa lipsesc, intelegi, mai ales ca face si 18 ani, in acest weekend n-o sa stau prin game, o sa umblu prin cluburi, discoteci :))

Nu uitati de antrenamentul din aceasta seara, de la ora 20:00. Cine nu poate ajunge sa-si faca cerere de invoire, daca veniti, aveti grija s-aveti licenta de zbor.

Salutari. Ce faceti? Eu unul ma uit la un film legat de ceva cu scoala... astept sa se termine activitatea vietii sa plec acasa?

Nu uitati de antrenamentul din aceasta seara, de la ora 20:00. Cine nu poate ajunge sa-si faca cerere de invoire, daca veniti, aveti grija s-aveti licenta de zbor.

bine ca ai postat la discutii ca era sa uit :*

Salutare, am terminat şi eu de postat raportul, mai stau câteva minute şi mă îndrept spre liceu.Azi e ultima zi de chin că am mate.Posibil să nu ajung la antrenament.Vă urez spor la arestări celor care nu au terminat raportul, baftă celorlalţi !

Salutare, am terminat şi eu de postat raportul, mai stau câteva minute şi mă îndrept spre liceu.Azi e ultima zi de chin că am mate.Posibil să nu ajung la antrenament.Vă urez spor la arestări celor care nu au terminat raportul, baftă celorlalţi !

Cum sa iei avertisment, ba =)). Am pretentii de la tine! Acum ca ai terminat raportul, in seara asta, daca pot, ne rupem fasul la un meci de FIFA, da?

Bun, baieti, am plecat la scoala, astazi am niste ore naspa, daca nu intru in seara asta, cel mai probabil o fac duminica seara :))

// Maine este ultima zi de postare a rapoartelor, aveti timp sa le postati sau sa le editati pana la ora 20:00. Orice raport pus peste aceasta ora, nu va fi luat in considerare si se va sanctiona conform legii, iar daca editati dupa aceasta ora, o sa aveti raportul anulat. Aveti grija la sortare, n-as vrea sa vad poze amestecate, arrest la cuff, cuff la punish, punish la arrest, cuff la punish, arrest la punish, cuff la arrest, punish la cuff, si asta duce la anularea raportului si e pacat de munca pe care ati depus-o in saptamana respectiva, aveti grija, va pup :*

Edited by DGS AlexCyo

Ba... scuze, frate, e ziua unui prieten foarte bun si n-am putut sa lipsesc, intelegi, mai ales ca face si 18 ani, in acest weekend n-o sa stau prin game, o sa umblu prin cluburi, discoteci :))

:)) fă ca mine, cum am făcut aseară ... "piatra de haș în buzunar, să nu mă las purtat de vânt" :))

'neata, baietii.

Vreo 3-4 ore n-am avut net si m-am simtit abandonat. E nasol fara bitzi in casa... Ne vedem pe game, putin.