Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ehh =)) cine nu rade :))

Dar gata ma Uzzy scoate de la sig aia cu ce a zis Blade ca sunt sigur ca nu ti'ar conveni nici tie sa faci o greseala din asta si sa puna lumea la sig greseala ta!

Si eo dabia astept antre,haide mai vb pe sv!

Bafta mary dar cum zice si uzzy,mai usor cu fazele gen" Eo sunt mai tare ca toata factiunea" pentru ca faci o impresie proasta pe unde de duci!

Ce mai ziceti maa!!?!?

Eh asta e !

Mersi & bafta si voua :* !

I'm BAAAACK!

Oooo.. si avem si membrii noi.. Welcome welcome! Sper ca gradul de sociabilitate este maxim, si idiotenia minima, si astfel ne vom intelege super :D

Nick-ul tau: Gerry

Level-ul detinut: 20

Adminul care te-a banat: Moartea

Motivul pentru care ai luat ban: Cika Bataie de joc

Explicatie: Pai eo am zis lu blade ( cr1$$) pe /w care a facut ss si i'a dat lu moartea,am zis lu blade haide sa radem de moartea!

ScreenShot (obligatoriu): http://img.b-zone.ro/images/52549713170037241482.png

IP-ul tau: Dinamic

Alte precizari?: Sper sa fie scos banu ca nu cred ca se da ban si 7 zile pt asta ceva?

Sper sa fie scos banu ca nu cred ca se da ban si 7 zile pt asta ceva :)))) =)) asta ceva :)) Ba Gerry pe bune esti culmea =))

Welcome Back Klau!

Da.. a mintit pentru eckedu si a luat ban:)

Da defapt si prima data cand am luat ban pe Snik tot din cauza lu Blade a fost,oricum acuma am ban 7 zile dar tot din cauza lu Blade a fost ca a dat ss ala lu Moartea cand ii trimit Wisper cu : Haide ma ca iti da casa dar mai stai sa radem de moartea,si moartea asta,da ban asa,aiuea,pt asa ceva nu se da ban 7 zile,anyway!

Aa, Snik, tu erai? Imi pare rau pentru banul tau.. Dar e permanent pe Snik ?

Pe Snik da,e permanent,dar pe Gerry se pare ca am doar 7 zile,poate imi scoate banu mai repede,nush,o sa vb cu Moartea si cu Alin sa vad ce pot face.

Haide ca ma duc sa ma culc,mai vorbim maine (Pe forum) :))

Edited by GeRrYy

Cine te pune sa minti ma:))?

OBSEDAAAAAAT.Mai esti si coleg cu noi..in fine..si Gerry a fost prost ca minte pentru...eckedu..doamne iarta-l ca nu stie ce face :)) Ca civilu ala :))