Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum ai vazut? =)) E de aseara...Si orikm nu ai zis'o in gluma..hai sa fim seriosi :|

"Ce full frate?E plin de codati...am nimerit altu care da cu spray in mine :| " Mie nu-mi pare a fi gluma. :))

Acum ai vazut? =)) E de aseara...Si orikm nu ai zis'o in gluma..hai sa fim seriosi :|

"Ce full frate?E plin de codati...am nimerit altu care da cu spray in mine :| " Mie nu-mi pare a fi gluma. :))

Nu ma dar acuma serios nu stiu engleza la perfectie dar nici sa nu stiu ce ins full frate, si se baga si Blade " This user has a lost of frends" ,mai bine taci blade =))=))

Ok vik7or acuma cand fac o gluma pun in paranteza care e gluma sa nu mai intelegi gresit! O sa am eo grija asta!

Edited by GeRrYy

Aoleu bine ca mi-ai adus aminte...tre sa fac cerere de invoire!Ca fac 2 pasi inainte si 10 inapoi cu lagu asta :)) Iau casa cu 48 pentru ca vreau sa imi iau masina...si am nevoie de bani...

Da ma rog e bine sa ai o casa lvl mai mic si o masina foarte buna,ca pana la urma ce faci cu casa? O ai,pui rent,si bani nu prea faci,dar o masina este mult mai utila,mai ales cand esti Cop iti trb ceva rapid,cheetah,bullet,turismo,infernus,comet,jester,etc!

Si ce mai ziceti ma?

Eu stau si'o frec la rece pe forum.. :)) Ca in Sa-Mp intru doar cand e nevoie..si cand mai dau diferite ad-uri!

Si eo stau numa pe forum ca am si eo lag in game,se misca in reluare!

Eu as vrea sa vin la wanted,da daca fac 2 pasi inainte si 10 inapoi,mai bine ma dau batut :))

Uitati-va la nou meu profil ..

Gerry zi-mi si mie cum imi pun melodii la profil..pe ce site trebuie sa intru??