Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut bai ! Sper ca aici am voie sa postez domnule Jeneral Peiu ! Dupa cum uni stiti nu folosesc /r, am vorbit aiurea pe /r si nu mai vrea sa se intample asa ceva :P I-am promis lui Peiu ca nu voi mai folosi si sper sa reusesc sa ma tin de promisiune :)

@Epical, Ce de mention acolo, cred ca a durat ceva timp... dar +1 de la mine !

Edited by ZoltesS

@, interesant, d'acum in colo, daca mai vorbesti pe /f, sunt 100% sigur ca iei FW :)).

Edited by GF Kaddy

@, Iar tu daca o sa mai continui ca magaria asta, o sa ne suparam. Daca cineva te striga trebuie sa raspunzi, nu cum faceai ieri seara. Nu trebuie sa fi suparat pentru acel AV. Ti l-ai cerut. Sper sa nu pui in practica ce ai scris mai sus.

@, De cand avem [/f] ? =)) Ne-am cumparat [/f] si am inlocuit [/r]-ul? :))

Edited by Major maxim16

@, Eu nu m-am suparat, am vorbit si cu Peiu si i-am zis ca putea fi si FW nu conta.. oricum ti-am raspuns si ieri am /sms deci nu e problema :)

@,Nu nu, nu voi folosi [/f] in NG cat oi trai ! ! ! Poate [/r] da dar [/f], nu nu !

@,@,

avem si d'ala dar doar sefii vorbesc pe el.

Doar la mine face forumul figuri si nu ma lasa sa citesc notificarile !?

Ihaaaaaa!!! strike's again! ^:)^^'> Si cum faci tu daca te superi?! @-) In opinia ta, daca cineva decide sa nu foloseasca /r-ul e "magarie"?! /:)

, ai AV. N-ai voie sa dai doua mention-uri intr-un post. Ai PM la lider, pa! :-H

, esti noob. N-avem /f si putem citi notificarile. ;;)

@@yenoH, Multumesc Honey pentru intelegere. De AV mai discutam :P Poate iti dau eu pentru triplu mention. Salpa :-H

Nu inteleg cu ce deranjez eu daca nu folosesc /r. Oricum saptaman trecute am folosit foarte rar /r si nu a deranjat pe nimeni.

, stai linistit, nu deranjeaza si nici nu-i o problema asta. Nu fac si alte comentarii, ca m-a rugat Peiu ceva si-ncerc sa fiu intelegator. Daca apar discutii vizavi de faptu' ca folosesti sau nu /r-ul, imi spui mie. ;)

, nu intinde coarda mai mult decat trebuie. Eu stiu ce am de facut, nu tre' sa-mi spui tu. Iar de abtinut... Neah, nu-i de mine. Cauta pe altu' caruia sa-i spui asta.

, din respect pentru Peiu ma voi preface ca nu vad ce-ai scris. Dar daca te mai vad ca faci pe cocosu' aiurea, iti voi arata cum e sa "incep cu discutii aiurea despre tine". Ai uitat, din cate vad, multe, dar iti pot reimprospata oricand memoria. Incearca sa ramai neobservat, e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. Stai cuminte si fii atent la corectat rapoartele.

Iar de abtinut... Neah, nu-i de mine. Cauta pe altu' caruia sa-i spui asta.

@@yenoH, Parca tu erai ala care nu te abtineai iar acum te prefaci ca nu ai vazut? :)) Te contrazici singur ;) Te crezi asa mare in factiune de parca tu ai creat-o :)) Te bagi peste mine aiurea. Asta ma deranjeaza pe mine si nu sunt singurul. Ma rog... aleg sa ma retrag din aceasta discutie sa nu iasa mai urat. Tine-ti promisiunea facuta lui Peiu, oricare ar fi aia. Salut.

@@yenoH, Ia uita-te mai sus cine a inceput cu discutii aiurea despre mine. Nu neaparat pe pagina asta. Eu nu cred ca am zis nimic de tine pe aici pe la discutii, asa ca abtine-te.

Ba, dar vreau si eu sa ma iau de tine... Am o gramada de motive, dar Peiu asta, sa mor eu... Ma enerveaza :| Ma domina telepatic :(

Am reusit sa fac o pauza scurta de la munca... Ca sa-mi iau niste pantaloni si sa mananc. Tre' sa ma intorc pe teren, ca sefa mea e in criza, ca n-are targetul facut si ne alearga pe toti :))

Edited by DGS AlexCyo

Va amintiti propunerea facuta de majorul nostru @?

A fost acceptata pe langa celelalte 2 facute de el,insa nu si implementata.A fost o propunere chiar buna si folositoare,insa se pare ca au uitat de noi si propunerea noastra.M-am hotarat sa propun si eu asta iar,incercand sa amintesc ca ne-a fost acceptata propunerea. Pwpilici la toti colegii,sa castigam dreptul la viteza :)))

http://forum.b-zone.ro/topic/264229-propunere-ng/

Neata wa, imediat vine pastele.. :))

@@S4F KaZzy13x, Auoleu, poate pentru postu asta vei primi AV, roagate ca Honey sa nu il vada :))

@@alexnicko, Bun asa, un turismo acolo ar fi perfect, NG cu patrioate care abia pot parasi area ca bubui cu ea.. Nu prea cred ca va fi acceptata dar sa speram :)

Azi profa de pschio ( sau cum se scrie, nu stiu) ne duce la " Ziua Politistului ", sa vedem copoi cum se antreneaza, ne da arme in mana sa le inspectam... eh o vrajeala. Pana scap de cateva ore e ok :))

Edited by ZoltesS