Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, succes la concurs. Chiar ca-i misto ideea. Mai fac si ceva bun ungurii. :P

Care munţi ? :)

Muntii Pirinei.

Printeselor, nu uitati!

Cand aveti un suspect in custodie, in masina, cu /cuff, si face cineva DM pe voi iar masina bubuie,

SUB NICIO FORMA NU DATI /uncuff!!!

Detalii gasiti aici.

@, Nu stiu exact :)) E fain oricum, aer liber, e si un parc de distracti langa.

@@yenoH, Mersi :) Da ma ungurii sunt destul de ok sa sti, ma inteleg bine cu ei :))

Edited by ZoltesS

Nick: [DGS]AlexCyo

Rank: Major

Am susținut testul cu: [GF]Kaddy

Data susținerii testului: 20.03.2015

Rezultatul:

Rezultat la test teoretic: 2/3

Rezultat arme: [/invite]

Alte precizări: O sa primesti [/invite] in momentul in care toti vor sustine proba teoretica sau in momentul in care mai pica cineva. Tu, daca treci, o sa ai de facut multa treaba. Am asteptari mari de la tine inca de la inceput. Vreau sa faci besturi, recuperezi ce n-ai facut anul trecut :)) 0 BEST :O

, norocosule, iti dai seama cum era daca dadeai cu mine?! :)) Cum sa faci 2/3, mah?! Ai sa stai in Jail cel putin o luna pentru asta. :))

PS. Daca postezi aici, ai report. :P

Edited by yenoH

Deci, oficial sunt membru NG, din nou :)).Salutare celor noi si celor vechi.

@@yenoH, a inceput razboiul, intr-o luna trebuie sa imi revendic locul 1 !

Cyo, de best nu cred ca o sa ma ating prea curand, dar nu o sa fac rapoarte minime, ca de obicei :)).

@, ramane de vazut care pe care !

@, bine ai (re)venit în National Guard.

@@HaoS I S4F I, tu eşti baza, altceva nu mai am de zis. Bine ai (re)venit în NG bă!

@, bun venit în National Guard.

No, ce să vă mai zic, nu uitaţi de antrenamentul din această seară, ceva îmi spune că o să fie fain. Din păcate eu nu pot ajunge deoarece trebuie să plec pe undeva. O seară faină să aveţi, ne vedem în joc când mă voi întoarce. :)

@, e posibil :)).In ritmul asta, o sa transform jail-ul, intr-un loc linistit, ca vad ca nu mai e ca acum un an ( spam la greu, dm, etc ) :)).

@, e posibil :)).In ritmul asta, o sa transform jail-ul, intr-un loc linistit, ca vad ca nu mai e ca acum un an ( spam la greu, dm, etc ) :)).

Ba nabule, tu ai venit aci cu chef de SPAM? Ia zi? :))

Welcome ba NAB. De acum maimutele iti apartin :))

Welcome si celorlalti. Aveti grija ce faceti cu Jail-ul. Avem multe maimute si gorile pe acolo. Pentru orice nelamurire folositi /r-ul. :)

Bine ati venit , sper sa puneti la respect detinutii :D ! Sunt cativa care sunt mai "young and crazy" :)))

Îți place să bei apă plată cu lam*ie ?

Nașpa :))

Sal și ție.

Ce deținuți .. îi eradicăm pe toți în 2 zile. Ai învățat doar la istorie despre holocaust ... pardon ... NG.HAOST !

Edited by HaoS I S4F I

Bine ati venit , sper sa puneti la respect detinutii :D ! Sunt cativa care sunt mai "young and crazy" :)))

Am observat în puținul timp petrecut azi la jail că le cam place să fie rebeli. Credeam că la stadion înveți cele mai multe înjurături, dar m-am înşelat.

, prelungim perioada de sedere la Jail?! O ducem la 6 saptamani?! :)) Cum sa-ti faci, mah, invoire din prima ora?! :|

@HaoS I S4F I, tu m-ai ajutat si indrumat in primele zile de NG, da' acuma eu-s jupanu'. :)) Te tin la Jail nonstop, mai ceva ca SilenCe. :))

, cum vezi cate un maimutoi ca injura sau face spam la Jail, /report imediat.

, parc-am zis sa nu mai postezi, ca-ti dam report.

Sanctiuni:

• Jason. - FW [Absenta antrenament nemotivata. Ai facut invoirea pentru data de 21.03.2015, nu pentru 20.03.2015]
  • [uS]Dragos93n - FW [Absenta antrenament nemotivata. Ai facut invoirea pentru data de 21.03.2015, nu pentru 20.03.2015]
  • TinKode - FW [Absenta antrenament nemotivata. Ai facut invoirea pentru data de 21.03.2015, nu pentru 20.03.2015]

Ce pot spune....mentalitate de turmă !

@@yenoH, o scadem la 2 zile pe saptamana ma :)).Am fost la fotbal, de aia am facut invoire. Voiai sa nu fac sa imi dai FW, a ? :-W

@, ehe, eu am luat vreo 6-7 :)).Mai ai de muncit sa ma ajungi !

Edited by GF Kaddy