Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nici mie nu-mi merge să mai adaug nimic...

Oops! Something went wrong!

[#10211]

You may only use up to 30 lines of text in your signature.

Unable to retrieve signature image dimensions, please try another image.

Nu situ unde sa raportez asta, se intampla de cateva zile cam 2-3 sa zic, i am dat un PM lu' Kelton dar nu cred ca o sa imi raspunda :))

Baietii fail-ul asta merge sa il bag la event?

https://www.youtube.com/watch?v=Nia8yRdmfDo&feature=youtu.be

Edited by Silent96

Salutare tuturor colegilor si nu in ultimul rand lui DaDo, postez abea acum deoarece la mine merge greu forumul si nu vreau sa risc dublu post.

Sper sa ne intelegem bine si sa fim o mica/mare familie ( asa cum este in realitate in aceste departamente ). Pupici tuturor si multa bafta, atat in game cat si in real-life.

@HaoS : misto fail :))

@@NG ThundeR, hei Tundy, check this out :)) I know that you like it nigga` :)) !!!!!!

51Mu2eI.jpg

Comm`on, let`s roll some madafakaaa !!!!

Sorry for bad quality...I have a stupid Nokia C3 :))

Ba, ce idiot esti, arunca-le dracu ca mori... :))

Thunder, not to take you up to him, he is mad, and don't do as he said, believe me

Edited by DGS AlexCyo

@@NG ThundeR, hei Tundy, check this out :)) I know that you like it nigga` :)) !!!!!!

51Mu2eI.jpg

Comm`on, let`s roll some madafakaaa !!!!

Sorry for bad quality...I have a stupid Nokia C3 :))

Now we Talk nigga daaamn :) you rock now . haosy ur like Nicolas cage (( bad cop )) movie Click You cant be high and /duty on :>

btw roll some for me ;)

its ok alexcyo i can get on well with him

Edited by NG ThundeR

=)) hahahhaha

Luați de aici mânca-v-ar tata !!!

Unde-s mulți, puterea crește, și rob-ul, nu reușește ! :))

Asa, mai apar si eu in videouri, ca n-am aparut de ceva vreme. Am participat la toate actiunile voastre in seara asta :))

O seara placuta tuturor, ne auzim diseara, salutare.

@Poate participati mai multi la "failed robbery", sper sa am surprize, v-astept :))

Edited by DGS AlexCyo

Buna dimineata, ma plictisesc rau la liceu, nu fac ore... bine ca prind wifi de la secretariat :)) . Voi ce faceti? Bine, sanatosi?

Salut, uite prin jail cu Mihaittza, asteptam sa se trezeasca lumea si sa ii punem la spalat de w.c.-uri.

Buna dimineata, ma plictisesc rau la liceu, nu fac ore... bine ca prind wifi de la secretariat :)) . Voi ce faceti? Bine, sanatosi?

Si eu am scapat la 12 in loc de 2. :))

Salut, uite prin jail cu Mihaittza, asteptam sa se trezeasca lumea si sa ii punem la spalat de w.c.-uri.

AI grija ca roata se intoarce. :)))

bine ca prind wifi de la secretariat . Voi ce faceti? Bine, sanatosi?

Așa prindeam și eu wifi când eram în liceu, de la un local de peste drum :)) Mă duceam cu laptop-ul la școală și stăteam pe FB. Intram pe FB-ul profei de română și făceam mișto de ea :))

Să veniți și la WC-ul meu mă, că am condiții bune, beneficiați și de semnal wifi =))

Si eu am scapat la 12 in loc de 2.

AI grija ca roata se intoarce.

[...] cât ar fi ea de pătrată =))

Hai sal :)) De la 10:00 sunt pe drumuri...ba la o cafea, ba la un suc, mi-am luat fumeia de la liceu, după am băut vreo 4 beri, după m-am dus la facultate (puțin activat)..m-am chelit de 870 RON (ceapa ei de taxă), după am fost iar la o bere și acum în sfârșit acasă :)) abia am făcut focu și să fac o baieeeee !!!

Haideți în game :))

Așa prindeam și eu wifi când eram în liceu, de la un local de peste drum :)) Mă duceam cu laptop-ul la școală și stăteam pe FB. Intram pe FB-ul profei de română și făceam mișto de ea :))

Să veniți și la WC-ul meu mă, că am condiții bune, beneficiați și de semnal wifi =))

Ii bagam in dube ii legam de maini si picioare si ii tragem cu dintii prin casa pana apare Luciu pe podea :))

Hai salutare băieţi, sunt şi eu nou pe aici, cred că o să facem o treabă bună ! Am auzit că mulţi jucaţi FIFA pe aici, vă provoc la un meci ! >:)

Hai salutare băieţi, sunt şi eu nou pe aici, cred că o să facem o treabă bună ! Am auzit că mulţi jucaţi FIFA pe aici, vă provoc la un meci ! > :)

Ba, tu provoci, dar nu joci. Maine seara te prezinti pe gameranger.

HaoS, ne-am distrat in seara asta... maxim, ai pierdut muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult, dar ai castigat pe alta parteeeeeeeeeeeeeee :))

HaoS, ne-am distrat in seara asta... maxim, ai pierdut muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult, dar ai castigat pe alta parteeeeeeeeeeeeeee :))

Adică ? Ce-am pierdut și ce-am câștigat ?! :))

// post scurt, revin cu edit mai târziu.

Așa...uitați cum am ratat un fail din cauza unui abuzer :

Hai noapte bună. Azi e joi, mâine week-end :X ihhhuuuuu

@, succes la arme Peiule !

Edited by pH HaoS

Adică ? Ce-am pierdut și ce-am câștigat ?! :))

// post scurt, revin cu edit mai târziu.

Așa...uitați cum am ratat un fail din cauza unui abuzer :

Hai noapte bună. Azi e joi, mâine week-end :X ihhhuuuuu

@, succes la arme Peiule !

Ai pierdut actiunea din game, au fost multe roburi si apoi totul s-a mutat la Caligulas, au fost acolo vreo 40 de DM-eri, ne-a luat vreo 30-40 de minute sa curatam zona. In schimb, tu ai fost castigat c-ai iesit cu baietii grei afara, la bere :)

Peiu, cel mai sigur o sa dai cu un coleg de-al meu testul de arme, eu o sa plec la scoala intr-o ora.

Neaţa, m-am gândit să intru şi eu puţin pe samp dimineaţa asta dar se pare că nu e nimic de arestat...

@, Dacă vrei să te umilesc puţin jucăm un meci, că mai am şi raportu de făcut :)).

Edited by K A D D Y