Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uhuuuuuuuu, in seara asta e mare party, dimineata a fost o incalzire cu Bunicu si cu Dado, acum o sa fie si mai si, d-abea astept :)) O sa cantam manele si-o sa dansam in jail :))

Hai, HaoS, da-mi quote :*

D9nTk3W.jpg

Na mă :)) 2 x 120 W. Merg pt o bubuială de creier :))

Deci nu mai pot :(( aveam si eu un fail la rob si am sters videoclipul din greseala :((((

Apropo Haos sapca de la YMCMB am si eu numai ca e pe verde cu negru unde ai tu alb e negru si scrisul e cu verde. :X

Edited by Silent96

D9nTk3W.jpg

Na mă :)) 2 x 120 W. Merg pt o bubuială de creier :))

Baaaaaaaa, ne distrugem creierii cu alea... le ardem (in membrana), daca ne imbatam =))

Toata brigada sa intre in joc, e ziua lui bunicu, e rost de distractie

Deci nu mai pot .. aveam si eu un fail la rob si am sters videoclipul din greseala

Apropo Haos sapca de la YMCMB am si eu numai ca e pe verde cu negru unde ai tu alb e negru si scrisul e cu verde.

Toate sunt primite cadou, astea care le am. Mai am una, cu marijuana, dar e în altă cameră :)) îmi plac la nebunie :X

Baaaaaaaa, ne distrugem creierii cu alea... le ardem (in membrana), daca ne imbatam

Toata brigada sa intre in joc, e ziua lui bunicu, e rost de distractie

Ar vrea el să fie ziua lui =)) măcar atunci să se simtă iubit de toată lumea =))

Noapte buna colegi,maine am teza la mate si nu intru in game dimineata.

HaoS. faine boxele.

Ms fain. Le am de vreo 3 ani :))

Până acum îmi place aici, sper să mă acomodez cât mai repede

Noapte bună !

Normal, cu demenți ca noi nu te plictisești niciodată, în afara treburilor de milițian pe care le facem.

Dar revizuiți regulamentul. Trebuie să demonstrăm totuși că suntem cel mai dur departament. Nu e loc de greșeli, deci trebuie să fim cei mai buni ! Perfecțiunea e pe primul plan.

Edited by pH HaoS

Noapte buna colegi,maine am teza la mate si nu intru in game dimineata.

HaoS. faine boxele.

Noapte buna, JesoN, mult succes la teza la matematica, sa-mi spui cum te-ai descurcat :)

, ratarea ta, golul meu. Fazele au fost filmate Duminica, la ora 15:14, data exacta, daca mai sunteti jucatori de FIFA 11, poate ne bagam la un 2vs2...3vs3, 4vs4, 5vs5... ceva :))

Noapte buna, JesoN, mult succes la teza la matematica, sa-mi spui cum te-ai descurcat :)

, ratarea ta, golul meu. Fazele au fost filmate Duminica, la ora 15:14, data exacta, daca mai sunteti jucatori de FIFA 11, poate ne bagam la un 2vs2...3vs3, 4vs4, 5vs5... ceva :))

10plm Daca te puneam eu sa dai bara, n-o nimereai nici pe aia laterala. Eu ce venisem de la antrenament si tu ma luasi cu fifa, tot asa. Iti dau dislike, gata. Si cum ti-am mai zis, am avut 5 ocazii 1vs1 cu portaru' si ala dadea peste. Tot fifa 08 e baza, baga-te aici daca esti tare: http://forum.b-zone.ro/topic/181467-inscrieri-campionat-fifa-2008-editia-xxxvi/. Pacat ca o sa joc meciurile de pe pc vechi, dar tot ii bat. Hehe.

Si ca sa facem si on topic ca altfel riscam locked. Nu am mai postat de ceva timp aici si tin sa va anunt ca deja mai trebuie sa fac cele 30p de la jail si gata cu raportu', iar pentru failed robbery am doar 1 fail. Am auzit ca e concurenta mare saptamana asta. Tot asa. =D

10plm Daca te puneam eu sa dai bara, n-o nimereai nici pe aia laterala. Eu ce venisem de la antrenament si tu ma luasi cu fifa, tot asa. Iti dau dislike, gata. Si cum ti-am mai zis, am avut 5 ocazii 1vs1 cu portaru' si ala dadea peste. Tot fifa 08 e baza, baga-te aici daca esti tare: http://forum.b-zone.ro/topic/181467-inscrieri-campionat-fifa-2008-editia-xxxvi/. Pacat ca o sa joc meciurile de pe pc vechi, dar tot ii bat. Hehe.

Si ca sa facem si on topic ca altfel riscam locked. Nu am mai postat de ceva timp aici si tin sa va anunt ca deja mai trebuie sa fac cele 30p de la jail si gata cu raportu', iar pentru failed robbery am doar 1 fail. Am auzit ca e concurenta mare saptamana asta. Tot asa. =D

Daca ma puneai, nu dadeam bara, poate, dadeam gol, sigur :))) =)). Ai pierdut in doua randuri, slabule. Daca esti smecher, hai sa jucam acum

@HaoS, saptamana asta vreau sa participi la concurs

@HaoS, saptamana asta vreau sa participi la concurs

Normal. Postez acolo..

Hai noapte bună..adică eu mai stau puțin. M-am pus să bag mâncare-n mine :))

Poate mai fac ceva puncte :-? am 100 până acum. Hai cu bestu :)) mi-e dor de unu.

@, Nu ai sanse la best, saptamana asta iau eu, deja am 300p

:)) n-am nevoie...bagă tu să crești mare în .... cuc :))

Hai neața. Am băut 2 cafele dimineață pe la 8-9, după am fost la Electrica :)) am crezut că plătesc peste 75 RON la curent, dar am dat 62. Șm3k3r m@fyot :))

Ne auzim azi, vă pwp :))

@, Nu ai sanse la best, saptamana asta iau eu, deja am 300p

@, Am dat fail dar nu am poza cu rob-ul :|, oricum particip si eu :))

Cum sa dai fail si sa nu filmezi =)), trebuie sa te cheme B1oS... n-avem alta explicatie.

Good morning, soldatei de plumb. Ce-ati mai facut aseara? Ati gasit pe cineva? sau ati ramas la Manuela?

Astazi am ore de la 14:00, ce bine, pot sa ma pregatesc putin mai bine, am test la istorie, naspa.

:)) n-am nevoie...bagă tu să crești mare în .... cuc :))

Hai neața. Am băut 2 cafele dimineață pe la 8-9, după am fost la Electrica :)) am crezut că plătesc peste 75 RON la curent, dar am dat 62. Șm3k3r m@fyot :))

Ne auzim azi, vă pwp :))

Hai neata, loool atat te putin doar 62 de lei?:))

@, Nabete am filmat, dar nu am poza cu robul.

Hai neata, loool atat te putin doar 62 de lei? :))

@, Nabete am filmat, dar nu am poza cu robul.

Cu poza sau fara poze, tot praf esti... intelegi?

Am plecat la scoala, ne auzim diseara pe la 20:00 - 21:00 - 22:00 - 23:00 - 00:00 - 01:00, una din orele astea :))

Nu uitati sa deschideti celulele astazi... :D

Astazi am ore de la 14:00, ce bine, pot sa ma pregatesc putin mai bine, am test la istorie, naspa.

Și eu luni examen..primul. La 10:00. M-apuc de citit de azi :))

Hai neata, loool atat te putin doar 62 de lei? :))

Stau singur...am doar un PC :-J becul îl aprind când mi-aduc aminte, că eu sunt mai nocturn de fel :))

Nu uitati sa deschideti celulele astazi... :D

Le-am deschis la 10:00. Am fost b@ro$$an azi, mi-am atins scopul cu 2 deschideri pe săpt.

AM RAPORTUL GATA !!! Deci nu mă mai ating de celule, las pe restul.

Hai ne-auzim în game. Mă duc întâi la o cafea să mai sparg niște bani..sunt supărat că m-au jefuit ăștia de la primărie azi cu niște impozite..mama lor de hoți. Toți vor bani, pentru orice rahat :))

Baietii voua va merge sa va modificati semnatura??? in afara de text nu mai pot pune alt ceva, nici codul de la status nici videoclipuri nimic

Baietii voua va merge sa va modificati semnatura??? in afara de text nu mai pot pune alt ceva, nici codul de la status nici videoclipuri nimic

Nici mie nu-mi merge să mai adaug nimic...

Oops! Something went wrong!

[#10211]

You may only use up to 30 lines of text in your signature.

Unable to retrieve signature image dimensions, please try another image.