Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Peiule, eu te :X pe tine, da' daca faci mai multe puncte ca mine... te b-( . Deci hai sa ne :))

Ba am facut cu 2 puncte mai mult =)))), am citit asta dupa ce am postat =))), da-i edit si fugi sa dai 3 punish :))).

mai am mâine un meci apoi plec spre casă.îl am de la 9 dimineața, sper să ajung pentru War. mâine îmi expiră Inactivitatea , e. necesară și o Învoire ?

Pai daca nu ajungi la war nu stiu ce iti fac...

Vad ca o duci bine ma... EDIT: Uitasem.... Dati si voi un + aici

Pai e sambata ma, prea mult SAMP strica :D, nu mai am + azi, daca nu uit iti dau maine !

Am plecat la fotbal ne auzim pe seara :* !!!

Edited by S4F Peiu

Ba am facut cu 2 puncte mai mult =)))), am citit asta dupa ce am postat =))), da-i edit si fugi sa dai 3 punish :))).

LOL. :)) Nici eu nu-ti vazusem raportul, dar am facut 5 arestari. :)) Intrasem putin in joc, sa discut cu cineva, si am vazut ca Verdant e dupa BL. Iti dai seama c-am sarit ca ars. :))

@,

Nota: Un player de level 1-5 ajutat =1 punct (1 poza in care se vede cum ii explicati player-ului ce a gresit + 1 poza cu raspunsul player-ului "Multumesc")

@,

Nota: Un player de level 1-5 ajutat =1 punct (1 poza in care se vede cum ii explicati player-ului ce a gresit + 1 poza cu raspunsul player-ului "Multumesc")

Multumesc ca mi-ai spus dau edit acum, mama cat bulan am avut ca am mai aruncat un ochi pe forum inainte de plecare :)) !!

Si acuma, o intrebare (oarecum) logica. :)

Generalu', daca acel jucator nu are bunul simt sa spuna "multumesc"?! :) Ce se intampla, in acest caz?! Excluzand bataia, logic, ca aia o primeste garantat. :))

@, nu mai fa posturi d-astea ca o patesti si tu ca Pr3dator, si apoi disperi si tu :))

Am aflat cine a dat report ...

sunt cu ochii pe el si il "iubesc"

PS: Pr3dator revine in forta de luni :P

Gata problemele cu conexiunea la net :X:X

Edited by SQ Pr3dator

@,e bine că iţi pârăşti colegii, în loc să vă împăcaţi şi să fiţi cu adevărat colegi, voi vă pârâţi unu pe altu', am o întrebare, cu ce te ajută pe tine dacă un coleg primeşte FW sau warn pe forum.. ? Ştii tu vorba aia, răzbunarea e arma prostului...Nu o lua personal, a fost doar o părere.

Ma eu am o intrebare, maine la 15:00 e antrenament si la 20:00 este war, sau numa war la 20:00 , deja sunt confuz...

@,e bine că iţi pârăşti colegii, în loc să vă împăcaţi şi să fiţi cu adevărat colegi, voi vă pârâţi unu pe altu', am o întrebare, cu ce te ajută pe tine dacă un coleg primeşte FW sau warn pe forum.. ? Ştii tu vorba aia, răzbunarea e arma prostului...Nu o lua personal, a fost doar o părere.

Kaddy, ia-o usor, frate... Vezi tu sa fi "parat" Pred pe cineva?! A zis doar ca stie cine i-a facut rau, atat. Nu e razbunare sa stai cu ochii pe cineva care ti-a facut o data rau... O poate face si a doua oara. ;) Se cheama instint de conservare.

Ma eu am o intrebare, maine la 15:00 e antrenament si la 20:00 este war, sau numa war la 20:00 , deja sunt confuz...

Iar ai dat iama prin rafturile de la Lidl?! S-a spus de cel putin 69 de ori... Nu avem antrenament in zilele in care organizam actiuni. Deci, fara antrenament la ora 15:00, doar war la ora 20:00.

Iar ai dat iama prin rafturile de la Lidl?! S-a spus de cel putin 69 de ori... Nu avem antrenament in zilele in care organizam actiuni. Deci, fara antrenament la ora 15:00, doar war la ora 20:00.

Maa inebuniti! Tu spui ca nu, haos spune ca da, ce sa mai cred? Lidl e inchis la ora asta :))

Maa inebuniti! Tu spui ca nu, haos spune ca da, ce sa mai cred? Lidl e inchis la ora asta :))

Normal ca te innebunim, face parte din farmecu' nostru. :)) De ce crezi ca formam un cuplu?! :))

Baieti, sa stie toata lumea. Invoirile pe care le faceti pentru antrenamentul de maine sunt valabile pentru warul de la ora 20:00, daca va invoiti pentru ora 15:00 o faceti degeaba, ca nu avem nimic in program la ora aia maine, valabil pentru saptamana asta.

E destul de clar acuma?!

Noapte Buna ! Am primit Update nou la svr si din cate am inteles nu e maine(adica azi) antrenament? Aici un Video de somnic ;)

Edited by aotnbv

ti se pare ca sunt certat cu cineva ?

am spus ca stiu doar cine mi-a facut rau

@,@@aotnbv, Bai dar topicul de news & info e degeaba pentru voi? Scrie clar ca antrenamentul este inlocuit cu un war.

Nu tipa la mine ca ma sperii :(( Tu nu auzi ca ce am citit pe la invoiri am crezut ca facem si antrenament? :|

Nu tipa la mine ca ma sperii :(( Tu nu auzi ca ce am citit pe la invoiri am crezut ca facem si antrenament? :|

Relax, pe bune, ia un sfat de la mine... Nu mai da explicatii. Tu mai rau te afunzi cu ele, sincer iti zic.

'neata, baietii. La mine ninge! Dupa 2 zile de vara, a venit iarna... Sper ca sunteti pregatiti pentru war-ul din seara asta. Va fi o ora de distractie si andrenalina. Trebuie sa le aratam ca NG e cea mai tare factiune de pe acest server, sau sa murim incercand.

Stie yenoh ce zice, ai si tu un post pe langa davyd.

Multam, Generalu'. Eu nici nu vazusem. :)) Am crezut ca-i dublu post, nicidecum ca vrea sa ma arda. :))

Pffff, iar tre' sa uploadez film. Imediat raspund.

Felicitari, Kazzy! La mai multe. ;)

EDIT.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru deoarece NG este cel mai respectat departament si cel mai serios+cu niste membri deosebiti de treaba+Vreau sa devin cineva in NG

Care ne-ai facut de ras?! De ce zice lumea ca noi suntem deosebiti de treaba (banui ca "foarte de treaba" ar fi traducerea). :)) Noi suntem rai, cei mai rai... :))

Edited by pH Yenoh