Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gasisem si eu un jail mult mai misto ca actualul,mult mai frumos decat cel postat de tine ,creat tot de cel care a creat si jail-ul actual,are rost sa-l caut si sa-l postez la sugestii?

Eu zic sa i-l dai lui Ghost si el sa dea edit,sa il puna langa cel ales de el. :)

@,exact de asta ziceam,e mult mai mare,mai frumos,mai incapator,mai RP daca stai putin si te gandesti,in puscarie nu bei incontinuu de la bar,ca doar nu suntem alcolici :)) Totusi o problema mare exista,din cauza dimensiunilor,iti dai seama ca noi trebuie sa cautam detinutii care nu sunt in celula,poi...ne i-a jumate de ora sa cautam tot jail-ul :-W in rest cred ca e mult peste actualul.

Salutare baieti. Vreau sa fac niste precizari fata de rapoartele din aceasta saptamana, la jail. Mai exact, este bine ca v-at efectuat rapoartele majoritatea si ca nu au fost sanctiuni, decat una. In schimb, am observat aceleasi probleme la majoritatea, si am tot repetat in rapoartele pe care le-am mai corectat si nu-mi place ca le zic ca un televizor. Va rog mult, faceti in asa fel incat sa nu va mai acoperiti data cu chat-ul, mi-e greu sa descifrez fiecare cifra de sub linia chatului, si sunt sigur ca la fel le este si celorlalti corectori, daca se uita atent pe ele, cele mai frecvente poze de genul au fost la JasoN. Alte precizare ar fi numarul mic de detinuti scosi pentru heal, plimbare etc. Cred ca nimeni n-a trecut de 8 detiunti scosi din celule (/cuff) si din punctul meu de vedere nu e okey. Cred ca-i neglijati cand va cer ajutorul, sper sa aveti si motive si mi-ar place sa le acordati mai multa atentie, chiar daca sunt detinuti. In regulamentul nostru ei au drepturi, si fiecare persoana vrea ca drepturile sale sa fie luate in calcul. Pentru cei noi, care tocmai au intrat in sistemul nostru. Am observat ca unii dintre voi nu ati inteles exact cum este cu situatia assisturilor la jail. E simplu. Cand se apropie ora ca celulele sa se deschida (doar la ore fixe sau la jumatatea acestora, exemplu: 20:00 sau 20:30), va asezati pe birou si asteptati ca acestea sa se deschida, indreptat cu caracterul spre o celula, sa se vada in poza ca celula este deschisa conform orei, daca voi faceti la perete, nu va fi luata in considerare. Dupa ce s-au deschis celulele, faceti poza cu sau fara [/time] (e optional) si aveti grija sa mentineti ordinea pe parcursul deschiderii. Cand se apropie ora de inchidere (La 10 minute de la deschidere, exemplu 20:10 sau 20:40), veniti la birou, si in momentul in care celulele s-au inchis faceti o poza, la fel, cu sau fara time, si, tot cu privirea spre celule, sa se vada ca sunt inchise. Aveti la dispozitie un delay de 2 minute, si la deschidere si la inchidere, adica poate fi ora :02 sau :32 pentru deschidere si ora :12 sau :42 pentru inchidere. Ce trebuie sa tinem minte? Daca vrem sa facem un assist la jail, ne asezam pe birou si in momentul in care s-au deschis celulele, le facem o poza sa se vada ca sunt deschise, iar in momentul cand trebuie sa se inchida, venim la birou, si cand s-au inchis, le facem o poza sa se vada ca sunt inchise, si gata. Aici sunt doua exemple. S-aveti in vedere ca la postarea asisturilor la raport trebuie sa aveti continuitate. Adica, sa nu amestecati orele intre ele. As vrea sa mai punctez si postarea rapoartelor. Baieti, nu mai postati asa devreme rapoartele, nu e bine. Activitatea la jail nu inseamna doar raport. Am observat la unii, Robert ar fi un exemplu, care crede ca daca si-a terminat raportul nu mai trebuie sa treaca la jail. E jenant sa fie un membru cu un rank mai mare in locul vostru, in locul obligatiei voastre principale. Nu e okey daca-l neglijati, treaba asta va poate aduce si voua neglijenta unde va doriti cel mai tare. Ca sfat, puneti-va rapoartele in ultimele doua zile. Daca aveti probleme si este neaparata nevoie sa-l postati la inceput, nu e niciun fel de problema. Nu voi comenta situatia punctelor, ca este timpul si dorinta voastra la mijloc si nu trebuiesc contestate de nimeni. Felicitari lui xEpicalPlayerX pentru BEST. Va rog sa luati in calcul ce-am zis.

@,multumesc.La mai multe puncte data viitoare si,sper eu,fara greseli,iar in legatura cu site-ul PhotoBucket,o sa postez tot pe el pentru ca nu dubleaza poze,etc,decat anulat..mai bine ai onoarea de a te uita la pozele mele de 3 ori :)),seara buna.

Edited by Epical

** Nick: xEpicalPlayerx |

** Rank: 1 |

** Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti : 08/03/2015 |
** Motivul: Preventiv |

** Alte precizari:- |

___________________________________________________|

Te-ai chinut ceva să faci cu toate culorile alea =))))

** Nick: xEpicalPlayerx |

** Rank: 1 |

** Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti : 08/03/2015 |

** Motivul: Preventiv |

** Alte precizari:- |

___________________________________________________|

Te-ai chinut ceva să faci cu toate culorile alea =))))

@@Peiu S4F,ce pot sa zic...am zis sa fac ceva frumos =))

Edited by Epical

DGS AlexCyo scuze ca la punish nu am facut album,le-am dat upload de 2 ori si mereu imi dubla pozele .. asa ca apoi i-am dat fara album si a mers ... si erau 100 si ceva de poze totusi .. deja mi-a luat jumatate de ora sa le tot uplodez. Data viitoare sper sa nu mai am problema asta sau probabil impart pozele in 2-3 albume .

DGS AlexCyo scuze ca la punish nu am facut album,le-am dat upload de 2 ori si mereu imi dubla pozele .. asa ca apoi i-am dat fara album si a mers ... si erau 100 si ceva de poze totusi .. deja mi-a luat jumatate de ora sa le tot uplodez. Data viitoare sper sa nu mai am problema asta sau probabil impart pozele in 2-3 albume .

Postati toti pe PhotoBucket,da da stiu,are un nume de ...,DAR,NU dubleaza pozele cum face imgur,sau altele,nu am avut niciodata probleme cu el,daca e nab... =))("Nu mai postati pe Photobucket, ca niciodata nu stiu unde se termina pozele. Cred ca m-am uitat de 3 ori pe aceleasi poze"),asta nu trebuie sa va descurajeze sa postati pe acest site.Succes!

Edited by Epical

OMG, nu cred, am postat primul raport si a fost totul OK la el :)) sper sa reusesc sa continui tot asa. Cu punctaje mai mari, bineinteles :))

Voi cum va relaxati dupa o zi de caterinca cu prietenii? Eu cam asa:

Daca mai e cineva care joaca ETS2MP sa-mi zica :))

Uitati-va-n descriere la videoclip, in legatura cu muzica de pe fundal.

O seara buna baieti, ne auzim maine in game.

OMG, nu cred, am postat primul raport si a fost totul OK la el :)) sper sa reusesc sa continui tot asa. Cu punctaje mai mari, bineinteles :))

Voi cum va relaxati dupa o zi de caterinca cu prietenii? Eu cam asa:

Daca mai e cineva care joaca ETS2MP sa-mi zica :))

Uitati-va-n descriere la videoclip, in legatura cu muzica de pe fundal.

O seara buna baieti, ne auzim maine in game.

Frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tu esti prietenul meu :X

Daca n-ai avea manele pe fundal, nu te-as compara cu un sofer cocalar.

0000000000064EDF.jpg

000000000009C1CD.jpg

0000000000067D7E.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=Th5sCgHH390&feature=youtu.be

[member=I n S a N e], in viata ta nu vei reusi perfomante ca ale mele-n DOTA. In viata ta n-ai trecut de 200 la atac :))

https://www.youtube.com/watch?v=FhxDy9_CwSE&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=Z-F92HAMn7Y&feature=youtu.be

Edited by DGS AlexCyo

Folosește site-ul ăsta, e foarte bun. Nu dublează pozele, le uploadezi repede, sunt ușor de vizualizat, ușor de făcut albume... Dar SĂ NU UIȚI să faci pozele publice.

@@Epical Cred ca ar fii cazu' sa-ti schimbi semnatura ma, lider civilianus :))

@,bine ca mi-ai amintit :)),semnatura asta am facut-o de suparare,cand am iesit din NG,data trecuta :))

Edited by Epical

@, Am crezut ca ai mai invatat ceva dar m-am lamurit cand ai aruncat itemu` ala pe jos in loc sa-l vinzi si ti-ai luat chestia cealalta =)).

Rau rau.

@, daca ai ETS-ul cumparat pe Steam sa-mi spui ca poate jucam amandoi.

Ne vedem la sedinta, ceaules.

Nu putem juca on-line, chiar daca-l avem pe steam, nu e in mod multiplayer. Ca sa jucam multiplayer ne trebuie nu stiu ce patch, si eu nu-l vreau, ca nu-mi place cum functioneaza.

A zis în descrierea video-ului, " ignorati manelele, nu ascult decat la petrecere si in ETS ca merg perfect ", deci e OK :))

Atunci, imi cer scuze. M-am uitat la videoclip direct de pe forum, nu l-am deschis in youtube :))

Edited by DGS AlexCyo

@, ti-am dat add, accepta :3

@, nu incurca cu nimic acel mod, pur si simplu jucam multiplayer :))

Poate jucam macar un CS GO daca-l aveti.

Nu stiu nimic despre patch. Inafara de faptul ca poti juca multiplayer, ce mai include?