Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Tu crezi că el glumește mă ?? :| E general acum unde nu a fost nici rank 1 :) !

@@S4F KaZzy13x, dureros =)))))))) !!

@@yenoH, te-a lăsat văduv :)))) !

@@BuLeyyy, i don't understand why you ask again the same thing, when me, vevex and others told you yesterday the same thing when you ask on /r ...

i get fw today i want be carfull not another alse

Ok i understand, next time do consent, is better that way, trust me it takes just 1 minute :).

And remember...report post only on imgur, picasa, photobucket, last time you posted on postimg and you recive FW, so be careful

Edited by Peiu S4F

Doamnee! Urasc o singura chestie in NG! Daca am gresit o poza din 100 la raport, il anuleaza! :(

Chiar nu se poate face ceva in legatura cu asta!? In loc de o poza proasta, 2-3!? Acum serios. Cand fac poze la punish trebuie sa: filmez, sa fiu atent ce punish dau, sa nu ma atace restu, sa nu fuga, sa fac si ss. La 2-3 poze gresite ar fi mai convenabil! X(

Ma refer la poze "dublate".

Edited by Laur LN

Doamnee! Urasc o singura chestie in NG! Daca am gresit o poza din 100 la raport, il anuleaza! :(

Chiar nu se poate face ceva in legatura cu asta!? In loc de o poza proasta, 2-3!? Acum serios. Cand fac poze la punish trebuie sa: filmez, sa fiu atent ce punish dau, sa nu ma atace restu, sa nu fuga, sa fac si ss. La 2-3 poze gresite ar fi mai convenabil! X(

Ma refer la poze "dublate".

Sunt si 2-3 greseli acceptabile, cand ai 250+, si oricum trebuie doar sa fii putin atent, cand iti postezi raportu'.

Da Hawk dar ar trebui sa fie ceva gen: respectam regulile, nu neglijam, dar ne si distram putin. In jail sunt toti post hunterii care abea asteapta o greseala din partea ta, te ataca totii, te injura, gasesc metode sa isi bata joc intr-un fel de tine si multe alte chestii. Deci la un punish dat trebuie sa faci 5-6 chestii. Ai facut raportul, sari peste o poza gresita(nu o vezi), il postezi si cand te trezesti cu AV pentru o greseala. Nu ca ma plang sau vai doamne nu mai vreau NG(sa sara haterii) dar iti taie chefu acea greseala si acel AV care se transforma in FW la alta greseala. :)

@@Laur LN, Când intri în departament în primul rând trebuie să știi la ce te aștepți mai ales la post hunteri,ei sunt spuma, iar la raport trebuie să ți-l verifici singur după ce l-ai postat nu durează mai mult de 5 minute. Am 46 de raporturi la activ și nici unul anulat, deci se poate nu ?

@@Laur LN, Când intri în departament în primul rând trebuie să știi la ce te aștepți mai ales la post hunteri,ei sunt spuma, iar la raport trebuie să ți-l verifici singur după ce l-ai postat nu durează mai mult de 5 minute. Am 46 de raporturi la activ și nici unul anulat, deci se poate nu ?

Nu zic ca nu se poate si nu vreau sa va suparatii sau alte cele. Dar mai scapa uneori o greseala. E minora: 2 punish intr-o poza. Toata lumea mai greseste...si de asta am spus: ar fi mai convenabil la 2-3 poze dublate un AV. Asa nu ar mai fi prea multe rapoarte anulate, mai putine AV. A, faci o greseala mai mare si mai proasta la raport da, atunci la o poza facuta "praf" AV direct. Eu spun aceste chestii ca o propunere, nu critic sau dau in cap, omor, jignesc, scuip, etc. :))

Mersi :*

@@Laur LN, nu am zis că dai în cap sau ceva,nu ne supărăm, în legătură cu prietenul tău extreme a avut o atitudine nu tocmai frumoasă de aceea am sărit toți în capul lui. Ție doar îți explicam cum stă treaba. Ca să nu ai raportul anulat fă ca mine, în fiecare zi când ieși de pe samp sortează-ți pozele, iar vineri/sâmbătă îl mai verifici o data și o să vezi că totul este ok. Iar dacă postezi pe imgur să știi că se întâmplă să îți dubleze pozele singur, deci îți recomand să folosești photobucket sau picasa (ai grijă înainte să setezi să ai albumele publice ). Dacă faci cum ți-am zis îți garantez că nu o să mai ai probleme la raport.

@@BuLeyyy, yep congrats :))), np :) !

Edited by Peiu S4F

@Laur LN, nu postezi raportul in ultimu' moment, ca sa n-ai timp sa-l verifici. Inainte de a upload-a SS-urile, le verifici pe toate si le asezi in foldere (punish la punish, cuff la cuff, arrest la arrest s.a.m.d), dupa ce le urci pe server le mai verifici o data, abia dupa toate astea postezi raportul. Este datoria ta sa ai raportul bun, pentru ca prin el iti demonstrezi activitatea.

@BuLeyyy, your signature destroys our forum. Try to put spaces between commas (,) and the next name. For example: Yenoh,Peiu/Silence,Vevex,Marleyyy. put it like yenoH, Peiu, Silence, Vevex, Marleyyy. and so on. And by the way... My name appears twice, once is wrong. :|

Mersi de ajutor. Honey, Peiu de acum nu o sa mai gresesc, na! :))

Dar eu nu sunt genul sa ia FW sau AV. Nu ma "reprezinta". De asta nu am sanctiuni si 60/60 cand ies dintr-o factiune(doar o data in paramedics cand am fost dat afara cu fp pentru ca aveam 2 saptamani fara jumatate de ora si mam lasat de samp dupa). Nu imi place mie sa gresesc si punct. :))

@BuLeyyy, don't use Google Translate, I don't know what "dreapta" means and you're signature it's still wrong. Put spaces (hit the biggest key on your keyboard) between commas and the name. Instead of Peiu,yenoH type Peiu, yenoH. See the difference?!

@Peiu S4F, can' fac un an ma imbat si ies din NG. B-)

@@BuLeyyy, i'm not good as a teacher :))). and BTW you wanna say : "wright? ", but in this sentence, the right thing to use is ''corect'' not ''dreapta'' :)))). dreapta means = right ( as a side right/left).

@@Laur LN, Nu ai pentru ce, de aceea suntem puși aici ca să vă ajutăm :).

@@yenoH, Poate vin peste tine în Germania dacă mai spui prostii X( !