Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neața gayuț. Afară plouă...și plouă...și plouă ...

MI SE RUPE KURACU-N DOUĂ CĂ AM UMBRELĂ NOUĂ !!!

Ba, jnebun... urat daca ploua, la mine bate vantul si nu exista urma de soare, sper sa n-ajunga si la mine ploaia. Mai tarziu intru si eu pe joc, poate te scot o tura cu masina, te duc pe un wanted, te pregatesc pentru war :))

Cum o chema pe fata aia de canta muzica in tiganeasca?

Vezi poate-ti rup pelerina. :)) Fugi de Skype si tu. :))

'neata Nasicule! Nu prea fac... Tot cu prietenu' ala, mai scriptam, mai povestim, mai invata SAMP. :))

Ui, ce distractie pe capul tau, ma bagi si pe mine pe skype, sa va cant ceva :))?
Edited by DGS AlexCyo

Ba, jnebun... urat daca ploua, la mine bate vantul si nu exista urma de soare, sper sa n-ajunga si la mine ploaia. Mai tarziu intru si eu pe joc, poate te scot o tura cu masina, te duc pe un wanted, te pregatesc pentru war :))

Cum o chema pe fata aia de canta muzica in tiganeasca?

Na de aici :))

hai în game, rupem vreo 2 - 3 abuzeri

Na de aici :))

hai în game, rupem vreo 2 - 3 abuzeri

Nu acum, ma, ca n-am chef, mai tarziu.

Bine ca mi-ai dat melodia asta, ca mi-era dor s-o ascult pe fata asta talentata si pe trupa ei de soc, daca se mai promoveaza putin rupe totul, eu ii ofer tot sprijinul meu :))

Auzi, ma, te-ai angajat astia la UKF? Ca vad ca te-ai facut frate cu ei, avatar, muzica, comentarii.

#3.

Buna dimineata , dragi / scumpi / iubiti Colegi. :))

Ce faceti ? Eu abia m-am trezit . Sunt cam buimac de cap.. Si cred ca mananc si ma pun inapoi la somn cateva ore sa fiu fresh pentru schimbu 3. :))

Ne auzim mai tarziu .

@ Yenoh. A trebuit sa ii masor bagaju lui sormea si sa-l cantaresc.. Scuze..

@ Cyo . Ai trezit-o si n-a mai putut sa adoarma vreo o ora:))) .

Eu ma pregatesc sa ies pe afara, o cafea, un suc, ca de baut nu pot sa beau :)) . Asta este. Si cand vine momentu, mi-a promis Honey o naveta doar mie. Una mie , una lui :))

Hehe, Sunt primu pe pagina, imi aduc aminte cand postam mult la T.T.C Discutii. Eram cel mai tare din parcare :)) .

@ Maxim, contu vechi nu-l mai folosesc. N-are rost :-??

@ Clark . Astept ceva asemanator din partea ta. Sa vada lumea de ce e in stare Ng-u . :)) Pacat ca nu ii pot da culoare..

Edited by NG iCSEM The Special One

Urâta fază cu /tazer-ul ăsta..mereu uit că-l am activat :))http://i.imgur.com/XFaq7m2.jpg (ăsta se uită de juma' de oră în topicuri - wanted list / raportează un membru..nu știe ce să facă săracul :( ...)

Mă duc pe afară și eu..cam plouă, dar merge..decât în casă...Ne-auzim în schimb 3.

Edited by HaoS

Urâta fază cu /tazer-ul ăsta..mereu uit că-l am activat :))http://i.imgur.com/XFaq7m2.jpg (ăsta se uită de juma' de oră în topicuri - wanted list / raportează un membru..nu știe ce să facă săracul :( ...)

Mă duc pe afară și eu..cam plouă, dar merge..decât în casă...Ne-auzim în schimb 3.

Sa nu te mai prind ca razi de mine :)))... Aceeasi faza a fost atunci la robu din LS de imi ziceai slab Peiu slab tazer... :)))

Hai sal mai stau si eu putin prin joc...bag un episod din Arrow si dupa bagabonteala :X !!

Sa nu te mai prind ca razi de mine :)))... Aceeasi faza a fost atunci la robu din LS de imi ziceai slab Peiu slab tazer... :)))

Hai sal mai stau si eu putin prin joc...bag un episod din Arrow si dupa bagabonteala :X !!

De fapt tu ai omis o chestie. După ce-l omorâsem pe robber, am zis "slab". Ca să-mi fac dovezi că vorbeam cu tine (în caz că-mi făcea ăla post pentru suferințe) ți-am zis ție : "slab peiu, slab..tazer" sau ceva de genul :)) Totu-i cu cap.

În fine, mi-a venit și postul. Sper ca Erow să belească ochii în video, ca să vadă cum mi-a făcut ăla pană.

Oricum am dreptate mereu.

Sper ca Erow să belească ochii în video, ca să vadă cum mi-a făcut ăla pană.

Asa-i ca trebuie sa-mi dai de lucru mereu?

Asa-i ca trebuie sa-mi dai de lucru mereu?

Păi cum..de ce să stai degeaba ? :)) Un General mai și muncește :)) Munca de birou nu te caracterizează :))

Hai neața. Am terminat și eu grătarul și băuta..am intrat oleacă în samp, de plictiseală..

Check this. Așa se somează mai nou :)) vă asigur 100 % că suspectul se va preda :

Edited by HaoS

Ni ma aici, deci cand sunt somnoros, ma bate si un sac de box, ni numai la sacii astia cat de bine stiu ei box

Round 1! :

aici le-am dat ceva damage

Round 2! :

aici nici macar nu am avut timp sa reactionez, ni la ei.

Round 3! :

asta e ceva gen Round2, dar aici am alergat asa de mult in jurul lor, incat am ametit si m-a lovit doar dintr-o simpla atingere.

NB NG, o sa dorm pana la 16:00

Salutare, salutare. Buna dimineata la toate soldatele din joc si din pat, ce faceti, care-i viata voastra? Eu sunt cu brigada iCSEM pe skype si discutam fel si fel de chestii din viata asta imposibila a noastra, din discutia noastra am ajuns sa postam si pe forum... asa ca, am spart eu gheata. Am venit de la un majorat in urma cu aproape o ora, am plecat pe la 01:00, nu credeam c-o sa mai plec, dar s-a intamplat si nu prea a fost distractie... n-am avut chef :))

iCSEM, spune-le baietilor cat de bine te simti alaturi de noi, arata tot, ai cuvantul :))

#5.

:)). Caterina maxima pe Skype :))). Datorita lui Cyo. Mi-a fost el la majorat pe plaja a baut si-mi glumeste p-aci:)).

Asta-i cu capul, n-am baut de vara trecuta si nici nu o voi face, nu va luati dupa asta... delireaza, cica m-am luat la bataie cu mireasa pe plaja, mai mult m-am batut cu vantul =))

In seara asta la ora 20:00 pregatiti-va fizic si psihic de war, nu vreau sa va invoiti, dati-le celor din Hitmen cat mai mult.

Edited by DGS AlexCyo

#6.

Pai sa stiti ca cica a innotat pana la Bulgari si inapoi . Si ca atunci cand era mic a cazut de la etaju 3 si nu a patit nimic deoarece era o fata jos si a cazut in balcoanele ei. Zice ca vine in Suceava si ma plesneste. ... Salvati-ma unu..

#6.

Pai sa stiti ca cica a innotat pana la Bulgari si inapoi . Si ca atunci cand era mic a cazut de la etaju 3 si nu a patit nimic deoarece era o fata jos si a cazut in balcoanele ei. Zice ca vine in Suceava si ma plesneste. ... Salvati-ma unu..

No, ma, chiar am fost in Bulgaria si mi-am cumparat seminte cu sare, le-am spart de fata cu tine, n-ai auzit, nu mi-e greu sa vin sa te plesnesc la Suceava si sa-ti imprastii mucii prin factiune :))

Am o tactica pentru voi la war, v-adunati in numar cat mai mare si spargeti alianta cu LSPD, automat vor fi fiecare pe cont propriu, iar noi o sa castigam, pentru c-abem trei victorii la scor la capitolul asta :)) Pentru mai multe detalii apelati la acest topic.

Asa, deci... Dupa ce-am iesit, v-ati facut de cap. Sper ca Maya mai e intreaga. :)) Imi place remarca ta, , sa nu ne invoim de la war... Dar tu ai invoire. Clar iti imprastii mucii prin factiune. b-(

'neata la toate fetele! :*

Generalu', sunt putin "prins", momentan, da' la 19:41 (cel mai devreme) voi fi in linie. La Area. 69!

de-ce-mah-de-ce-00.jpg

Asa, deci... Dupa ce-am iesit, v-ati facut de cap. Sper ca Maya mai e intreaga. :)) Imi place remarca ta, , sa nu ne invoim de la war... Dar tu ai invoire. Clar iti imprastii mucii prin factiune. b-(

'neata la toate fetele! :*

Pai... eu ca eu, valoarea factiunii e reprezentata de voi, nu de mine, eu doar sunt acolo si ajut cand e nevoie, voi sunteti cei care tineti departamentul sus. N-am fost eu cel mai bun exemplu, dar am dat si eu un sfat, chiar daca eu am facut invers :))

Intri pe skype?