Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, boss, apreciez că ai luat în considerare şi al 6-lea fail pe care ți l-am trimis prin PM. Să fiu sincer de ăla sunt cel mai mândru fiindcă l-am dat singur. Cei $20.000 o să mi dai tu mâine dacă intri în game până la 12 că după plec la o colega să facem un proiect sau dacă nu dupa 17. Mult succes la ședință și antrenamentul de mâine.

Auziti, la raportul de la r2+, minimul de 30 de pct in jail nu se acumuleaza din punctele de la assist,heal,punish ? Nu de alta dar am vazut ca s-au anulat cateva rapoarte din cauza asta.De ex: 25 de pct la punish si 6 assisturi(12pct) indeplinesc conditia de 30 pct jail. Sa ma corecteze cnv daca gresesc..

Auziti, la raportul de la r2+, minimul de 30 de pct in jail nu se acumuleaza din punctele de la assist,heal,punish ? Nu de alta dar am vazut ca s-au anulat cateva rapoarte din cauza asta.De ex: 25 de pct la punish si 6 assisturi(12pct) indeplinesc conditia de 30 pct jail. Sa ma corecteze cnv daca gresesc..

Punctele de la jail se fac numai din cuff si punish. Deschiderea celulelor este separata si trebuie minim 3 prezente.

Edited by South Artturo

Pe prima pagina de la Raport de activitate scrie altceva:

"Nota: Fiecare membru de rank 2 respectiv 3 este obligat sa aiba cel putin 30 de puncte la jail(punish / cuff / celule deschise), in caz contrar raportul va fii anulat."

Edited by MiTzOne19

Pe prima pagina de la Raport de activitate scrie altceva:

"Nota: Fiecare membru de rank 2 respectiv 3 este obligat sa aiba cel putin 30 de puncte la jail(punish / cuff / celule deschise), in caz contrar raportul va fii anulat."

Aia cred ca a ramas asa de la update-ul cu deschiderea celulelor automata, cred ca o sa modifice cineva zilele astea. Treaba cu punish si cuff s-a discutat si la sedinte au fost multe intrebari pe tema asta.

Nickname: yXk

Level: 33

Rank: 4

Vechime (cat timp ai stat in factiune): Cred ca am 6 luni +

De ce doresti sa pleci din National Guard?: Nu mai am timp, am inceput cu meditatiile si am prea multe teme, si nu pot termina raportul.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Never

Alte precizari?: Mult noroc celor de acum si noilor recruti. A fost factiunea in care m-am simtit cel mai bine si am stat cel mai mult timp. Pa Maximilian :)) si tuturor membrilor, mult noroc Silica la conducere.

O ultima dorinta?: Nu am.

A mai plecat un nab :( Pa yXk. Vei ramane mereu nabul meu preferat de rank 4 :)) . Numai tu mai faceai ture din placere si nu conta cate iti dadeam ca tot le faceai :* Sper sa ne mai auzim pe sv. Bafta! ;) (Best NUB Yxk) :*

Asisturile la jail nu se pun ca puncte obligatorii in jail (30 la numar pentru rank 2 & 3), ceea ce inseamna ca il puteti face doar din punish & heal.

A fost scris la news & info. Voi scoate partea cu celulele deschise ca sa nu mai existe confuzii.

Edited by SilenCe98

Succes in continuare baieti, mi-a facut placere sa fac parte din aceasta familie !

Multă baftă în continuare Kaddy. Îți urez mult succes în ceea ce ţi-ai propus să faci și să te reîntorci înapoi când vei vrea :).[

@, nu m-am uitat cand am intrat ultima oara si am comis-o rau :)). Deocamdata nu o sa ma mai joc asa des pe 1, cand am chef de el, aplic NG :)).Singuru lucru pe care-l regret e ca am iesit din factiune intr-un mod nu tocmai placut.

@, nu m-am uitat cand am intrat ultima oara si am comis-o rau :)). Deocamdata nu o sa ma mai joc asa des pe 1, cand am chef de el, aplic NG :)).Singuru lucru pe care-l regret e ca am iesit din factiune intr-un mod nu tocmai placut.

Si eu regret exact acelasi lucru... Nu meritai sa iesi asa, la valoarea ta, si vorbesc la modul cel mai serios... Pacat, acum... O sa treaca, tinem legatura. Te-am pupat. Ca o sugestie pentru tine, daca tot ai iesit din NG, lasa-te de tot :))

@FrankieWildee te cred ca te simti aiurea pentru 5 poze dar au fost rapoarte anulate pentru ca aveau 29 puncte la jail daca nu ma insel Zsolti a patit asta. Eu nu am nicio vina.

Propun sa dam report pentru fiecare ''roman'' care e roman numai de 1 decembrie si care posteaza aici mesaje de genul ''Happy birthday romania''