Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi, in urma cu ceva in timp, inainte sa ies din factiune, am creat un grup de Facebook care sa reprezinte National Guard RPG1.

Va astept si pe voi cei care nu stiti inca de el: https://www.facebook.com/groups/nationalguardrpg1/

Tu esti Ovidiu ala de pe facebook? =))) Credeam ca e altcineva

Bafta la raport soldati!

@@South Silviu, Pacat ca pleaca? E in SP acum. Ce om .... macar in astea doua saptamani de mai ramanea. A facut la fel ca Husky .

@, La noi incepe scoala daca ai vrea sa stii. Nu stiu cine are timp de war duminica..

E duminica, doar tu nu o sa te culci de la ora 19:00 ?

Cam atunci ar fi ora de war.

@@South Silviu, Pacat ca pleaca? E in SP acum. Ce om .... macar in astea doua saptamani de mai ramanea. A facut la fel ca Husky .

@, La noi incepe scoala daca ai vrea sa stii. Nu stiu cine are timp de war duminica..

Si la mine incepe scoala. Ora de war este pe seara, 8-9. Nu poti ajunge, pui invoire si ai rezolvat problema. Eu am dat o sugestie.

Daca nu va bateti tot degeaba! @@Tovarasu Luis, @, nu va suparati ba, omu' a zis parerea lui si pe de o parte are dreptate, cand stii ca peste cateva ore te trezesti sa mergi la scoala iar.. Parca iti piere tot cheful, mie unul mi-a pierit deja.. (Am o profa de mate foarte... normala, altfel jur ca mi-ar fi placut scoala..)

@, sefule, si eu tot mate-info sunt :)):* Sunt a 11-a, daca eram uman nu mai faceam mate, fizica, chimie etc.. Eu am probleme doar cu mate, ca e profa cam... cam, la restul ma descurc eu incat sa nu fiu stresat, am si profesori mai ok, aveam la info una mai exigenta, dar mi-a schimbat-o acum, pacar ca nu am scapat de asta de mate care e chiar... cu probleme

@, Tu zici la tine, dar la mine ca-s pe mate-info ? Ma doare capu la cata fizica, mate si info baga aia in mine. Ma umfla ca porcu de Craciun.

Io's numa' bine :)) is pe turism, nu fac nici matematica multa, nici romana si nici fizica, chimie etc, numa bine :))

Edited by Mikeyoto aka M Preda