Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@RCronen, Ști care e diferența dintre viața mea personală și viața ta personală ? Femei dalea ce tu le ți la semnătură pe forum, eu le țin în pat la mine :).

Iar de FW, nu ai de ce să-mi mulțumești a fost din plăcere, dar poate te scapă Yenoh.

Ce tigan, eu cand am fost la tine nu era niciuna in pat, si nici sub bat. Le-ai ascuns in dulap... Bravo, ma :))

@, nu am de ce sa fiu impotriva daca nu creezi probleme. Atata timp cat iti faci treaba ta cum trebuie, nu am de ce sa fiu contra, nimeni nu poate.

@RCronen, ai reusit o mare performanta, ceea ce nimeni n-a reusit pana acuma, dar nu te pot felicita pentru asta. Dimpotriva, pe langa FW-ul de la Peiu mai primesti si un AV de la mine, pentru postarea ta de pe forum. Si o atentionare... Conflictele intre colegi sunt drastic sanctionate. Ai mare grija pe viitor.

@Peiu S4F, cand am vazut c-ai postat la Sanctiuni am crezut c-ai gresit topicul, sa mor de nu. :)) Da' cand am vazut c-ai acordat o sanctiune si-i FW, mai ca era sa ma scap pe mine. :)) Mno, vezi ca se poate?! :))

, treci la colt, esti pedepsit.

@Alex S, tre' sa luam lectii de la astia mai valorosi, sa-nvatam cum il putem face pe Peiu sa mai posteze pe la Sanctiuni. Ca-mi place rau sa-l vad acolo. :))

@DooMasteR, interesant stilul tau si scurtaturile pe care le folosesti. :) Partea cea mai faina-i la final, cand da ala /q. =))

Edited by yenoH

Ba, nu e de gluma cu Peiu :))

Remember?

Nick: Peiu

Data sancționării : 06.04.2015

Membrul sancționat : Zoltess

Sancțiunea primită : FW

Motivul : N-avem nevoie de motive

Dovezi(doar dacă este cazul)!: .

Alte precizări : Ți-am zis că next time e FW.

@RCronen, Ști care e diferența dintre viața mea personală și viața ta personală ? Femei dalea ce tu le ți la semnătură pe forum, eu le țin în pat la mine .

Na: 12079321_994066537331349_896017759488282

Edited by ZoLiii

@@yenoH, eh, la cate stunt-uri am facut pentru primele filme :))

@@Ervin27, :))) Greu de ucis 7 :))) La harta transparenta te referi? E un mod de la Lucian2 ( legal ). Daca te referi la strazi, mod luat de pe un site.

@@ZoLiii, te-am invartit un pic azi, parca erai balerin :))

EDIT:

@@Ervin27, Intra aici si faci download la cleo 4.1.1.30. Dupa care faci download si la asta aici . Pui fisierele in folderul unde ai San Andreas instalat si gata. In joc, apesi "M" ca sa vezi harta.

Edited by DooMasteR

Avand in vedere ca serveru merge bine, asta nu mai e valabila

Până la rezolvarea problemelor ce țin de flood, toate activitățile din facțiune, inclusiv raport de activitate (rămâne opţional, îl vor face dora cei care nu au probleme), vor fi anulate pe această săptămână. Nu aveţi nevoie de învoiri sau inactivităţi.

4zs53BZ.png

Tinem antrenamentu'

Edited by BlackHawk97

Cititi si voi aci http://forum.b-zone.ro/topic/297877-actualizare-regulamente-factiuni-faction-rules-update-2/

Noi reguli adaugate si unele scoase.

-Regula cu rank 3 pt gang s-a scos si de acum fiecare factiune nu o sa mai aiba numar limitat de sloturi per rank, amu pot fi si 30 de rank 5.

- Regulamentul liderilor e vizibil pt toti.

Edited by ManeLopataru Yolo

Asa cum a zis si , antrenamentul de maine se va tine. Rapoartele pe saptamana 28.10-04.11 raman optionale.

Salutare lume! Frumos antrenament dar nu mi-a placut tura de HQ la final :(

Si, in alte stiri, va mai amintiti de filmuletul meu? Ala cu "6-4, fa poarta in casa" :)). Se pare ca... Ce s-o mai lungesc PM de la DaniSteptu cu asta "Pare ca ai fi castigatorul COTM al acestei editii.". So, 7 euroi nu strica :))

@Ervin27, intra aici si faci download la cleo 4.1.1.30. Dupa care faci download si la asta aici . Pui fisierele in folderul unde ai San Andreas instalat si gata. In joc, apesi "M" ca sa vezi harta.

Salutare lume! Frumos antrenament dar nu mi-a placut tura de HQ la final :(

Si, in alte stiri, va mai amintiti de filmuletul meu? Ala cu "6-4, fa poarta in casa" :)). Se pare ca... Ce s-o mai lungesc PM de la DaniSteptu cu asta "Pare ca ai fi castigatorul COTM al acestei editii.". So, 7 euroi nu strica :))

@Ervin27, intra aici si faci download la cleo 4.1.1.30. Dupa care faci download si la asta aici . Pui fisierele in folderul unde ai San Andreas instalat si gata. In joc, apesi "M" ca sa vezi harta.

Stii ca noi 2 suntem cei mai buni prieteni, nu?:)) Mai stii cand am jucat csgo, etc etc. Nu uita sa imparti ce ai cu prt tai =))

@, te-am tinut cu morcovu-n fund o ora, d-asta esti suparat, nu? :))

E bun sfatul tau, si ar trebui sa ti-l aplici personal. In 2014, cand ai fost sublider pentru 5 zile la Southern Pimps, o perioada ca si inexistenta, vad ca te-ai afirmat foarte frumos fata de un coleg de-al tau, caruia inainte sa-i fii sublider ii permiteai sa foloseasca o atitudine mai libera cu tine, in schimb, dupa ce ai devenit sublider, nu i-ai mai permis, l-ai luat cu arfe de sublider, suferinte d-astea... Care denota etica ta de pateu expirat si faptul ca habar n-ai cu ce se mananca o functie ca asta.

Baiatul ti-a cerut explicatii, si sunt foarte curios cum te-ai justificat in fata lui... Probabil la fel de prost sau deloc.

Pana cand se schimba conducerea in National Guard, fii dragut si ocoleste categoria noastra de pe forum. Macar acuma, in ultimul ceas, putin respect, te rog ;)

Edited by Alex S

mai putin cei de rank 5 care, pentru ei, acest joc NU MAI E JOC,

Daca nu sunt ei, cine mai tine ordine? Fara sanctiuni ar fi haos total, credema. Infine, bafta mai departe :*

Edited by ZoLiii