Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@HaoS I S4F I, in bar mi-ar place si mie, dar pe sala, nu mai vreau sa intru pe ea, mi s-a scarbit enorm dupa vara trecuta :|:)) Din cauza programului si a ospatarilor cu care am lucrat.

Da, dacă-s bulangii și te fură la inventar și etc, normal ... Eu la mine la muncă-s singur pe tură, și celalalt la fel .. suntem doar 2 ..

Da zici tu că-n bar ți-ar plăcea :)) dar eu nu. Nu sport să stau țapăn în bar în 2 metri pătrați. Mă plictisesc, nu fac mișcare :))

De program .. așa-i .. Am făcut și 5 zile la rând de pe 5 până pe 9, de îmi tremurau mâinile de oboseală când duceam o cafea, și râdeau clienții de mine că cică "ce-ai ? ai băut aseară ?". Veneam la 1:30 acasă, plecam la 7 la muncă, veneam la 4:30, mă duceam la dublaj la 9..și tot așa. Dar să te întrebe răpănoasa aia de patroană dacă mai poți ? Dacă ți-e foame ? Nimic. Salar la timp ? Nici gând, vise. 2 milioane pe 28 februarie, 4 milioane pe 5 martie și restul după alte 2-3 zile. Păi cum .. Le stai în picioare zi și noapte, le bagi bani în cârciumă, dar bun simț să-ți dea dreptul tău la timp, nu. Așa-i cu șefii.

Oricum, luni e zi de salar. Iau banii și plec ( dacă mii dă pe toți ). Am unde să mă duc, în 2 locuri. Azi mi-am făcut intrarea la un restaurant, cât m-am ocupat de o pomană și-o petrecere. Și le dăm glorie și eu și colegul, că-i lăsăm de paști cu degetul în gură, când o să fie vânzarea mai mare.

_________

În fine .. mă bag la somn, mâine de la capăt. Sper să fac raportul vineri :|

Da, dacă-s bulangii și te fură la inventar și etc, normal ... Eu la mine la muncă-s singur pe tură, și celalalt la fel .. suntem doar 2 ..

Da zici tu că-n bar ți-ar plăcea :)) dar eu nu. Nu sport să stau țapăn în bar în 2 metri pătrați. Mă plictisesc, nu fac mișcare :))

De program .. așa-i .. Am făcut și 5 zile la rând de pe 5 până pe 9, de îmi tremurau mâinile de oboseală când duceam o cafea, și râdeau clienții de mine că cică "ce-ai ? ai băut aseară ?". Veneam la 1:30 acasă, plecam la 7 la muncă, veneam la 4:30, mă duceam la dublaj la 9..și tot așa. Dar să te întrebe răpănoasa aia de patroană dacă mai poți ? Dacă ți-e foame ? Nimic. Salar la timp ? Nici gând, vise. 2 milioane pe 28 februarie, 4 milioane pe 5 martie și restul după alte 2-3 zile. Păi cum .. Le stai în picioare zi și noapte, le bagi bani în cârciumă, dar bun simț să-ți dea dreptul tău la timp, nu. Așa-i cu șefii.

Oricum, luni e zi de salar. Iau banii și plec ( dacă mii dă pe toți ). Am unde să mă duc, în 2 locuri. Azi mi-am făcut intrarea la un restaurant, cât m-am ocupat de o pomană și-o petrecere. Și le dăm glorie și eu și colegul, că-i lăsăm de paști cu degetul în gură, când o să fie vânzarea mai mare.

_________

În fine .. mă bag la somn, mâine de la capăt. Sper să fac raportul vineri :|

Aceleasi probleme le-am avut si eu... Pe langa asta, mai erau colegii din restaurant. 20 de caractere diferite, care se barfeau si-si dadeau in cap pe la spate, si in fata erau ingeri unul cu altul. Motivele pentru care nu mai imi trebuie sunt alea zise de tine. Anul asta voi lucra in receptie, unde e totul clar.

Salut soldati.

Poate ca multi ati observat ca in acest "post" scrie ca raportul a fost mutat pe site. Majoritatea factiunilor s-au mutat cu raportul pe site insa nu si noi (deocamdata). Pana cand Peiu nu anunta nimic la "News & Info" continuati sa faceti poze pentru raport. Succes!

Aceleasi probleme le-am avut si eu... Pe langa asta, mai erau colegii din restaurant. 20 de caractere diferite, care se barfeau si-si dadeau in cap pe la spate, si in fata erau ingeri unul cu altul. Motivele pentru care nu mai imi trebuie sunt alea zise de tine. Anul asta voi lucra in receptie, unde e totul clar.

Oooo, asta e la ordinea zilei :) Cel puțin între noi ospătarii și bucătari e o râcă imensă.

Hai solooooooooooo !!! SINGUR !!!!!!!!!!

CYO ÎL ȘTIE PE FRATELE LIVIU DE LA ORBOIEȘTI CARE NE CÂNTA SEARA PE SKYPE !!!

https://www.youtube.com/watch?v=dEqitrhwulo

Oooo, asta e la ordinea zilei :) Cel puțin între noi ospătarii și bucătari e o râcă imensă.

Hai solooooooooooo !!! SINGUR !!!!!!!!!!

CYO ÎL ȘTIE PE FRATELE LIVIU DE LA ORBOIEȘTI CARE NE CÂNTA SEARA PE SKYPE !!!

https://www.youtube.com/watch?v=dEqitrhwulo

Munca in restaurant e printre cele mai dezordonate din toate punctele de vedere. Nimic n-are un loc exact. Baieti, cand va duceti la restaurant, lasati bacsis ospatarului. Pentru ca patronul are senzatia ca ospatarul isi face o data, de doua ori salariul pe care i-l ofera, si-i da minim pe economie sau mai putin. Daca nu face nimic, o sa se chinuie saracul cu banii primiti o gramada.

Liviu e fratele meu si va ramane. Il am in mp3 si-l ascult o data la doua/trei zile :))

In seara asta, ora 20:00, antrenament aerian. Aveti nevoie de licenta, timp liber in intervalul 20:00 - 21:00 si chef. Pentru invoiri, click si urmati modelul. Aveti grija sa nu puneti alta data :))

Edited by DGS AlexCyo

@, pff, putem, dar nu ni se permite :(.

Am ajuns si eu p'acasa, dar in scurt timp plec afara, e posibil sa vin si eu pe la jumatatea antrenamentului, ca n-am mai fost prezent la un antrenament aerian de ceva vreme :)).

@,e posibil sa ai o surpriza maine ba, nu spun mai mult :)).

@, pff, putem, dar nu ni se permite :(.

Am ajuns si eu p'acasa, dar in scurt timp plec afara, e posibil sa vin si eu pe la jumatatea antrenamentului, ca n-am mai fost prezent la un antrenament aerian de ceva vreme :)).

@,e posibil sa ai o surpriza maine ba, nu spun mai mult :)).

Am 160 de puncte, dar n-am facut poze :))

Surpriza nu mai e surpriza, ca pot afla usor ce incerci sa ascunzi. Asta, daca te referi la ce cred eu.

@, te las sa aflii, daca reusesti, te rasplatesc imparateste, cu suma de 1$. :))

Aaa, ce sa faci si tu. Ti-ai dat seama ca voi afla imediat si ai pus la bataie 1$, slab esti, ba :))

Ce cifre are la baza? 1, 2, 3, 4, 5, 6?

@, da, te-ai prins, hmm, uite aici cifrele : 1, 6, 3 si 0.E un indiciu destul de bun, doar trebuie sa gandesti :))

Mi-ai dat patru cifre, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea sa existe si peste o mie, dar nu cred. Sa zic conform logicii mele ca numarul ar putea fi: 0361, 0316, 0613, 0631 Astept un raspuns :))

Edited by DGS AlexCyo

Prevad ca Peiu va inchide topicul, pentru ca iar se transforma-n chat. Si de data asta voi fi de acord cu el, ba chiar il voi sustine. Vi s-a repetat de un milion de ori ca sunt multi ochi ce privesc acest topic, ca sunt niste reguli, iar daca ele-s incalcate se lasa cu sanctiuni, inclusiv posibilitatea ca Peiu sa ia AV. Daca vi se pare normal sa vi se tot aminteasca asta, daca considerati ca Peiu, cat si voi, merita sanctiuni pentru incapatanarea voastra, foarte bine. Daca va tot avertizez, va considerati victime si v-apucati sa spuneti ca-s nedrept sau prea sever, ca ma bag peste altii, ca fac si dreg numa' nasoale. Dar la voi nu va uitati deloc. Sunt curios daca veti spune si despre Peiu la fel.

@, n'ai fost deloc aproape, te mai las :)).Nu te-ai prins, o sa aflii maine. @@yenoH, merci de avertisment, pentru ca nu am dat refresh la pagina, ai sanctionat imediat, mai bine-mi dadeai 3 FW, cu un avertisment n-am ce face.D'acum in colo nu o sa mai postez nimic pe forum, niciunde in cadrul acestei factiuni, inclusiv la rapoarte.

Edited by GF Kaddy

, exact ce spuneam. Daca noi luam masuri atunci cand voi gresiti, cu toate ca practic ne rugam de voi sa n-o mai faceti, deveniti victime, iar noi calai.

Ia sa ne uitam putin la asta...

Hmm, de ce am impresia că miroase a :topic_closed: ?

Cum spun şi băieţii de mai sus încercaţi să nu faceţi off topic şi dacă faceţi on topic nu faceţi chat.

Liderul factiunii v-a cerut sa nu faceti chat la Discutii. Liderul, nu altcineva. N-a fost luat in considerare cererea lui, cu toate ca el trebuie mereu sa v-asculte, sa va apere, sa va ia partea, sa va dea la toti rank-ul la timp. El e obligat sa va ia in calcul cerintele, dar invers nu. Sa dau eu o definitie pentru cum vad treaba asta?! Mai bine nu.

Tie, sau oricarui alt membru din NG, v-ar face placere ca Peiu sa fie sanctionat, alaturi si de alti membri ai conducerii, pentru ca nu vreti sa tineti cont de niste reguli banale?!

Ca Peiu e bun la suflet si nonstop cauta cele mai bune solutii pentru voi, ca sa nu fiti pedepsiti, nu-nseamna ca tre' cineva sa-si si bata joc.

Iar daca tu alegi sa nu mai postezi nicaieri, e treaba ta. Nu voi incerca sa-ti schimb decizia. Deja-s plictisit si scarbit de cate ori am fost nevoit, eu sau alti colegi, sa va amintim ca EXISTA REGULI!

EDIT: N-ai dat refresh la pagina, da' ai raspuns la ce ti-a scris AlexCyo, fara sa vezi si ce-am scris eu. Suna cam...

Edited by yenoH

Mult succes tuturor, mi-a facut placere sa fiu unul dintre voi!

Imi pare rau ca te "lasi", serios... Ai ajuns undeva in acest joc si ar fi pacat sa te "lasi". Eu unul te-am vazut un baiat bun si de treaba. Poate te vei razgandi si iti vei retrage postul dar ar fi cam tarziu, am vazut ca ai demisionat din clan, helper si acum din National Guard.

Eu iti urez multa bafta si succes ! Pace ;) !

@@yenoH, Domn' Major yenoH, ne pare rau pentru neintelegeri, nu il vom dezamagi pe Generalul Peiu !

Sal la băjeți și fete.

Abia am ajuns de la muncă. Rupere de splină. Urăsc week-end-urile.

Văd c-am avut raportul corect. Nici nu am verificat pozele :)) deci nu mi-am ieșit din mână, la câtă grabă am avut când l-am făcut.

Aș spera să ajung la ședință / antrenament, dar la 4 mă duc la muncă.. deci ne auzim marți.

Vă pwp (oriunde vreți voi) :))

Noapte bună.

Edited by Peiu S4F
Detalii

Vineri , 27.03.2015

Draga jurnalule , in aceasta zi am costatat urmatoarele lucruri:

yenoH Ma lasa sa conduc masina verde , cat timp el are treaba *WOW*

South Artturo a venit beat la antrenament . Legenda spune ca si acum e beat.

Peiu S4F nu vrea sa vina cu mine dupa nodrept , curand voi trece la sanctiuni foarte drastice , presupun ca o sa-l demit dar sa nu-i spuneti.

@Soimu'Negru Nici nu stiu daca are cont pe forum acest individ.

PyrOceL inca le face post tiristilor si celor din National Guard

*Concluzie : Luci.. s-a mutat la Hitmen Agency. If you know what i mean*

Sal la băjeți și fete.

Abia am ajuns de la muncă. Rupere de splină. Urăsc week-end-urile.

Văd c-am avut raportul corect. Nici nu am verificat pozele :)) deci nu mi-am ieșit din mână, la câtă grabă am avut când l-am făcut.

Aș spera să ajung la ședință / antrenament, dar la 4 mă duc la muncă.. deci ne auzim marți.

Vă pwp (oriunde vreți voi) :))

Noapte bună.

Man, eu ma bucur ca te-ai intors la noi, dar sunt in dilema, si nu stiu de ce te-ai intors. Cred ca te complici destul de tare in momentele astea. Salut efortul tau sa te imparti in doua, dar cred ca momentan trebuia sa ramai doar pe partea profesionala. In momentul asta ti-ai pus in cap alt stres, asta din joc, si nu stiu cat timp o sa faci fata in maniera asta :)) Pentru ca, 20 de ore stai la munca, apoi, te intorci acasa si tre' sa dormi, si-apoi mergi iar la munca.

Astazi nu avem sedinta, a fost saptamana trecuta. In schimb, la ora 14:30 avem antrenamentul general. Fiind duminica si vremea nefiind prea buna prin tara, sper s-avem o prezenta mare decat de obicei, ca la antrenamentul aerian am fost cam putini. Din ce-am inteles, vor fi unele exercitii noi, asta-i un motiv pentru care sa veniti :))

@HaoS I S4F I, stiu ca de asta te-ai intors... Dar nu-mi place sa vad ca iesi dupa 14 zile pentru ca nu poti face fata din cauza jobului, de asta zic. Ma rog, tu stii mai bine cum iti programezi timpul. Pana la urma, nu mai conteaza cate puncte faci, si limita e buna, daca vrei sa ramai :))

Edited by DGS AlexCyo

Man, eu ma bucur ca te-ai intors la noi, dar sunt in dilema, si nu stiu de ce te-ai intors. Cred ca te complici destul de tare in momentele astea. Salut efortul tau sa te imparti in doua, dar cred ca momentan trebuia sa ramai doar pe partea profesionala. In momentul asta ti-ai pus in cap alt stres, asta din joc, si nu stiu cat timp o sa faci fata in maniera asta :)) Pentru ca, 20 de ore stai la munca, apoi, te intorci acasa si tre' sa dormi, si-apoi mergi iar la munca.

Astazi nu avem sedinta, a fost saptamana trecuta. In schimb, la ora 14:30 avem antrenamentul general. Fiind duminica si vremea nefiind prea buna prin tara, sper s-avem o prezenta mare decat de obicei, ca la antrenamentul aerian am fost cam putini. Din ce-am inteles, vor fi unele exercitii noi, asta-i un motiv pentru care sa veniti :))

M-am întors că vă iubi mult :)) Nu-i Peiu gheiuțul meu aici și voi, restul ?

Mă împart..ce să fac..o să fiu și eu liber să am timp să stau mai mult..

Pentru ca-n ultima vreme observam multe lucruri nefiresti, de care nu mai vreau sa amintesc, incepand de azi vom fi mult mai stricti pe durata antrenamentelor. Sper sa va potoliti si sa faceti ca acest joc sa fie distractiv pentru toata lumea.

IMPORTANT!

Sanctiuni ce se pot acorda pe durata desfasurarii antrenamentelor:

• Vorbit la telefon - AV
  • Folosirea chatului [/r] aiurea - AV
  • DM aiurea - AV
  • Nerespectarea indicatiilor date de antrenor - AV
  • Refuzul de a schimba skinul, oricare ar' fi motivul - FW
  • Deranjarea antrenamentului, prin intrebari aiurea pe [/r] cand nu sunteti atenti la chat si nu stiti ce-aveti de facut - FW
  • DM-ul pe antrenori - FW
  • Comentarii la adresa antrenorilor - FW

Buna seara si va rog sa ma scuzati ca postez aici, dar am facut o propunere ce va primeste si pe voi in mod direct. Aceasta se refera la numarul maxim de membrii din factiune ce pot deine rank 5.

Mai mult detalii puteti gasi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/265137-propunere-marire-locuri-departamente/

O seara buna.

Buna seara si va rog sa ma scuzati ca postez aici, dar am facut o propunere ce va primeste si pe voi in mod direct. Aceasta se refera la numarul maxim de membrii din factiune ce pot deine rank 5.

Mai mult detalii puteti gasi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/265137-propunere-marire-locuri-departamente/

O seara buna.

Pentru noi nu prea conteaza rankul, ci vechimea. E adevarat, sunt multi membrii de rank 4 care merita rank 5, dar pentru ce sa se adauge mai multe locuri? Doar pentru a avea acces la /fvr ?

@South Smith, un Rank 5 nu mai este un membru oarecare al unei factiuni, el face deja parte din conducerea factiunii. Rank 5 nu se obtine pe timp petrecut in factiune, ci pe merite, pe munca, pe incredere, pe eficacitate. Nu-i dai Rank 5 unui membru ce n-ar aduce niciun beneficiu in acea factiune sau in care n-ai incredere totala. In NG, pentru ca avem 50 de sloturi pentru membri, sunt alocate 6 sloturi la Rank 5. E mai mult decat suficient. Poate chiar prea mult.