Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ehh... sunt deabea pe 9. Mai am de mancat. Prima tinta. Top 5

Neata soldati. M-am trezit si eu akm. Defapt m-a trezit soramea cu galagia de la.TV X(

bafta mai departe. Poate multi nu stiu dar in vremea cand ai fost activ ai facut multe lucruri pt factiune. Succes in viata. :*

Ba, dar nu e bun topul ala, ma. Nu e updatat :))

Buna dimineata, baieti. S-a schimbat ora, m-am trezit mai repede decat as fi vrut :))

Da. La 14:00 avem sedinta si dupa urmeaza antrenamentul. Prezentati-va ca se vor da acadele. Apropo, sa aveti licentele, unii au avut probleme cu ele, aseara =))

@, e bun top-ul mă, se updatează la fiecare post :)).

Cum sa fie bun, ma. Daca apar cu 617 posturi, tu cu 700 sau cate ai acolo. Nu e bun :)) Eu am 889 de posturi, tu cam tot atatea, Honey are 945, cred.

Am postat vreo patru poze de la FBI. Am si video, dar inca nu stiu ce sa fac, sa-l pun sau sa nu-l pun :))

@, bă, acolo la profilul tău sunt posturile pe care le-ai făcut în toată categoria National Guard, alea de la discuții, le vezi dacă apeși acolo...deci alea sunt doar posturi care le-ai făcut la discuții !

Bine zis! =))

Si-acum imi aduc aminte cum plangea Zsolti, saracul, la un moment dat mi s-a facut mila de el. Arturo il penetra cu madularul in gura dupa ce i-a intors-o Zsolti :))=)) Asta inseamna sa te distrezi, faci lucruri rele :))

@K A D D Y, da, ma. Ai dreptate. Asta inseamna ca sunt mai eficient ca tine :)) Evident, se vede de la o posta, nici nu trebuie sa spun. Banuiesc ca ti-ai dat si tu seama :)

Ba, baieti. Hai sa facem si noi 2000 de pagini pana de revelion... Fata de alte factiuni suntem in urma rau :))

Edited by DGS AlexCyo

@, ești degeaba de 100 de ani aici, tot nu ești mai șef ca mine !

Cica nu sunt mai sef ca el. Ba, eu special am luat rank down atunci si uite, ti-am demonstrat ca's mai bun ca tine. Am luat rank 5 inaintea ta :))=)) Slabule. Tu, asta fara nici un best. Mi-as da demisia daca as fi in locul tau. Esti de 10 luni si 11 zile in factiune si n-ai facut nici un best, un BEST, ma, unul, atat :)) Plus de asta, n-ai facut niciodata mai mult de 204 puncte :)) Slabule!

Cica nu sunt mai sef ca el. Ba, eu special am luat rank down atunci si uite, ti-am demonstrat ca's mai bun ca tine. Am luat rank 5 inaintea ta :))=)) Slabule. Tu, asta fara nici un best. Mi-as da demisia daca as fi in locul tau. Esti de 10 luni si 11 zile in factiune si n-ai facut nici un best, un BEST, ma, unul, atat :)) Plus de asta, n-ai facut niciodata mai mult de 204 puncte :)) Slabule!

Meh nici eu n-am luat nici un BEST in NG. Vrei sa zici ca sunt slab? :( :( Cu ajutorul cui ai dat fail ieri? :(

Am vrut sa iau BEST odata am facut vreo 260 pct si mi l-a furat Xin cu 300 :|

Meh nici eu n-am luat nici un BEST in NG. Vrei sa zici ca sunt slab? :( :( Cu ajutorul cui ai dat fail ieri? :(

Am vrut sa iau BEST odata am facut vreo 260 pct si mi l-a furat Xin cu 300 :|

Ti l-a facut pentru ca a fost mai bun ca tine :)) Slabule!

@, mă mândresc mă că sunt slab, tu ești obez ! Tu ai 2 FW-uri și un AV de bun ce ești, ai luat rank down de bun ce ești =)).

Ma, eu am luat astea ca n-am fost cuminte, nu ca sunt slab, la fel si cu rank down. Eu sunt spuma acestei factiuni, nu te poti compara cu mine, slabule!

@, ți-am spus, tu ești obez ! Eu nu vreau să mă remarc prin best-uri bă ! Ai făcut și tu un best sau două și ești cel mai bun acum =)). Lasă-te !

'neata, fetele! :* Toti vorbesc aici de best-uri, da' nu cred ca m-ajunge cineva la numarul best-urilor si al FW-urilor. :))

Pregatite de antrenament, printeselor?!

@K A D D Y, Alex si azi noapte ma zapacea ca are best-uri. Unu' dintre ele facut la Rank 5, cu ajutorul meu. =)) Ala-i degeaba, nu-l ia nimeni in calcul. :-J