Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baietii noi veniti, dar si restu' gastii,

vreau sa va amintesc ca este obligatoriu pentru voi sa cunoasteti si

Regulamentul General al Departamentelor

si va atrag atentia ca orice postare aiurea facuta in acest topic

va aduce sanctionarea voastra in joc.

@@Piticul, Cam post aiurea, vezi ca se sanctioneaza.

Check this !

si va atrag atentia ca orice postare aiurea facuta in acest topic va aduce sanctionarea voastra in joc.

Plictiseala la 1000/1000 playeri? Eu nu prea cred :P

Eu, Clanul Cosa Nostra [CN] si Factiunea News Reporters va ureaza o primavara placuta!

Te-a chemat cineva aici sa ne urezi ceva?! Sunteti ahtiati toti dupa post-uri inutile, de parca ne-ar si pasa de un urare facuta pentru +1... Dac-ai face-o personal, in joc, sa stim ca e de la tine, poate te-am mai crede... Da' asa... :-J

Atunci care-i scopul acestui topic, daca nu discutam intre noi? Ca sa discutam despre joc, intram in joc..

Atunci care-i scopul acestui topic, daca nu discutam intre noi? Ca sa discutam despre joc, intram in joc..

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

De cand sunt 1000/1000 in Jail ? :)))Sunt adeptul actiunii,urmaririlor,etc.

In jail e plictiseala :P

Sistemul de puncte automat pare frumos,cred ca o sa fie un succes desavarsit atunci cand o sa fie "activat" in totalitate,mai asteptam...

Edited by Epical

@Piticul, nu ne intreba pe noi care-i rostu' acestui topic. Intreaba-i pe cei ce-au facut regulile. Noi doar suntem aici pentru a ne asigura ca acestea sunt respectate, atat. Si, logic, sa primim injuraturile de la cei sanctionati. ;)

PS. Puteti discuta despre absolut orice, in limita bunului simt, normal, atata timp cat scrieti o propozitie despre joc sau server, sau cat raspundeti, in mod direct, unui alt post facut deja aici, ce respecta regulamentul.

Edited by yenoH

@Piticul, am avut topicul inchis de vreo 4-5 ori in ultimele 6-8 luni si s-a lasat cu sanctionari, inclusiv leaderul de pe acea vreme era sa fie sanctionat. Nu tre' sa te superi pe noi... Astea sunt regulile impuse de administratorii comunitatii... Cum spuneam, noi doar avem grija ca ele sa fie respectate.

@Piticul, din pacate, NG nu e "alte factiuni". Stiu perfect ce zici si-s de aceeasi parere. Chiar a existat o disputa foarte aprinsa, acum vreo 2-3 luni, intre conducerea NG si cativa admini pe tema asta, pentru ca-n alte factiuni se discuta si se posteaza total aiurea, dar la ei niciodata nu s-a inchis topicul sau nu s-a dat vreo sanctiune. Daca vei ramane mai mult in NG, ceea ce-ti si doresc, vei descoperi si tu ca aici e altceva.

PS. Treaba asta asa stricta e de vreo 6 luni, cred... Inainte si aici se posta haotic si fiecare zicea ce-i trecea prin minte, doar nu postari gen "Buna" sau "Hai ca ies", nu erau agreate. Dar cat scriai vreo 2-3 propozitii mai umane, era totu' ok. Altfel cum crezi c-am ajuns la asa ceva?! :))

Ei bine baieti, se pare ca deja a trecut o zi de cand apartin de aceasta factiune. M-am integrat destul de usor zic eu si am prins repede treaba cu raportul la jail, reusind deja sa acumulez peste 50 puncte. *aplauze va rog*. Pot spune ca nu regret faptul ca am intrat aici, credeam ca ma voi integra greu din cauza ca n-am mai fost in departamente si ca regulamentul e greu dar s-a dovedit a fi exact contrariul. Multumesc inca odata Peiu pentru sansa, sper sa petrec mult timp de calitate aici si sa nu dezamagesc. Btw, ne auzim maine, succes la puncte, noapte buna!

, e foarte bine că ai reuşit să te integrezi destul de repede în colectivul nostru. Sincere felicitări pentru cele 50 de puncte pe care zici că ai reuşit să le faci şi la fel ca şi tine, şi noi speram ca şederea ta aici şi nu numai, să fie una suuuper lungă. De dezamăgit, uhm, nu prea cred că ai cu ce. Din câte am văzut te descurci binişor, dar ideea e că nu trebuie să renunţi după primul greu întalnit aici în NG. Păi, ce să-ţi mai spun, probabil că nimic, dar lasă că îmi voi aduce aminte şi îţi voi spune în joc dacă e ceva. Mult succes cu raportul atât ţie cât şi celorlalţi nou-veniţi. :)

PS: Faceţi foooaaarte multe puncte şi stricaţi-le weekendul corectorilor pls. :))

, e foarte bine că ai reuşit să te integrezi destul de repede în colectivul nostru. Sincere felicitări pentru cele 50 de puncte pe care zici că ai reuşit să le faci şi la fel ca şi tine, şi noi speram ca şederea ta aici şi nu numai, să fie una suuuper lungă. De dezamăgit, uhm, nu prea cred că ai cu ce. Din câte am văzut te descurci binişor, dar ideea e că nu trebuie să renunţi după primul greu întalnit aici în NG. Păi, ce să-ţi mai spun, probabil că nimic, dar lasă că îmi voi aduce aminte şi îţi voi spune în joc dacă e ceva. Mult succes cu raportul atât ţie cât şi celorlalţi nou-veniţi. :)

PS: Faceţi foooaaarte multe puncte şi stricaţi-le weekendul corectorilor pls. :))

Si tu cine esti de postezi aici? Avem vreun Edutuu si nu stiu?

, fix intrebarea asta mi-am pus-o si eu, cand am vazut postarea. :)) E fostul Timothy, si-a schimbat nick-ul. :)) Eram complet derutat, nu-ntelegeam cum ar putea fi un R2 in NG fara sa-l cunosc deloc. =))

, mare nab mai eşti, maxim. Citeşte şi tu semnăturile oamenilor de acum, nu le mai ignora. :))

@yenoH, păi ăsta a fost planul meu de la început, îmi place să văd lumea derutată. B-)

Pnm sunt la liceu. Pe mobile version nu apar semnaturile... In orice caz. Welcome :))))

EDIT: Check screenshots :)

Edited by Major maxim16

@@Epical, Schimba si tu semnatura, te vede lumea pe forum civil in timp ce esti NG in game !

EDIT: Check screenshots

Totusi care e treaba cu toti la jail? Nu am fost la antrenament.

@@Epical, Schimba si tu semnatura, te vede lumea pe forum civil in timp ce esti NG in game !

Totusi care e treaba cu toti la jail? Nu am fost la antrenament.

Pai, a fost ideea lui yenoH sa ne strangem toti la jail sa facem un assist impreuna, a fost frumos. Ne-am strans toti intr-o celula :))

gta_sa_2015_03_01_15_25_24_448.jpg gta_sa_2015_03_01_15_25_26_950.jpg gta_sa_2015_03_01_15_25_28_981.jpg gta_sa_2015_03_01_15_25_30_388.jpg