Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, editeaza acolo si, tot ca motivare, aminteste si faptu' ca poti fi ucis de detinuti la :09, iar daca nu ajungi pana la :10 inapoi, dupa sistemul actual, pierzi punctul aiurea.

Postez aici cu riscul de a lua un avertisment, dar vreau sa va spun ca nu apar asisturile pe RPG, am facut un topic la Bug Reports.@Peiu S4F, ce facem in cazul asta ? Facem screen-uri la asist, sau nu ? A, si la kill-urile facute in jail este aceiasi situatie.

Edited by GF Kaddy

, pentru ca asistu' sa fie punctat, trebuie sa fiti in Jail fix in momentul in care se deschid celulele, precum si fix in momentul in care acestea se inchid. De exemplu: ma duc in Jail la :59 si stau pana la :11, prind deschidere si inchiderea celulelor, punctul apare.

Kill-urile din Jail s-au scos din cauza celor cu Rank 1, sa nu mai fie tentati sa iasa pe teren. Aici e, intr-adevar, o problema. Se discuta treaba asta cu pestele ucigas.

PS. Sarcasmu' e prenumele meu, asa c-am inteles ideea ta cu "riscul" de a posta aici. Nu ia nimeni avertisment pentru o postare, cu atat mai mult cu cat postarea respectiva are legatura directa cu jocul.

@@yenoH, mai risc o data :)).Ideea e ca am stat la jail fix cand s-au deschis si fix cand s-au inchis, si nimic.Chiar daca in update scrie ca punctul se pune indiferent din pozitia mea din jail.

@@yenoH, o sa filmez daca e nevoie de dovezi mai solide.

Edited by GF Kaddy

, chiar daca eram prins acuma cu treaba, intru-n joc pentru pauza de la fix, sa vad exact. Si revin dupa pauza.

@, n'ai fost deloc aproape, te mai las :)).Nu te-ai prins, o sa aflii maine. @@yenoH, merci de avertisment, pentru ca nu am dat refresh la pagina, ai sanctionat imediat, mai bine-mi dadeai 3 FW, cu un avertisment n-am ce face.D'acum in colo nu o sa mai postez nimic pe forum, niciunde in cadrul acestei factiuni, inclusiv la rapoarte.

@@yenoH, mai risc o data :)).Ideea e ca am stat la jail fix cand s-au deschis si fix cand s-au inchis, si nimic.Chiar daca in update scrie ca punctul se pune indiferent din pozitia mea din jail.

@@yenoH, o sa filmez daca e nevoie de dovezi mai solide.

Nu esti un om de cuvant.

, editeaza acolo si, tot ca motivare, aminteste si faptu' ca poti fi ucis de detinuti la :09, iar daca nu ajungi pana la :10 inapoi, dupa sistemul actual, pierzi punctul aiurea.

, pentru ca asistu' sa fie punctat, trebuie sa fiti in Jail fix in momentul in care se deschid celulele, precum si fix in momentul in care acestea se inchid. De exemplu: ma duc in Jail la :59 si stau pana la :11, prind deschidere si inchiderea celulelor, punctul apare.

Kill-urile din Jail s-au scos din cauza celor cu Rank 1, sa nu mai fie tentati sa iasa pe teren. Aici e, intr-adevar, o problema. Se discuta treaba asta cu pestele ucigas.

PS. Sarcasmu' e prenumele meu, asa c-am inteles ideea ta cu "riscul" de a posta aici. Nu ia nimeni avertisment pentru o postare, cu atat mai mult cu cat postarea respectiva are legatura directa cu jocul.

, chiar daca eram prins acuma cu treaba, intru-n joc pentru pauza de la fix, sa vad exact. Si revin dupa pauza.

Ba, spammer, usor pana nu iti iei AV, nu conteaza ca ai tupeu de german.

, avand #TupeuDeGerman ma face intangibil. :-J Dar voi discuta cu sefu' tau, pentru ca postarea facuta de tine mi se pare fara rost. >:P Iar din penele tale voi face o perna.

Pentru restu' printeselor, vizavi de asisturile din Jail tre' sa mai asteptati pana va anunta Peiu ce s-a rezolvat. Sunt sigur ca se va remedia rapid problema.

#@Ervin27

Sal la băjeți și fete (Cyo, peiu și care mai are cuc de fată).

Am venit de la munca vieții. No salar, no money, no cry :)) Amin. S-au dus sărbătorile mele în ritmul ăsta :)) De florii sunt la muncă, de paști [......] o iau în gură. Cred că o să mă duc la nebuni.

Ia să intru în samp să fac vreo 20038947276 de puncte. Adică vreo 2. Am auzit că în sfârșit e ok cu raportul vis-a-vis de RPG. Intru să testez.

Salut baietii! Inca putin si vine saptamana altfel pentru cei care inca mai sunt inscrisi in programul scolar, pentru cei care deja au servici sau muncesc vine prea fericitul concediu din pricina sarbatorilor pascale!

Rapoartele vor fii obligatorii in saptamana 12-20 martie? Chiar sunt foarte curios.

Edited by Teddy S

Salut baietii! Inca putin si vine saptamana altfel pentru cei care inca mai sunt inscrisi in programul scolar, pentru cei care deja au servici sau muncesc vine prea fericitul concediu din pricina sarbatorilor pascale!

Stai oleacă încordat. Am liber doar în prima zi de paști, și sâmbătă sunt de muncă :)) cum scap, mă duc direct la înviere... Nu avem concediu .. Abia de paști se preconizează a fi vânzare mai multă la restaurant .. dar e bine pentru ambele părți, mai ales noi, că sperăm să facem tips-uri multe.

Stai oleacă încordat. Am liber doar în prima zi de paști, și sâmbătă sunt de muncă :)) cum scap, mă duc direct la înviere... Nu avem concediu .. Abia de paști se preconizează a fi vânzare mai multă la restaurant .. dar e bine pentru ambele părți, mai ales noi, că sperăm să facem tips-uri multe.

Am și eu cursuri de Barman - Ospătar, trebuie să-mi vină diploma în curând. Dar nu-mi place meseria. Faci bani, dar e nașpa. :)) M-am angajat azi ca " Operator coasere" . :))

Am și eu cursuri de Barman - Ospătar, trebuie să-mi vină diploma în curând. Dar nu-mi place meseria. Faci bani, dar e nașpa. :)) M-am angajat azi ca " Operator coasere" . :))

De ce să nu-ți placă ? Nicio meserie nu-i ca lumea dacă o iei așa. Crezi că eu fac ceva cu facultatea de drept dacă o termin acu în iunie ? Unde iese banul, acolo trebuie să sari.

Hai sal și bună seara, abia am venit acasă. Intru în game să văd dacă e ceva de făcut la ora asta..dar o să las pe mâine restul de raport..

V-ați luat păcăleli de 1 aprilie ? Eu mi-am luat 1 și nasoală rău :))

@, Un cadou de 1 aprilie de la @@South Black Thief, dar i-o întorc eu lui o dată şi o dată X( !

@, Ai skill n-am ce spune, dar când mai postezi pe aici încearcă să zici ce vrei tu dar şi ceva on topic legat de server/facţiune etc, pentru că pe aici mai trec duşmanii şi să nu le dăm motive de bucurie :).