Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Epical, la video-ul postat de tine, cu UVI ala, daca eram in locu' tau nu-mi pasa de ce zice el. S-a aflat in locu' nepotrivit, la momentu' nepotrivit. N-a bubuit, deci sa fie fericit, nu c-ar conta asta prea mult. La treaba aia cu sunetul... N-am nicio idee. N-am avut asa probleme niciodata. Doar ca se aude sunetul putin mai incet, dar il reglezi din setarile aflate-n partea dreapta a ecranului.

Epical, la video-ul postat de tine, cu UVI ala, daca eram in locu' tau nu-mi pasa de ce zice el. S-a aflat in locu' nepotrivit, la momentu' nepotrivit. N-a bubuit, deci sa fie fericit, nu c-ar conta asta prea mult. La treaba aia cu sunetul... N-am nicio idee. N-am avut asa probleme niciodata. Doar ca se aude sunetul putin mai incet, dar il reglezi din setarile aflate-n partea dreapta a ecranului.

@@yenoH,sunetu' stiu ca se aude mai incet,e perfect normal atata timp cat microfonul este la o anumita distanta de boxe,da' eu nush ce sa-i fac sa se auda calumea dupa ce tai video:|

@,,@@yenoH e pus pe glume in seara asta :))

, mai am una, mult mai bun decat anterioara, da' sigur o sa-ti pice penele dac-o dau. :))

Ba fratilor, oficial sunt amenintat cu moartea de catre un jucator de pe sa-mp, e prima data cand mi se intampla asa ceva, mi-a aflat numarul de telefon, ma tot suna si ma ameninta ca vine sa-mi rupa capul, AJUTOR!!! :O. Cand i-am raspuns prima data (nestiind cine e), credeam ca e vreo gluma facuta de unul dintre nabi. Sunteti cativa pe aici care aveti numarul meu, l-ati dat careva la un anume Jointulets de pe sa-mp? (ca idee, omu' e atat de disperat din cauza ca sunt eu casatorit cu Dede. in joc), iar el e fostul ei iubit real.

Inca sunt in stare de soc, nu realizez ce mi s-a intamplat! :O

Ba fratilor, oficial sunt amenintat cu moartea de catre un jucator de pe sa-mp, e prima data cand mi se intampla asa ceva, mi-a aflat numarul de telefon, ma tot suna si ma ameninta ca vine sa-mi rupa capul, AJUTOR!!! :O. Cand i-am raspuns prima data (nestiind cine e), credeam ca e vreo gluma facuta de unul dintre nabi. Sunteti cativa pe aici care aveti numarul meu, l-ati dat careva la un anume Jointulets de pe sa-mp? (ca idee, omu' e atat de disperat din cauza ca sunt eu casatorit cu Dede. in joc), iar el e fostul ei iubit real.

Inca sunt in stare de soc, nu realizez ce mi s-a intamplat! :O

Ahahaha :)) Si eu care credeam ca sunt singurul de primeste mesaje de genul , la tine e mai serios =)) .. M-a mancat ( sa nu zic unde ) sa dau facebook-ul la un "interlop" d`asta de pe samp la inceput cand am intrat in NG .. saracul s-a suparat tare rau ca i-am dat fail la escape .. si dupa o lunga discutie cu el prin SMS , mi-a cerut facebook-ul sa vada cine a indraznit sa ii dea lui fail =)) .. si i l-am dat .. apoi intr-un tarziu nu stiu de ce am dat la mesaje pe facebook ,la Other si am gasit asta : http://i.imgur.com/LVUHfni.jpg.. !

Ahahaha :)) Si eu care credeam ca sunt singurul de primeste mesaje de genul , la tine e mai serios =)) .. M-a mancat ( sa nu zic unde ) sa dau facebook-ul la un "interlop" d`asta de pe samp la inceput cand am intrat in NG .. saracul s-a suparat tare rau ca i-am dat fail la escape .. si dupa o lunga discutie cu el prin SMS , mi-a cerut facebook-ul sa vada cine a indraznit sa ii dea lui fail =)) .. si i l-am dat .. apoi intr-un tarziu nu stiu de ce am dat la mesaje pe facebook ,la Other si am gasit asta : http://i.imgur.com/LVUHfni.jpg.. !

Acuma, daca esti dragut, poti dezvalui numele lui de pe SA:MP? Ca ma roade curiozitatea, si daca aflu, poate ma loveste o pofta de a conversa cu cineva, cineva care stie sa faca diferenta intre doua nume diferite, cred c-am facut si pleonasm :))

Am o problema cu jocul. Cand incerc sa ma contecrez la server, nu-mi intra in joc. Aveti idee despre ce e vorba, cum se poate rezolva?

Edited by DGS AlexCyo

Acuma, daca esti dragut, poti dezvalui numele lui de pe SA:MP? Ca ma roade curiozitatea, si daca aflu, poate ma loveste o pofta de a conversa cu cineva, cineva care stie sa faca diferenta intre doua nume diferite, cred c-am facut si pleonasm :))

Am o problema cu jocul. Cand incerc sa ma contecrez la server, nu-mi intra in joc. Aveti idee despre ce e vorba, cum se poate rezolva?

Iti da vreo eroare cv sau pur si simplu cand dai connect nu intra ?

1. Daca ai bagat moduri recent, scoate-le sau, mai bine, cauta un gta3.img original si inlocuieste-l cu cel actual.

2. Incearca reinstalarea samp-ului.

3.. Cauta un crack al gta-ului care sa fie bun sau reinstaleaza gta descarcand gta sa "hoodlum". (Si eu pateam odata asa. Nu intra dar daca asteptam cam 1 min imi dadea un fel de eroare. Varianta 3 m-a ajutat pe mine. Gta sa hoodlum. Il gasesti pe filelist, cred, daca ai cont.

Edited by Major maxim16

@,ai aici GTA San Andreas HOODLUM,parola e AlexCyo.

@, GG <:-P<:-P

Edited by Epical

Asear-am fost, din nou, dezamagit. Vreo cativa m-au amenintat in clar cu psot, da' nimic nu s-a materializat. Daca treaba asta va continua, nu stiu unde voi ajunge. Oare sa renunt la abuzuri?! :| Urmariti 10 minute de relaxare totala. Partile cu adevarat fierbinti din seara trecuta raman private. :))

PS. Inca nu m-am invatat ca fara sofer nu ia damage pasagerul. :( Stiu ca e un unghi din care poti trage, da' e greu sa-l gasesc. :(

AVERTISMENT! Nu incercati asa ceva, oricat de tentant ar parea. Personajul din imaginile vizualizate este profesionist. B-)

Atentie!!

Astazi am testat cum functioneaza toata treaba cu Assist la Jail si am descoperit cum puteti primi punct "Assisted jail cells".

Foarte simplu, trebuie sa stati in jail din momentul deschiderii celulelor pana la inchiderea acestora (timp de 10 minute), asta insemnand ca puteti merge la arrest, la cells, in yard si oriunde dar cu conditia de a nu iesi nici pentru o secunda in afara jailului. In concluzie, daca aveti ghinionu sa fiti omorati de un detinut ati pierdut assistul.

Am testat de 3 ori si de 3 ori a functionat, in concluzie conditile de mai sus sunt 100% valabile pentru a primi assist.

Atentie!!

Astazi am testat cum functioneaza toata treaba cu Assist la Jail si am descoperit cum puteti primi punct "Assisted jail cells".

Foarte simplu, trebuie sa stati in jail din momentul deschiderii celulelor pana la inchiderea acestora (timp de 10 minute), asta insemnand ca puteti merge la arrest, la cells, in yard si oriunde dar cu conditia de a nu iesi nici pentru o secunda in afara jailului. In concluzie, daca aveti ghinionu sa fiti omorati de un detinut ati pierdut assistul.

Am testat de 3 ori si de 3 ori a functionat, in concluzie conditile de mai sus sunt 100% valabile pentru a primi assist.

In plus, am observat ca doar la :30 pana la :40 merge assist la jail, la payday-uri nu merge indiferent unde stai. Ideea ii sa prinzi minutul cand se deschid celulele si sa revi imediat cand se inchid, in rest poti sa stai in curte la jail etc.

Edited by Zuzi ManeLopataru

Stie cineva de ce naiba imi apare asa?

Mi se deschide,imi apare ca s-a conectat,insa nu-mi apare sa bag parola.. :-??

untitled.png
Edited by AlexNicko GEN